Helsinki-Vantaan juna-asemalla epäilty puukotus

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
uusitma
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 12:27 am

Re: Helsinki-Vantaan juna-asemalla epäilty puukotus

Viesti Kirjoittaja uusitma »

Jopsten kirjoitti: To Huhti 11, 2024 7:39 am
Intiaani kirjoitti: Ke Huhti 10, 2024 9:36 pm
Jopsten kirjoitti: Ke Huhti 10, 2024 8:38 am Ensimmäisen ja viimeisen kerran matkustin kehäradalla Stadista Kivistöön Myyrmäen jne kautta. Klo 16.30 arkena junassa suurin osa sellaista jengiä, jota ei iljennyt silmiin katsoa. Pasilasta tuli kyytiin jotain alaikäisiä räkänokkia, jotka kävelivät edestakaisin junan käytävällä puukot näkyvillä. Jäivät Myyrmäessä jatkamaan harrastustaan....

Paljon tuntuu tapahtuvat kaikenlaista ikävää. Niin kauan kun nämä ovat jäsentenvälisiä niin ei siinä mitään, mutta valitettavasti näissä saattaa tulla sivuosumiakin.
Just. Kuva ja video olis kiva. Muuten en usko hetkeäkään.
Videota ei ole, kun en kuulu siihen porukkaan joka on heti puhelin kourassa kun jotain tapahtuu, mutta ei mulla toisaalta ole mitään syytä keksiä tällaista juttua. Ei tämä varmaan mikään normikattaus ollut tolla reitillä, mutta semmonen reissu kuitenkin, että ajan jatkossa mieluummin omalla autolla. Omassa autossa pyörii paljon vähemmän kaikenlaisia moniosaajia, sekakäyttäjiä ja räkänokkia morat kourassa.
Tolla sun asenteella on varmaan parempikin liikkua omalla autolla ja hyvä ois myös, jos sulla ois oma ostari. Monesti noi pahikset on tosi herkkiä aistimaan vihamielisyyden.

Ostarit ja julkiset liikennevälineet ei voi rajoittaa ihmisten liikkumista, ei varsinkaan ulkonäön perusteella, joten teidän ainut vaihtoehto on väistyä.
Pharos
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Maalis 21, 2024 3:24 pm

Re: Helsinki-Vantaan juna-asemalla epäilty puukotus

Viesti Kirjoittaja Pharos »

Olen vuosien ajan matkustanut säännöllisesti kehäradan junilla. Joskus lentokentälle tai sieltä pois, mutta usein myös muualle. Ulkomaalaiset lentomatkustajat eivät ole ongelma. He osaavat käyttäytyä eivätkä aiheuta ongelmia junassa. Häiriöitä aiheuttavat kotimaiset päihdeongelmaiset tai maahanmuuttajataustaiset nuoret. Tuoren esimerkki olivat nämä venäläistaustaiset nuoret, jotka viskovat kiviä ympäri junaa.

Pidän itse junaa turvallisena, mutta ymmärrän että moni muu voi kokea junan turhan turvattomana. Toivottavasti junissa liikkuu jatkossa enemmän järjestyksenvalvojia. Arkipäivisin päivän aikaan uskon junan olevan melko turvallinen, mutta iltaisin voi olla enemmän häiriöitä.
Vastaa Viestiin