Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!
mikaelk

Re: Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Karde kirjoitti:Marjatta oli kuullut yölla moottoripyörän äänen
Wagner antoikin hyvän linkin Marjatasta. Kannattaa vähän perehtyä tapaukseen MS. Mieti Karde, oikeus ei pitänyt häntä luotettavana todistajana. Miksi? --> koska hänen kertomuksensa ei vastannut todellisuutta, toisinsanoen oli mitä ilmeisimmin vale :wink:

EkstroverttiEevertti

Re: Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Viesti Kirjoittaja EkstroverttiEevertti »

Gyllströmin "tunnustuksen" kuuli vain Fäldt. Hänen puheitaan toisti poliisille Holmström, joka oli Gustafssonien läheinen perheystävä. Kivilahden sovittuun tapaamiseen Fäldtin talolla ei saapunut muita kuin hän itse. Hän meni passiin Fäldtin venepaikan viereen, mutta sokeutui, kuuroutui ja muuttui näkymättömäksi valikoidusti ja hoksasi vasta viikon päästä murhista olleensa ylipäätään paikalla. Fäldtiä etsittiin aamulla ja lähimpänä murhapaikkaa yönsä viettänyt mies tiesi tämän menneen kalaan.Myöhemmin valkoiseen verihaalariin sonnustautunut tajuton humoristi "pakeni" sairaalaan, pesi kätensä juttuun bentsiinillä ja teki itsestään legendan."Älkää viitsikö, tohtorit".

Arska0000
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Heinä 28, 2015 11:16 pm

Re: Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Viesti Kirjoittaja Arska0000 »

Henkirikos painaa aina ihmisen mielessä. Sellaista ihmistä ei ole olemassakaan, ketä se ei painaisi. Hans Assmanniakin se painoi, vaikka hän ei sanonut sitä suoraan. Silloin 60-luvulla hänet huulenheittonsa lääkäreille viittasivat puukkoihin, murhiin, ja hän näytti lehdistä kuvia naissurmista. Elikkä taakka painoi hänen mieltänsä ja, hän epäsuorasti viittasi siihen edellä mainituilla tavoilla.

Mielenkiintoinen tapaus oli tämä 90-luvulla tapahtunut Paloaron vierailu Tukholmaan. Hans Assmann vielä sielläkin jatkoi puhumistaan teltta ja puukko jutuista. Hänellä oli myös jäänyt pöydälle Bodom lehti jossa luki ´´ Uskon hoitaneeni bodomin murhaajaa. ´´Miksi kaikki tämä vuosien jälkeen? Pilailiko hän vai yrittikö hän esittää murhaajaa?

En alkanut nyt etsimään sitaatteja eli sanasta sanaan, mitä Hans Assmann tuolloin sanoi. Oletan että, suurin osa kuitenkin tietää mistä puhun.

Kunto Kalpa
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa »

Useisiin kuuluisiin murhiin liittyy epäiltyjä, jotka ovat nauttineet ilmeisen paljon epäillyn statuksestaan. Ihan etsimättä muistuu mieleen Zodiac-, Palme- ja James Hanratty-caset. Viime mainittu oli Britannian viimeinen teloitettu ihminen. Hans Assmannn sopii tähän samaan profiiliin, ja vielä kun muistetaan, että mies oli jo nuoresta pitäen sairaalloinen paskan puhuja, niin koko Paloaro-kohtaaminen on pelkkä kuriositeetti, ei todellaakaan mikään tunnustus.

Jos Hansilla oikeasti oli luurankoja kaapissaan tai omalla tunnollaan, niin niistä voisi kertoa hänen ja Vienon vuonna 1960 syntynyt ottotytär. Valitettavasti hän ei suostu sanomaan sanaakaan.

Maza
Jane Marple
Viestit: 1032
Liittynyt: La Touko 26, 2007 1:17 pm

Re: Hans Assmann ja Valdemar Gyllström

Viesti Kirjoittaja Maza »

Kunto Kalpa kirjoitti: Jos Hansilla oikeasti oli luurankoja kaapissaan tai omalla tunnollaan, niin niistä voisi kertoa hänen ja Vienon vuonna 1960 syntynyt ottotytär. Valitettavasti hän ei suostu sanomaan sanaakaan.
Oletko kysynyt tästä asiasta Jurgen Assmannilta?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men.

Vastaa Viestiin