Sirpa

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

kaljaloota kirjoitti:

Siinä ollaa Sirpan kanssa samaa mieltä että olisi tutkimisen paikka saatananpalvonta, pedofiili-liigassa Tampere-Pori akselilla. Mieleeni tulee myös"laukkusurma"minkä tyypit yhdistettiin samaan nuorisokotiin TreMalagamafian kanssa.
Kyllä, kyllä, mutta tässä(kään) asiassa ei kannata kiirehtiä, koska kuntauudistus on vielä kesken, sot(k)e-uudistuksesta puhumattakaan, ja tätä kautta myös koko suomiorganisaatiomuokkaus.

Tässä edellähän on jo selvitystä, että miten rahanpesu- ja rikollistoiminnot on ulkoistettu Itellan hoidettavaksi, viisumien kirjoitus veroparatiisisaarille, josta ne yhdistyvät taas Itellaan Kyproksen rahanpesueliitin kautta, ja seuraava organisaatiouudistusvaiheuudistus luonnollisesti koskee passeja, koska mitäpä sitä viisumilla tekisi, jos ei ole passiakaan! Kohtaavatko ne kaikki sitten lopulta Kyprosella, vai tapaavatko Trafin Costa del Solilla edellä mainitsemissasi kiemuroissa, vai missä - mene ja tiedä.
Suuri uudistus: Suomen passit noudetaan jatkossa R-kioskilta

Julkaistu: 18.4.2013 13:57, päivitetty: 18.4.2013 13:58

Valmis passi noudetaan jatkossa pääsääntöisesti lähimmältä R-kioskilta.

Toimitustavan muutos koskee 29.4.2013 tai sen jälkeen tilattuja passeja, poliisihallitus tiedottaa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 60966.html
Olinkin jo kovasti huolissani passienjaosta, kun rajat aukeavat itäänkin, mutta nyt se jatkossa hoituu todella kätevästi lähimmältä R-kioskilta. Näin Suomen passipolitiikka toimii sukkelanjuohevasti, ja tuo tärkeä asiakirja on jokaisen halukkaan saatavilla.

R-kirjainhan tulee sanasta Rautakirja, ja on kait omistustaustoiltaan yhtä vaikeasti selvitettävissä kuin veroparatiisiviisumikirjoituskonsernikin - tuskin tässä organisaatiomuutoksessa olisikaan muuten mitään järkeä.
Rautakirja on myös osaomistaja Helsinki Halli Oy:ssä. Vuonna 2011 Sanoma ilmoitti aikovansa luopua Sanoma Trade -yksiköstään, johon Rautakirja kuului. Vuonna 2012 Sanoma Oy myi R-kioskien liiketoiminnan norjalaiselle Reitangruppenin Reitan Servicehandelille.[4]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rautakirja
Mielestäni ulkoministeriö voisi harkita Suomen valtion (jos sellainen vielä on) ulkomailla toimivien konsulaattien toimintojen ulkoistamista jollekin monikansalliselle kioski/kauppatoimintaketjulle.

Varteen otettavaksi vaihtoehdoksi voisi tulla vaikkapa sellainen taho kuin kauppaketju LIDL, joka on jo joka kolkkaan levinnyt, ja sillähän on tavallaan jo kivasti yhteyskin (ainakin historiallisesti) tuohon R-kioskiasiaan, koska entinen LIDL-johtaja on nykyinen VR-johtaja, ja Rautakirjan juuret ainakin juontuvat juuri sieltä.

Päivän politiikkaa -ketjuun olinkin ottanut tämän uutisen - taisi vähän alussa tosin takkuilla nämä divisioonakuljetukset, ja ilmeisesti vähän jatkossakin.
Entinen Lidl-johtaja siirtyy VR:lle

Tiistai 13.09.2011 klo 14:41 (päivitetty ti 14:44)

Lidlin Suomen-toimintoja vuosia vetänyt Antti Tiitola (44) aloittaa VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtajana ensi vuoden huhtikuussa.

Tiitola tosin aloittaa VR:llä jo tammikuun alussa.Matkustajapuolen nykyinen johtaja Antti Jaatinen jää vaihdon yhteydessä eläkkeelle.VR-konsernin liikevaihdosta yli kolmannes eli 500 miljoonaa euroa tulee matkustajaliikenteestä.
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Tuosta Bostonin kautta Michael Jacksoniin juonsikin kivoja kiemuroita, joita en ole aikaisemmin tutkinutkaan.

Ajatella.

Tähän kun liitetään vielä metkat nanotiedekuviot, niin solmussa ollaan kuin 70-luvulla Nixonin sandaalinnauhat.

Mutta mitä sitä juuttua chippitotuuksiin tai implanttikoukkuihin - kysymys kuuluu pikemminkin, jos nyt tekniikka lipsahtaisi itse kunkin kallon sisään, niin miten siitä selvittäisiin, vai tehtäisiinkö me kaikki vain jacksonit lopulta piuhoja pitelevien suureksi iloksi, ja implantteja poimittaisiin ruumiinavauksissa - kuin marjoja suomimetsässä - jotta ne eivät tukkisi uusien, hienojen uunien lämmöntalteenottojärjestelmää.

Väitän, että emme tekisi, vaan tilanteeseen pystyisi vaikuttamaan psykologisesti.

Kun tein vuosikymmeniä sitten erästä opintojeni päättötyötä koskien älykkyyttä, otin mukaan ohitse annetun aineiston erään tahon, jonka koin henkilökohtaisesti kyllä tärkeänä ja aiheeseen liittyvänä; jopa ihmisen psyykkisenä mekanismina.

Olin varma, että työni tullaan hylkäämään tämän vuoksi, mutta näin ei käynyt, ja myöhemmin olen tullut tietämään, ettei näkemykseni nyt tuolloinkaan ollut niin kovin maita järisyttävä, joskaan ei oppikirjoista löytynyt.

Itse kutsuin sitä universaaliksi aspektiksi, ja ehkä samaan pohdintaan pääsee kiinni miettimällä keinoälyn kehittämisen ongelmia, eli ns. kvanttihyppyä, jota ei pystytä keinotekoisesti jäljittelemään.

Väittämä kuuluu: jos keinoälyllä ei pystytä vaikuttamaan kvanttihyppyyn, niin kuinka sitten millään mekaanisella implantilla voitaisiin todellisuudessa pitää ihmisen mieli hallittuna hänen tahtomattaan?

Tästä pääsisin taas tuohon ideaani alhaisten tunteiden voittamisen tärkeydestä, jota en enää tähän kertaa, koska olen siitä niin paljon puhunut, mutta joka tapauksessa se luultavasti on ainoa keino selvitä edellä hahmottelemastani hallintakoukusta.

Toisinsanoen - kyseinen, istutettu mekanismi pystyisi toimimaan vain alhaisten tunteiden kautta - väitän minä - ja lisään vielä, että ilmankos tuota negatiivisuutta ja kaikkea pahaa on maailmaan nyt syötetty oikein urakalla.

Olemmeko tässä jälleen tuossa ilmestyskirjan maailmanlopun skenaariossa, jonka näyn Jeesuksen sanotaan antaneen Johannekselle Patmoksen saarella, väittäen edelleen olevansa tie, totuus ja elämä.

Aikaisemmin olen tätä samaa asiaa pohtinut enemmän filosofian kannalta yhdistäen uskontoa ja psykologiaa sielutieteeksi, mutta tässä tulee mukaan nyt selviämisen kannalta ("ylösnousemus") jo aivan konkreettinen ja fyysinen pointtikin.

Ehkä tuo Ilmestyskirja kannattaisi lukea nyt uusin silmin unohtaen siihen kirkon 2000 vuoden ajalta lataama ihmisen hallintaan tarkoitettu uskonnollinen asenne ja paatos, vai!?

Ja kun tuo uskonnolinen paatos ei enää toiminut ihmisen hallintaan, niin keino muutettiin ihan fyysiseksi, niinkö? Jota kehitettiin jo toisen maailmansodan ajoilta lähtien?

http://fi.wikipedia.org/wiki/MKULTRA
CIA:n asiakirjojen mukaan projektin tehtävänä oli saada tietoa kemiallisia, biologisia ja radiologisia menetelmistä, joilla voidaan ohjata ihmisten käytöstä.
Mikä olikaan se aine, jota oli annettu kouluampujille?
Alethes doksa meta logu
Veristi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1512
Liittynyt: Pe Loka 14, 2011 10:37 am

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Veristi »

Taidokkaasti ajatuksesi taipuvat, Sirpa. Hetken jo pohdin, kykenisitkö kenties suosittelemaan minulle jotakuta luotettavaksi katsomaasi henkilöä, joka voisi suorittaa minulle tuon mainitsemasi "sisäisenturvallisuudentarkistuksen". Tänään mimittäin jouduin ensi kertaa vakavissaan aprikoimaan, saattaisiko minulla itselläni olla kuvaamasikaltainen implantti. Äkkäsin, että olen kadottanut jonnekin VIISI päivää... Huomaathan, että päiviä puuttuu juuri itselleni maagiset 5 - luku johon olen viime aikoina useamminkin törmännyt.

Ja tuo ei vielä riittänyt, vaan huomasin lisäksi, että noiden puuttuvien päivien ympärille asettuvat varsin kummalliset päivät, so. erään nimeltä mainitsemattoman murhatun ja hänen murhauttajansa syntymäpäivät. Aivan kuin jonkinlainen asteroidi olisi tullut ja vienyt nuo päivät aikajatkumoltani. Mahdollista on jopa, että tuo asteroidi olisi se sama, joka kuvastaa veren mysteerioita, viha/rakkaus-suhdetta ja jälleensyntymää. Ja tätä kautta päädytäänkin siihen, mistä joitain päiviä takaperin kirjoitit: eläinten jällensyntymän mahdollisuuteen. (Tätä reittiä pääsisi pohtimaan myös eutanasiaa, mutta jätetään se tältä päivältä...)

No, nyt katkesi ajatusketju, enkä kaiken tämän trivian keskellä muista enää, mitä kangasta olinkaan suunnitellut kutoa näistä langanpätkistäni... Oiskohan se ollut se Annelin hamekangas, kun viime vuonna sitä jo yritin...? Jos kudon sellaisen neliömäisen palan ja halkaisen sen poikittain, niin saadaan, Sirpa, siitä molemmille sellaiset kolmiomaiset huivit. Tykkäisitkö?
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

No itse yhdistän luvun 5 tietysti Pentagrammiin:
Pentagrammi

Säännöllinen pentagrammi

Pentagrammi (kreikan sanasta pentagrammon) eli viisikanta on viiden yhtä pitkän janan muodostama tähtimäinen kuvio, joka on vanha ja usein käytetty symboli.[1] Sana pentagrammi tulee kreikan sanasta πεντάγραμμον (pentagrammon), joka tarkoittaa viittä viivaa.
Pentagrammi oli monissa yhteyksissä käytetty symboli Antiikin Kreikassa ja Babyloniassa. Usein se on käsitetty taikamerkiksi, ja sen vuoksi se on nykyäänkin muun muassa wiccalaisten, eräiden uuspakanallisten lahkojen sekä myös vapaamuurarien paljon käyttämä symboli.[2] Kristinuskossa se taas on vanhastaan symboloinut Kristuksen viittä haavaa.[3][
Kuva

Kuva

Pentagrammeja Stanislas de Guaitan vuonna 1897 ilmestyneestä kirjasta La Clef de la Magie Noire.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pentagrammi

Eikös se Anneli Auer piirrellyt tällä mallilla isänpäiväkorttejaan - tuo kauhistusta aiheuttanut lehdistöskandaali syksyllä 2010? Alemmassa kuviossa tulee nyt esille tuo Anneli Auerin piirtämä vuohenpääsymbolikin.

Tuo isänpäiväkortti - oliko malli näin? Oliko Jukka Lahti vapaamuurari?
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Tästä edellä olevasta pentagrammista tuli muuten mieleen Viiltäjä Jackin tapaus, tässä hänen piirtämäksi väitetty kuva:

Kuva

Itse väitän, että kuva pitää lukea oikealta vasemmalle (kuin konsanaan AA:n kirjoittaman kirjeen otsikko, heh), ja jos katsot niin tuossa keskellä on ympyrässä samalla tavalla merkkejä kuin tuossa pentagrammi-jutussa alimmassa kuvassa. Jatkan väitteitäni kyseisessä ketjussa siten, että kyseessä on luumiesten (Skull and Bones) rituaali, joka suoritetaan ruumisarkussa ja luumiehelle annetaan tehtävä. Tämä tehtävä sitten onkin näemmä pelkkää verenlentoa.

Kuuluisin Luumies lienee Yhdysvaltain ex-presidentti Bush. Luumiesten päämaja on Yalen yliopistolla, kyseessä on pahamainen vapaamuurarilahko, jonka juuret juontavat Saksasta. Asiasta on mainittu myös P2-vapaamuurarilooshin yhteydessä Päivän politiikkaan laittamassani kirjoituksessa (löytyy Wikipediasta), ja tuota italialaislooshia on väitetty niin KGB:n kuin CIA:n rahoittamaksi.

Edellä olevassa ympyrässä on kehän keskellä siis tuo vuohenpää (Pan-jumala), ja vastaavasti tässä Viiltäjä Jackin piirtämässä kuvassa tuon kehän sisällä on itse Luumies.
Tarinoiden mukaan Pan oli kuuluisa sukupuolisesta kyvykkyydestään, ja hänelle kuvattiinkin usein erektiossa oleva fallos. Hän käytti aikansa Dionysoksen seuralaisten mainadien kanssa rietastellen — kerrotaan, että hänellä oli hekumallinen suhde kaikkien kanssa. Pan yritti samaa myös useiden nymfien kanssa mutta huonommalla menestyksellä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pan
Tällä kohdin mietinkin sitten jälleen, että mikä ihme on tuo Euroopan Unionin luoja; Pan-Eurooppa...
Alethes doksa meta logu
Veristi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1512
Liittynyt: Pe Loka 14, 2011 10:37 am

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Veristi »

Joo-o, on tässä miettimistä Sirpan ja minun tehtäväksi. Tai minähän tässä vaan katselen, että mitäs se Sirpa... Sen verran sain lasketuksi, että ympyrän kehän kun jakaa viiteen osaan, niin tulema on 72 astetta. Mutta mutta, pyöritäpä sitä nyt suuntaan tai toiseen tai sivusta ristiin... Minne lie sitä nyt mikään luumies tai muukaan herra niitä tehtäviään suorittelemaan menisi?? Jonnekin päin Europpaa? Älä vuan sano että Suameen...
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Käsittämättömällä tavalla Suomesta on tullut maailman politiikan näyttämö, jota kuvastaa jo animaatiosarjan tarina - liekö asiaan vaikuttaa Venäjän läheisyys, ja ainakin meidän suomalaisten kova hinku näyttäville paikoille - siinä on ollut koko isänmaa kaupan.

Jo hamasta menneisyydestä itäraja on sisältänyt salaisia kulkuaukkoja ns. ikkunoita agenteille puolin ja toisin - tietävät ne, jotka ovat lukeneet vaikkapa kirjan GPU:n salainen liiga - samaa valtataistelua koko Euroopan historian.

Ja kun tiedämme lähihistorian lämpimät ja läheiset suhteet Saksaan sekä kahden keskisen neuvottelut Bushin kanssa Irakin sodan aloittamiseksi, niin ei ole ainakaan mitään syytä olettaa, etteikö Suomessa myös toimisi Luumiehet -järjestö.

Edellisen kuvan luumiestä on arveltu kuninkaan henkilääkäriksi, joten nämä henkilöt toimivat mitä ilmeisemmin kuitenkin korkean auktoriteetin suojassa ja turvin.

Ja toisaalta, kun suojelupoliisista on annettu tieto, että siellä on eletty 16 vuotta pelon ilmapiirissä, niin mitä ilmeisimmin tuohon pelkoon isoilla miehillä on ollut myös aihetta.

Surkeassa jamassahan Suomen tilanne näyttää olevan.

Tuota GPU:n salainen liiga -kirjaa näkyykin olevan antikvariaateissa kivasti myynnissä, ja kannattaa ehdottomasti lukea, jos saa käsiinsä - avartaa kummasti Suomi-kuvaa sekä sijaintiamme maailman poliittisella kartalla.
Tšeka (ven. Всероссийская чрезвычайная комиссия по борьбе с контрреволюцией и саботажем, Vserossijskaja tšezvytšainaja komissija po borbe s kontrrevoljutsei i sabotažem, lyh. ВЧК, VTšK tai ЧК, TšK eli laus. ven. [ve: tše ka:], [tše ka:]), Yleisvenäläinen erityiskomissio vastavallankumousta ja sabotaasia vastaan (lyh. Vetšeka tai Tšeka) oli bolševikkijohtaja Vladimir Leninin aloitteesta joulukuussa 1917 perustama neuvosto-Venäjän salainen poliisi. Leninin mukaan bolševikkipuolue tarvitsi "rautaisen käsivarren", jolla voi suojella "nuorta vallankumousta" ja taistella "vastavallankumouksellisia" voimia vastaan sekä pitää kurissa poliittisen opposition.

Helmikuussa 1922 Tšeka liitettiin osaksi Venäjän sisäasiainkansankomissariaattia (lyh. NKVD, käytännössä sisäasiainministeriö) nimellä Valtion poliittinen hallinto, lyh. GPU. Seuraavana vuonna siitä tuli koko Neuvostoliiton kattava Valtion yhdistynyt poliittinen hallinto, lyh. OGPU. Džerzinski johti salaista poliisia kuolemaansa 1926 asti.

http://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1eka
Katsoin itse nyt vasta tuon kirjan kirjoittajan taustatiedot, kun joku kritisoi lähdeviitteiden puuttumista, heh, no ymmärrettävää, että puuttuvat:
Ali Johannes Alava (24. kesäkuuta 1908 Vesilahti – 20. kesäkuuta 1978 Kajaani) palveli etsivänä 1930-luvulta lähtien Etsivä keskuspoliisi/Valpossa. Kokemuksiinsa perustuen hän kirjoitti 1970-luvulla muutamia kirjoja jotka käsittelivät Suomessa toisen maailmansodan aikana ja sitä ennen harjoitettua tiedustelutoimintaa.[1]
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ali_Alava
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Laitan tähän vielä luettavaksi tämän Verkkomediaan tehdyn kokonaisuuden niin vapaamuurareista kuin myös tästä mainitsemastani Luumiesten järjestöstä, kyseessä on osa 10, ja linkistä löytyy lisää tietoja:
Skull & Bones – Pääkallo ja sääriluut Osa 10

Järjestöön otetaan vuosittain vain 15 uutta jäsentä Yalen yliopistosta. Kriteereinä jäsenyydelle ovat vaikutusvaltaisuus ja vauraus ja tämän huippusalaisen seuran päämääränä on saada sijoitettua jäseniään valta-asemiin sekä auttaa toisiaan. Pääkallo ja Sääriluiden järjestössä (The Skull & Bones) on tänään lähes 700 vaikutusvaltaista jäsentä. Järjestön tunnus on pääkallo ja ristissä olevat sääriluut ja niiden alla mystinen luku 322. Järjestön motto on sama kuin Yalen yliopiston ja löytyy myös Yhdysvaltain yhden dollarin setelistä, eli ”Novo Ordo Seclorum,” Uusi maailman järjestys, ”The New World Order.”

Globaalisti Pääkallo ja sääriluut-järjestö on osa ”Kuoleman veljeskunnan” verkostoa, joon Saksassa lukeutuu myös pahamaineinen Thule-seura, jonka jäljet puolestaan johtavat suoraan Adam Weishauptin Baijerin Illuminaatteihin. Adolf Hitler liittyi Thule-seuraan vuonna 1919, ja perehtyi sen oppeihin Dietrich Eckertin johdatuksella. Juuri Thule-seura valitsi Hitlerin johtamaan heitä kohti Uutta Maailmanjärjestystä, josta on tullut kaikkien muidenkin vapaamuurarijärjestöjen päätavoite.

Eckertin opetuksessa Hitler kävi läpi seksuaalisen magian muotoja, joiden perveriost ovat liian vastenmielisiä kerrottaviksi. Trevor Ravenscroft kertoo kirjassaan ”Spear of Destiny”: ”Osallistuminen kaikkein sadistisimpiin rituaaleihin antoi ilmiömäisiä maagisia voimia. Hirvittävät seksuaaliset perversiot olivat Hitlerin olemuksen ydin, hänen yliluonnollisten kykyjensä voimanlähde, sekä hänen jokaisen toimenpiteensä motivaatio joiden kautta hän niitti kauhistuttavaa satoaan.” (sivu 171). Eckertin viimeinen teko oli vihkiä Hitler ”hirvittävään maagiseen rituaaliin, jonka seurauksena hän tuli seksuaalisesti impotentiksi. Hitlerin kyvyttömyydellä oli syvä psykologinen syy. Hän sai seksuaalista tyydytystä vain äärimmäisen sadismin ja masokismin kautta…” (s. 155, 173). Historia kertoo meille sen järkyttävän lopun, mihin tämä kaikki johti.

Eckertin into kouluttaa Hitleriä johtui henkioppaaltaan saamasta ilmoituksesta, että tämä oli tuleva Antikristus. Siksi hän pyrki kaikin keinoin varustamaan Hitleriä rooliin. Hitler uskoi itsekin että oli ”syntynyt uudelleen superihmisen voimilla ja kyvyillä varustettuna, jota hän tarvitsi täyttääkseen tehtävän joka oli määrätty hänelle”.

Pääkallo ja sääriluut-järjestön rituaalit ovat Thule-seuralta perittyjä. Tärkein vaihe on itse vihkiminen, jossa uusi jäsen makaa alastomana ruumisarkussa silmät peitettynä ja nauha sidottuna sukuelimensä ympärille, huutaen masturboidessaan ilmoille syvimmät synkimmät seksuaaliset kokemuksena, salaisuutensa ja fantasiansa sekä vannoen uskollisuutta Järjestykselle, joka vapauttaa hänet kaikista aikaisemmin annetuista uskollisuuden lupauksistaan mille tahansa kansakunnalle, kuninkaalle, hallitukselle tai perustuslaille. Myös myöhemmin annetut uskollisuudenvalta ovat tämän valossa pätemättömiä, mikä on todiste elinikäisestä valasta.

Vihkimistoimitus tapahtuu huoneessa jonka seinällä on mystinen luku 322 ja maalaus, jota ympäröivät vapaamuurareiden symbolit. Arkun ympärillä seisovat merkillisiin asuihin pukeutuneet ja naamioituneet miehet kynttilät käsissään mutisten outoja loitsuja. Toimituksen johtaja korottaa ääntään: ”Tänä yönä hän kuolee itselleen ja maailmalle ja syntyy uudestaan Järjestykseen, niin kuin hän tästä lähtien tulee sitä nimittämään. Järjestys on maailma itsessään, jossa hän tulee saamaan uuden nimen ja neljätoista uutta veriveljeä, jotka myös saavat uuden nimen.”

Uuden nimen saanut veli on nyt ritari ja häntä kehotetaan aina muistamaan, että nuo olennot Järjestyksen ulkopuolella ovat barbaareja, vandaaleja ja pakanoita. Luu, johon on kirjoitettu ritariveljen uusi nimi, heitetään luukasaan. Hänestä on tullut Luumies, ”Bonesmen.”

Luumiesten vihkiseremonia muistuttaa monilta osin vapaamuurareiden ylimpien asteiden seremonioita, jotka eivät kuitenkaan ole yhtä groteskeja, mutta molempien seremonioiden sanotaan kuitenkin sitovan jäseniä toisiinsa yhtä voimakkaasti tunnetasolla.

Toukokuisena yönä vuonna 1947 makasi arkussa Georg Bush vanhempi, liittyessään tähän hyvin salaiseen ja vaikutusvaltaiseen Pääkallo ja sääriluut-järjestöön. Myös George Bushin isä Prescott S. Bush kuului luumiehiin vuodesta 1917 alkaen ja Texe Marrs sanoo kirjassaan ”Dark Majesty” että on olemassa valtava määrä todistusaineistoa siitä, että Prescott Bush oli mukana rahoittamassa Hitlerin ja natsismin nousua Saksassa. Se tapahtui mm. ”Brown Brothers & Harriman”-nimisen sijoitusfirman välityksellä, jonka osakkaana ja johtajan Prescott Bush oli. Luumiesten yhteyden natseihin osoittaa myös se, että heidän Pääkallo ja Sääriluu-tunnus oli natsien kuolemanleirin vartioilla univormuissaan. Tohtori Antony Sutton esittää näistä asioista täyden todistusaineiston kirjoissaan ”How the Order Creats Revolution” ja ”America’s Secret Establishment.”

Ollessaan senaattorina sanotaan luumies Prescott Bushin ryöstäneen toukokuussa 1918 legendaarisen intiaanipäällikkö Geronimon haudan vieden tämän pääkallon ja sääriluut Yalen yliopistossa sijaitsevaan Luumiesten ”paakallonpaikkaan” The Tomb heidän rituaalimenojaan varten. Heille se merkitsee ehkä jonkinlaista lisäarvoa, mutta varsinkin apashi-intiaaneille oli tämä järkyttävä pyhäinhäväistys. Onhan Geronimo Amerikan alistetulle alkuperäisväestölle tärkeä symboli peräänantamattomuudesta ja rohkeudesta.

Vuonna 1968 oli USA:n nykyisen presidentin Georg W. Bushin vuoro liittyä luumiehiin. Bush-klaani on siis jo sukupolvien ajan ollut kytköksissä Kuoleman veljeskuntaan, Yalen Pääkallo ja sääriluiden järjestöön. Aivan kuten myös Hitler oli sidottuna Thule-seuraan, josta Luumiehet ammentavat oppejaan. Seurat ovat identtisiä ja harjoittavat ”kaikkein synkintä mustan magian noituutta, jonka avulla he keskittyvät tietoisuutensa nostamiseen rituaaleissa, joilla pyritään avautumaan universumin pahoille ja ei-inhimillisille älyille sekä kommunikoimaan niiden kanssa.” (Spear of Destiny, s. 161)

Jos huomioidaan, että Pääkallo ja sääriluut-järjestöön vihittävä jäsen vannoo sellaista uskollisuutta Järjestykselle, joka ylittää kaikki aikaisemmat uskollisuudenvalat ja tekee myös myöhemmin annetut uskollisuudenvalat tämän valossa pätemättömiksi, paljastuu mielenkiintoine seikka; eli se vala, jonka Georg W. Bush ja hänen isänsä vannoivat tullessaan Yhdysvaltoihin presidenteiksi, oli yhtä tyhjän kanssa. Pääkallo ja sääriluut-järjestön vala pitää siis ihmisen tiukasti talutusnuorassa, mikä selittää syyn, miksi presidentit tuon tuostakin ovat tehneet todella ikäviä asioita. Myös George W. Bushin edeltäjä Bill Clinton, kuten myös vuoden 2005 presidentinvaalien kilpakumppani John Kerry, ovat Pääkallo ja sääriluu-järjestön jäseniä. Samoin Bushin läheiset miehet kuten Dick Cheney, Donald Rumsfeld ja Paul Wolfovitz, josta nyt on tehty Maailmanpankin johtaja.

Yhdysvaltain presidenteistä ovat miltei kaikki olleet luumiehiä tai illuminaatteja. John F. Kennedy oli yksi poikkeuksista ja hän sanoi Columbian Yliopistossa pitämässä puheessaan 12. lokakuuta 1963 aikomuksestaan käyttää valtaansa informoidakseen Amerikkaa illuminaattien suunnitelmista tuhota kansalaisten vapaus. Kymmenen päivää tämän puheen jälkeen hänet murhattiin.

Yksi Luumiesten tärkeä symbolilintu on Minervanpöllö, sillä se on lähtöisin Fredrich Hegelin lausumasta teesistä: ”Minervan pöllö aloittaa lentonsa vasta hämärän laskeutuessa.” Tämän teesin symbolista tarkoitusta ovat monet yrittäneet ratkoa, mutta Luumiehillä on siitä oma selityksensä, mikä saattaa olla, että maailma herää toimintaan vasta kun kriisi on jo tosiasia. Myös minervan pöllö on piilotettuna Yhdysvaltain yhden dollarin seteliin.

Presidentti Georg W. Bush antaa usein salaisia signaaleja aateveljilleen nostaessaan käden tervehdykseen. Tuolloin hän usein koukistaa kaksi keskisormeaan, jolloin käsi näyttää sarvipäiseltä paholaiselta. Kun hän liittää etusormen ja peukalon yhteen, muodostuu puolestaan Pedon merkki, 666. Myös Bill Clinton harrastaa näitä Luumiesten symboleja.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2130
Katopa - se oli osa 10!
Alethes doksa meta logu
Veristi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1512
Liittynyt: Pe Loka 14, 2011 10:37 am

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Veristi »

No kato joo. Ja nyt taas yläfemmojen vuoro. Täällä nimittäin Popoffin Georgi kirjoittaa Genevessä vuonna 1924 teoksensa V luvussa, kuinka häntä kuulusteltiin ensimmäistä kertaa Tsekan vastavallankumousosastolla viidennessä kerroksessa huoneessa numero 27 (pentagrammin asteluku nurinperin!). Kuulustelutaktiikka näytti olevan psykologisesti vaikuttava: pehmeälle tuolille teekupin ääreen istuttamisen uskottiin tuottavan odottamattomalla lempeydellään ujostelemattoman puhetulvan kuulusteltavalta. Hmm.. onkohan teenlehdillä tässä mitään merkitystä..?

Mitäs löytyy luvusta X? Näköjään siellä mennään nyt keskellä yötä jonnekin paksuin verhoin peitetyn oven eteen... Huoneessa oli vain niukalti valoa ja lattian peitti pehmeä matto, jaahas. "Tunnustustatteko vai ei?" - Menee taas assosioinnin puolelle näemmä... Kyllä tässä kieltämättä yhdistyy jotenkin pentagrammikuviot ja Tähtisentien tapahtumat, mutta ei tässä silti ole mitään järjenhäivää! Ihan samanlaista sirkushuvia kuin yrittää yhdistää panamasidos pan-aatteeseen... Taidan istua liian pehmeällä tuolilla tänä iltana, äh? Tai sitten kykyni eivät vaan kerta kaikkiaan yllä Sirpan tasolle. Saan varmaan viitosen todistukseen siinä kun S saa kympin.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Vai tuntuu sinusta sellaiselta.

Veristi kirjoittaa:
Kyllä tässä kieltämättä yhdistyy jotenkin pentagrammikuviot ja Tähtisentien tapahtumat, mutta ei tässä silti ole mitään järjenhäivää!
Tällainen henkilö löytyi Luumiehistä:
Frederick Wallace Smith (born August 11, 1944), or Fred Smith, is the founder, chairman, president, and CEO of FedEx, originally known as Federal Express, the first overnight express delivery company in the world, and the largest in the world.[citation needed] The company is headquartered in Memphis, Tennessee.

In 1962, Smith entered Yale University. While attending Yale, he wrote a paper for an economics class, outlining overnight delivery service in a computer information age. Folklore suggests that he received a C for this paper, although in a later interview he claims that he told a reporter, "I don't know what grade, probably made my usual C", while other tales suggest that his professor told him that, in order for him to get a C, the idea had to be feasible. The paper became the idea of FedEx (for years, the sample package displayed in the company's print advertisements featured a return address at Yale). Smith became a member and eventually the President of the Delta Kappa Epsilon fraternity and the secret society Skull and Bones.[5][6] He received his Bachelor's degree in economics in 1966. In his college years, he was a friend and DKE fraternity brother of George W. Bush.[7] Smith was also friends with John Kerry and shared an enthusiasm for aviation with Kerry[8] and was a flying partner with him.

After graduation, Smith joined in the U.S. Marine Corps, serving for three years, from 1966 to 1969, as a platoon leader and a forward air controller (FAC), flying in the back seat of the OV-10. Much mythology exists about this part of his life; Smith was a Marine Corps "Ground Officer" for his entire service. He was specially trained to fly with pilots and observe and 'control' ground action. He never went through Navy flight training and was not a "Naval aviator" or "pilot" in the military. Individuals who completed Navy flight training and became a "Designated Naval Aviator" (pilot) were obligated to serve six years at the time.
As a Marine, Smith had the opportunity to observe the military's logistics system first hand. He served two tours of duty in Vietnam, flying with pilots on over 200 combat missions. He was honorably discharged in 1969 with the rank of Captain, having received the Silver Star, the Bronze Star, and two Purple Hearts. While in the military, Smith carefully observed the procurement and delivery procedures, fine-tuning his dream for an overnight delivery service.[4]
A DKE Fraternity Brother of George W. Bush while at Yale, after Bush's 2000 election, there was some speculation that Smith might be appointed to the Bush Cabinet as Defense Secretary.[11] While Smith was Bush's first choice for the position, he declined for medical reasons — Donald Rumsfeld was named instead.[12] Although Smith was friends with both 2004 major candidates, John Kerry and George W. Bush, Smith chose to endorse Bush's re-election in 2004. When Bush decided to replace Rumsfeld, Smith was offered the position again, but he declined in order to spend time with his terminally ill daughter.[13]

http://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_W._Smith
Mielenkiintoista tietoa lopussa. Hänen firma toimii myös Suomessa, ja firman nimi on FedEx.

----------------------------------

Minusta tämä vuosi, joka edelläkin tulee esiin, eli vuosi 2004 on vähintäinkin yhtä mielenkiintoinen kuin luku 10.
2002 joulukuussa silloinen pääministeri Paavo Lipponen (SDP) vieraili Washingtonissa. Hän keskusteli Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheneyn kanssa 9. joulukuuta ja seuraavana päivänä presidentti George W. Bushin kanssa. Keskustelujen tiedotettiin koskeneen mm. Irakin tilannetta, Naton laajentumista, terrorismin vastaista sotaa sekä Venäjän suhtautumista Natoon ja Turkin EU-jäsenyyttä.[1][2] Tapaamisten jälkeen Suomen ja Yhdysvaltojen välit todettiin nyt erinomaisiksi. Yhdysvaltalaiset olivat myös luvanneet Suomelle Nato-jäsenyyden, mikäli Suomessa niin haluttaisiin.[3]
Lipponen oli lupaillut alustavasti Suomen osallistuvan Irakin sotaa seuraavaan jälleenrakennustyöhön. Tätä Yhdysvallat oli kysellyt Suomelta marraskuussa lähetetyssä tiedustelussa.[4] Lisäksi hän oli kaupitellut yhdysvaltalaisille Suomessa kehitettyä AMOS-kranaatinheitinjärjestelmää.[5] Tämän uskottiin vaikuttaneen pääministeri Paavo Lipposen ratkaisuihin. Suomi oli myös jo vastaavasti mukana ISAF-rauhanturvaoperaatiossa Afganistanissa.
Ensimmäisinä Lipposen vierailun sisällöstä huolestuivat kansanedustajat Jaakko Laakso (vas.), Mikko Elo (SDP) ja Anni Sinnemäki (Vihr.), jotka esittivät kirjallisen kysymyksen Irak-kannanotoista 19. joulukuuta 2002. Kansanedustajat kysyivät, miten hallitus aikoo estää sen, että Suomi vaikuttaisi olevan näyttämässä vihreää valoa Yhdysvaltojen suunnittelemille sotatoimille.[4]
Valtioneuvosto antoi luvan myydä AMOS-järjestelmää Yhdysvalloille 20. helmikuuta 2003. Ylen A-piste-ohjelmassa keväällä 2004 Arto Koski puolustusministeriöstä sanoi, ettei aiemmin oltu tehty mitään virallista päätöstä, mutta toisaalta oli tiedossa, että Patrialla oli vientitoiveita ja Yhdysvalloilla vastaavasti hankintaprojekti. Tuolloinen Vanhasen hallituksen puolustusministeri Seppo Kääriäinen (Kesk.) totesi pitävänsä luonnollisena ja pitkälliseen käytäntöön nojautuvana sitä, että valtioneuvoston jäsenet vierailuillaan pitävät esillä suomalaista teollisuusosaamista ja vientitarpeita. Lipposen myyntipuheiden ajankohta oli kuitenkin herkkä, sillä Yhdysvallat kävi tuolloin yhtä sotaa ja oli aloittamassa toista. Tutkimuksen mukaan 71 % suomalaisista vastusti tuolloin asemyyntiä liittoumalle. Tämän vuoksi tapauksesta on tullut jälkipyykkiä.[5]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Irak-vuoto
Verkkouutiset 1.9.2010:

Tutkinnassa oleva maanpetosrikosepäily on erittäin harvinainen.

Epäillyn rikoksen eli turvallisuussalaisuuden paljastamisen uskotaan tapahtuneen toukokuussa 2004. Tämän ohella on tutkittu kahta epäiltyä törkeää petosta, joiden osalta tekoaika ajoittuu vuoden 2004 syyskuun ja vuoden 2009 kesäkuun välille.
Epäillyt teot olivat tapahtuneet vuosina 2004–2009 Raisiossa, Ulvilassa ja Turussa.[26] Vangitsemisoikeudenkäynnissä kuultiin kahta todistajaa ja Auerin puolesta todisti hänen vanhimman lapsensa oikeudenkäyntiavustaja.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ulvilan_surma
Olen aikaisemminkin epäillyt, että tuo kaltoin kohdeltu lapsi on todellisuudessa Suomi-neito parka.

------------------------

Kun Breivikille luvattiin mahdollistuutta puhua Deltan kanssa - koko operaation johdon kanssa, niin kiinnitti huomiota, että tuossa on myös Delta - mikähän sekin on?

Wiki tietää tästä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Delta_Kappa_Epsilon
Delta Kappa Epsilon members have included five of forty-four Presidents of the United States: Rutherford B. Hayes, Theodore Roosevelt, Gerald Ford, George H. W. Bush, and George W. Bush. Vice President of the United States, Dan Quayle, became a DKE brother at DePauw University. Franklin D. Roosevelt was a member of the Alpha Chapter of DKE at Harvard and would be considered the sixth DKE brother to serve as President of the United States; however, the Harvard chapter was de-recognized by DKE International due to the chapter's stance on dual membership with other fraternities.
Ja se pamaus oli sitten lähellä Harvardia, mutta onneksi Esko Aho sattui olemaan juuri silloin Kanadan puolella.
Suomen entinen pääministeri Esko Aho (kesk) vältti Bostonin terrori-iskut täpärästi. Harvardin yliopiston senior fellow Esko Aho oli iskujen aikaan Kanadan puolella Torontossa panelistina.

Maailman parhaana pidetty Harvardin yliopisto sijaitsee Cambridgessä vain muutaman mailin päässä maratonin maalipaikalta.

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/119480 ... iosta.html
No, kiepsautin vain takaisin Bostoniin, kun sieltä taisin lähteä liikkeellekin.
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Siitä isänpäiväkortista - se ei ollut kortin malli, vaan kortissa, diplomissa olevat koristeet:

Kuva

Kuva

Siinä on viisisakarat sekä nuo siniset, joihin aina tarkkasilmäinen Tara aikoinaan kiinnitti huomiota. Ajan muistin oikein - se oli marraskuulta 2010 ja Iltalehdessä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010111 ... 8_uu.shtml
Alethes doksa meta logu
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 89248.html
Onko Sirpalla tästä jengistä tietoa? Treella on muutenkin harrastettu kiristystä m.m. Ulvilakeississä. Myös Tre.IE.Malaganmafia puuhaili jotain rikollisjärjestöä tai sitten jo sellainen oli toiminnassa. On kerrottu myös että palvontariitteihin kuuluis huumeet.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ei ole mitään tietoa - juttunihan on kyllä lähtenyt liikkeelle Costa del Solilta jo vuonna 2005, kun siellä pidätettiin 12 suomalaista.

Tapahtumat eteni seuraavana vuonna niin, että kaatui koko Marbellan kaupungintalo, jonka jälkeen 2007 oli mittavat Venäjän mafian pidätykset koko rannikon pituudelta, jonka jälkeen alkoi poliisipidätykset ja putsaukset, välillä taas oli muiden pidätyksiä, kunnes 2010 iskivät kiinni Irlannin mafiaan.

Tässä välillä 2008-2009 kuolivat nämä meidän kolme korkea-arvoista poliisivalvontaviranomaista, joista poliisiylitarkastaja jätti jälkeensä viestin jättimäisestä rahanpesusotkusta, johon on sotkeutuneena korkea-arvoisia sisäministeriön virkamiehiä, ja se on pestä julkisuudelta piilossa.

Ja koska WinCapita osui tuohon vuoteen 2007, mutta pidätyksen sijaan olikin massiivinen jäsenkampanja ja vasta 2008 se suljettiin Luxemburgista, niin ei ollut vaikea arvata, että kykeessä on tuo tarkastajan puhuma jättimäinen rahanpesusotku.

2010 jälkeen on avainsana näissä putsauksissa tuntunut olevan kokaiini, ja tuon ympärillä pyörii nimenomaan näitä kadonneiden tapauksi; Amy Fuengirolan läheltä, samoin Jenna siellä, sitten Tampereelta Teemu - ja tapaus liitetty huumeisiin vuonna 2007.

Nyt tämän Jennan kautta kuviot ovat hahmottuneet Suomeen juuri puhumasi Tampereen pään kautta.

Tämä kokonaisoperaatio on Espanjassa nimeltään Ballena Blanca, joka alkoi siis näillä 12 suomalaisen pidätyksin, ja siitä joku aika sitten tuomittiin suomalaispariskunta turunalueelta päätekijöinä.

Juttukokonaisuuteen liittyy 16 eri rikollishaaraa; kiristykset, murhat, palkkamurhat, sieppaukset, rahanpesu, seksibisnes ja huumesalakuljetus, ja näistä Jenna-kuvioista vaikutti tulevan piuhat suurempaan kokonaisuuteen.

Ongelmana tuntuu olevan, että juttuun on sekaantunut niin poliisi kuin poliitikot, joten tutkintaa ovat suorittaneet tiedustelupalvelut.

Yksityiskohdista tai yksittäisistä henkilöistä kertomaani ja lehdissä ollutta enempää en tiedä - enemmän kiinostaa tuo kokonaisuus politiikan kautta, koska on nämä poliisijohtajien kuolemat ja tuo syyskuussa 2010 uutisoitu maanpetosrikosasia, ja sekin kun nyppii tämä "julkisuudelta salassa peseminen", kun muualla lyödään vaikka minkä tasoista herraa kansan nähden rautoihin suorassa TV-lähetyksessä, mutta Suomessa ei voida olla rehellisiä.

Ilmeisesti Suomen tilanne on sitten niin paha.

Jennan tapauksesta pitää nyt muistaa, että näitä nuorten tyttöjen kokaiinikeikkoja sanottiin heitetyn jo satoja, joten kysymys kuuluu, että kuka heitä värväsi, mistä ja miten, ja miten oli mahdollista, etteivät he jääneet koskaan kiinni.

Itselleni tuo - sanoisinko karmea - kokonaisuus alkaa hahmottua.

Mielenkiintoinen espanjalaisuutinen oli myös tuosta alaikäisiä seksibisnekseen pakottaneesta ja siepanneesta jengistä, jota kutsuttiin perheeksi nimeltä "Turcu".

Ja mainitsen nyt vielä sen tuolta vuodelta 2006, jolloin syksyllä viikon välein kuolivat niin Lahti kuin Litvinenkokin, myös vero-oikeuden professori Tikka, että Marbellan kaupunginjohtajarouva pidätettiin tuolloin Malagan lentoasemalta nousemassa venäläismiehensä kanssa Helsinkiin tulossa olleeseen koneeseen.
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Huhti 22, 2013 11:33 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu
Veristi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1512
Liittynyt: Pe Loka 14, 2011 10:37 am

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Veristi »

Noista Annelin pentagrammeista on epäsuora yhteys Panin kautta myös siihen skottiruutuhameeseen, joka näkyy hänen yllään useampaankin otteeseen oikeudenkäyntien lomassa. Eihän se oikein ole sellainen *äidille sopiva* hamonen, vaan viepi ajatukset enemmän toisiin säikeisiin ja säkeisiin, ainakin minulla. Samalla "kulkuvälineellä" päästään Tähtisentiellä palattua takaisin siihen ajalliseen pisteeseen, jolloin kuvaan saadaan mukaan myös rukkaset, nuo näppylähanskat, jotka myös jollain tavoin muistuttavat taivaan tähtösiä. Tästä voidaan sitten poiketa ihmettelemään aivan toista asiaa eli sitä, miksi ihmeessä tänään ei tule telkkarrista Star Trekiä. No, tietenkin siksi, että tilalla nähdään potkupalloa. Pallosta taas päästään kautta avaruuksien ja kautta rantain siihen, miksi Titanic upposi. Mutta sitäpä en, Sirpa, kerro edes sinulle vaan ainoastaan harvoille ja valituille täällä minfossa. Vaan kenelle? Ja mihin aikaan? Raotanko verhoa?
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Sinun mielestäsi nämä faktana tapahtuneet jo kahdeksan vuotta niin englannin kuin espanjankin kielellä - välillä myös ranskaksi ja portugaliksi - seuraamani rikosasiat, joista jokaiseen edellä olevaan asiaan on olemassa faktalinkki, ovat tuota säveltämääsi tasoa, vai?

Voit mennä pilkkaamaan muualle, jos tuon verran säväytti noiden tyttöjen kohtalo.

(Asia jota ylenkaiken inhoan, on ylimielisyys.)

Olen saanut jo uhkailuja liittyen WinCapitaan - minulla ei ole mitään tekemistä putsausten kanssa - kirjaan niitä ja tapahtumia vain ylös.

Jokainen jonka nahka nyt kärvistyy kyseisessä putsausoperaatiossa, saa ihan itse vastata teoistansa nyt ja tulevaisuudessa! Mutta minä olen sitä mieltä, että ihmisillä on oikeus saada tietää, että missä mennään ja mikä on totuus, enkä koe pienintäkään tarvetta olla hiljaa, niin etten kertoisi sitä mikä kyllä voidaan uutisoida muilla kielillä mutta ei suomeksi!

Ja kuten olen sanonut - olen jo live-elämässäni maksanut sen verran kovan hinnan tästä totuudentorvena olemisesta, että en kestä enää yhtään typerien ihmisten huutelua!
Alethes doksa meta logu
Vastaa Viestiin