ihmeelliset itsemurhat

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Kardemumma

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Erikoisin on varmasti sadomasokististisen toimitusjohtajan tapaus. Hän osti natolankaa ison kerän ja avasi sen isoksi sotkuksi keskelle huonetta, johon oli asentanut stropovalon kattoon. Huoneessa oli myös isolla äänenpaineella toimiva soitin. Tämän jälkeen mies toimitusjohtaja oli riisunut itsensä alasti ja ottanut melkoisen määrän LSD:tä. Seuraavaksi hän kytki huoneessa stropovalon päälle ja soittimeen aivan täysille automaattisella uudelleen soitolla Rammsteinin - Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen -kappaleen soimaan. Toimitusjohtaja oli riehunut itsensä hengiltä natolankakerän keskellä. Oli ilmeisesti ennen huumeen vaikutuksen alkamista väännellyt natolankaa sukuelintensä ympärille, koska ne olivat sahautuneet irti. Omaisen löytäessä vainajan, biisi oli yhä täysillä soimassa ja stropovalo katossa luomassa asiaankuuluvaa tunnelmaa. Toimitusjohta maksasi natolankakerän ja ison verilammikon keskellä.

Toinen tapaus on sellainen, jossa mies laittoin autonsa käyntiin, meni pakoputken viereen, levittäen superpikaliimaa reilusti huuliinsa ja otti pakoputken suuhunsa, liimaten huulensa sen ympärille. Oli kuulemani mukaan miehen vaatteiden läpi takapuolestakin tullut pakokaasua, kuten sieraimista ja korvista. Varmaan melkoisen mustat keuhkot ollut kaverilla ruumiinavauksessa.

Hauskin tapaus sijoittuu jylhään lappalaiseen maisemaan. Siskoonsa rakastunut poroisäntä meni moottorikelkalla Tenojoen jäälle. Hän oli tehnyt jääkairalla kolme reikää ja sahannut ne jääsahalla kolmion mallisesti auki. Jääpalan hän oli työntänyt jään alle, riisunut vaatteensa ja sukeltanut tuosta pienestä reijästä jään alle pahaa maailmaa karkuun. Virta oli kuljettanut kalmoa pitkän matkaa, eikä sitä koskaan löytynyt.
TooToo
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Stadi

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja TooToo »

Jumaleissön, tuo ensimmäinen itsemurha on kohtalaisen kova temppu. Mistä luit näistä?
Kardemumma

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

TooToo kirjoitti:Jumaleissön, tuo ensimmäinen itsemurha on kohtalaisen kova temppu. Mistä luit näistä?
Kuulin eräältä kuolintapauksia tutkivalta työntekijältä.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2651
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Kardemumma kirjoitti:
TooToo kirjoitti:Jumaleissön, tuo ensimmäinen itsemurha on kohtalaisen kova temppu. Mistä luit näistä?
Kuulin eräältä kuolintapauksia tutkivalta työntekijältä.
Toimitusjohtaja lienee pyrkinyt imitoimaan kiinalaista teloitustapaa, tuhannen viillon kuolemaa. Jos sairastaisi epilepsiaa, voisi sitoa/sidotuttaa itsensä suhteellisen tiukasti natolankaan, kuitenkin niin että kouristelukohtauksen aikanen liikehdintä olisi mahdollista. Sitten vaan kenties yön valvotettuna ja krapulassa (kouristuskynnys laskee) strobovalojen pommitukseen.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
nassu76
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: To Marras 17, 2016 2:37 pm

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja nassu76 »

Taulapää kirjoitti:Meidän kerrostalossa kävi erikoinen ikävä episodi muistaakseni vuonna -02 tai jotain sinne päin. Naapurin pitkätukkainen poika otti reilun kokoisen pullon kossua ja meni sitten kittaamaan sitä talon katolle. Juopotteli siellä aikansa ja sitten päätti päivänsä hyppäämällä alas (putosi sen verran kauas reunalta, että pakko sen oli hypätä eikä vahingossa pudota). Pojan avovaimo teki sitten ikävän ratkaisun ja päätti lähteä miehensä rinnalla, joten myös hän kiipesi talon katolle ja hyppäsi miehen viereen.

Erityisen ikävän tästä koko hommasta teki ensinnäkin se, että pihalla oli leikkimässä noin 10vuotiaita lapsia jotka näkivät kaiken. Sääliksi käy lapsia. Toinen asia mikä tästä tekee kurjan on se, että ensiksi hypännyt poika jäi henkiin. Avovaimo kuoli.

EDIT: Lisäystä

Sattuuko joku muistaan myös tuolta 2000 luvun alkupuolelta sellaista, kun joku hyppäsii Tampereella Koskikeskuksen ylimmästä kerroksesta siihen keskusaukiolle? Voiko joku vahvistaa muistanko oikein?
Kyllä vaan, käveli lääkäriaseman läpi aikaisin aamulla ja 4. kerroksen kaiteen yli alas.
Kardemumma

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Vanha legenda kiertää edelleen. Erään lihateollisuusyrityksen työntekijä onnistui luiden sahaamiseen tarkoitetun pöytäsahan avulla saamaan päänsä suoraan pihalaatikkoon. Toinen tapaus on samalta vuosikymmeneltä: mies sitoi itsensä jaloistaan riippumaan pää alaspäin ja viilsi kurkkunsa auki puukolla. Veri lorisi suoraan alle sijoitettuun peltiseen, isokokoiseen kurkkupurkkiin.
Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Ei ehkä erikoinen tapa tehdä itsemurha mutta juttu muuten erikoinen.

Tapahtui joskus 90-luvulla lähitalossani. Eräs talon asukas oli hypännyt kerrostalon kuudennen kerroksen tuuletusparvekkeelta talon takapihalle. Oli talvi ja pihalla lunta. Talossa toimi tuolloin vielä talonmies, aika ennen huoltoyhtiöitä.

Tämä talonmies oli muistaakseni Jehovan todistaja tmv. Uskontoonsa vedoten ei mm. suostunut suruliputtamaan/laittamaan lippua puolitankoon, kuten yleensä tapana on talon asukkaan kuoltua. Itsemurha kun on syntiä tms.
Kamalinta oli ehkäpä se, ettei myöskään samasta syystä siivonnut talon takapihaa verijäljistä, vaan talon muut asukkaat koittivat parhaansa mukaan peitellä näitä jälkiä :O
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2298
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

specialhousingunit kirjoitti: To Elo 05, 2010 7:35 pm Minusta tämäkin on aika omituinen tapa.
Jossain päin jenkkilää oli kaveri kirjoittanut kirjeen, jossa oli nimennyt henkilöt, jotka uhkaa tappaa hänet. Muutama päivä myöhemmin tyyppi oli löydetty kuolleena ja ammuttu teloitustyyliin niskaan.
"Syylliset" taisivat ehtiä oikeuteenkin, ennen kun jonkun sattuman kautta asia oli alkanut selviämään. Kaveri oli viritellyt puunoksista, varmaan jotain muutakin käyttänyt, systeemin, että kun on polvillaan ja piti asetta takanaan ja ampuu itseään niskaan, niin puunoksa linkoaa aseen järveen, josta sitä ei osattu etsiä. Rannalta löytyy vain niskaan ammuttu kaveri, joka on vielä kirjeessä nimennyt tekijät....aika huumorintajuinen kaveri vittumainen viimeinen kosto kavereille.
Todella upea tekotapa. Nämä tekijöiksi nimetyt ovat varmasti olleet sellaisia mulkkuja, että ansaitsivat tuon.
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2298
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: ihmeelliset itsemurhat

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

rialto kirjoitti: La Kesä 11, 2011 6:17 pm
IhmeTyyppi kirjoitti:Muistaakos kukaan semmoista tapausta, kun joku yritysjohtaja tappoi itsensä isolla "rälläkällä" eli kulmahiomakoneella. Leikkasi kurkkunsa auki. Se oli mielestä varsin erikoinen temppu ja varmasti on tehnyt kipiää.
Jep, Auto-Ilveksen silloinen omistaja. Meni rälläkän kanssa vessaan ja jysäytti kurkusta läpi.
Todella upea tekotapa. Pystyn mielessäni kuvittelemaan sen, kun timanttilaikka pyörähtää sähkön voimalla käyntiin ja kone päästää sille ominaista ääntä. Pukuun sonnustautunut mies istuu vessanpöntön kannen päällä. Valkoisiin kaakeliseiniin roiskuu veripisaroita ja pian lattialaatoitukselle alkaa lotisemaan verta. Lopuksi seiniltä valuu veriroiskeita ja mies kaatuu verilammikkoon halvaantuneena, kun betonin leikkaamiseen tarkoitettu laikka tavoittaa ammollaan auki olevan ja verta pärskyvän kurkun kautta niskanikamat, jauhaen luuta jauhoksi veren sekaan.

Vessa on kyllä tuolle jotenkin sawmainen paikka.
Itse menisin varmaankin kirkkoon ja pyytäisin urkuria soittamaan synkkää urkumusiikkia. En ajaisi kyllä nikamiin asti ja välttäisin leikkaamasta isoja kaulaverisuonia ja kiertäjähermoa. Antaisin kyllä aataminomenalle kyytiä ajamalla siitä läpi. Lämmin valuva veri rinnuksilla sitten odottelisin kuoleman saapumista kuin saattohoidossa.

Oman kaulan vahingoittaminen, tai japanilaistyylinen sisäelinten tuhoaminen on kyllä itsemurhan tekotavoista se kaikkein taianomaisin. Mahdollisimman raaka ja gorea täynnä oleva lähtö gospelmusiikin sävyttämänä on kyllä paras tapa lähteä. Tietysti ensin amerikkalaistyyppinen työpaikkajoukkoampuminen kahvihuoneessa ja asiakastilassa Freddy Kruegernaamari päässä. Ja nimenomaan karkuun juoksevia selkään ampumalla käyttämällä varmint-luotia.

Siinä olisi jotain yhtä hienoa kuin 90-luvun lamassa. Entiset varakkaat faijahahmot joutuivat myymään mersunsa ja tyhjentämään taskunsa ulosottomiehen pöydälle, kultakellon kädestä viemisen jälkeen. Konkurssiaallon runtelema idyllinen lapsiperheiden omakotitaloalue kun muuttuu kuoleman leiriksi ja perhesurmien tyhjentämiä taloja myydään pilkkahinnoilla pankeille, on se kuin katsoisi Hohto -elokuvan ensimmäistä kertaa kesämökin kuvaputkitelevisiosta vhs-kasetilta loppusyksyisenä iltayönä.
Vastaa Viestiin