Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Niin, skoone, ajattelemme erilailla, johtuu varmaan siitä, että en ryhdy kiinnittämään edes tuollaisiin asioihin huomiota. Lapsi on kadonnut ja nyt sanotaan täysin selkeästi SIEPATTU. Pedofiileja jahdataan ja on kerrottu heidän toimivan jopa oikeuslaitoksen suojeluksessa. On ollut jättioperaatio Grange. Äidin viinilasilla kuvassa on nyt aika vähän tässä tekemistä tällä hetkellä. Ja luoja varjelkoon nyt kenenkään aloittamasta lastensuojelullista palopuhetta "mutta kun jätti lapset yksin". Yleensä se tulee niiden samojen henkilöiden näppäimistöstä, jotka eniten surevat lapsen etsintöihin tuhlattuja rahoja.

Kaikella kait tarkoituksensa. Kuvista puheenollen - joko Ulvilan keittiöstä on laskettu - tuli vain mieleen - että kuinka monta viinipulloa siellä on tavarapaljouden keskellä? Samaa ongelmaa ei ole tässä tapauksessa - eikö ole sanottu, että McCannien loma-asunto oli niin hyvin putsattu ja pesty, ettei löydetty edes Madeleinen DNA:ta enää?

Höh, mutta miten sieltä sitten saatiin se sieppaajan DNA, kun kaikilta hotellivierailtakin otettiin näytteet. Olihan niitä johonkin verrattava kuin Ulvilassa konsanaan. Sielläkin Tanner testattiin kahteen kertaa, eikä täsmännyt, tässä testattiin Murat samoin kaksi kertaa, kun oli uutisissa, että Madeleinen DNA:ta oli löytynyt Muratin asunnosta.
Alethes doksa meta logu

Raid

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid »

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi alkuperainen viesti poistettu ja kopioitu uudestaan - RAID

Eipä muuten koskaan löytynyt Madeleinen DNA:ta Muratin asunnosta, eikä mitään muutakaan jälkeä tytöstä.

Sinnehän ne englantilaiset ruumis- ja verikoirat ensin vietiin. Kun tulos oli täysi vesiperä, mentiin McCannien omalle asunnolle. Ja kas, johan alkoi kotimaan haukut reakoida.

McCann -tiimi on päivästä 1 asti puhunut sieppauksesta.
Se ei ole mikään uutuus eikä uutinen.

Ja edelleenkään ei ole mitään todistetta siitä, että tyttö olisi siepattu.
Päin vastoin; ainoat kongreettiset todisteet ovat koirien havainnot. Ja that's it.

Toki lisäksi on liuta silminnäkijähavaintoja, mutta niistä yhtäkään ei olla pystytty osoittamaan todeksi. Sen sijaan suurin osa vääriksi.

Että sellainen on Sirpa se totuus.

Toki voit edelleen kaikki hartaasti toivoa, ettei lapsi kuollut vanhempiensa laiminlyönnin seurauksena, vaan joutui pedofilien kynsiin. Minä vaan ikävä kyllä uskon ja toivonkin, että ensimmäinen on se oikea. Lapsenkin vuoksi.

Madeleine täyttäisi toukokuussa 8-vuotta.

Raid

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid »

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi alkuperainen viesti poistettu ja kopioitu uudelleen - RAID

Minä en puhu löytymisestä, vaan uutisesta, jossa sanotaan Madeleinen DNA:ta löytyneen. Jos sinulla on faktaa löytyikö vai ei, niin laita esille. Minä puhun siitä mitä uutisessa lukee - uskot ja epäuskot on toinen juttu.

Mene muualle valehtelemaan! Olen edelle laittanut myös tiedon ja uutisen Pereiran pidätyksestä, ja linkin pidätyskuviin, kun heidän asunnostaan löytyi evidenci - todiste Madeleinesta.

Edellä myös uutiset hotellivieraiden DNA-testeistä sekä Suomen KRP:n antama lausunto Madeleinen sieppaukseen liittyvien tunnistetietojen lähettämisestä.

Siis Muratin asunnostako ne manipulointilausunnot oli myös?!

Ahaa.

Haista nyt kuule huilu - ja katso edelle linkittämäni virallinen poliisitiedotus operaatio Grangesta.

Kyllä minä motiivejasi ihmettelen - eikä ole ensimmäinen kerta.

Raid

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid »

EDIT: Kopioitu Viesti - RAID

Sinällään minusta on turhanpäiväistä penkoa enää näitä menneitä liki viiden vuoden takaisia asioita, mutta kun nyppii sonnan levittäminen, niin otan nyt tähän yhden uutisen ko. asiasta, joka nyt on asiaan perehtyneille päivänselvä - joka perehtynyt sinun jos kenenkään myös kuuluisi olla, mistä syystä sanojasi korjaan, koska niitä saatetaan pitää tästä syystä myös totena. On toinen asia, että mikä sitten on tämänkin sirkuksen koko totuus.
Madeleine McCann Suspect Robert Murat’s DNA Tests

Only recently, Murat’s legal representative was telling us of his client’s hopes that DNA evidence found at the McCanns’ apartment would clear him.
http://www.anorak.co.uk/173985/tabloids ... ests.html/

Siis Robert Murat toivoo, että hänen DNA-testaamisensa ja tuloksen vertaaminen McCannien asunnosta löytyneeseen DNA:n vapauttaa hänet epäilyistä.

MissHolmes -varjo
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: La Maalis 24, 2012 5:36 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes -varjo »

Niinpä.
Ensin Sirpa kertoo McCannien asunnosta löytyneestä DNAsta ja sitten Muratin asunnosta löytyneestä DNAsta.

Ota tuosta nyt sitten selvää. Tosiasia kuitenkin on se, ettei englannista tuodut koirat löytäneet mitään Muratin talosta tai tontilta.
Sen sijaan McCannien asunnossa reakoi niin veri- kuin ruumiskoirakin. Ja sattumoisen nuo koirat, Eddie ja Keela, ovat ammattinsa huippuosaajia. Maailman mittakaavassa.



Yllä Sirpan lainaama anorak ''uutinen'' on kesäkuulta 2007. Ei siis mikään ''only recently'' -kuten Sirpa yrittää hämäävästi tuossa harhauttaa.

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Vastikään oli lehdissä, että Suomessa jopa 4-5 vuotiaita lapsia jätetään itsekseen HopLopiin tai lelukauppoihin siksi aikaa kun vanhemmat menevät shoppailemaan tai omiin harrastuksiinsa. Ihme, etteivät pedofiilit ole vielä ketään siepanneet! Muutenkin kun varmaan kyttäilevät paikoissa, jossa liikkuu lapsia. Madeleinekin haettiin omasta sängystään, niin kuinka helppoa olisi vaan taluttaa aikuisista turvaa hakeva yksinäinen lapsi ulos leikkipaikalta.

lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1522
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Kaiken lisäksi Madeleine vietiin sängystä, jota valvoi vanhempiensa lisäksi joukko nuoria lääkäreita tiheällä aikataululla. Kuinka kukaan yksinhuoltajaäiti on koskaan voinut tuoda lapsikatraansa turvallisesti takaisin kotimaahan lomamatkaltaan, kun on yksin ollut lastensa kanssa reissussa ja nukkuakin täytyy välillä?

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Otin kirjastosta tuon Madeleinen äidin, Katen, juuri suomeksi julkaistun kirjan "Madeleine: Kuka vei tyttäremme?" Ja täytyy sanoa, että vastoin kaikkia ennakkoluulojani, kirja hämmentää mieltäni! Äiti kirjoittaa hyvinkin tavallisesta avioparista, joka saa tyttären keinohedelmöityksellä pitkien hoitojen jälkeen, lapsi kärsii koliikista, mutta on hyvin rakastettu. Pari saa kaksoset lisäksi ja kiireisen lääkäriparin arki on ikävystyttävän tavallista sukulaisineen, matkoineen ja työjuttuineen.

Sitten he lähtevät tuttavaperheiden kanssa Portugaliin lomalle. Kaikki on sielläkin silkkaa rutiinia, Madeleine ja kaksoset ovat kerhoissa ja vanhemmat pelailee tennistä. Iltaisin vanhemmat menevät lomakylän Tapas-baariin illalliselle, kun lapset nukkuvat.

Lapsia käydään tarkistamassa puolen tunnin välein.

Jotenkin kuitenkin sinä kohtalokkaana iltana 3.5.2007, kun äiti-Kate menee rutiinitarkastukselleen, Madeleine ei enää nukukaan vuoteessaan huoneistossa.

Ja tästä hetkestä lähtien Kate alkaa käyttäytyä kuten Madeleine olisi satavarmasti siepattu, ja myös isä-Gerry on yhtälailla epätoivoinen ja poissa tolaltaan. Poliisi suhtautuu maltillisesti, kuten olettaa voi. Lapsi on voinut lähteä yksin harhailemaan ja etsimään vanhempiaan. Mutta Kate on heti varma, että kyseessä on sieppaus, ja kaikki Britannian suurlähettilästä myöten hälytetään parin tunnin sisällä.

Yhtään epäilemättä, etteikö pedofiilit olisi voineet siepata Madeleinen, niin ihmettelen kirjasta huokuvaa "minäminäminä"-asennetta. Ihan kuin Kate olisi narsisti, joka tilittää koko ajan asioita niin kuin ne häntä koskettavat. Voi olla, että lapsi siepattiin ja äidin narsistisuus ilmeni samalla, mutta voi olla myös, että totuus onkin ihan muuta...

Ihan yhtä hyvin Madeleine oli kuollut jo kun vanhemmat lähtivät baariin. Kaikki sen jälkeen on ollut selittelyä, jonka narsisti-äiti hallitsee ja isä kärsii. Vai oliko se narsisti isä-Gerry. Mutta vaikea sanoa miten kaikki oli mahdollista aikataulussa, jonka Kate kirjassaan antaa. Mihin Madeleine olisi piilotettu vieraassa maassa ja ihan yllättäen?
***Täytyy vielä lisätä, vaikka meneekin monologiksi, kun aihe ei juuri nyt tunnu ketään kiinnostavan, että vasta tuo Kate McCannin kirja sai minut vakuuttumaan vanhempien syyllisyydestä! Kun kirjan päinvastoin olisi varmaan tarkoitus todistaa sieppauksen puolesta.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Poliisi kertoo olevansa valmis saattamaan tutkinnan loppuun, ja kertoo tietävänsä, että mitä Madeleinelle tapahtui.
YARD: WE CAN SOLVE MADDIE MYSTERY

Scotland Yard detectives are confident they can solve Madeleine McCann’s disappearance

Sunday April 8,2012
By James Murray

SCOTLAND Yard detectives are confident they can solve the mystery of Madeleine McCann’s disappearance.
They are approaching the huge task of reviewing all known evidence with renewed vigour as the fifth anniversary of the three year old going missing approaches.
A source close to the investigation said: “They are working extremely hard to solve the case in the sense that they want to be able to say what they believe has happened to the child. Their attitude is that it is solvable and they are working to that end.

http://www.express.co.uk/posts/view/313 ... ie-mystery
Löytyykö vastaus Costa del Solilta, Espanjasta?
ASEGURAN HABER VISTO A UNA NIÑA DE GRAN PARECIDO CON MADELEINE

La Policía investiga una pista que situaría a Madeleine McCann en Nerja (Málaga)


Europa Press | Málaga | Actualizado el 17/04/2012

La pequeña Madeleine McCann, en paradero desconocido desde mayo de 2007, podría haber sido vista en la localidad malagueña de Nerja tal y como ha comunicado la Polcía portuguesa a sus homólogos españoles, la Comisaría General de Policía Judicial ha empezado a hacer las gestiones oportunas para verificar esta nueva pista.

http://www.antena3.com/noticias/socieda ... 00088.html
Alethes doksa meta logu

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Ei Madeleine siellä Nerjassa Costa del Solilla ainakaan enää ole! Kyllä kai hänet siirrettäisiin heti pois, jos julkisuuteen leviää tietoja havainnoista. Etsijöiden luulisi iskevän vähin äänin ja vasta kun uhri on visusti turvassa, asiasta uutisoitaisiin.

Kyynikko voisi sanoaa, että johan tässä 5-vuotispäivä lähestyy... onko sitten sieppauksen vai minkä muistopäivä.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ajattelitko Englannin, Portugalin ja Espanjan poliisien sytkäreitä poltellen viettävän sitä yhteisesti jättioperaatio Grangen merkeissä Costa del Solilla?
Ei Madeleine siellä Nerjassa Costa del Solilla ainakaan enää ole! Kyllä kai hänet siirrettäisiin heti pois, jos julkisuuteen leviää tietoja havainnoista.
Niin, ajattele miten tyhmiä on poliisit, ja nyt ne taas siltikin on siellä Costalla kaikki - päät vaan kolisee yhteen - ymmärtämättä tätä asiaa!
Alethes doksa meta logu

lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1522
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Iltasanomat 25.4.12:
"Poliisi: Madeleine McCannin arvoitus voi ratketa "paperia kääntämällä"

hand outJulkaistu: 25.04.2012 08:51

Brittityttö Madeleine McCannin katoamisesta tulee ensi viikolla kuluneeksi viisi vuotta.

Maailman tunnetuimpiin kuuluvan mysteerin ratkaisu saattaa kuitenkin olla käden ulottuvilla - mikäli The Sunin haastattelemaa poliisilähdettä on uskominen.

Britannian pääministerin David Cameron valtuuttamat Maddy-tutkijat sanovat, että heillä on nyt "kaikkien aikojen mahdollisuus" löytää tyttö.

35-henkinen poliisiryhmä on kolunnut läpi kaikki tapauksen 40 000 johtolankaa. Tiedot on koottu yhteen nyt ensimmäistä kertaa.

Ylikomisario Andy Redwood toteaa The Sunille, että poliiseilla on mahdollisuus ratkaista mysteeri "paperia kääntämällä".

- Nämä olosuhteet antavat meille parhaat mahdollisuudet tutkintaan, Redwood muotoili.

Pääministeri Cameron käynnisti Operaatio Grangen Maddyn löytämiseksi tavattuaan tämän vanhemmat Kate ja Gerry McCannin.

Yhteen on sen jälkeen koottu niin Portugalin poliisin tutkimukset, brittipoliisien löydöt sekä yksityisten etsivien tekemä työ.

- Vastaus saattaa löytyä tuosta materiaalista, Redwood sanoi BBC:n Panorama-ohjelmassa.

Viime viikolla Madeleinen näköinen tyttö nähtiin Espanjassa.

KUVA: Juri Vuortama"


Tätä olen arvellutkin. Paperia kääntämällä tämä ratkeaa! Kunhan vain löytyy se oikea paperi, jota kääntää. :lol:

lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1522
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

"Poliisi: Madeleine McCannin löytyminen lähempänä kuin koskaan
Keskiviikko 25.4.2012 klo 10.42
Lähes viisi vuotta sitten Portugalista kadonneen brittitytön arvoituksen ratkaisu saattaa olla lähellä.



Madeleine McCann katosi hotellihuoneesta Portugalista noin viisi vuotta sitten. (OTAVA)Tapausta johtava tutkija kertoo, että nyt heillä on "kaikkien aikojen mahdollisuus" löytää tyttö.

35-henkinen poliisitiimi on tutkinut kaikki tapaukseen liittyvät yli 40 000 johtolankaa ja kerännyt tiedot yhteen ensimmäistä kertaa.

Tietojen joukossa on Portugalin ja Britannian poliisien tutkimustiedot ja löydöt sekä yksityisetsivien tekemän havainnot.

Ylikomisario Andy Redwood kertoo uutistoimisto BBC:lle uskovansa ratkaisun löytyvän näiden johtolankojen joukosta.

- Vastaus voi löytyä vain yhtä paperia kääntämällä, Redwood kommentoi The Sun -lehdelle.

Madeleinen katoamisesta tulee ensi viikolla kuluneeksi viisi vuotta.

IL"

Iltalehti uutisoi, että poliisi on jo ehtinyt käydä kaikkiaan yli 40.000 johtolankaa läpi. No, johan luulisi löytyvän, kun ensin tuntui, että ei löydy ensimmäistäkään johtolankaa. Onnea vain poliiseille työssään!

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

McCannin pariskunta luovutti Britannian pääministerille avoimen kirjeen maaliskuussa, että Madeleinen katoamista alettaisiin taas tutkia. Katoamisen 5-vuotispäivä lähestyy nyt toukokuussa. Scotland Yard sekä Portugalin ja Espanjan poliisi ilmoittavat tutkivansa asiaa, ja erityisesti Espanjasta tullutta vihjettä.

Näinhän se menee, McCannien tiedotustoimiston nuottien mukaan.

Kate McCannin kirjan luettuani vaihtaisin Madeleinen kuvien alle MISSING-sanan tilalle MEMORY. Silloin palaset loksahtaisivat täysin kohdilleen. Lääkäriparin ura ja perhe-elämä olivat vaakalaudalla tuona yönä 3.5.2007 ja hätäpäissään he päätyivät peittelyyn, jota on nyt mahdotonta enää pysäyttää. Ehkä jonakin päivänä joku pala muurista murtuu ja asia selviää kaikkien, eikä vähiten Maccannien, helpotukseksi.

McCannien suru ja kauhistus ovat aitoja, mutta etsinnät epäloogisia ja vailla puhtia aina kun ollaan oikealta kuulostavilla jäljillä. Portugalin poliisi julistettiin ensimmäisestä katoamisyöstä lähtien aivan turhaksi. Sen sijaan soiteltiin Britannian suurlähetystöihin ja pääministerille, joista ei käytännön kannalta ollut muuta hyötyä, kuin ymmärtäväisiä sanoja ja pontevia lupauksia. Perustettiin muutamassa päivässä organisaatio, jonka tehtävä oli pönkittää McCannien valitsemaa julkisuuskuvaa ja kerätä rahaa sitä varten. Lohtukäynnillä käytiin paavia myöten.

Kovasti McCannit tohisivat etsinnöistä ensi kuukausina, mutta aina kun jostakin tuli vinkki, että Madeleine olisi nähty, niin McCannit kielsivät oikopäätä. Ensimmäisestä Portugalin poliisin havainnosta he suorastaan loukkaantuivat. Heidän hyväksymänsä havainto Marokosta tuli heidän itsensä palkkaamalta etsivätoimistolta. Yhteistyö jo toimivien siepattuja lapsia etsivien järjestöjen kanssa on olematonta. On vain McCannin pariskunta, joka ylläpitää kulttia kadonneesta Madeleinesta.

Olisi tosi hienoa, jos Madeleine olisikin ollut koko ajan jonkun kiltin sijaisperheen luona, niin kuin McCannit kirjassa haaveilevat. Mutta käytännössä he surevat ja projisoivat ahdistustaan julkisuuskampanjoihin, joissa ollaan etsivinään pedofiilin sieppaamaa lasta.

Kirjassa on Kate McCannin ottama valokuva Praia da Luzin kallioisesta ja kivisestä lähdenpoukamasta. Kate sanoo, että maisema antaa hänelle lohtua ja siksi hän hakeutuu mielellään istumaan paikalle. Ettei vain tämä olisi vinkki… siellä hän on lähellä lastaan.

PS. Totta kai on olemassa myös sieppaajia, pedofiilejä, ja huonoja poliiseja.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Poliisi uskoo: Madeleine McCann voi olla vielä elossa

Keskiviikko 25.4.2012 klo 13.27 (päivitetty klo 14.16)


Britannian poliisi sanoo, että Portugalissa kadonnut Madeleine McCann voi olla yhä elossa.

Poliisi: Madeleine McCannin löytyminen lähempänä kuin koskaan

Poliisi sanoi keskiviikkona, että vuonna 2007 kadonnut Madeleine McCann voi olla yhä elossa.

- Uskomme aidosti mahdollisuuteen, että hän voisi olla hengissä, ylikomisario Andy Redwood Scotland Yardista sanoo.

Madeleine katosi viisi vuotta sitten ollessaan vanhempiensa kanssa lomamatkalla Portugalissa. Madeleine katosi hotellihuoneesta, kun vanhemmat olivat illastamassa läheisessä ravintolassa.

Madeleine täyttäisi toukokuussa 9 vuotta.

Britannian poliisi julkisti keskiviikkona tietokoneella muokatun kuvan Madeleinesta. Kuva kertoo, miltä Madeleine voisi näyttää tällä hetkellä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201204 ... 2_ul.shtml
Hieno juttu - ovat löytäneet hahmotettavaksi/kuvattavaksi vielä Madeleinen kaksoisolennonkin, niin saa paremman käsityksen tytön tämän hetkisestä ulkonäöstä. Ihme juttu, että tytöllä sattui olemaan vielä sama irisvikakin oikeassa silmässään, mutta onhan näistä täydellisistä kaksoisolennoista ennenkin kerrottu, että niitä vain on olemassa.

Itse en osaa kopioida kuvia, mutta jos joku osaisi, niin olisihan se kiva saada tähän ja nähdä, että miten Madeleine on tänä aikana vanhentunut. Onnistuisiko joku kopioimaan kuvan?
Alethes doksa meta logu

Vastaa Viestiin