Tampere: Mohamed Al-Zubeidi surmasi 17-vuotiaan tyttöystävänsä

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Viime perjantaina poikaystävänsä asunnosta kuolleena löydetty 17-vuotias tyttö sai surmansa teräaseesta. Poikaystävää epäillään nuoren naisen taposta.

Lukiota käyvä koulutyttö kuoli oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen mukaan teräaseen aiheuttamiin vammoihin heti.

- Kuolinaika on myös vahvistunut. Se tapahtui torstaina noin kello 17.30 Annalankadulla Tampereen Annalan kaupunginosassa, eli 19-vuotiaan miehen asunnossa. Poliisin saamien tietojen mukaan nuoripari oli seurustellut 1-2 vuotta, ja tyttö oli eroamassa suhteesta, kertoo rikoskomisario Antti Heijari Pirkanmaan poliisista.

Poliisi pitää tapausta selvitettynä.

- Muilla henkilöillä ei epäillä olevan rikokseen osuutta, tutkintaa johtava Heijari toteaa.

Poliisin mukaan teon jälkeen nuorukainen lähti asunnostaan ja ajoi omalla henkilöautollaan Lempäälään, mistä hänen ruumiinsa löytyi perjantaina aamulla. Nuoren miehen kuolemaa tutkitaan kuolemansyyntukintana.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012 ... 3_uu.shtml

Ei siis raamattua tai koraania...
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !

hellämustapääfinnilä
Martin Beck
Viestit: 834
Liittynyt: Su Helmi 14, 2010 8:52 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja hellämustapääfinnilä »

Suomi24 -"tietoa", mielenkiintoista, mutta muistettava, ettei voida pitää ja levittää totena:
helvetin mustasukkainen tappaja
Sisäpiiritietoa?26.1.2011 18:08
"Sisäpiiritietoa irakilaisen miehen kertomaa(tätä ei media tiedä): Poika oli ollut ihan helvetin mustasukkainen. Oli tivannut jokaisesta liikkeestä tyttöä tyyliin: Missä olit, kenen kanssa jne. Tytöllä oli mennyt hermo häneen ja halusi erota pojasta. Tästä ilmeisesti sitten poika suuttui ja tappoi tytön.

Poliisit olivat näyttäneet pojan isälle kuvaa pojan kasvoista. Kuvassa pojalla oli ollut toinen silmä punertava ja verinen suupieli. Tyttö on siis pistänyt hanakasti vastaan taistelussa.

Poika oli soittanut vielä kahdeksan aikaan isälleen ja sanonut olevansa tulossa kotiin. Isä ei ollut huomannut mitään erikoista pojan äänessä tai muutenkaan puheissa.

Tämän surmatun tytön siskokin seurustelee jonkun ulkomaalaisen tyypin kanssa. Shocked

Perheen omaiset ja tutut ovat luonnollisesti järkyttyineitä. He eivät voi ymmärtää, miksi poika meni tappamaan tytön.

Nyt kerätään pojan perheelle rahaa, jotta voidaan lennätää pojan ruumis haudattavaksi Irakiin."

Meinaatteko lahjoittaa rahaa mamuille?
Nimimerkki on osuva, sisäpiiritietoa kysymysmerkillä.
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Aika normimeininkiä siis. Just.

Ja kyllä, uhrin sisar on ainakin FBn mukaan parisuhteessa maahanmuuttajaan. Taitavat vaan olla eri porukoita tämän irakilais-suvun kanssa.
There are no crimes behind enemy lines

Scarlet
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Marras 22, 2010 11:44 am

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Scarlet »

Hei,

ensimmäinen viestini tänne..

Kuulin, että uhri oli ollut hakemassa viimeisiä tavaroitaan miehen luota. Uhrin sisko on ollut vaihdossa toisella puolella maailmaa, mutta palaamassa/palannut nyt Suomeen. Työkaverini ystävä tunsi uhrin perheineen, joten oletan tietojen pitävän paikkansa.

Helmie
Adrian Monk
Viestit: 2879
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Helmie »

Muistanko oikein, että jossain luki pojan asuneen kuitenkin koko ikänsä Suomessa? Tiedän, että se oma ns. kotimaa on varmasti hyvin tärkeä, mutta kyllä hieman ihmettelen tuota ulkomaille hautaamista... Tai siis mietinpä vaan, että miksi koko perhe ei sinne muuta, jos pojan haluavat sinne haudata. Itselläni kuitenkin on tapana käydä läheisteni haudalla useinkin. Noh, eipä ainakaan Irakissa varmaan kukaan tietäisi mitä poika on tehnyt, kun taas Suomessa voisi joku käydä vaikka hautakiveä sabotoimassa.

Ja juu, tiedän että noihin suomi24-tietoihin täytyy suhtautua varauksella.

jenni82
Agentti Scully
Viestit: 676
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja jenni82 »

Siinä Irakiin hautaamisessa taitaa olla kyse ns. vanhempien kotimaasta ja jos vaikka pojan suku asuu siellä! Monissa kulttuureissa on tapana haudata vainaja sinne alkuperäseen kotimaahan ja just vaikka asunut koko ikänsä suomessa ni se ei välttämättä ole vanhempien mielestä suomalainen ja siksi sinne Irakiin haudataan!
Life. It´s just fucking thing after nother...

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

joey kirjoitti:^ Mutta jostain se Nooruskakin on juttunsa kuullut. Miten rikkinäinen puhelin voi toimia niin huonosti, että puukottaminen muuttuu suusta suuhun kulkiessaan uskonnollisella niteellä hakkaamiseksi? Vai onko jollain ollut pokkaa esittää ihan summittaisena arvauksena, että Raamatulla/Koraanilla se sen niinku sillain varmaan nuiji?
Vahvana huhuna täällä kulki, ja kulkee muuten yhä. 8) JA sanoin tuolla itsekin, että en usko kenekään tappaneen toista PELKÄLLÄ kirjalla. On mahdollista, että kirjalla on voitu lyödä yksi isku tai se on voitu heittää vain uhria päin (osumatta). Kyllä aina huhut lähtee liikkeelle jostain pienestä ja kasvaa isoihin mittasuhteisiin. Sanoin myös moneen kertaan, että kannattaa pientä epäilystä pitää mukaan joissakin jutuissa. 8)
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Lehdissä esiintyneiden kuvien perusteella päättelen surmatalon olleen Annalankatu 5. Mikäli näin on, niin kyseisessä talossa on vain kaksioita ja yksiöitä. Lapsiperheitä voi asua jokunen, mutta asujaimisto on varmastikin pääosin muita. Siksi aika erikoista, jos kuullut huudot on yhdistetty lasten tuottamaan meteliin.. toki tiedän, että lähteehän niistä ääntä. Luulisi kuitenkin mahdollisten lapsiperheiden erottuvan tuollaisessa talossa niin, että tietäisi mistä suunnasta metakka kuuluu ja kenen lapset on kyseessä. Eivät kai kenenkään lapset kyläpaikassa ala riehumaan ja kirkumaan silmittömästi :roll: Toisaalta poliisin tiedotteessa kerrotaan tytön kuolleen heti, niin että ei sitä meteliä välttämättä kukaan ole riittävän pitkään kuullut ymmärtääkseen mistä oikeasti on kyse.

Erittäin surullinen, ikävä tapahtuma, kun aikuisuuden kynnyksellä ollut kauniiksi, lahjakkaaksi ja kaikin puolin ihanaksi kuvattu ihminen kuolee väkivaltaisesti. Jaksamista omaisille!

oohlala

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja oohlala »

Juliet Jones kirjoitti:Lehdissä esiintyneiden kuvien perusteella päättelen surmatalon olleen Annalankatu 5. Mikäli näin on, niin kyseisessä talossa on vain kaksioita ja yksiöitä. Lapsiperheitä voi asua jokunen, mutta asujaimisto on varmastikin pääosin muita. Siksi aika erikoista, jos kuullut huudot on yhdistetty lasten tuottamaan meteliin.. toki tiedän, että lähteehän niistä ääntä. Luulisi kuitenkin mahdollisten lapsiperheiden erottuvan tuollaisessa talossa niin, että tietäisi mistä suunnasta metakka kuuluu ja kenen lapset on kyseessä. Eivät kai kenenkään lapset kyläpaikassa ala riehumaan ja kirkumaan silmittömästi :roll: Toisaalta poliisin tiedotteessa kerrotaan tytön kuolleen heti, niin että ei sitä meteliä välttämättä kukaan ole riittävän pitkään kuullut ymmärtääkseen mistä oikeasti on kyse.

Onkohan tämä Annalankatu huonoa aluetta? Ainakin täälläpäin näiden huonojen alueiden taloissa on monesti lähinaapureiden kanssa sovittu että pidetään huoli omista asiosta.. Ja sit naapuri on vaan kertonut pakon edessä jotain.

Ok, aika kaukaa haettua.

edit. pientä lisäystä

aStr0n187
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Loka 10, 2008 12:33 pm
Paikkakunta: Lange Leidsedwarsstraat 41, Amsterdam

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja aStr0n187 »

oohlala kirjoitti:
Juliet Jones kirjoitti:Lehdissä...

Onkohan tämä Annalankatu huonoa aluetta? Ainakin täälläpäin näiden huonojen alueiden taloissa on monesti lähinaapureiden kanssa sovittu että pidetään huoli omista asiosta.. Ja sit naapuri on vaan kertonut pakon edessä jotain.

Ok, aika kaukaa haettua.

edit. pientä lisäystä
Ei se ainakaan pahimmasta päästä ole tampereen lähiöistä. Tuolla alueella on kuitenkin suurin osa vuokra-asuntoja, jotka alkavat olemaan jo kunnoltansa ns. ehtoopuolella, eli on toki luonnollista että näihin sijoitetaan ihmisryhmiä (opiskelijat, maahanmuuttajat, syrjäytyneet ja alkoholisoituneet vanhukset) jotka eivät niin tarkkoja ole asuntonsa kunnosta saati sijainnista. En kuitenkaan luokittelisi millääntapaa huonoksi alueeksi saati minkäänlaiseksi ghetoksi. :twisted: Jos ei somali ja mutakuono jännitä katukuvassa, niin kyllähän tuolla pärjää siinä missä muuallakin.

Cro
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ke Kesä 17, 2009 11:23 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Cro »

Joo ei toi mitään slummia ole, lähellekkään. Normaalia kerrostalo-helvettiä alueena.

On tässä pieni toivo että oma toive pitää paikkansa. Eli se että mamu on ollut viimeisillä hetkillään kylmissään, peloissaan, tuntenut voimien katoavan ja tajunnut että henki tässä lähtee. Sillä jokainen joka tuolla on käynyt, saati kalastanut, tietää ettei sieltä vedestä rantauduta ihan niin vaan, varsinkaan mikään veltto ruumis ei hypähdä rantaan kuin itsestään. Vasen reuna on "korkealla", eli vaatii jopa vähän yritystä että sieltä puolelta nousee ja oikealla on oikeastaan yksi kohta mistä voisi jotenkin ryömiä kuiville, se viimeinen kärki ennen kuin kosken kapea osuus vaihtuu järveksi. Suoli42 ei toki kerää luottamusta, mutta jos kuvissa on muka näkynyt että suupieli on veressä, niin vedessä pulahtamalla se olisi varmasti hyytynyt ja veri kadonnut. Hienoa jos uhri pystyi noinkin hyvin pistämään vastaan!

Olisiko siis niin että rikastaja on mennyt, kieltämättä hyvin kauniiseen, ja tuttuun paikkaan vaikkapa rannalle rukoilemaan tai tekojansa pohtimaan, tjs. Varmasti säväyttävä kokemus miettiä negatiivisiä ja istuskella siellä hämärässä ja hiljaisuudessa yksinään ja katsella kosken virtaavan. Sillalle jätetyt kukat, yms, ei mielestäni kerro hyppäämisestä mitään. Helpompi ne siihen on jättää kuin lähteä kömpimään rinnettä pitkin sinne alas lumen seassa että pääsee veden viereen/rantaan ja harvalla tuskin on edes tietoa kummalta puolelta turhake löydettiin.

Niin ja nyt kun tuo off-topic on suoritettu niin päästään asiaan, eli tyttöä huoriteltiin siinä kuuluisassa viestissä, ei mopoterroristia, suck it vääräuskoiset! 8)
Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut. -PMMP

kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8171
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Ihan samanlaisia kusipää heeboja löytyy meistä valtaväestöstäkin. Ei tällaiset teot ole meidän yksinoikeus. Ei tollaista tekoa voi eikä pidäkkään hyväksyä mutta täällä on näköjään sellaisia jäseniä et samankaltaisen teon tehneiden valtaväestön sivuilla kirjoitetaan lähes hyväksyen teko. Miksi nämä jäsenet eivät niillä sivuilla kirjoita pää punaisena et kun se tekijä on saatanan vitun SUOMALAINEN. Muutenhan tässä onkin tumio annettu elikä kuolemahan tekijänkin korjasi. Todella surullinen tapaus. Voimia omaisille käsitellä asiaa. Olen muuten valtaväestöön kuuluva suomalainen.
Piilohomot on in.

dollarfrossa
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: Ti Helmi 12, 2008 3:07 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja dollarfrossa »

Nooruska kirjoitti:On mahdollista, että kirjalla on voitu lyödä yksi isku tai se on voitu heittää vain uhria päin (osumatta).
Pikemminkin kyse on kuvainnollisen ja ilmeikkään sanonnan "lyödä raamatulla" tulkitsemisesta turhan konkreettisesti.

Vähän sama asia kuin joku vetää herneen nenään. Se ei tarkoita vihanneksen imemistä klyyvariin vaan turhaa närkästymistä pikkuasiasta.

"Raamatulla lyömistä" tapahtuu esimerkiksi silloin kun joku tuomitsee sanallisesti vaikkapa homouden siksi "kun kerran Raamatussa kielletään se". Mitään kirjaa ei kuitenkaan heiluteta eikä väkivaltaa käytetä.

The Stig
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: La Tammi 08, 2011 11:37 pm
Paikkakunta: Savo

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja The Stig »

dollarfrossa kirjoitti: Pikemminkin kyse on kuvainnollisen ja ilmeikkään sanonnan "lyödä raamatulla" tulkitsemisesta turhan konkreettisesti.

Vähän sama asia kuin joku vetää herneen nenään. Se ei tarkoita vihanneksen imemistä klyyvariin vaan turhaa närkästymistä pikkuasiasta.

"Raamatulla lyömistä" tapahtuu esimerkiksi silloin kun joku tuomitsee sanallisesti vaikkapa homouden siksi "kun kerran Raamatussa kielletään se". Mitään kirjaa ei kuitenkaan heiluteta eikä väkivaltaa käytetä.
Off Topic hieman: Näin kertoo kuitenkin Hikipedia :wink: http://hikipedia.info/wiki/Raamatulla_p ... C3%B6minen

Yleensähän kärpäsestä kasvaa härkänen huhupuheissa. Voihan se olla, että tytön luona on ollut Raamattu ja huhu lähtenyt liikkeelle, että tyttö on hakattu sillä kuoliaaksi.
Kuolema kiehtoo

Avatar
Geissimummo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1390
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 4:03 pm

Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Geissimummo »

kakkosurpo kirjoitti:Ihan samanlaisia kusipää heeboja löytyy meistä valtaväestöstäkin. Ei tällaiset teot ole meidän yksinoikeus.
OT:na.. Miksi niitä samanlaisia "kusipää-heeboja" pitää hommata sitten ulkomailta tänne lisää, kun niitä on Suomessakin ihan tarpeeksi?
Ystävä ei ole mitään muuta, kuin tuttu vihollinen.
A friend is nothing, but an known enemy.

Vastaa Viestiin