Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6522
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010415521.html
Mies sai lähestymiskiellon neljään Alkon myymälään

Oikeuden tekemän päätöksen mukaan mies ei saa oleskella neljän eri Alkon lähellä. Kyseiset myymälät sijaitsevat kolmella eri paikkakunnalla Pohjois-Karjalassa.


Hyvä suoritus tää, tohon kansallisurheiluun ei kaikki pystykkään.
Täytekakku Koskinen
Remington Steele
Viestit: 235
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Turun Martissa poliisioperaatio - useita partioita paikalla, asukkaita puhutettu 9.5.2024

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

Klousataan tämäkin ketju oikeilla tiedoilla.

Airsoft-ase käynnisti Turun Martin mittavan poliisioperaation torstai-iltana.

Turun Martin Sotalaistenkadulla torstai-iltana ollut iso poliisioperaatio liittyi airsoft-aseeseen. Sivullinen oli nähnyt nuoren, jolla oli kädessään airsoft-ase. Airsoft- eli muovikuula-aseet muistutt...



https://www.ts.fi/uutiset/6323503
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8021
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Aseistautunut poliisi keskeytti uhkailijan taksimatkan Klaukkalassa

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Klaukkalassa koettiin tänään iltapäivällä rajun näköinen tilanne, kun poliisi pysäytti taksin aseella uhaten ja vahvasti suojautuneena.
Sosiaalisessa mediassa kiertää kuva, jossa poliisin yksiköt ovat pysäyttäneet taksin Klaukkalan Kuntotiellä urheilukentän viereisellä alueella. Poliisi osoittaa taksia aseella.
Komisario Olavi Merihaara kertoo MTV Uutisille kyseessä olleen uhkaustilanne, johon poliisi varustautui vahvasti.
– Henkilö oli uhannut toista henkilöä ja ottanut taksin matkustaakseen uhkaamansa henkilön luokse. Uhkailun kohde teki asiasta ilmoituksen ja poliisi pysäytti uhkailijan käyttämän taksin Klaukkalassa.
Merihaara kertoo poliisin varustautuneen vahvasti, koska tiedossa ei ollut tarkkaan, oliko uhkailijalla esimerkiksi aseita mukanaan. Uhkailija ei tehnyt kiinniottotilanteessa vastarintaa eikä taksia kuljettanut kuljettaja ollut vaarassa.
Merihaara kertoo, että uhkailijan hallusta ei löytynyt ampuma-aseita, mutta teräaseita kuitenkin. Uhkailusta epäilty henkilö otettiin poliisin haltuun.
Merihaara toteaa, että tehtävälle lähtö vahvasti suojautuneena on nykyään poliisin normaalia toimintaa.
– Meidän maailmamme ei ole sama kuin kymmenen vuotta sitten. Joudumme käyttämään suojavälineitä, kun tehtävät ovat sellaisia, että tilanteessa epäillään olevan vaarallinen esine tai kun henkilö on vaarassa vahingoittaa itseään tai toisia.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kla ... #gs.97y1dl
Oikeus ennen kaikkea
Sherlock John Holmes
Viestit: 8021
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Porin Pihlavassa sunnuntaina näyttävä poliisioperaatio

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Mysteeripamauksesta tullut soitto hätäkeskukseen hälytti valtavat poliisivoimat Pihlavaan – silminnäkijä kertoo havainnoista
Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus. Poliisi pyytää tapauksesta tietäviä olemaan yhteydessä poliisin.

PIHLAVASSA oli sunnuntaina illalla mittava poliisioperaatio, joka kohdistui kerrostaloon.
Paikalla nähtiin useita poliisipartioita, raskaasti varustautuneita poliiseja ja poliisikoira.
Satakunnan Kansan haastatteleman silminnäkijän mukaan kerrostalojen läheisyydessä oli useita poliiseja ja erilaisia poliisin ajoneuvoja. Koska kyse on alkutietojen valossa hyvin vakavasta tapauksesta, haastateltu ei esiinnyt artikkelissa nimellään.
Silminnäkijän mukaan poliisit etenivät kerrostalon pihaan koordinoidusti ja hitaasti autoilla ennen jalkautumista. Silminnäkijän mukaan autoista poistuneet poliisit menivät kerrostalon rappuun. Silminnäkijä kertoi, miten rappukäytävän valot syttyivät poliisin edetessä rappukäytävässä kohti talon yläkerroksia. Myös talon yleisissä tiloissa syttyi valoja.

SATAKUNNAN KANSA selvitti operaation syyn. Hätäkeskukseen oli soitettu voimakkaasta pamauksesta, jonka epäiltiin olleen peräisin ampuma-aseesta. Soitto hätäkeskukseen tuli sunnuntaina kello 20.55.
Lounais-Suomen poliisin viestintä vahvistaa alueella olleen monipartiotehtävä. Myös operaation syy on selvä. Kuullun pamauksen aiheuttaja jäi kuitenkin mysteeriksi. Poliisi ei pystynyt vahvistamaan, että paikalla olisi ammuttu.
Poliisille ei ole myöskään maanantain aikana tullut tietoja siitä, että Pihlavassa olisi ammuttu tuliaseella. Poliisi kehottaa tapauksesta jotain tietäviä olemaan yhteydessä Lounais-Suomen poliisin vihjesähköpostiin: [email protected].

https://www.satakunnankansa.fi/satakunt ... 38253.html
Avatar
McCall
Neuvoja-Jack
Viestit: 575
Liittynyt: Ma Kesä 25, 2007 9:35 pm

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja McCall »

Hämeen Sanomat 22.5.2024 / https://www.hameensanomat.fi/paikalliset/6784207

Hurja takaa-ajo moottoritiellä – Kuski viskoi tavaroita tielle, ajoi Goodmannin tunnelissa piikkimattoon, juoksi poliisia karkuun ja pysähtyi etälamauttimeen

Vauhtia huumekuskilla oli 172 km/t.

Hämeen poliisi tiedottaa Hämeenlinnassa moottoritiellä keskiviikkona 22. toukokuuta tapahtuneesta hurjasta tilanteesta.

47-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, vahingontekoon ja virkamiehen vastustamiseen.

Poliisipartio pysäytti keskiviikkona Valtatie kolmella kello kahden aikaan yöllä ajoneuvon tarkastusta varten. Poliisipartion noustessa poliisiautosta, epäilty kuljettaja lähti kiihdyttämään voimakkaasti karkuun.

Poliisi mittasi epäillyn käyttämän ajoneuvon nopeudeksi 172 kilometriä tunnissa, kun moottoritiellä nopeusrajoitus on 120 kilometriä tunnissa.

Pakomatkan aikana epäilty heitti ajoneuvosta erilaisia tavaroita takana ajaneen poliisiauton eteen. Yksi suurempi esine osui poliisiauton tuulilasiin ja aiheutti siihen särön.

Hämeenlinnassa Goodmanin tunnelin kohdalla epäilty ajoi poliisin asentamaan piikkimattoon. Tunnelin eteläpuolella epäilty menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui tien oikealle puolelle moottoritien kaiteeseen.

Kuljettaja jatkoi törmäyksen jälkeen karkumatkaa jalkaisin. Pienen matkan jälkeen poliisi tavoitti miehen.

Epäilty ei totellut poliisin käskytystä, joten poliisi käytti etälamautinta vastarinnan murtamiseksi. Kuljettajalle tehdyn huumausaineiden pikatestin perusteella mies oli käyttänyt huumeita.

Mies kuljetettiin Hämeenlinnan poliisivankilaan.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää tutkinnallisista syistä.
Avatar
A Lad Insane
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Su Helmi 18, 2024 1:27 pm

Re: Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Viesti Kirjoittaja A Lad Insane »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 11:15 am Ruokakaupassa Redissä työskennellyt nainen vei kuukausien ajan kassasta käteistä
Parikymppinen nainen pisti kuukausien ajan asiakkaiden käteismaksut omaan taskuunsa. Oikeudessa nainen vetosi vaikeaan elämäntilanteeseen.

KALASATAMASSA Redin K-Supermarketissa vuokratyöntekijänä työskennellyt nainen tuomittiin vankeuteen törkeästä kavalluksesta ja väärennöksestä.
Kaupan myyjänä työskennellyt nainen vei rahoja kassasta vuoden 2020 toukokuusta alkaen lähes kymmenen kuukauden ajan yli 20 000 euron edestä.
Asiakkaan maksaessa käteisellä nainen oli ottanut rahat itselleen ja mitätöinyt kuitit. Näin kassaan ei ollut syntynyt eroa.

KUITENKIN eräänä päivänä kassassa oli ollut häikkää. Työnantaja oli ryhtynyt selvittämään asiaa ja havainnut, että mitätöintikuitteja oli huomattava määrä. Kuittien läpikäynti oli vienyt kymmeniä tunteja aikaa.
Nainen tunnusti tekonsa oikeudessa. Hän kertoi olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja vetosi vaikeaan elämäntilanteeseen. Rahat hän oli käyttänyt laskujen maksuun sekä elämiseen.

NAINEN oli syyllistynyt aiemminkin törkeään kavallukseen ja väärennykseen samankaltaisella tavalla kuin nyt. Nainen oli saanut tuomion silloin, kun vei uuden työnantajan kassasta rahaa.
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1994 syntyneen naisen törkeästä kavalluksesta sekä väärennyksestä yhdeksän kuukauden vankeuteen. Rangaistukseen laskettiin mukaan naisen aiemmin saama viiden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus, joka laitettiin täytäntöönpantavaksi.
Nainen määrättiin maksamaan työnantajalleen lähes 20 000 euroa kavaltamiaan rahoja sekä korvaamaan selvitystöitä yli 5 000 euron edestä.

NAINEN valitti tuomiosta hovioikeuteen. Naisen mukaan rangaistus oli kohtuuttoman ankara, ja hänet olisi pitänyt määrätä yhdyskuntapalveluun.
Helsingin hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden tuomiota.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010402062.html
Olikohan tämä erään nelikymppisen miljonäärin on / off -vaimo?
„˙ǝunʇ uı ǝɹǝʍ spuıɯ ɟı ɓuıɹoq ʎlǝʌıʇısod ǝq plnoʍ ʇI„
Vastaa Viestiin