Jussi Halla-Aho (PS) sekä kirjoituksensa mm. Scriptaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17030
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Sdp haluaa Jussi Halla-Ahon eroa
Norjan iskujen huolestuttama Sdp haluaa kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps) syrjään turvallisuusasioista vastaavan valiokunnan puheenjohtajan paikalta.

Asia tuli esille Norjassa, jossa IS tapasi Sdp:n puoluesihteerin, kansanedustaja Mikael Jungnerin.

Jungner kertoi, että sosiaalidemokraatit aikovat kyseenalaistaa Halla-ahon aseman eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajana.
-Hallintovaliokunta kuitenkin vastaa mm. turvallisuusasioista, Jungner perusteli IS:lle.


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/sdp-h ... 91112.html

Demarit saavat nyt ymmärrystä osakseen ja sitä tilaisuutta he eivät jätä käyttämättä... Eivät totisesti!

EDIT: http://aamulehdenblogit.ning.com/profil ... -kukoistaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Status kirjoitti:Sivarineiti Jussi Halla-aho lähetettävä pikimmiten nimimerkin "marokon kauhu" allekirjoituksessa mainittuun koulutukseen. Tämä änkyttävä sivari on paras piikki persujen lihassa, millä puolueen hajoaminen saadaan alkamaan...
Huvittava tuo eipäs/juupas -väittely, huusiko Jussi Hesarin toimittajalle vai ei. Hesari oli nauhoittanut haastattelun :mrgreen: .

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011091 ... 3_uu.shtml

Halla-aho esitti rajun Kreikka-ratkaisun

Keskiviikko 14.9.2011 klo 14.32 (päivitetty klo 15.03)

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho kaipaili kovia otteita Kreikassa lakkoilevia vastaan.

- Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoitsijat kuriin panssarivaunuilla, Halla-aho kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Halla-ahon mielestä demokratia estää nyt vaikuttaviin toimiin tarttumista Kreikassa.

- Yksinkertainen tosiasiahan on, että demokratia (=vaalit) estää mitä tahansa poliittista hallitusta ryhtymästä mihinkään sellaisiin toimiin, joilla oikeasti olisi mitään vaikutusta Kreikan konkurssitalouteen.

Iltapäivällä julkisuuteen levinnyt Halla-ahon kommentti herätti välittömästi melkoista hämmästelyä eduskunnassa. Halla-aho johtaa eduskunnan hallintovaliokuntaa.

Perui puheitaan

Myöhemmin keskiviikkona Halla-aho poisti Facebook-kirjoituksensa ja pehmensi puheitaan.

- Tiedoksi, että en oikeasti kannata sotilasjunttaa Kreikkaan. Tarkoitus oli, omassa tyylilajissani, huomauttaa, että demokratiassa on vaikea toteuttaa ikäviä ja kansan vastustamia päätöksiä, vaikka ne olisivat välttämättömiä, Halla-aho kirjoittaa uudessa päivityksessään.

- Useimmat varmaan ymmärsivät viestin, mutta koska siihen oli helppo tarttua, sen julkaiseminen osoitti huonoa harkintaa, ja siksi olen poistanut sen.

STT-IL
Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011091 ... 2_uu.shtml

Soini tuohtui: Halla-aho ulos!

Keskiviikko 14.9.2011 klo 15.34 (päivitetty klo 16.14)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini aikoo esittää kansanedustaja Jussi Halla-ahon erottamista ryhmästä määräajaksi.

Soini on tuohtunut Halla-ahon Kreikka-kannanotoista.

Soini kertoi STT:lle kertoneensa jo ryhmän puheenjohtajalle aikeistaan, jotta jokaisella ryhmän edustajalla on aikaa ajatella asiaa. Perussuomalaisten ryhmä käsittelee asiaa huomenna.

Soinin mukaan Halla-aholle tulisi antaa kuukausi aikaa miettiä, voiko perussuomalaisten kansanedustaja kirjoittaa niin kuin hän kirjoitti.

Soini kertoi aikomuksistaan ensimmäisenä Ilta-Sanomille ollessaan paluumatkalla Pietarista.

Halla-aho kirjoitti Facebook-sivullaan, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, joka suosiostaan välittämättä voisi panna lakkoilijat ja mellakoitsijat kuriin panssarivaunuilla.

Myöhemmin hän poisti kirjoituksen ja sanoi, että se oli huonosti harkittu.

Halla-aho toimii eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajana.

STT
Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011091 ... 1_uu.shtml

Halla-aho: Ei ole reilua puida tätä lehdissä

Keskiviikko 14.9.2011 klo 16.06 (päivitetty klo 16.14)

Kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps) ei halua ottaa erottamiseensa kantaa tänään.

- Luin aiheesta juuri lehdestä. Huomenna on eduskuntaryhmän kokous, jossa tämä ilmeisesti tulee esille. En tiedä varmasti mitä Timo Soini on sanonut, joten en ota tähän kantaa, Halla-aho sanoo Iltalehdelle.

Halla-ahon mukaan ei ole reilua puida etukäteen mahdollista erottamista lehdissä.

- Minulla ei ole varmaa tietoa mitä hän on sanonut ja lehtiinhän ei voi luottaa, Halla-aho ilmoittaa.

Soini ilmoitti aiemmin Ilta-Sanomien haastattelussa esittävänsä Halla-ahon määräaikaista erottamista eduskuntaryhmästä. Erottamisilmoituksen syynä on Soinin hermostuminen Halla-ahon Kreikka-kommentteihin.

Halla-aho ilmoitti keskiviikkona Facebook-sivuillaan, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, joka suosiostaan välittämättä voisi panna lakkoilijat ja mellakoitsijat kuriin panssarivaunuilla.

Myöhemmin Halla-aho poisti kirjoituksensa Facebook-sivuiltaan ja ilmoitti, ettei hän oikeasti kannata sotilasjunttaa Kreikkaan.

MATTI TANNER
[email protected]

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Tätä on odotettu. Tämä ulkonäöltään lähinnä pöllöä muistuttava pelle oli alunperin vihreiden kannattaja mutta rahoittakseen Eiran ökyasuntoaan liittyi perussuomalaisiin, kun huomasi, että populismilla ratsastamalla pääsisi helposti suosioon. Täysin selkärangaton pelle, pohjimmiltaan epäisäinmaallinen ryssien mielistelijä ja populistinen helppoheikki. KKO:n tuomiossa ei ole mitään ihmeteltävää. Ihmeellistä on se, miten hovioikeus ja käräjäoikeus EIVÄT tuominneet tätä pelleä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Se osoittaa vain, miten syvällä somaliviha ja somalipakkomielle istuvat suomalaisissa, myös tuomarin penkeillä.
KKO kovensi Halla-ahon tuomiota

Korkein oikeus (KKO) on tuominnut kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps.) sakkorangaistukseen islaminuskoa loukanneesta ja kansanryhmää halventaneesta blogikirjoittelusta. Tuomio tuli uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

KKO kovensi Halla-ahon alemmissa oikeusasteissa saaman sakkotuomion 30 päiväsakosta 50 päiväsakkoon ja lisäsi Halla-ahon syyksi myös kiihottamisen kansanryhmää vastaan. Halla-aho määrättiin myös poistamaan osia vuonna 2008 julkaisemastaan blogikirjoituksesta.

Käräjäoikeus ja hovioikeus olivat hylänneet Halla-ahoa vastaan nostetut syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja tuominneet hänet vain uskonrauhan rikkomisesta.

KKO:n mukaan Halla-aho väitti kirjoituksessaan muun muassa, että islaminuskonto on pedofiliauskonto ja että ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen ja ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre. KKO perustelee, että Halla-ahon islaminuskoa koskevat väitteet olivat sisällöltään ja ilmaisutavaltaan herjaavia ja häpäiseviä.

KKO katsoi luonnehdintojen olevan somaleita kansanryhmänä panettelevia ja solvaavia. Lausunnot olivat omiaan herättämään suvaitsemattomuutta, halveksuntaa ja mahdollisesti jopa vihaa niiden kohteena olevaa kansanryhmää kohtaan. Vihapuheiden kaltaisina lausumina Halla-ahon näkemykset eivät KKO:n mukaan nauttineet sananvapauden suojaa.

Alempien oikeusasteiden tuomioista olivat valittaneet sekä Halla-aho että jutun syyttäjä.

Halla-aho on eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja.
http://yle.fi/uutiset/kko_kovensi_halla ... ta/6171365

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Jussi Halla-Ahon kootut kirjoitukset

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Korkein oikeus katsoi Halla-ahon syylliseksi sekä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan että uskonrauhan rikkomiseen. Tuomioksi tuli 50 päiväsakkoa.

KKO:n päätös: http://www.kko.fi/58715.htm

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Halla-aho hekumoi hieman liikaa sillä, miten "tummaihoiset" miehet raiskaavat suomalaisnaisia öisin Kaisaniemen puistossa. Hänen mielestään islamin älyllinen fabriikki kietoutuu "pimpin" ja "pippelin" ympärille. Ihmiskaupasta väkättäminen on vain feministien salajuoni, jolla he haluavat torpedoida venäläisten ja aasialaisten prostituoitujen bisnekset, sillä:

"Heitä ärsyttää ajatus, että suomalainen mies voisi saada edes rahalla pimpsaa silloin, kun haluaa, koska feministin haavemaailmassa torttu on kiristyksen, nöyryytyksen ja kontrollin väline numero uuno."

Mikäköhän se on Halla-ahon haavemaailmassa?
Niinpä. Tämä lähinnä yliopisto-opiskelijana yhdentekeviä suomi-slaavikieli-sanakirjoja sepustanut, verorahoilla Ukrainassa asunut ja nyt kansanedustajan tuloilla elävä pummi turhake, joka ei ole koskaan saanut mitään oikeaa aikaiseksi, vähättelee ryssärikollisuutta ja muutenkin mielistelee ryssiä, jotka ovat sentään OIKEA uhka suomalaisille ja koko maalle niin rikollisuuden muodossa, kulttuurisesti, taloudellisesti kuin muutenkin, mutta sitten muka jotkut yksittäiset värilliset raiskaajat muodostavat jonkun suuren uhan Suomelle.
Status kirjoitti:Sivarineiti Jussi Halla-aho lähetettävä pikimmiten nimimerkin "marokon kauhu" allekirjoituksessa mainittuun koulutukseen.
Niin. Kaiken muun lisäksi eihän tämä vätys ole käynyt armeijaakaan. Jännää, miten tällainen neitimäinen pöllöä muistuttava lähes koko elämänsä tavalla tai toisella pummina elänyt vätys on päätynyt yhdeksi isäinmaallisena itseään mainostavan puolueen keulahahmoista.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17030
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tiedote 11.6.2012

Julkaisuvapaa heti

Korkein oikeus katsoi perjantaina antamassaan päätöksessä minun syyllistyneen uskonrauhan rikkomiseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Rangaistukseksi määrättiin 400 euroa sakkoa. Koska maksoin jo hovioikeuden tuomion jälkeen 330€, maksettavaa jää 70€.

Tuomion jälkeen mm. vasemmistoliiton Annika Lapintie, rkp:n Mikaela Nylander ja Ulla-Maj Wideroos sekä sosialidemokraattien Erkki Tuomioja, kuten myös lukuisat pääkirjoitustoimittajat, ovat vaatineet minua eroamaan eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajan tehtävästä. Koska he vaativat samaa myös viime vuonna, Norjan joukkosurman yhteydessä, en ole kovin yllättynyt.

Jotta mainitut tahot eivät joutuisi tarpeettomasti pidättelemään hengitystään, totean lyhyesti ja selkeästi, että minulla tai Perussuomalaisten eduskuntaryhmällä ei ole aikomusta arvioida uudelleen asemaani hallintovaliokunnan puheenjohtajana. En aio erota. Tuomiolla ei ole vaikutusta myöskään eduskuntaryhmän jäsenyyteen tai ehdokkuuteen syksyn kunnallisvaaleissa.

Ottamatta sinänsä kantaa kko:n päätökseen – joka mielestäni on väärä ja epäoikeudenmukainen – , on syytä muistaa, että syytteenalainen blogikirjoitus julkaistiin kesällä 2008, neljä vuotta sitten. Alkuvuodesta 2009 nostetun syytteen jälkeen tekstiä on puitu hyvin ahkerasti mediassa. Teksti oli siis tuttu sekä äänestäjille, jotka valitsivat minut eduskuntaan, että eduskunnalle, joka vaalien jälkeen yksimielisesti valitsi minut hallintovaliokunnan johtoon. Koska tekstin suhteen ei ole tämän jälkeen tullut esille mitään uutta tietoa, en keksi, miksi olisin kko:n päätöksen jälkeen vähemmän sopiva tehtävään kuin ennen sitä.

Kko:n päätöstä ei kannata pitää minään taivaallisena totuutena. Se on muutaman ihmisen henkilökohtainen tulkinta. Se, että hovi- ja käräjäoikeuden tuomarit olivat tulleet päinvastaiseen johtopäätökseen, osoittaa, että tulkinnanvaraa oli.

Toiseksi voidaan kysyä, miten pitkäksi aikaa minkäkinlainen rikos invalidoi henkilön erilaisiin tehtäviin. Oma, 400 euron sakon arvoiseksi määritelty rikokseni tehtiin vuonna 2008, aikana, jolloin en toiminut missään poliittisessa tehtävässä. Minä vuonna eroni vaatijat katsovat syntini tulleen sovitetuksi? Entä miten tekoni suhteutuu esimerkiksi kavalluksiin, lahjoman vastaanottamisiin, pahoinpitelyihin tai kuolemantuottamuksiin, joista tuomittuja henkilöitä on toiminut ja toimii niin kansanedustajina, valiokuntien puheenjohtajina kuin ministereinäkin?

Kuten sanottua, itse en aio erota, eikä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä aio ryhtyä valiokuntapuheenjohtajuuksien osalta uudelleenjärjestelyihin. Mikäli muut ryhmät katsovat sen tarpeelliseksi, ne voivat luonnollisesti edistää vaateitaan hyväksi katsominsa keinoin.

Muuta kommentoitavaa minulla ei asiaan ole.

Helsingissä 11.6.2012

Jussi Halla-aho


Hienoa Jussi! Ja onnea valitsemallasi tiellä. Nämä erkkopeet, kommarit ja demarit jaksavat jauhaa 400 euron sakon määrästä ja satuolennon pilkasta vaikka maailman tappiin saakka. Samaan aikaan nykyinen hallitus on rähmällään EU:n edessä, jotta Suomen valtion velkamäärä saadaan kasvatettu "eurooppalaisen mittapuun mukaiseksi". Suhteellisuudentaju puuttuu näiltä tekstissä mainituilta poliitikoilta tykkänään. Ampuvat hyttysen kokoista asiaa tykillä, vaikka Suomi on kuilun partaalla. Tärkeintä heille näyttää olevan paimentolaisuskonnon varjelu ja ählämien perseiden nuoleskelu.

1960-luvun vasemmistoradikalisti Tuomioja kapinoi Persian shaahia vastaan ja sai shaahin kaatumisen jälkeen sinne entistä julmemman pappisvallan. Tuomioja oli syyllinen lähes maanpetokseen verrattavaan ns. Zavidovo-vuotoon 1973.
Siru83 kirjoitti:[Kaiken muun lisäksi eihän tämä vätys ole käynyt armeijaakaan.
Ööh... oletkos itse? Tai mitäs muuta hän on jättänyt käymättä - siis kun sanamuoto on armeijaakaan.

Verkkolehti uusisuomi.fi:n pt Markku Huusko on monien muiden totuuden torveloiden (monet muut päätoimittajat) tavoin ryhtynyt vaatimaan Halla-ahon eroa. http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuo ... ten-vakava

Luulisi hänellä olevan muitakin huolenaiheita, mutta "kiihottamisrikos oli verraten vakava". Höpö höpö, tai mistä minä tiedän mikä Huuskoa kiihottaa... pikkujuttu, josta KKO tuomitsi kun ei muutakaan voinut.

Sananvapauden rajat on nyt asetettu. Islam nostettu muita uskontoja ylemmäksi ja Suomea islamisoimaan pyrkivät naispoliitikot saavat olla kerrankin torttu märkänä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

poikkeus
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2011 3:42 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja poikkeus »

Mie oon (taas) ihan pihalla.... siis nyt vasta tajusin kaivaa sen alkuperäisen kirjoituksen. Luin sen ihan ajatuksella ja tavasin sitä useamman minuutin siis. En kyllä omalla sisälukutaidolla löytänyt sieltä minkäänlaista kiihottamista suuntaan tai toiseen. Kirjoittaja kyllä bveti hieman mutkia suoriksi mutta perusti mutkattomuuden kyllä aikas loogisella päättelyllä. Hän vertasi päättelyään johonkin toiseen päätelmään (jossa suomalaiset miehet ovat alkoholisteja ja väkivaltaisia geneettisesti tms...). Kyseinen alkojuttuhan ei poikinut mitään moitetta suunnasta tai toisesta. Jopa JSN totesi sen olevan moitteetonta tekstiä (tms...).

Kuten Eläinten vallankumouksessa luki " Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia (paitsi toiset eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset)"

Ja pihalla olo jatkuu koska olen (edes näin mitättömästi) puolustellut PS:n Halla-ahoa :oops:
Poikkeus vahvistaa säännön .... vai miten se nyt meni

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Ampuvat hyttysen kokoista asiaa tykillä, vaikka Suomi on kuilun partaalla.
No oikeuden kyllä kuuluu tehdä päätökset ihan siltä pohjalta, onko lakia rikottu. Ja tämä viheranarko turned äärinationalisti oli rikkonut lakia.
poikkeus kirjoitti:En kyllä omalla sisälukutaidolla löytänyt sieltä minkäänlaista kiihottamista suuntaan tai toiseen.
Niin, sinä kun yleensä löydät perussuomalaisten kirjoituksista jotain kritisoitavaa. VS perussuomalaisen kansanedustajan avustajan blogi. On se kamalaa, kun nämä perussuomalaiset ovat aina väärinymmärrettyjä uhreja.
poikkeus kirjoitti:Hän vertasi päättelyään johonkin toiseen päätelmään (jossa suomalaiset miehet ovat alkoholisteja ja väkivaltaisia geneettisesti tms...).
Alttius alkoholismiin voi olla geneettistä. Onko sinulla tietoa jostain tutkimuksista, joissa on todettu, että "velttous" tai "sosiaalipummina oleminen" tai "ryöstely" ovat geneettisiä ominaisuuksia?
Doctor Lecter kirjoitti:Ööh... oletkos itse? Tai mitäs muuta hän on jättänyt käymättä - siis kun sanamuoto on armeijaakaan.
Mitä KUNNOLLISTA TYÖTÄ hän on ikinä tehnyt? Tiedetään, että hän on opiskellut ravintola-alaa, opiskellut slaavikieliä, ollut sivari, kannattanut vihreitä (kunnes näki taloudellisen poliittisen nousumahdollisuuden äärioikeistolaisessa politiikassa), asunut Ukrainassa vuoden ja rustaillut jotain suomi-slaavi-sanakirjaa, ollut valtuutettu ja nyt kansanedustaja. Tällä lorvimisellaan ja pummina ololla hän on ostanut kalliin luksusasunnon Eirasta.

Halla-Aho on kaikin puolin vastenmielinen, neitimäinen, selkärangaton epämiehekäs miehen IRVIKUVA, joka on vaihtanut vihreät aatteensa äärioikeistolaisiin noustakseen yhteiskunnassa ylöspäin.

Rikoksesta tuomittuna hänen pitäisi luopua asemastaan kuten muutkin rikoksesta tuomitut poliitikot ovat tehneet. Sen sijaan hän selkärangattomaan tapaansa luikertelee ja välttää vastuuta syyttäen Suomen oikeuslaitosta.

Nuo liirum-laarumit, joita tämä sivarineiti rustaa (sitähän on tehnyt koko ikänsä, puhunut paskaa, rustaillut ja kirjoitellut ja välttänyt oikeaa työntekoa ja vastuunottamista) eivät poista sitä tosiasiaa, että hänet on tuomittu RIKOKSESTA, ja hän kieltäytyy ottamasta siitä vastuuta. No toisaalta puoluehan on tunnettu vastuunpakoilusta, joten siinä mielessä hän sopii puolueen keulakuvaksi. Tämä Nashi-kokoukseen osallistunut ryssämielinen hippiäinen on kuitenkin kaukana isänmaallisesta. Toisaalta tämä puolue onkin tehnyt isänmaallisuudesta jotain likaista - vastuunpakoilua, selkärangattomuutta ja muiden syyttelyä omista ongelmista. Kaikki on aina muiden vika, median, oikeuslaitoksen, mikään ei koskaan johdu näistä junteista itsestään.

Tämä sivarineiti kiipijä on minulle kaiken vastenmielisyyden ja selkärangattomuuden perikuva. En ihmettele, että hän ymmärtää prostituutiota noin hyvin. Mikä on ihminen, joka yhdessä yössä vaihtaa viheranarkoaatteensa äärinationalistisiin, ihminen joka myy itsensä mille tahansa aatteelle saadakseen suosiota ja maksaakseen luksusasuntoaan? Niin, mikä sellainen on?

PS: OIKEAT miehet käyvät armeijan.

kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8171
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

[quote="Siru83"][No oikeuden kyllä kuuluu tehdä päätökset ihan siltä pohjalta, onko lakia rikottu. Ja tämä viheranarko turned äärinationalisti oli rikkonut lakia.

Niin, sinä kun yleensä löydät perussuomalaisten kirjoituksista jotain kritisoitavaa. VS perussuomalaisen kansanedustajan avustajan blogi. On se kamalaa, kun nämä perussuomalaiset ovat aina väärinymmärrettyjä uhreja. quote]


Juu,mut eipä Sinun mielestäsi tarvitse oikeuden tehdä päätöksiä vaikka lakia on rikottu kun kyseessä ovat Somalialaiset raiskaripojut.
Oletko tolla vajavaisella elämänkokemuksella havainnut kuinka monta politikkoa eri puolueista ei ole ikinä tehnyt sinun mainostamaa rehellistä/raavasta työtä?
Tämä politiikan ammattilaisuus on paljon vanhempi asia kuin sinä tai Halla-aho olette yhteensäkkään vanhoja.
Joka ainoasta puolueessa on aina ollut ja tulee olemaankin näitä poliittisiabroilereita jotka eivät koskaan käy ns. oikeissa töissä eivätkä armeijaa.
Ehkä Siru83:lla on ymmärryspuoli yhtä kehittynyt kuin käsitykset tasapuolisuudesta Somaliraiskareita kohtaan.
Piilohomot on in.

dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja dmm »

Siru83 kirjoitti:
Rikoksesta tuomittuna hänen pitäisi luopua asemastaan kuten muutkin rikoksesta tuomitut poliitikot ovat tehneet. Sen sijaan hän selkärangattomaan tapaansa luikertelee ja välttää vastuuta syyttäen Suomen oikeuslaitosta.
Olisi (jälleen) paljon uskottavampaa, jos vaatisit esimerkiksi nykyisessä hallituksessa olevia ministereitä, jotka on tuomittu rikoksista, luopumaan asemastaan. Tai valiokunnissa olevia kansanedustajia, muitakin kuin Halla-aho, jotka on tuomittu rikoksista, luopumaan asemastaan.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"

poikkeus
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2011 3:42 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja poikkeus »

Kyllä minä löydän tarvittaessa myös ihan tuubaa ja huttuu kun aletaan peraamaan kirjoituksia (sekä persujen, kokoomuksen, rkp:n, kristillisten, vihreitten, kepu ja demarit jne...). Noissa siru83:n mainitsemissa teksteissä ei nyt oikeesti mitään hirveen raflaavaa ollut. Ja huomioitavaa onkin että suureen ääneen (jopa eduskunnassa) huudetaan että Halla-ahon pitäis erota. Miksi esim.Kanervan kohdalla eduskuntaryhmä kertoi tarvitsevan lisätietoa, mikä on lahjustenottoa jne (ja huom osa niistä edustajistahan ovat poliiseja ja osa olleet jopa laatimassa lakeja), ja näin ollen he eivät ota kantaa mitä Kanervan pitäisi tehdä (siis erota vai ei)..... Tai Wallinin kohdalla kun harhautteli eduskuntaa varuskuntien lakkauttamisella???
Poikkeus vahvistaa säännön .... vai miten se nyt meni

dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja dmm »

poikkeus kirjoitti:Kyllä minä löydän tarvittaessa myös ihan tuubaa ja huttuu kun aletaan peraamaan kirjoituksia (sekä persujen, kokoomuksen, rkp:n, kristillisten, vihreitten, kepu ja demarit jne...). Noissa siru83:n mainitsemissa teksteissä ei nyt oikeesti mitään hirveen raflaavaa ollut. Ja huomioitavaa onkin että suureen ääneen (jopa eduskunnassa) huudetaan että Halla-ahon pitäis erota. Miksi esim.Kanervan kohdalla eduskuntaryhmä kertoi tarvitsevan lisätietoa, mikä on lahjustenottoa jne (ja huom osa niistä edustajistahan ovat poliiseja ja osa olleet jopa laatimassa lakeja), ja näin ollen he eivät ota kantaa mitä Kanervan pitäisi tehdä (siis erota vai ei)..... Tai Wallinin kohdalla kun harhautteli eduskuntaa varuskuntien lakkauttamisella???
Kanervan tuomio ei ole (vielä) lainvoimainen, eikä Wallin ole syyllistynyt rikokseen, siten niitä on tässä turha verrata Halla-ahoon mutta kuten totesin, ministereitä myöten löytyy rikoksentekijöitä, osa jopa kansanedustajana ollessaan niitä tehnyt.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"

poikkeus
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2011 3:42 pm

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja poikkeus »

Näinhän se on että kun valitetaan niin ei ole lainvoimainen vielä alemman asteen tuomio. Ja Walliinhan ei syyllistynyt rikokseen mitä nyt harhautti eduskuntaa... Siitähän ei taida olla lakia pitääkö ministerin puhua totta eduskunnalle??? Jos ei puhu totta niin onko se rikos?? Ja jos ei puhu niin onkohan siitä muuta seuraamusta kuin "älä-nyt-uudestaan-puhu-muunneltua-totuutta"??

Jep alkaa mennä pois tosta alkuperäisestä otsikosta tää juttu :roll:
Poikkeus vahvistaa säännön .... vai miten se nyt meni

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17030
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: HS: Halla-Aho liittyi perussuomalaisiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Siru83 kirjoitti:Mitä KUNNOLLISTA TYÖTÄ hän on ikinä tehnyt?
Määrittele kunnollinen työ? Sellainen jossa hiki virtaa kun lapiolla työstetään sitkeää savea 12 h päivässä 8 euron tuntipalkalla. Tai onko se oikea työnkuva mm. maahanmuuttonaisten mielenterveystyön apulaisosastosihteeri, ikääntyneiden somalinaisten kotoutustyöntekijä, maahanmuuttajien asunto-oloja pohtiva virkamies, monikulttuurisen tietopalvelukeskuksen asiantuntija vai kenties niinkin haastava, välttämätön ja hyödyllinen kuin maahanmuuttajajärjestöjen toimintaedellytyksiä voimaannuttavan projektin johtaja. Vau!

Onhan meillä artisteja, jotka ovat vaan koko ikänsä laulaa luikauttaneet kymmeniä vuosia tekemättä koskaan mitään oikeata työtä...

Ei, vaan se artistin homma sopii heille ja sitä he haluavat tehdä ja siinä menestyä. Joillekin, mm. Halla-aholle on suotu hyvä kyky argumentoida ja hän perehtyy asioihin ja uskaltaa tuoda julki oman mielipiteensä. Hän sopii poliitikoksi oikein hyvin.
Siru83 kirjoitti:Tällä lorvimisellaan ja pummina ololla hän on ostanut kalliin luksusasunnon Eirasta.
No sehän on hieno saavutus. Itse olen ikäni tehnyt töitä, mutta en onnistunut siinä, missä hän onnistui - hankkimaan asunnon Eirasta. Ja vielä "tekemättä yhtään mitään". Pitäisikö hänelle olla siitä kateellinen. Hän on laittanut rahan kiertämään, hankkinut hyvän sijoituskohteen. Apurahoja hän lienee saanut, mutta onko hän siis ainoa, joka on saanut valtiolta apurahoja johonkin tutkimukseen tms.
Siru83 kirjoitti:Rikoksesta tuomittuna hänen pitäisi luopua asemastaan kuten muutkin rikoksesta tuomitut poliitikot ovat tehneet.
Ovatko? Aina?

Kimmo Sasi (kok) sai tuomion mm. kuolemantuottamuksesta. Hän oli sen aiheuttaessaan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja. Ei hänen eroaan tainnut kukaan vaatia, eikä hän itse eronnut, vaan jatkoi niin kuin ei olisi mitään tapahtunut. Eikä siinä vielä kaikki! Ajettuaan kolarin, jossa vastapuoli menehtyi, hänet valittiin lähes saman tien Svenska Finlands folktingin toiseksi varapuheenjohtajaksi. Vuonna 2011 hänet valittiin valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajaksi.
- Onkin ehkä niin, että ihmisen tappaminen liikenteessä on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta. Outoa. Perin outoa, sanon minä. Semminkin kuin Halla-aho on kirjoittanut "saatanalliset säkeensä" ennen kansanedustajuuttaan.

Jan Vapaavuori (kok) omaa rikollisen menneisyyden: Hänet tuomittiin 17-vuotiaana pahoinpitelystä kuukaudeksi ja viideksitoista päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982. Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisena varkauteen. Vuonna 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon. Vuonna 2007 Hänet nimitettiin ministeriksi. Vapaavuori on tehnyt rikoksensa ennen kansanedustajuuttaan, mutta ne eivät olleet esteenä valinnalle eikä myöhemmin ministeriksi pääsylle.
- Onkin ehkä niin, että pahoinpitely, varastaminen ja päihtyneenä ajaminen ovat yhdessäkin pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Aarre Simonen (sd, tpsl) tuomittiin syksyllä 1961 niin sanotussa Kätilöopiston jutussa Valtakunnanoikeudessa rangaistukseen ministerinä tehdystä virkarikoksesta. Myöhemmin Simonen nimitettiin jopa oikeusministeriksi!
- Onkin ehkä niin, että virkarikos on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Ulf Sundqvist (sd) Tuhosi suuria kansallisia että taloudellisia arvoja toimiessaan STS pankin johtajana kansanedustajakausiensa jälkeen. Kansanedustajana ollessaan kävi Neuvostoliitossa että DDR:ssä kymmeniä kertoja tuomitsemassa Yhdysvaltojen toimet ja ylistämässä neuvosto- ja DDR-nuorison toimintaa. Toiminta on maanpetoksellista, eikä häntä koskaan vaadittu tästä vastuuseen. Lisäksi hänen maksettavaksi määrätyt korvaukset minimoitiin.
- Onkin ehkä niin, että kommunistien julkinen perseennuoleminen ja työväen pankin tuhoaminen on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Matti Ahde (sd) Melkein raiskaaja, joka sai kenkää Veikkauksen johdosta (Suomi on varmaankin ollut ainoa länsimaa jossa on ollut sähköasentaja veikkausyhtiön johtajana) ahdistelusyytösten takia. Valittiin sen jälkeen kuitenkin kansanedustajaksi. Kävi samoilla reissuilla Ulf Sundqvistin kanssa sosialistimaita ylistämässä.
- Onkin ehkä niin, että kommunistien julkinen perseennuoleminen ja seksuaalinen ahdistelu on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Tarja Halonen (sd) Vaati DDR:n tunnustamista 1970-luvun alussa ja vähät välitti maan ihmisoikeustilanteesta. Ei omien sanojensa mukana ymmärtänyt miksi kansalaiset loikkaavat länteen. Eikä ole edes sen jälkeen ymmärtänyt mistään mitään. On yksi pahimmista Suomea islamistien, somalien ja mustalaisten valtakunnaksi ajavista henkilöistä. Valittiin myöhemmin kansanedustajaksi, oikeusministeriksi ja lopulta presidentiksi!
- Onkin ehkä niin, että DDR:n kansalaisten hädän mitätöinti, vuosikymmeniä jatkunut kantaväestön aiheeton syyttely rasismista, vähemmistöjen nostaminen yli-ihmisen asemaan on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Yrjö Leino (kom) Maanpetturi, joka nimitettiin myöhemmin ministeriksi.
- Onkin ehkä niin, että isänmaan pettäminen on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Johannes Leppänen (kesk) tuomittiin vuonna 1994 tuottamuksellisesta kätkemisrikoksesta. Oikeus totesi hänen syyllistyneen varastetun perämoottorin ostamiseen. Kukaan eduskunnassa ei vaatinut Leppäsen erottamista. Hän toimi kansanedustajana 1991-2003.
- Onkin ehkä niin, että varastettuun tavaraan ryhtyminen on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Paavo Lipponen (sd) Vei Suomen talouden tuhoon hyväksymällä euron ilman kansaäänestystä. Vähensi omavaltaisesti oikeuden Ulf Sundqvistin maksettavaksi määräämät korvausvelvollisuudet murto-osaan. Tämä kaikki ollessaan kansanedustajana että pääministerinä. Eduskunnan puhemiehenä ollessaan Lipponen kertoi presidentti Tarja Halosen ja Venäjän johdon keskusteluista 2004 Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläälle.
- Onkin ehkä niin, että Suomen talouden raunioittaminen ja puoluekaverin auttaminen omaa asemaansa hyväksikäyttäen sekä valtion luottamuksellisten asioiden löpertely on pienempi paha kuin omien perusteltujen mielipiteiden esittäminen paimentolaisuskonnosta.

Oikeus ei Lipposeen ole koskaan pystynyt, mutta kansa muisti ja hän sai pres. vaaleissa 2012 vain 6,72 pros äänistä. Kjäh! Lipposen teemat vaaleissa olivat romanit, maahanmuutto ja suomenruotsalaiset. Ei muuta!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin