Matti "Volvo" Markkanen

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Excriminal
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Ti Elo 24, 2021 9:45 pm

Re: Matti "Volvo" Markkanen

Viesti Kirjoittaja Excriminal »

tokkaukko kirjoitti: To Huhti 09, 2020 6:26 pm Aika yksinkertaisen näkönen kaveri.Tyhjyys loistaa silmistä.Tuskin kovin paljon järkeviä asioita liikkuu päässä.Muutako se miten opetettiin ampumaan polveen,ketä lie ovat ampuneet vai ovatko tutkineet anatomia kuvia?
Yksinkertainen tää Satu-Sakke vähän onkin.. kaveri oli just ollu tän kanssa samassa päihdekuntoutuksessa, ni ei kuulemma mikään nero ole.. pahassa subu/pv koukussa.. retkahti samantien kun kotiutu, alle vuoden ikäinen lapsi pyörii kamaluukuissa mukana kun molemmat vanhemmat narkkaa.. surullista...

Lainaus korjattu
-NILS-
8) 8) 8)
Porukan petturi
Hetty Wainthropp
Viestit: 487
Liittynyt: Pe Marras 05, 2021 11:59 am

Re: Matti "Volvo" Markkanen

Viesti Kirjoittaja Porukan petturi »

tokkaukko kirjoitti: To Huhti 09, 2020 6:26 pm Aika yksinkertaisen näkönen kaveri.Tyhjyys loistaa silmistä.Tuskin kovin paljon järkeviä asioita liikkuu päässä.Muutako se miten opetettiin ampumaan polveen,ketä lie ovat ampuneet vai ovatko tutkineet anatomia kuvia?

Poisti näköjään facen,ensin tehdään kirja tyhmyydestä ja annetaan haastatteluja lehtiin,kerrotaan että "Minäkin olen idiootti",sitten tajutaan että vittu mikä virhe.Kaikki nauraa nyt ja tekee meemejä instaan. :D
Eikös tämä ole homo ? Ainakin niin joku väitti, tiedä sitten kumpi ?
Vasikoin kaiken sekä kaikki
Excriminal
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Ti Elo 24, 2021 9:45 pm

Re: Matti "Volvo" Markkanen

Viesti Kirjoittaja Excriminal »

Lapsensa ja lapsensa äidin kanssa oli ainakin päihdekuntoutuksessa, mutta sehän ei tietysti tarkoita etteikö voisi olla homo 8) nyt on kuulemma lapsikin otettu huostaan, niin saa Sakari narkata rauhassa.. varmaan ihan hyvä lapsen kannalta, että pääsee jo noin nuorena johonkin turvalliseen kasvuympäristöön.
8) 8) 8)
DWYG
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Heinä 12, 2017 3:21 pm

Re:

Viesti Kirjoittaja DWYG »

Doctor Lecter kirjoitti: Su Maalis 16, 2008 9:27 am
Doctor Lecter kirjoitti:...Markkasen päätä silitellyt, ellei oteta lukuun poliiskoira Lexin tapausta; maankuulu Lex yllätti Markkasen ja tämän toverin Matti Mäen kesken murtopuuhien, jolloin...
Laitan tämän "mielenkiintoisen yhteyden" nyt tämän jutun yhteyteen kun muualla ei (tiettävästi) ole omaa osioita Markkasen rikoskumppani Matti Mäki - nimisestä ja alan piireissä "Mäki-Mattina" tunnetusta hlöstä.

Sittemmin Markkasen ja Mäen tiet erosivat. Mäki ryösti kaverinsa Ola Paakkasen kanssa 90-luvun alussa Ruotsissa Handelsbankenin. Jäi kiinni ja istui jo parin vuoden päästä tuomiotaan Kakolassa.

Matti Mäki on syntynyt vuonna -37 ja on näitä Ruotsiin lähetettyjä sotalapsia. Hänen nuorempi veljensä mainitaan minfossa; Toivo Samuli Mäki, joka naistennaurattajana tunnetaan paremmin nimellä Liituraita-Leo. http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=835 jostain syystä perin vähälle huomiolle jäänyt osio, vaikka aineksia olisi enempäänkin revittelyyn.

Mäki-Matin serkku taas puolestaan oli "Snobí", Villingin saaressa ammuskellut ja nyttemmin jo edesmennyt rikollisen taustan omannut henkilö. http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=18

Matti Mäki vaihtoi 90-luvun alussa nimensä vierasperäiseksi ja hänellä oli 30 vuotta itseään nuorempi vaimo, joka kävi häntä säännöllisesti tapaamassa Kakolassa. "Olen köyhä mies, joka joutuu elämään vanhuutensa sosiaalihuollon varassa".

Mäki vapautui 1996. Onko hänellä ja Markkasella enää yhteyksiä? Senioriklubi tms.?
Hei! En tiedä onko turhaa vastata näin vanhaan viestiin kun en ole täällä oikeastaan pyöriny kun satunnaisesti ja minulla oli näköjään käyttäjätunnuskin tänne vaikka en tämmöstä muista tehneeni.

Olen Matti "Mats" Mäelle sukua. Matsina itse olen tuntenut aina hänet. Mats on menehtynyt vuosia sitten ja Kurikan hautausmaalla on muistolehdossa hänen laattansa. Mats vietti ainakin viimeiset kymmenen vuotta Kurikassa. Näin häntä lähes joka kuukausi.

Harmittaa kun en nuorempana ollu kiinnostunut enempää hänen tekosistaan. Nyt tänään sit googlettelin, että löytyykö hänestä mitään ja eksyin tänne. Tiesin, että oli Volvo Markkasen kanssa tehnyt jonkunlaista keikkaa ja muistan usein kuulleeni, että jostakin keikasta jäätiin kiinni niinkin tyylikkäästi, että vielä seuraavana päivänä ajeltiin samalla autolla millä keikka oli suoritettu.

Liituraita-Leosta on ollut myös suvun kesken puhetta, mutta hyvin vähän. Kaikki ovat jo menehtyneet setääni lukuunottamatta joka noista voisi paremmin tietää.

Matti "Mats" Mäestä on myös pieni luku Harri Nykäsen "Likainen Harri" kirjassa. En ollut uskoa silmiäni kun tuli luku vastaan.
feverlag
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2024 5:23 pm

Re: Matti "Volvo" Markkanen

Viesti Kirjoittaja feverlag »

Nyt alko tv1 kanavalla "Volvo-Markkasen tarina", kolmiosainen tanskalainen dokumenttiohjelmasarja,
jossa tanskalainen nainen tutkii isoisänsä rikoshistoriaa johon liittyy vahvasti myös Matti Markkanen.
Ainakin tää eka osa oli hienosti tehty ja mielenkiintoinen.
En tiennytkään että Volvon rikosura alkoi Tanskasta.

Myös mielenkiintosta nää haastattelut, joissa nää tanskalaiset perheenjäsenet kertovat kuinka yhtäkkiä iskällä olikin rahaa ostella äidille timanttikoruja ja varaa tehdä lomamatkoja.

Jaksot löytyy jo kaikki Yle Areenasta.
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2031
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Matti "Volvo" Markkanen

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

^Mielenkiintoista! Kiitos infosta!
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Vastaa Viestiin