Huumevelat: Mies surmattiin Seinäjoella v. 2004

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
McAbre
Sabrina Duncan
Viestit: 369
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2007 9:57 pm
Paikkakunta: Väli-Suomi

Huumevelat: Mies surmattiin Seinäjoella v. 2004

Viesti Kirjoittaja McAbre »

Tapaus on muutaman vuoden takaa, narkki- ja krimiporukoiden jäsentenvälisessä pistettiin nuori mies hengiltä yksityisasunnossa ja ruumis dumpattiin Provinssirockin miljöönä parhaiten tunnettuun Törnävänsaareen. Eräs tuttuni sattui asumaan tekoaikaan surmapaikkana toimineen asunnon seinänaapurina, eläväistä oli meno ollut huoneustossa muutenkin...

Tarkempaa tietoa tapauksesta (tuomiot?), onko seinäjokisia palstalla?
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

McAbre kirjoitti:Tapaus on muutaman vuoden takaa, narkki- ja krimiporukoiden jäsentenvälisessä pistettiin nuori mies hengiltä yksityisasunnossa ja ruumis dumpattiin Provinssirockin miljöönä parhaiten tunnettuun Törnävänsaareen. Eräs tuttuni sattui asumaan tekoaikaan surmapaikkana toimineen asunnon seinänaapurina, eläväistä oli meno ollut huoneustossa muutenkin...

Tarkempaa tietoa tapauksesta (tuomiot?), onko seinäjokisia palstalla?
Olikohan tässä tapauksessa myös pientä kidutusta taustalla? Sähköiskuja, anaalipenetraatiota jne
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

HS - Kotimaa - 14.4.2005 - 2152 merkkiä - 1. painos
Kahdelle elinkautinen vankeustuomio Seinäjoen pahoinpitelymurhasta
STT
ALAVUS. Seinäjoen käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona Mertsi Allan Isbergin ja Jukka Kristian Katteluksen murhasta elinkautiseen vankeuteen. Huumevelkoja perineet tuomitut pahoinpitelivät ja kiduttivat Seinäjoella viime syksynä kuoliaaksi hieman alle 30-vuotiaan miehen.
Tapahtumat saivat alkunsa uhrin naisystävän asunnossa, kun toinen tuomituista tuli perimään saataviaan. Hän tehosti perintää lyömällä uhria jousipatukalla ja nyrkeillä. Paikalle tuli jonkin ajan päästä myös toinen tuomittu, joka jatkoi tajuttoman uhrin hakkaamista.
Asunnossa ollut uhrin naisystävä antoi miehille kaksi pankkikorttia ja niiden tunnusluvut. Pahoinpitely taukosi hetkeksi, kun toinen tuomituista kävi pankkiautomaatilla.
Kun velkojille selvisi, että molemmat tilit olivat tyhjiä, otteet kovenivat entisestään. Uhria kidutettiin antamalla hänelle sähköjohdolla ainakin 75 sähköiskua, lisäksi häntä poltettiin spraypullon suihkuun sytytetyllä liekillä. Pahoinpitely ja kidutus jatkuivat useita tunteja.
Tämän jälkeen miehet pukivat vaatteet tajuttoman uhrin päälle, kantoivat hänet autoon ja ajoivat toisen tuomitun asunnolle. Siellä uhri raahattiin pesuhuoneeseen ja jätettiin lattialle.
Käräjäoikeus katsoi molempien miesten syyllistyneen murhaan. Molemmat tuomittiin lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta ja Isberg vielä lisäksi pahoinpitelystä. Hän pahoinpiteli myös asunnossa ollutta kolmatta miestä.
Tämä tuomittiin puoleksi vuodeksi vankeuteen avunannosta murhaan. Hän auttoi pukemaan vaatteet tajuttoman uhrin ylle ja hävitti pahoinpitelyn todisteita asunnosta.
Jutun tuomiota luettaessa toinen tuomituista heitti käräjäsalissa tuolin tuomaria ja lautamiehiä kohti. Tuoli osui pöydän kulmaan, eikä kukaan loukkaantunut. Oikeudenkäyntiä turvaamassa olleet poliisit saivat tilanteen nopeasti rauhoittumaan.
Käräjäoikeus istui juttua turvallisuussyistä Alavudella. Turvatoimet olivat mittavat, ja kaikki istuntoon tulleet tarkastettiin metallinpaljastimella.
McAbre
Sabrina Duncan
Viestit: 369
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2007 9:57 pm
Paikkakunta: Väli-Suomi

Viesti Kirjoittaja McAbre »

^Kiitos.

Tässä tapauksessa oli näemmä myös tuo toisaalla muistelemani tuolinheittoepisodi. Tämä Isberghän otti osaa Riksun vankilakapinaan ja on nykyään nimeltään Mike Soldier (edelliset seikat luin muinoin Iltalehdestä).
"Rahaa on tullut ja sitä on myös mennyt"
-Albert Järvinen-
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

McAbre kirjoitti:^Kiitos.
Eipä kestä :) Tässä vielä tuomioiden alenemisesta HOssa:

HS - Kotimaa - 5.5.2006 - 559 merkkiä - 1. painos
Elinkautiset murhatuomiot alenivat hovissa
Vaasa. Vaasan hovioikeus alensi torstaina kahta murhasta annettua elinkautista tuomiota.

Tuomitut miehet perivät huumevelkoja pahoinpitelemällä ja kiduttamalla seinäjokelaista miestä syksyllä 2004. Mies kuoli pahoinpitelyn ja aiemmin ottamiensa huumeiden ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta.

Hovioikeuden mukaan seinäjokelaiset Mertsi Allan Isberg ja Jukka Kristian Kattelus eivät syyllistyneet murhaan, vaan törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään kuolemantuottamukseen.


STT
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Katjushka kirjoitti:Asunnossa ollut uhrin naisystävä antoi miehille kaksi pankkikorttia ja niiden tunnusluvut. Pahoinpitely taukosi hetkeksi, kun toinen tuomituista kävi pankkiautomaatilla.
Kun velkojille selvisi, että molemmat tilit olivat tyhjiä, otteet kovenivat entisestään.
Ehkä he kuvittelivat, että hakkaamalla kovemmin, polttamalla enemmän ja lisäämällä sähkövirtaa sinne tilille ilmestyy rahaa... Tuon kaltaisten ajatustenjuoksu saattaa mennä tätä rataa.

Tuomioiden alenemiset kummastuttavat. Jos uhri kuolee heti saa tuomion murhasta, mutta jos hakataan sen verran, että kuolee myöhemmin saa tuomion törkeästä kuolemantuottamuksesta. Näinhän se meni.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

Doctor Lecter kirjoitti: Tuomioiden alenemiset kummastuttavat. Jos uhri kuolee heti saa tuomion murhasta, mutta jos hakataan sen verran, että kuolee myöhemmin saa tuomion törkeästä kuolemantuottamuksesta. Näinhän se meni.
Tuomion aleneminen on tietenkin törkeää, mutta tässä on juuri puolustus saanut horjutettua tuota kuoleman aiheuttanutta syytä. Kun ei oikeudessa voida 100% varmuudella sanoa, että kamaa vetänyt uhri ei kuukahtanutkaan itse vetämäänsä kamaan vaan nimenomaan tähän pahoinpitelyyn, niin siitä menee pohja valitettavasti pois sekä tapolta että murhalta. Tämä se on laissa porsaanreikä. OTnä: Eikös Ruotsissakin ollut se suomalaissyntyisen naisen 500 gramman paloiksi laitto ja metsään heittely tapaus, jossa ei pystytty sitten enää sanomaan, että mistä tarkalleen uhrin kuolema oli johtunut ja tuomio tuli vain ruumiin hävittämisestä. :roll: Laki siellä sitten myöhemmin muuttui, että tarkkaa murhatapaa ei tarvitse tietää.
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

Olis kyllä saanu pojat istua elinkautisena tonkin jutun. Tuskin maltan odottaa kun palaavat taas katukuvaan.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Hovioikeuden ratkaisu ko. asiassa löytyy netistä. Suhteellisen raaka surma.
HOVIOIKEUDEN RATKAISU

Syyksilukeminen

---

Hovioikeus on lausumillaan, tuomiosta tarkemmin ilmenevillä perusteilla katsonut jääneen näyttämättä, että A ja B olisivat tahallaan surmanneet C:n. Hovioikeus on lukenut sen sijaan A:n ja B:n syyksi seuraavaa:

1.1. Törkeä pahoinpitely

A ja B ovat 6. - 7.9.2004 Seinäjoella yhdessä ja yksissä tuumin tehneet C:lle ruumiillista väkivaltaa seuraavin tavoin:

A on lyönyt C:tä lukuisia kertoja ainakin jousipatukalla päähän ja vartaloon. Tämän jälkeen C on jäänyt lattialle makaamaan. Pahoinpitelyä on A:n ja B:n toimesta jatkettu lyömällä jousipatukalla C:tä, antamalla hänelle keinukytkimellä varustetulla sähköjohdolla sähköiskuja ainakin 75 kertaa, polttamalla häntä spray-pullon suihkuun sytytetyllä liekillä ja laittamalla hänen peräaukkoonsa tekopenis ja potkimalla sitä syvemmälle. Pahoinpitely on keskeytyksineen kestänyt useita tunteja.

Pahoinpitelystä on C:lle aiheutunut kaksi ruhjevammaa päähän, vartalolle ja molempiin ylä- ja alaraajoihin laajoja mustelmia, pakaroihin ja reisiin ja muualle kehoon vähintään seitsemänkymmentä mustelmaista ns. tikapuukuviollista lyöntijälkeä ja kehon eri puolille ihonalaisiin kudoksiin laajoja verenpurkaumia, alavartalolle ja sukuelimiin useita eriasteisia ja laajoja palovammoja ja oikeaan jalkaan ainakin 150 verekästä pistohaavaa.

Pahoinpitelyllä on aiheutettu C:lle hengenvaarallinen tila ja se on tehty erityisen raa'alla ja julmalla tavalla käyttämällä jousipatukkaa, sähköä ja polttamista. Rikos on pitkäkestoisuutensa ja puolustuskyvyttömään uhriin kohdistumisensa vuoksi myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

1.2. Törkeä kuolemantuottamus

A ja B ovat 6. - 7.9.2004 Seinäjoella yhdessä ja yksissä tuumin aiheutettuaan C:lle kohdassa 1.1. selostetulla pahoinpitelyllä hengenvaarallisen tilan, kuljettaneet tämän A:n asuntoon. He ovat jättäneet C:n asuntoon pitkäksi aikaa ilman hoitoa, vaikka he ovat tienneet, että tämä oli saamiensa vammojen ja nauttimansa lääkeaineen johdosta välittömän avun tarpeessa. Heidän menettelynsä johdosta C on kuollut. Edellä selostetut seikat huomioon ottaen A ja B ovat aiheuttaneet C:n kuoleman törkeällä huolimattomuudella ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Rangaistukset

Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen A:n ja B:n mielentilasta antamien lausuntojen mukaan he ovat tekojen aikana olleet syyntakeisia.

A:n ja B:n C:hen kohdistama pitkäkestoinen väkivalta on ollut poikkeuksellisen raakaa ja julmaa. Tekotapansa ja kestonsa vuoksi pahoinpitely on ollut ilmeisen selvästi kidutusluontoista. Pahoinpitelyllä on pyritty aiheuttamaan C:lle mahdollisimman suurta kärsimystä ja hänelle aiheutetut vammat ovat olleet erittäin tuskallisia. Raakuudessaan ja julmuudessaan teko osoittaa A:ssa ja B:ssä poikkeuksellisen suurta syyllisyyttä.

Rangaistusta määrättäessä on otettava huomioon myös A:n ja B:n aikaisempi rikollisuus. A on aikaisemmin tuomittu muun muassa kaksi kertaa tapon yrityksestä, kerran törkeästä ryöstöstä ja kerran törkeästä pahoinpitelystä. B on tuomittu aikaisemmin muun muassa kahdesta ryöstöstä, ryöstön yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä ja lukuisista pahoinpitelyistä. Molempien aikaisemmat rikokset ja nyt heidän syykseen luettujen rikosten suhde osoittavat heissä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä sekä myös erityisen tunteetonta ja välinpitämätöntä suhtautumista toisten ihmisarvoa kohtaan.

B:n syyksi on lisäksi luettu kohdassa 3 pahoinpitely. Toisaalta B:lle rangaistusta tuomittaessa on otettava huomioon Seinäjoen käräjäoikeuden lainvoimaa vailla oleva tuomio 16.2.2005, jolla B on tuomittu neljäksi kuukaudeksi vankeuteen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Näihin seikkoihin nähden A:lle ja B:lle tässä asiassa tuomittavat rangaistukset on perusteltua mitata saman pituisiksi.

A:lle ja B:lle heidän syykseen luettavista rikoksista tuomittavan yhteisen rangaistuksen enimmäismäärä on törkeälle pahoinpitelylle säädetyn 10 vuoden maksimirangaistuksen vuoksi rikoslain 7 luvun 2 §:n 1 momentin 3) kohdan säännöksen nojalla 13 vuotta. Edellä selostettuihin seikkoihin nähden hovioikeus katsoo, että A:lle ja B:lle tuomittavan rangaistuksen on ollakseen oikeudenmukaisessa suhteessa rikosten törkeään laatuun ja heidän poikkeuksellisen suureen syyllisyytensä nähden oltava huomattavan pitkä. Hovioikeus on rangaistusta määrätessään antanut koventamisperusteelle olennaisen merkityksen rangaistusta korottavana tekijänä.
http://www.oikeus.fi/36954.htm
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Elinkautiset alenivat hovissa 10 vuodeksi

Torstai 4.5.2006 klo 16.25

Vaasan hovioikeus alensi torstaisella päätöksellään kahden murhasta elinkautiseen tuomitun miehen tuomioita.

Päätös koskee tapausta, jossa miehet perivät huumevelkoja pahoinpitelemällä ja kiduttamalla seinäjokelaista miestä syksyllä 2004. Mies kuoli pahoinpitelyn ja aiemmin ottamiensa huumausaineiden ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta.

Hovioikeuden päätöksen mukaan seinäjokelaiset Mertsi Allan Isberg ja Jukka Kristian Kattelus eivät syyllistyneet murhaan, vaan törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään kuolemantuottamukseen.

Vammat eivät olisi johtaneet kuolemaan

Oikeus katsoi, että miesten aiheuttamat pahoinpitelyvammat vaikuttivat erittäin merkittävästi uhrin kuolemaan. Lääketieteellisen selvityksen perusteella on kuitenkin epätodennäköistä, että uhrin vammat olisivat johtaneet kuolemaan, ellei hän olisi aiheuttanut itselleen myrkytystilaa nauttimalla suurta määrää huumausaineita ja lääkkeitä.

Hovioikeus alensi elinkautistuomiot molempien miesten kohdalla kymmeneksi vuodeksi vankeutta. Muilta osin käräjäoikeuden ratkaisu pysyi ennallaan.

Tuntikausien kidutus

Tapahtumat saivat alkunsa uhrin naisystävän asunnossa syyskuussa 2004, kun toinen tuomituista tuli perimään velkasaataviaan. Hän tehosti perintää lyömällä uhria jousipatukalla ja nyrkeillä. Paikalle tuli jonkin ajan päästä myös toinen tuomittu, joka jatkoi tajuttoman uhrin pahoinpitelyä.

Asunnossa paikalla ollut uhrin naisystävä antoi miehille kaksi pankkikorttia ja niiden tunnusluvut. Pahoinpitely taukosi hetkeksi toisen tuomituista käydessä pankkiautomaatilla. Kun velkojille selvisi, että molemmat tilit olivat tyhjiä, otteet kovenivat entisestään.

Uhria kidutettiin muun muassa antamalla hänelle kymmeniä sähköiskuja. Lisäksi häntä poltettiin spraypullon suihkuun sytytetyllä liekillä. Pahoinpitely ja kidutus jatkuivat useita tunteja.

Tämän jälkeen miehet pukivat vaatteet tajuttoman uhrin päälle, kantoivat hänet autoon ja ajoivat toisen tuomitun asunnolle. Siellä uhri raahattiin pesuhuoneeseen ja jätettiin lattialle kuolemaan.

STT
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2006050 ... 8_uu.shtml

Kattelus osoitti tyytymättömyytensä jo heti käräjäoikeuden tuomion luvun jälkeen.
Kotimaa

Murhasta tuomittu yritti heittää tuomaria tuolilla

Seinäjoen käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona Mertsi Allan Isbergin ja Jukka Kristian Katteluksen murhasta elinkautiseen vankeuteen.
Huumevelkoja perineet tuomitut pahoinpitelivät ja kiduttivat Seinäjoella viime syksynä kuoliaaksi hieman alle 30-vuotiaan miehen.

Jutun tuomiota luettaessa käräjäsalissa sattui välikohtaus, kun toinen tuomituista heitti tuolin tuomaria ja lautamiehiä kohti. Tuoli osui pöydän kulmaan, eikä kukaan loukkaantunut.

Oikeudenkäyntiä oli turvaamassa useita poliiseja, ja he saivat tilanteen nopeasti rauhoittumaan.

Käräjäoikeus istui juttua turvallisuussyistä Alavudella. Turvatoimet olivat mittavat ja kaikki istuntoon tulleet tarkastettiin metallinpaljastimella.

Tuomioon johtaneet tapahtumat saivat alkunsa uhrin naisystävän asunnossa, kun toinen tuomituista tuli perimään saataviaan. Hän tehosti perintää lyömällä uhria jousipatukalla ja nyrkeillä.

Paikalle tuli jonkin ajan päästä myös toinen tuomittu, joka jatkoi tajuttoman uhrin hakkaamista.

Asunnossa paikalla ollut uhrin naisystävä antoi miehille kaksi pankkikorttia ja niiden tunnusluvut. Pahoinpitely taukosi hetkeksi toisen tuomituista käydessä pankkiautomaatilla. Kun velkojille selvisi, että molemmat tilit olivat tyhjiä, otteet kovenivat entisestään.

Uhria kidutettiin antamalla hänelle sähköjohdolla ainakin 75 sähköiskua, lisäksi häntä poltettiin spraypullon suihkuun sytytetyllä liekillä. Pahoinpitely ja kidutus jatkuivat useita tunteja.

Tämän jälkeen miehet pukivat vaatteet tajuttoman uhrin päälle, kantoivat hänet autoon ja ajoivat toisen tuomitun asunnolle. Siellä uhri raahattiin pesuhuoneeseen ja jätettiin lattialle kuolemaan.

Käräjäoikeus katsoi molempien miesten syyllistyneen murhaan. Molemmat tuomittiin lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta ja Isberg vielä lisäksi pahoinpitelystä. Hän pahoinpiteli asunnossa ollutta kolmatta miestä.

Kyseinen kolmas mies tuomittiin puoleksi vuodeksi vankeuteen avunannosta murhaan. Hän auttoi pukemaan vaatteet tajuttoman uhrin ylle ja hävitti pahoinpitelyn todisteita asunnosta.

STT
Sittemmin Mertsi Allan Isberg on muuttanut nimensä Mike Soldieriksi. Hän oli mukana vuoden 2006 Riihimäen vankilakapinassa, josta uutinen tässä.
Riihimäen vankilakapina oli törkeä vahingonteko
4.10.2006

A A STT

Riihimäki. Riihimäen niin sanotusta vankilakapinasta on langetettu ehdottomat vankeustuomiot. Riihimäen käräjäoikeus antoi päätöksensä keskiviikkona.

Sellinsä vuosi sitten tuhonneet 11 miestä saivat 7–10 kuukauden tuomiot törkeästä vahingonteosta. Kaksi miehistä tuomittiin lisäksi tavallisesta vahingonteosta, sillä heidät todettiin syyllisiksi vankilan valvontakameroiden rikkomiseen.

Tuomitut joutuvat maksamaan vahingonkorvauksia vankilan omistavalle Senaatti-Kiinteistöille 53 000 euroa ja Riihimäen vankilalle 7 000 euroa korkoineen.

Tuomitut ovat kovan luokan rikollisia. Noin puolet heistä kuuluu lahtelaiseen Rogues Gallery -rikollisjengiin. Joukossa on myös kaksi elinkautisvankia.

Kahakointi tapahtui suurimmaksi osaksi Riihimäen vankilan turvaosastolla, jossa vangit on eristetty muista.

Puolustuksen mukaan miehet kapinoivat epäinhimilliseksi kokemaansa kohtelua vastaan.
Puukko-Mack
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ma Heinä 11, 2011 12:04 am

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Puukko-Mack »

Tulipahan Kattelus eilen vastaan kirkoon raitilla, joten se on ainakin jo vapailla. Liekö Mertsikin? Toivottavasti ei.
Unhola
Sofia Karppi
Viestit: 443
Liittynyt: Ke Syys 15, 2010 7:50 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Unhola »

Kuinka paljon sitä velkaa oli?
May contain suicide or self-harm topics.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Kuka, millainen ja minkä ikäinen tuo uhri oli? Eikö ainakin Isberg ollut vasta n. 20-vuotias tekoaikaan?

Ilmeisesti molemmat on vapautettu jo. Veikkaan, että toinen heistä on kirjoittanut tämän:

Nimimerkki totuuden torvi
28.11.2011 19:01

Ainahan maailmaan puhetta mahtuu...kyseessä olevat miehet J & M ovat rangaistuksensa suorittaneet ja mitä ilmeisimmin ovat tavoitettavissa ja kommentoiden asiasta, kasvotusten. osoiteet löytynee väestörekisteristä.
Jos asia todella kiinnostaa, eikä pelkkä juoruilu tietämättömänä anna hyvää
kuvaa, kommentoijista.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/1682799
Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Olikohan uhri itse ottanu tappavan annoksen huumeita/lääkkeitä? Tietysti sitä on mahdoton todistaa. Mut tuskin nää kaverit kauaa vapaalla kulkee
Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Ruumis Törnävänsaaressa (Seinäjoki)

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Mahdoton todistaa et joku muu olis annoksen antanu
Vastaa Viestiin