Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7787
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Poliisi on tutkinut kesäkuusta alkaen rikosvyyhtiä, jossa pääkaupunkiseudulta on tuotu Pohjanmaalle suuri määrä huumeita.

Pohjanmaan poliisi on takavarikoinut noin 35 000 kappaletta huumausaineeksi luokiteltavaa Ksalolia ja yli 500 grammaa kannabista. Lisäksi takarikkoon on päätynyt käteistä rahaa.
Rikosten tekoaika on 8.5. - 10.7.2023.

Jutussa on 12 epäiltyä, joista kahdeksan on edelleen vangittuna. Epäillyt ovat 19–31-vuotiaita. Puolet epäillyistä on Pohjanmaalla tai pääkaupunkiseudulla asuvia Suomen kansalaisia ja loput epäillyistä Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

Asia siirtyy lähiaikoina syyteharkintaan.

https://yle.fi/a/74-20052623
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2203
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Lääkärit lopettivat bentsorespojen kirjoittamisen ja samalla alkoi paskaisten autokorjaamoiden pillerikoneista syöksyä nappia Balkanilla. Raaka-aineet eivät varmasti kauheita maksa, eikä kuljetus tänne vaadi kovin kummoista ajoneuvoa. Samassa kyydissä ne tulee kuin vodkainen, syfilistinen ja neuvostoperäinen halpatyövoimakin. Bentso on kansanlääkinnällisesti aika perinteinen pilleriyrtti. Ksalolit tuntuvat myöskin hyvin edullisilta, mikä tekee niistä myös nuorison kukkarolle sopivan. Itse olen odotellut wanhaa kunnon heroiinia takaisin Suomen markkinoille ja sitä, että verovaroin kustannettu subunarkkaaminen loppuu. Kaikenlainen korvaushoito tulisi lopettaa. Kunnon fentaepidemia olisi hyvin tervetullut Suomeen. Se tappaisi tehokkasti näitä torakoita. Saatanan HIV. Kunnon meemivirus. Vaikuta tappavan yhtään ketään. Stadissa narkkaripiireissä ja katuhuorissa on kuulema taas levinnyt, mutta niittää tasan nolla uhria. Balkanilla voisivat lisätä vaikuttavaa ainetta nappeihinsa ja K-kaupat laskea tölkkibissen hintaa, jotta saataisiin joukkohautajaisia. Sossun maksamia tuhkauurnia ja kalpeita narkkareita ruokajakelupisteillä sekä kirkon nakkisoppajonossa leviävä tuberkuloosi. Sitä me tarvitaan, eikä mitään vitun uutta pääministeriä, jonka joku voisi käydä huvikseen jalkajousella tappamassa. Nuoli Petterin kurkkuun niin, että kaulavaltimot säilyy ehjinä ja pullanaama menee verta räkien Töölööseen hoitovirheitä sisältävään kuollettavaan hätäleikkaukseen. Kansa tarvitsee huumeita, koska ministerit jakavat verovarat omiin pajatsoihinsa ja loput neekerimaihin.
Ack4ever
Nikke Knakkertton
Viestit: 184
Liittynyt: Ti Loka 11, 2022 1:14 pm

Re: Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Viesti Kirjoittaja Ack4ever »

^
Siinä tuli asiaa!!!
puheukko47
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Huhti 27, 2020 10:52 am

Re: Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Viesti Kirjoittaja puheukko47 »

No onpa iso takavarikko. Saattaa kiinnijäänyt nilkki saada jopa ehdollisen tuomion. Toi ei ole kuin 2333 levyä ksaloleita. Ja 5 hentoa pilveä. Noi napit on niin paskatasoisia että ehkä 3-4 vastaa vaikutukseltaan apteekin 1mg nappia. Joku maksanut noista paskoista pillereistä ehkä kymppitonnin jos sitäkään. Ja ite kasvattanut kukkansa tietysti. Eli tuskin tosta saa kuin huumausainerikossyytteen. Mutta tottakai asiasta enempää tietävät ovat ihan hiestä märkänä huutamassa että voi hyvä isä. Hengenvaarallisia kovia huumeita. Voisko Sauli Niinistö tuomita nää tämmöset jyrkästi? Vittu mitä paskaa. Olen sitä mieltä ettei kenenkään kannata nykyisten paskojen "huumeiden" takia edes vaivautua. Ei noilla saa henkeä pois eikä edes pääse psykoosiin. Saatana! Perkele! Juokaa viinaa vitun kyrvät! :shock: :shock:
Sienisalaatti
Vic Mackey
Viestit: 1970
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Pohjanmaalla on tehty suuri huumetakavarikko

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

puheukko47 kirjoitti: To Marras 02, 2023 4:03 am No onpa iso takavarikko. Saattaa kiinnijäänyt nilkki saada jopa ehdollisen tuomion. Toi ei ole kuin 2333 levyä ksaloleita. Ja 5 hentoa pilveä. Noi napit on niin paskatasoisia että ehkä 3-4 vastaa vaikutukseltaan apteekin 1mg nappia. Joku maksanut noista paskoista pillereistä ehkä kymppitonnin jos sitäkään. Ja ite kasvattanut kukkansa tietysti. Eli tuskin tosta saa kuin huumausainerikossyytteen. Mutta tottakai asiasta enempää tietävät ovat ihan hiestä märkänä huutamassa että voi hyvä isä. Hengenvaarallisia kovia huumeita. Voisko Sauli Niinistö tuomita nää tämmöset jyrkästi? Vittu mitä paskaa. Olen sitä mieltä ettei kenenkään kannata nykyisten paskojen "huumeiden" takia edes vaivautua. Ei noilla saa henkeä pois eikä edes pääse psykoosiin. Saatana! Perkele! Juokaa viinaa vitun kyrvät! :shock: :shock:
No riippuu mihin suhteuttaa, kai tuo Pohjanmaan mittakaavassa onkin joku iso juttu :D
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Vastaa Viestiin