Rakennusliikkeen toimitusjohtaja paiskoi laivasviitin huonekaluja mereen ja sikaili Kanarialla

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
A Lad Insane
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Su Helmi 18, 2024 1:27 pm

Re: Rakennusliikkeen toimitusjohtaja paiskoi laivasviitin huonekaluja mereen ja sikaili Kanarialla

Viesti Kirjoittaja A Lad Insane »

„˙ǝunʇ uı ǝɹǝʍ spuıɯ ɟı ɓuıɹoq ʎlǝʌıʇısod ǝq plnoʍ ʇI„
Birch Tree Headland
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ma Maalis 20, 2023 6:03 pm

Re: Rakennusliikkeen toimitusjohtaja paiskoi laivasviitin huonekaluja mereen ja sikaili Kanarialla

Viesti Kirjoittaja Birch Tree Headland »

Mikä on supermulkun nimi ja onko hänestä valokuvaa?

Vahva suositus, että lue ketju kokonaan.
-NILS-
Kukaan ei tiedä nytkään kuka on Juha Hiitelä. Kaikki tietävät Antero Mertarannan. Koita nyt Juha jaksaa päivä kerrallaan.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Rakennusliikkeen toimitusjohtaja paiskoi laivasviitin huonekaluja mereen ja sikaili Kanarialla

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Sarjapaiskaajana julkisuudessa tunnettu pirkanmaalainen toimitusjohtaja on tuomittu vahingonteosta ja ympäristörikkomuksesta sakkorangaistukseen.

40 päiväsakkoa tekee miehen tuloilla yhteensä 480 euroa. Lisäksi miehen tulee maksaa 80 euron suuruinen rikosuhrimaksu.

Tuomio tuli sikailusta M/S Baltic Princess -laivalla 2.–3. joulukuuta 2022.

- -

Hauskanpitoon kuului kalusteiden paiskomisen lisäksi muun muassa yksityissaunan kiukaalle virtsaamista sekä häiriösoittojen tekoa infopisteeseen. Rehvakkaissa puheluissa miesporukka vaati hyttiinsä kondomeita ja tupakkaa.

Vuonna 1997 syntynyt toimitusjohtaja vietti laivayönsä putkassa. Hän oli käynyt nelikymppisen matkustajan päälle, tönäisemällä tämän kumoon ja lyömällä.

Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomitsema sakkorangaistus ei ollut ainoa lasku, joka Ruotsin-risteilyn lysteistä miehelle koitui. Rikosilmoituksen tehnyt laivayhtiö lähetti miehelle vielä 1 232 euron suuruisen laskun.

Lisäksi hän oli maksanut 150 euron suuruisen siivousmaksun jo laivalla ollessaan.

- -


Il: Tällaisen tuomion sarjapaiskaaja sai Baltic Princessin sikailusta

6.6.2024
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6920
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Rakennusliikkeen toimitusjohtaja paiskoi laivasviitin huonekaluja mereen ja sikaili Kanarialla

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Latvalahosta sarjasikailijasta ja tämän yhtä lailla latvakakkosesta kaksoisveljestä uutta tietoa. On kiinnostunut tisseistä eikä osaa kontrolloida omia tekemisiään. Kun ei saa pillua, alkaa käyttäytyä väkivaltaisesti.


https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2 ... 83652.html


Mies kopeloi naista Tampereen yössä – paljastui Baltic Princess -sarjasikailijaksi



Poliisin esitutkinta paljastaa, miksi sarjasikailijanakin julkisuudessa tunnettu 27-vuotias rakennusfirman toimitusjohtaja joutui muutama viikko sitten Pirkanmaan käräjäoikeuden eteen.

Baltic Princess -risteilyllä joulukuussa 2022 tapahtuneen häiriköinnin vuoksi kansain­välistäkin mainetta saanut mies sai syytteen pahoinpitelystä.

Esitutkinnasta selviää, että syytteeseen johtanut teko tapahtui yökerho Famen edustalla huhtikuussa 2023. Uhri, tuolloin 22-vuotias nainen, oli tupakalla ystävänsä kanssa, kun heille vieras mies tuli pyytämään lainaan tupakansytytintä.

Paikalle saapui kaksi muutakin uhrille ja hänen ystävälleen vierasta miestä, joista myöhemmin sarjasikailijaksi paljastuneen miehen etunimi jäi naisten mieleen. Tilanne alkoi kehittyä.

– Ystäväni huomautti tälle sytkäriä lainaamaan pyytäneelle miehelle, että hän tuijotti ystäväni rintoja. Tämän jälkeen [etunimi] kutsuttu mies yritti koskea ystäväni rintoja. Työnsin [etunimi] kutsutun miehen käden pois ja käskin häntä olla koskematta ystävääni, uhri kertoi myöhemmin poliisille.

Myös ystävä kertoi seksuaalisesta häirinnästä.

– Toinen näistä kavereista alkoi kopeloida minua. [Uhri] puolusti minua, hän työnsi miehen kättä pois.

Uhrin mukaan sama mies yritti sen jälkeen koskettaa häntä kasvoihin useita kertoja.

– Jokaisella kerralla huitaisin omalla kädelläni hänen kätensä pois kasvojeni läheltä ja pyysin häntä olla koskematta minuun. Tämän jälkeen [etunimi] kutsuttu mies nosti toisessa kädessä olevan juomansa siten, että hän aikoisi kaataa sitä päälleni.

Uhri työnsi miehen käden pois.

– Tämän jälkeen [etunimi] kutsuttu mies heitti lasissa olevan juoman ja siinä olevat jäät naamalleni. Joko juomassa ollut jääpala tai juomalasi osui kovaa silmäkulmaani.

Molemmat naiset kertoivat poliisille asiasta yhdenmukaisesti. Syyte sai tukea Famen ovimieheltä, joka näki seurueen jutelleen ravintolan edustalla. Ovimies tunnisti joukosta juuri sarjasikailijan ja tämän kaksosveljen.

– [Veljekset] olivat aiemmin samana yönä riidelleet kahden naisen kanssa ja tämän konfliktin johdosta heidät oli poistettu ravintolasta. Miehille oli ilmoitettu, että he eivät ole hetkeen tervetulleita Fame Clubille, koska kyseessä ei ollut ensimmäinen vastaavan­lainen konflikti heidän osaltaan tässä ravintolassa, ovimies kertoi poliisille.

Yhtäkkiä ovimies havaitsi seurueessa olleen naisen tulevan ravintolan ovelle itkuisena. Naisen kasvoissa oli näkyvä vamma.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Vastaa Viestiin