Christianiassa mellakoita

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Mickey
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 10:56 pm

Viime vuonna Crisussa

Viesti Kirjoittaja Mickey »

Siellä iltaa istuessa tuli nähtyä kaikenlaista. Polttelivat ja möivät avoimesti pilveä. Tynnyreissä paloi tuli ja porukka lämmitteli niiden ympärillä.
Koiria oli julmetun paljon vapaana. Porukka oli rauhallista, siihen asti kun mellakka varusteiset poliisit tuli paikalle.
Ei sillon mitään paineja tullut, soittivat suutansa vaan poliiseille. No yhdellä poliisilla paloi pinna ja kaatoi yhden pöydän baarin terassilla joka oli täynnä tuoppeja.
En tiedä mitä ne poliisit etsi, mutta lampuilla katselivat jokaisen pöydän alle.
Tanskalaiset kerto, että niitä otti päähän poliisien, liiallinen väkivallan käyttö.
Aika provokaatista oli se poliisien esiintyminen.
Se on kuulemma Tanskalaisten mielestä hyvä paikka, kun keskittyy ne kukkaihmiset samalla alueelle.
uhri

Viesti Kirjoittaja uhri »

Tämä "vapaakaupunki" olisi syytä ajaa kiireesti maan tasalle asukkaineen päivineen. Tällä palstalla on paljon sen "hippiheinän" pössyttelijötä kun puoltavat ja ihannoivat huumausaineiden käyttäjiä ja puolustavat niiden mukanaan tuomaa rikollisuutta. Teillä on varmaan itsellänne rahaa noissa "pisneksissä" kun tulee kauhea huuto jonkun narkkari kaupunginosan puolustamisesta ja muutenkin näiden piikittäjien ihannoimisesta.Sitten sanotte että se on hyvää elämää.

Täällä sanotaan että kaikki väkivalta on narkkarikaupungissa polisin syytä. jus just mutta narkkarit itse ovat jotain parempia joiden elämä edustaa teille jotain unelmaa. Pitääkö teidän jonkun läheisenne kuolla ennenkuin näette kuinka vaarallisia nuo aineet ovat. Se mitä sanottee hippiheinäksi on alku kierteeseen,josta moni ei ole palannut.
Viimeksi muokannut uhri, Pe Huhti 04, 2008 5:52 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Viesti Kirjoittaja apollo »

uhri kirjoitti:Tämä "vapaakaupunki" olisi syytä ajaa kiireesti maan tasalle asukkaineen päivineen. Tällä palstalla on paljon sen "hippiheinän" pössyttelijöitä kun puoltavat ja ihannoivat huumausaineiden käyttäjiä ja puolustavat niiden mukanaan tuomaa rikollisuutta. Teillä on varmaan itsellänne rahaa noissa "pisneksissä" kun tulee kauhea huuto jonkun narkkari kaupunginosan puolustamisesta ja muutenkin näiden piikittäjien ihannoimisesta.
Vai että oikein asukkaineen pitäis paikka lanata. Ei jumalauta... oletko uhri käynyt ikinä ulkomailla, edes Helsingissä? Musta tuntuu, että et ole käynyt ikinä yhtään missään ja siksi tuota pedofiiliäkin puolustelit, taidat olla niitä peräkammarin poikia. Nyt tajusin mitä höpisit rahasta tuolla pedofiilipianisti-ketjussa.:lol:

Tulee mieleen aikanaan eräs noin 10-vuotias poika jota haastateltiin Hannu Karpon ohjelmassa. Olivat tekemässä Hervannassa juttua. Karpo kysyi pojalta, että ootko ikinä käyny missään toisessa kaupungissa. Poika meni hiljaiseksi ja sanoi että en ole ja korjasi äkkiä perään, että eiku oon mää joskus Tampereella.
uhri

Viesti Kirjoittaja uhri »

apollo kirjoitti: Vai että oikein asukkaineen pitäis paikka lanata. Ei jumalauta... oletko uhri käynyt ikinä ulkomailla, edes Helsingissä? Musta tuntuu, että et ole käynyt ikinä yhtään missään ja siksi tuota pedofiiliäkin puolustelit, taidat olla niitä peräkammarin poikia. Nyt tajusin mitä höpisit rahasta tuolla pedofiilipianisti-ketjussa.:lol:
Voi sinua tuon ulkomaan kanssa.Sekö sivistää sua kun ulkomailla olet käynyt mutta mieti kun minä olen asunut ja syntynyt siellä sinun ulkomaassa ja nähnyt paljon paljon paskaa. Miksi sun ihanne on maa jossa kaikki polttavat "pilvee" ja elävät kuin jossain paskassa.
En ole puolustanut ketän pedofilä mutta sinä joka olet "narkkarin" ystävä niin itse mietit mitä puhut.
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Viesti Kirjoittaja apollo »

uhri kirjoitti:Voi sinua tuon ulkomaan kanssa.Sekö sivistää sua kun ulkomailla olet käynyt mutta mieti kun minä olen asunut ja syntynyt siellä sinun ulkomaassa ja nähnyt paljon paljon paskaa. Miksi sun ihanne on maa jossa kaikki polttavat "pilvee" ja elävät kuin jossain paskassa.
En ole puolustanut ketän pedofilä mutta sinä joka olet "narkkarin" ystävä niin itse mietit mitä puhut.
Sen haluaisin tietää missä päin maailmaa olet asunut?

Ei mun ihanne ole maa, missä kaikki polttavat. Missä niin sanon? Mutta etkö sinä tajua, että sitä poltetaan ihan joka paikassa kaikista kielloista huolimatta.

Christianiassa ei ole kyse pelkästään pilvenpoltosta, niinkuin näyt luulevan. Se on oma vapaa-kaupunki, saareke jota valtio ei ole päässyt vielä muuttamaan omanlaisekseen. Ja vielä keskellä sivistystä. Tällaisia paikkoja ei ole enää missään, koska Valtio jyrää ne pois. Mitä se sinua haittaa, vaikka siellä on pieni puisto, jossa ihmiset saavat hengailla rauhassa ja päättää omista asioistaan? Kun se ei tunnu haittaavaan edes tanskalaisia.
tmk666
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

Se kannattaisi uhrinkin käydä ensin paikan päällä katsomassa mikä on meininki ennenkuin alkaa tuomitsemaan. Ensinnäkin narkkarit ja kannabiksen käyttäjät ovat kaksi ihan eri asiaa. Toiseksi Cristianiassa tietääkseni eletään omavaraistaloudessa kannabiksen ja monien muidenkin tuotteiden osalta,että se siitä rikollisuudesta siellä. Toisin täällä meillä kun pilven poltto on "salaista" ja sitä hommaa eli salakuljetusta,jakelua ym. hoitaa yleensä rikolliset.
One,two,fuck you!
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

mun mielestä siitä on prostituutio ja omaisuusrikokset kaukana jos ihmiset kotonaan kasvattaa omaan käyttöön. tämä linja on suomessakin kasvamassa ja ovat viranomaisetkin sen huomanneet. muutaman kympin sakot saattaa rapsahtaa, mut on poliisitkin onneks tajunnu käyttää resurssejaan johonkin hyödyllisempään. aika sormien läpi sitä suomessakin pitkälle katsellaan, vaikka on periaatteessa lailla kiellettyä. monessa maassa missä kannabista ei ole virallisesti laillistettu, sitä saa pitää hallussa pieniä määriä omaan käyttöön.
jos kotikasvatus sallittaisiin, se vähentäisi huomattavasti ulkomailta tulevaa ja kansainvälisiin rikollisjärjestöihin sidoksissa olevaa kauppaa.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
ville69
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Joulu 09, 2007 5:56 am
Paikkakunta: helsinki

Viesti Kirjoittaja ville69 »

tmk666 kirjoitti:Toiseksi Cristianiassa tietääkseni eletään omavaraistaloudessa kannabiksen ja monien muidenkin tuotteiden osalta,että se siitä rikollisuudesta siellä. Toisin täällä meillä kun pilven poltto on "salaista" ja sitä hommaa eli salakuljetusta,jakelua ym. hoitaa yleensä rikolliset.
Chrisussa myydään pääasiassa hasista, ja se kyllä varmasti tuodaan Marokosta sun muualta, ja ihan yhtä rikollisesti kuin tännekin. Ei taitaisi kasarmialueen pinta-ala riittää kovinkaan moneen kiloon, jos sitä paikan päällä tuotettaisiin.

Sama homma on kierosti Hollannissakin, missä kannabista saa myydä laillisesti pieniä määriä coffeeshoppien asiakkaille. Maassa toki kasvatetaankin paljon (ja kasvatus on laitonta, vaikka poliisi ei touhuun puuttuisikaan), mutta yrtit myydään pääasiassa sellaisenaan ja ovat kallista lystiä. Se halpa perus hasis, jota valtaosa ihmisistä polttaa, tulee siis ulkomailta - ja on laitonta koko reitin alkuperämaastaan kahvilaan saakka.

Korjatkoon joku jos tilanne ei ole näin, tämä on vain aikoinaan saamani käsitys asioista.


uhrille:

Jos olisin fantasioidesi lapsia raiskaavia huumerikollinen, niin en varmastikaan puolustelisi vapaata huumepolitiikkaa. Sen sijaan haluaisin vielä raaempaa suhtautumista yhteiskunnalta, tappajapoliiseja latinalaisen amerikan tyyliin, ja käyttäjien totaalista syrjäyttämistä lain ja normaalielämän ulkopuolelle.

Mieti asiaa vähän, ennenkuin vastaat samalla litanialla jota toistelet ympäri foorumia.

edit: kirjoitusvirheitä.
uhri

Viesti Kirjoittaja uhri »

ville69 kirjoitti: uhrille:
Jos olisin fantasioidesi lapsia raiskaavia huumerikollinen, niin en varmastikaan puolustelisi vapaata huumepolitiikkaa. Sen sijaan haluaisin vielä raaempaa suhtautumista yhteiskunnalta, tappajapoliiseja latinalaisen amerikan tyyliin, ja käyttäjien totaalista syrjäyttämistä lain ja normaalielämän ulkopuolelle.
Mieti asiaa vähän, ennenkuin vastaat samalla litanialla jota toistelet ympäri foorumia.
Sinäkö se oikeasa oleva "jumala" olet kun sitä omaa fantaasia totuuttasi minulle sovitat? En ole mitän "litaniaa" toistellut ympäri foorum mutta miksi sinä puutut tähän asijaan.Jos tässä ei ole samaa mieltä kuin sinä ja sun apollo kaverisi niin heti ja ihan heti alkaa "vittuilee" kun te tapaatte sanoa. Itse ihannooit huumausaineet ja sitten "hirtät" minut kun sanon että Tanskan vapakaupunki pitäisi lopettaa, niin onko se sinun oma etu "narkkariko" olet ville 69 kun huume on sinusta hyvää. Onhan kumma jos täällä ei saa sanoa oma mielipide vaan pitäisi olla sama mieltä kuin kaikki muuta ja "huutaa kuorossa" munat pois pedofil ja cannabis sekä heroin vapaaks.Laula noita omia juttujasi vaan ja töki itseesi paskaa mutta on se kumma jo sinulle ja apollo ei alkoholi riitä humalan vaan pitää huumausaineella saada "vauhtia" itselle.

Jos ei tähän nyt sitten enempää kukan sanoisi että ei menisi ihan "jankkamiseksi" ja minun haukkumiseen aikanne. Voin olla vääräs mones asijassa enkä tiedä kaikkea mutta en ole pahaa tehnyt ihmisille ja rauhassa haluan elää.
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Viesti Kirjoittaja teppo »

Jatketaan nyt varsinaisesta tapauksesta vielä.

Poliiisi siis otti Pusher Streetillä kiinni kaksi miestä. Poliisin mukaan kiinnioton jälkeen joukko paikalisia hyökkäsi poliisien kimppuun ja jostain syystä yksi koiran omistaja menetti lemmikkinsä hallinnan traagisin seurauksin. Tältä osin osapuolten näkemykset poikkeavat.

Christianiassa ei ilmeisesti olla ihan omavaraistaloudessa vaan huumekauppa on rikollisten hallussa. Kaksi kiinniotettua miestä on nyt vangittu. Toisen hallusta löytyi 900 grammaa hassista, jotka hän väitti olevan omaan käyttöön. Oikeudessa hän esitti lisäksi, että poliisi alkoi lyömään häntä. Miestä kuitenkin epäillään poliisin lyömisestä ja potkimisesta kiinnoton yhteydessä.

Toisen kiinniotetun hallusta löytyi 1,5 kiloa hassista ja 89 jointtia. Lisäksi hänellä oli käteisenä 19 000 Tanskan kruunua, jonka epäillään olevan huumeiden myynnistä saatua rahaa. Mies tunnusti osittain syytteet. Kummatkin on vangittu.

Episodi tukee poliisin käsitystä, että Christianiassa edelleen myydään huumeita.

Kiinnioton jälkeen on siis ollut mellakoita, joissa poliiseja on kivitetty ja poliisiauto poltettu. Lisäksi on murtauduttu mm. huonekaluliikkeeseen ja varastettu arvokkaita design-huonekaluja. Viimeksi perjantaina tiedotettiin, että rikolliset yrittivät heitellä poliiseja sytytetyillä molotovin coctaileilla, mutta poliisin onnistui ajaa rosvot pakosalle.

Tanskalaislehtien perusteella osa christianialaisista tuomitsee väkivallan ja omaisuusrikokset. Huligaanejakin näyttää riittävän.
Vastaa Viestiin