Suomussalmen ampumatapaus

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
kameleontti
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ke Touko 09, 2007 5:40 pm

Suomussalmen ampumatapaus

Viesti Kirjoittaja kameleontti »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007060 ... 5_uu.shtml

Kysyisin vain etta WTF, joku parikymppinen seukkailee 15-kesasen kanssa ja ottaa suhteen paattymisen niin itseensa etta tappaa molemmat. Sairasta. :roll:
mh1
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: La Touko 05, 2007 8:35 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mh1 »

Miksi niiden pitää juuri 20- ja 15-vuotiaat olla? Saattoivat olla myös 19v ja 16v. Varsinkin tytön tapauksessa tuo ero on aika olennainen, koska suojaikäraja menee 16 vuodessa.

Outo tapaus kyllä. Kuvittelenko vain vai ovatko ampumistapaukset yleistymään päin Suomessa?
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Ne yleistyy joka puolella.
I am an African!
Mother_North
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 1:13 pm

Viesti Kirjoittaja Mother_North »

1987 syntynyt nuorimies
1991 syntynyt tyttö
Mother_North
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 1:13 pm

Viesti Kirjoittaja Mother_North »

Ei vaan ampumatapaukset,vaan ihan kaikki
Mimosa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 03, 2007 5:18 pm

Viesti Kirjoittaja Mimosa »

Tappais vaan tuolaliset sekopäät itsensä, miksi pitää ottaa joku toinen mukaan?
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Se oli tietysti "tytön vika" kun sössi kaiken jne...
I am an African!
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Se on niin angtista aikaa tuo puberteetti-ikä.
Ei osata vielä aatella että kun toinen jättää niin toinen ottaa
vaan tehdään sitten kaikkea älyvapaata rakkaustuskissaan :|
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Joskus on semmonen fiilis että se joka ittensä meinaa tappaa nii siitä vaan, yhteiskunta ei heitä pahemmin tarvitse. En nyt tiijä onko poliittisesti korrektia puhetta. Ja nuorten poikien keskuudessa on vitsi että "sittenkun vituttaa liikaa niin tapetaan kaikki muut".
I am an African!
kameleontti
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ke Touko 09, 2007 5:40 pm

Viesti Kirjoittaja kameleontti »

On siina kylla jotain vikaa paassa, kun toisen ihmisen tappaa jonkun nuoruusian rakkauden takia. Tai sit ma suhtaudun rakkauteen tosi kyynisesti, kun jo teininakin tiesin, ettei ne suhteet johda mihinkaan. Varsinkin tolla pojalla olis pitanyt jonkun verran olla jo jarkea paassa, intti-ikaan mennessa sita tietaa ettei naimisiin heti halua, vaan se yksi varkki vaan kiinnostaa enemman. Ja sen varkin takia ei kylla kannata tappaa, niita on tarjolla aivan tarpeeksi... :roll:
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Kyllä se oli aika keljua olla intissä ja saada silloin rukkaset. Esim. meidän tuvassa kaikki paitsi yksi joutuivat luiskaan. Sillon sitä otti tuollaiset raskaasti, joten jollain lailla kaveria ymmärtää epätoivoisessa teossaan. Vaikkakin herää kysymys, jos kerran noin paljon otti luonnolle, miksi ei hakenut ammattiapua.

Vuosi pari ennen omaa palvelustani, samassa paikassa oli yksi jamppa saanut kenkää tyttökaveriltaan ja mies katosi. Häntä lähdettiin joukolla etsimään, varsinkin kun kävi ilmi, että asevarikolta oli kadonnut kamaa. Sitten sitä kuului etäisestä metsästä pamaus. Vääpelin sanoin:"Siellä sitä oli sellainen näky, jonka voisi hyvin unohtaa. Linnut nokki suolenpätkiä puitten oksilta..."
CHG
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: Ma Touko 14, 2007 4:04 pm

Viesti Kirjoittaja CHG »

EuroJR kirjoitti:Vuosi pari ennen omaa palvelustani, samassa paikassa oli yksi jamppa saanut kenkää tyttökaveriltaan ja mies katosi. Häntä lähdettiin joukolla etsimään, varsinkin kun kävi ilmi, että asevarikolta oli kadonnut kamaa. Sitten sitä kuului etäisestä metsästä pamaus. Vääpelin sanoin:"Siellä sitä oli sellainen näky, jonka voisi hyvin unohtaa. Linnut nokki suolenpätkiä puitten oksilta..."
Tässäkin muuten voisi olla artikkelin aihe jollekin, Suomessa asepalveluksen aikana sattuneet kuolemantapaukset (tai pelkästään itsemurhat); väitän että niitä on yllättävän paljon, vaikka armeijan omien väitteiden mukaan kuolleisuusprosentti nuorilla miehillä on asepalveluksen aikana pienempi kuin muuten.

Kuitenkin lähes kaikki tuntuvat tuntevan jonkun joka on siellä onnistunut pääsemään hengiltä; myös vakavat vammautumiset kannattaa ottaa huomioon, niitäkin tuntuu olevan melkoisesti.

Lomien aikana tapahtuneita tapauksia armeija epäilemättä ei laskekaan, vaikka ne vallan hyvin voivat johtua palvelukseen liittyvästä stressistä tai (aikaisemmin, tuskin enää) simputuksesta.
Merope
Hetty Wainthropp
Viestit: 491
Liittynyt: Pe Touko 25, 2007 12:04 pm

Viesti Kirjoittaja Merope »

Tietääkö kukaan, mistä tämä poika aseen sai, ja minkämallinen ase oli kyseessä? Isin kaapistako viety, vai?...

(Pahoittelen Off-topikkia)
Itseasiassa minä muistan joskus lukeneeni, että suurin osa varusmiesten kuolemantapauksista (ja kai muistakin onnettomuuksista) johtuu liikenneonnettomuuksista, ja ellen ihan väärin muista, niin nimenomaan viikonloppulomilla, jne. Eli ilmeisesti kyllä lasketaan.

Noh, Suomessa taitaa asiat olla kuitenkin verrattain hyvin, kun katsotaan vaikka Venäjän armeijaa. Onhan se toki huimasti suurempi, joten totta kai siellä sattuukin enemmän. Silti siellä ei taida ihan olla asiat kunnossa...


"Venäjän puolustusministeriö on myöntänyt, että noin 350 venäläissotilasta on kuollut tänä vuonna. Sotilaiden äitien ihmisoikeusjärjestö syyttää puolustusministeriötä todellisten lukujen peittämisestä. Järjestön mukaan noin 3 000 asevelvollista kuolee vuosittain hakkaamiseen tai tekee simputuksen vuoksi itsemurhan."


Koko juttu -> http://fi.oneworld.net/article/view/115294/1/
So I took the shotgun off the wall and I fired two warning shots...
into his head.
Mimosa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 03, 2007 5:18 pm

Viesti Kirjoittaja Mimosa »

^Haulikko. Sitä en tiedä mistä on aseen hakennut, luvallinen ase kumminkin.
Primavera
Jane Marple
Viestit: 1020
Liittynyt: To Touko 10, 2007 1:28 pm

Viesti Kirjoittaja Primavera »

Miksi ei vastoinkäymisiä osata ottaa vastaan ja selviytyä eteenpäin? Toiselta se onnistuu, mutta toisilta ei. Jos riittävän monta kertaa tulee sellainen olo, että vaan potkitaan päähän, voi tilanne lähteä käsistä.

Varusmiespalvelusta en ole itse suorittanut, mutta puolisoni armeija-ajoilta muistan pari tapausta: Puolisoni saapumisryhmästä yksi kaveri meni lomilla makaamaan tielle ja jäi auton alle. Toinen tapahtui kasarmilla. Ystävämme oli oli päivystävänä upseerina tapauksen sattuessa. Varusmies oli saanut käsiinsä rynkyn ja veti rintansa läpi sarjan käytävällä tms. Kaverimme oli kuullut ampumisen ja paikalle saapuessaan oli varusmies tohjona.
Vastaa Viestiin