MV-lehti / Janitskin / esitutkinta / tuomio

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
VUSZATN9
Nikke Knakkertton
Viestit: 190
Liittynyt: Ti Kesä 06, 2023 11:16 am

Kovempi tuomio kuin mitä syyttäjä vaati ?

Viesti Kirjoittaja VUSZATN9 »

Ilja Janitskin sai käräjiltä kovemman tuomion kuin mitä syyttäjä vaati. Tuleeko kenellekään mieleen toista vastaavaa tapausta ?

Hausta jätettiin pois seuraavat sanat: oikeuslaitos poliisi ja. Ymmärrän että ja sanalla ei voi hakea, mutta miksei oikeuslaitos sanalla voi hakea, onko se niin yleinen näissä viesteissä? Yritin löytää missä olisi tämän aiheisia viestejä.

Ks:
viewtopic.php?p=1443683#p1443683
https://www.murha.info/google-search/
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7461
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta / tuomio

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Rockyfist kirjoitti: Ma Heinä 10, 2023 12:18 am Ihan samaa mieltä. Eikös MV lehtikin paljastunut ryssämieliseksi ja toimii nykyään Putinin suojeluksessa jossain Ukrainalta valloitetussa Donetskissa? Jutut se pöllii valtamedialta tai keskustelupalstoilta, kun se on se taito mihin kyetään. Venäjän puolellahan tästä lehdestä tykätään kovin.
Julkisesti monet tahot valehtelivat pitkään, että Ilja Janitskinin Mv-lehti toimi Venäjän rahoituksella. Tämä valhe tutkittiin lopulta hyvin tarkkaan oikeudessa ja tuosta ei löytynyt mitään todisteita. Lähinnä kusetettiin aiheeseen uskovia. Nämä valheet olivat syy miksi Mv-lehti päätyi Janus Putkosen käsiin.
Nykyinen UMV toimii Venäjän puolelta, koska Putkonen toimii Venäjän valtion palveluksessa.
Rockyfist kirjoitti: Ma Heinä 10, 2023 12:18 am
Ja tämänkertaisessa puheenvuorossa ei ole tarkoitus puolustella neekeröintiä, vaan ihmetellä miten puusilmäistä porukkaa suomalaiset on.

Kremlissä nauravat kun suomalaiset jakaantuu kahtia ja haukkkuu toinen toisia, kun osa haluaa erota EU sta ja osa olla EU ta, tuetaanko Ukrainaa vai ei ja muuta shittiä. Maahanmuuttokysymystähän käytti jo Hitler aikoinaan halutessaan hajaannusta ja kaaosta Saksaan jonka johtoon pyrki.
Populismi oli jo silloin kovassa huudossa.
Venäjä ei tee tuollaista, koska ei sillä ole siihen mitään kykyä ja resursseja. Tämäkin on semmoinen isompi kusetus, jota toistamalla kerta toisensa jälkeen on uskoteltu ihmisten päähän.

Ukrainan tukeminen on ollut monien syiden takia alusta asti itsestäänselvyys Suomessa ja lännesssä.

Populismia on monenlaista. Nykyisin ikävä kyllä monet maat vaikuttavat muistuttavan sisällissodan tantereita aivan muista syistä kuin Hitlerin tai Venäjän takia.

Viesti siirretty Pähkinärinteen väkivalta-ketjusta
-NILS-
1lpo
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 2:48 pm

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta / tuomio

Viesti Kirjoittaja 1lpo »

Tulipa vilkaistua joko tämä valtamedioiden vaihtoehto sille rehelliselle, laadukkaalle ja puolueettomalle medialle olisi korjannut tietonsa. Toive Ukrainalaispojasta tekijänä ei tainnut kuitenkaan olla sitä totuutta. Ei siinä, virheitä tapahtuu kaikista parhaimmillekkin. Se on sitten toinen kysymys että riittääkö itsetuntoa myöntää tai edes korjata virheitänsä.

https://mvlehti.net/2024/04/02/vantaan- ... -paikalle/

" Sosiaalisessa mediassa laajasti liikkuvien, mutta virallisesti vahvistamattomien tietojen mukaan kouluampumisen olisi suorittanut ukrainalaispoika."
Sikakoira: "Välillä on melkein itkua tihrustettu aamukuudelta kun on tullut väsy vastaan"
Vastaa Viestiin