Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

ulkosuomalainen kirjoitti:...
Ja sun mielesta on kilttina olemista, etta teet kunnianloukkaustasoa olevia arvailuja Annelin veljen roolista lasten kertomusten synnysta ja varsinkin taman motiivista? ...


No jopas nyt jotakin! Mikä ihme nyt suututtaa?

Otetaanpa esimerkki: Jos Annelilla olisi rasitteenaan vielä tuollaiset lisäseikat mitä nyt puolisuomea puhuu veljestä, niin hänet olisi revitty jo kappaleiksi täällä, ja ihan varmasti olisit siinä itsekin ollut kommentoimassa mukana, syyllistäjänä.

Kuten tuolla toisaalla kerroin, kysymys on kokonaisuudesta:
1. Opittu suureellinen elämän taso
2. Hyväpalkkainen työ ilman kokemusta.
3. Pelko tälläisen työn loppumisesta.
4. Järjestetyt kertomukset jotka toimitettiin syyttäjälle eikä sinne mihin havainnot normaalisti toimitetaan.
5. Ei suvaita että lapset tapaisivat edes omia isovanhempiaan.

Eihän noista välttämättä mikään yksistään olisi epäilyttävää.
Mutta koska pitää ajatella kokonaisuutta, niin tilannehan muuttuu radikaalisti...
Sitten sellainen seikka minkä itsekin olet tuonut esiin. Olet kertonut ettet usko niihin tarinoihin mitä nyt ilmi on tullut. Mikähän sinun mielestäsi sitten on syynä niihin tarinoihin joihin et itsekkään usko? Ei siihen ole monta vaihtoehtoa, kertoisitko oman käsityksesi?

Ja nyt tärkeä kysymys ulkosuomalainen: kun et usko niihin tarinoihin, niin oletko sitä mieltä että 'peli jatkukoon, mitäs se meille kuuluu, pestään kädet, ei edes kommentoida vaikka nähdään että se linja on turmiollista lapsille ja erityisesti myös sille vanhimmalle lapselle'.
Sekö sinua pidättelee kannassasi että olet ilmaissut uskovasi Anneli Auerin syyllisyyteen murhaan 110 prosenttisesti. Eli haluaisitko hänet tuomiolle keinolla millä hyvänsä; 'menköön sitten vaikka lapsetkin pesuven mukana...'

Aika kieroo...
kuolema
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1347
Liittynyt: Pe Syys 16, 2011 12:55 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kuolema »

^turrelle:

En olisi uskonut, että veli heittää tuollaiset pommit tulemaan. Varsinen asiasisältö ei ole monitulkintaista - kysymys on vain, että valehteeko veli vai ei ja miksi näin tekisi. Minun mielestäni nuhteeton normikansalainen ei lähtisi tekemään tällaista rikosta. Veli olisi joka tapauksessa saanut pitää lapset, vaikka olisi jättänyt nämä uudet omat todistelunsa esittämättä, uskoisin? Eli tuossahan veli vaimoineen riskeeraisi oman elämänsäkin ja mahdollisesti päätyisivät lausuntoineen istumaan toviksi Annelin kanssa samaan paikkaan. Hullua riskeeraamista, vailla mitään hyötyä?

Tuosta mainitsemastasi neloskohdasta, niin se on ehkä sellainen, mistä minullakin herää kysymysmerkkejä pään päälle vielä. Toisaalta en minä niitä itsekään olisi kyllä ainakaan sosiaalitoimeen vienyt, vaan tutuimmalle poliisimiehelle, jonka tiedän tapausta tutkineen.... noh, niin, tuleeko se syy sitten tässä? Että tavallaan Valkama olisi ollut se "tuttu viranomainen".. en tiedä.

Vitoskohtaa ihmettelin aikoinaan myös, mutta ymmärsin, että siihenhän on täysin looginen selitys - tapaus on repinyt suvun kahtia. Jotenkin tuntuu, että homman nimi on niinkin yksinkertainen, että vanhemmat eivät voi Annelista uskoa pahaa ja veli on nyt kuunnellut lasten juttuja ja vakuuttunut, että piruvieköön teki se sen sittenkin - toisin kuin vielä aikoinaan hommatessaan Annelille asianajajaa ja "oot kuitenkin mun sisko".
Instigator
Frank Drebin
Viestit: 392
Liittynyt: To Syys 22, 2011 9:52 am

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Instigator »

kuolema kirjoitti:Eli tuossahan veli vaimoineen riskeeraisi oman elämänsäkin ja mahdollisesti päätyisivät lausuntoineen istumaan toviksi Annelin kanssa samaan paikkaan. Hullua riskeeraamista, vailla mitään hyötyä?
Lausunnot ovat sitä luokkaa, että niitä ei pysty kukaan uskottavasti kiistämään. Eri asia jos olisi annettu päivämääriä, että tuolloin ja tuolloin sanoi jotain, ja kyseisenä päivänä tapaaminen olisi salanauhoitettu - eikä nauhoitus olisi salaperäisesti kadonnut alkuperäisen tutkintamateriaalin kanssa samaan paikkaan.

Nyt vastatodistuksia on esittämässä vain kaksi henkilöä, joista toinen on syytettynä ja toinenkin "syyllistettynä". Periaatteessa sana sanaa vastaan, mutta yleinen mielipide kääntyy luonnollisesti sitä vastaan, joka on kaikkien mielestä jo valmiiksi syyllinen. Tyttö joutuu kärsimään siinä sivussa.
kuolema kirjoitti:Vitoskohtaa ihmettelin aikoinaan myös, mutta ymmärsin, että siihenhän on täysin looginen selitys - tapaus on repinyt suvun kahtia. Jotenkin tuntuu, että homman nimi on niinkin yksinkertainen, että vanhemmat eivät voi Annelista uskoa pahaa ja veli on nyt kuunnellut lasten juttuja ja vakuuttunut, että piruvieköön teki se sen sittenkin - toisin kuin vielä aikoinaan hommatessaan Annelille asianajajaa ja "oot kuitenkin mun sisko".
Ja se, että isovanhemmat ovat eri mieltä Annelin syyllisyydestä, on peruste eristää nämä kokonaan lasten elämästä? Selvä, ei minulla muuta...
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

edellä olevasta kuoleman postista:
kuolema kirjoitti:.. Veli olisi joka tapauksessa saanut pitää lapset, vaikka olisi jättänyt nämä uudet omat todistelunsa esittämättä, uskoisin? ..


Mitä sä tarkoitat tällä, ja miten tähän tulkintaan olet päätynyt?
Eihän se nyt noin mennyt...

Auer oli Hovissa puhtaasti vapautettu syytteistä kesänkorvalla 2011 ja valmisteli elämänsä jatkumista ja lastensa palauttamista.
Syyttäjä vetäytyi kesälomalleen miettimään valittaako Hovin päätöksestä. Jos mitään uutta 'näyttöä' ei olisi ilmaantunut, ei syyttäjällä olisi ollut mitään perustetta valittaa Hovin päätöksestä, ja asia olisi ollut loppuun käsitelty ja lapsia olisi alettu valmistamaan palautukseen.

Tämähän on ihan selvä että tietysti nämä palautukset olivat tuolloin myös sijaisperheen mietinnässä. Kun oltiin kesässä 2011, tilanne oli se ettei ollut mitään perustetta miksei syyttömälle äidille palautettaisi lapsia (lopullinen päätös odotti vain sitä 'viimeistä niittiä', eli valittaako syyttäjä.

Tähän tulivatkin sitten sopivasti nämä kerrotut tarinat jotka veli pitkällä venereissullaan filmatisoi... ...ja nyt ollaankin tässä tilanteessa.

En siis ymmärrä yhtään tuota edellä olevaa lausettasi. Jos tilanne olisi jäänyt siihen kesä2011-tilanteeseen, lapset olisi palautettu äidilleen.

Sitten kun täällä jotkut taivastelevat sitä että 'kui siitä veljestä täälläkin kirjoitellaan ja epäillään hänen motiiveitaan', niin syyttäjä itse tuoreeltaan tämän on ilmoille saattanut:
Syyttäjä epäilee:
Onko Auerin veljen ilmiannossa kyse lapsikaappauksesta?

lähde Satakunnankansa 16.9.2011
Tärkeää on huomata että tuo syyttäjän ilmoille saattama epäily on ihan tuoreeltaan, se on perustunut niihin veljen tekemiin videointeihin ja asiassa tehtyihin kuulemiin (päätelmä: ne kertomukset olivat siis syyttäjänkin mukaan niin epäuskottavia). Eikä syyttäjällä ollut tiedossa tuossa vaiheessa kaikkia noita edelle kirjaamiani tietojakaan (kohdat 1-5).
Veristi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1512
Liittynyt: Pe Loka 14, 2011 10:37 am

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Veristi »

^Höpöhöpö, Turre. Tottahan toki syyttäjänkin täytyy ottaa kaikki mahdollinen huomioon, kun tämäntyyppistä kertomusta esiin pukkaa. Tuon selvittäminen ja asian vahvistaminen sujuu parhaiten juuri poliisilta, kun taas lasten kertomusten arvioinnissa psykologit ovat keskeisellä paikalla. Ymmärräthän?
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

turumurre kirjoitti
Sitten sellainen seikka minkä itsekin olet tuonut esiin. Olet kertonut ettet usko niihin tarinoihin mitä nyt ilmi on tullut. Mikähän sinun mielestäsi sitten on syynä niihin tarinoihin joihin et itsekkään usko? Ei siihen ole monta vaihtoehtoa, kertoisitko oman käsityksesi?

Ja nyt tärkeä kysymys ulkosuomalainen: kun et usko niihin tarinoihin, niin oletko sitä mieltä että 'peli jatkukoon, mitäs se meille kuuluu, pestään kädet, ei edes kommentoida vaikka nähdään että se linja on turmiollista lapsille ja erityisesti myös sille vanhimmalle lapselle'.Sekö sinua pidättelee kannassasi että olet ilmaissut uskovasi Anneli Auerin syyllisyyteen murhaan 110 prosenttisesti. Eli haluaisitko hänet tuomiolle keinolla millä hyvänsä; 'menköön sitten vaikka lapsetkin pesuven mukana...'

Aika kieroo...
Paastelet nyt sellaista roskaa, etta pitaisi olla joku superextrakakkeli-ketju, johon tata suollat.

- Ma en ole ikina sanonut, etten ole uskonut tarinoihin. En edes tieda mita tarinoita tarkoitat. Ma olen sanonut noin biljoonakolmesataa kertaa, etten ota lasten kertomuksiin kantaa kun kaikki faktamateriaali on salattu. Ja ettei kolme plus vuotta surman jalkeen tehdyista kuulemisista voi olettaa saatavan surmayosta enaa mitaan todisteena painavia yksityiskohtia.

- Ma sanoin mun syyllisyysmittarin heilahtaneen tuohon 110 prosenttiin kun Annelin puolustus vuosi alkukevaasta lsh-keissin salassapidettavaksi maaratyn materiaalin ENNEN hovioikeuden kasittelya Niskasaarelle. Mun mielesta kukaan normaalilla aidinvaistolla varustettu aiti ei olisi tehnyt sita.

En muistaakseni maaritellyt kumpaa keissia tarkoitin.

Sun on muuten ihan turha yrittaa vaantaa noita krokotiilinkyyneleita lasten vuoksi-- ei niihin usko kuin Tupla korkeintaan. Paljastelupuolueen paa-aanenkannattajina lasten kohtalo on ollut teille koko ajan taysin yhta yhdentekeva kuin Annelille.


Noista sun muista pointeista:

1.Mista sa tiedat miten "suureellista" elamaa lapseton pariskunta on elanyt ennenkuin avasivat oven neljalle traumatisoituneelle muksulle? Olet katsonut naiden verotiedot, auto- ja venekaupat edellisilta pariltakymmenelta vuodelta?

2. Mista sa tiedat mita veli vaimoineen on tienannut ennenkuin ottivat lapset kotiinsa? Useimmissa hommissa palkka tulee 8 tunnin tyosta, vuosilomineen. Lastenhoito on 24/7 hommaa. Sijoitusperheista on hurja pula -- siita vaan itse ottamaan niita jos noin kadehdituttaa.

3. Saahan noita sijoituslapsia lisaa. Eivat ne Auereihin loppuneet. Sama raha eika olisi tarvinnut myyda siskoa eika tulla keskustelupalstoilla teilatuksi.

4. Tassa menet minusta selvasti rikoksen puolelle vaitteissasi. Siis veli "jarjesti"kertomukset saadakseen pitaa "suurtulonsa"? Vaitat siis veljen keksineen nuo jutut kokonaan tyhjasta ja antaneen niista nyt useaan kertaan vaaran todistuksen myos oikeudessa?

5. Mista tiedat, etteivat isovanhemmat saa tavata lapsia? Niinu kertoi kaffeella?


Te olette taalla nyt yli vuoden vaittaneet veljen olevan kiihkouskovainen/ helluntailainen tai muuten sillai hoyrahtanyt, etta naki piruja joka puolella. Taalla on teikalaisten minfofaktana kulkenut jo pitkaan mm. tieto etta Auerin veli perheineen olisi muka tuntenut "synnytyslaakarin" jo entudestaan ja tama olisi siksi uskonsisarena valittu tutkimaan lapsia. Kukaan ei silti ikina vastannut kysymykseen, mista veljen uskonnollinen vakaumus niin tarkkaan tiedettiin, mutta sita vain toistettiin kerran toisensa jalkeen.

Nyt kun veli sanoo "jumalauta" oikeudessa, koko porukka tekee kasijarrukaannoksen ja veli onkin yht'akkia mammonanpalvoja, joka onkin myynyt sisarensa ja taman lapset okyveneesta ja Bemarista. No, Annulihan on tasta rahamotiivista tietenkin vihjaillut jo pitkaan esim. Ninnulin blogissa. Minusta veljen hermostuminen oikeudessa ei ollut mikaan ihme -- sen verran ilkeita juttuja tasta ja taman perheessa nyt asuvista, hanta isaksi kutsuvista lapsista, on somessa jo pitkaan kiertanyt. Luuletko etta ne Hymyn ja Alibin jutut olivat esimerkiksi mukavaa luettavaa perheelle? Olivat lapsiin ja naiden koulunkayntiin vaikuttamatta? Veli perheineen ei oikeuden velvoittamana, lapsia ajatellen, voi puolustautua julkisuudessa, mutta sisko mustamaalaa roskalehtien suosiollisella avustuksella minka kerkiaa. Are we having fun yet?

Itse sa olisit tietysti ollut vastaavassa tilanteessa oikeudessa taysin lunki. Mitapa se nyt haittaa jos koko kansan intiimisti (immenkalvoja ja fistuloita myoten) tuntemien lasten asuinpaikkakuntaa kysytaan julkisesti oikeudessa kymmenien lehtien edustajien lasnaollessa? Tai mitapa se haittaa jos puolustus vihjailee havyttomasti, etta olet kaapannut lapset rahallisen hyodyn vuoksi? Kukapa tuosta nyt vetaisi hernetta nenaan?
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

ulkosuomalainen kirjoitti:....Mista sa tiedat miten "suureellista" elamaa lapseton pariskunta on elanyt ..
No, kaivetaanpa lähtötietoja:
KUULUSTELUPÖYTÄKIRJA
AUER, Axx Kxxxxx
14.10.2007

Minulle on ilmoitettu asemani, oikeuteni ja totuusvelvollisuus.
Olen Anneli Auerin veli. Tapasin harvoin hänen aviomiestään Jukka Lahtea.
Olen kerran käynyt Ulvilassa vuonna 2004, jos tämä on Axxxxxx syntymä vuosi. Kuitenkin kävin sinä vuonna, kun Axxxxxxxx oli ristijäiset.
Tästä käynnistä minulle jäi mieleeni Jukasta se, että hän mainitsi työpaikallaan tapahtuneista irtisanomisista ja häntä oli uhkailtu. Jukka sanoi jotain konkreettisempaa, mutta en yhtään muista mitä se oli. Nämä uhkailut olivat tulleet työpaikalta, mutta kuka oli uhkaillut, minulla ei ole sitä asiaa tiedossa.
Jukkaa ja Annelia tapasin harvoin, pääasiassa joulun ja pääsiäisen aikoihin. Muuten emme olleet juurikaan tekemisissä.
Mitä osaat kertoa Annelista ja Jukasta?
Minusta he olivat onnellisia ja tasapainoisia. Alkuun, kun tapasin Jukan, sain sellaisen käsityksen, että Jukka ei ollut kiinnostunut rahasta. Kun he muuttivat Poriin, niin Jukan ajatusmaailma muuttui, raha, talot ja autot jne.. alkoivat kiinnostamaan Jukkaa.

lähde et-ptk
Tuo viimeinen lause kertoo veljen ajatusmailmaa suhteessa rahan määrään ja siihen mikä hänen mielestään on paljon...
Tämä on siis veljen mukaan kiinnostusta rahaan: 'luksustalo ja luksuspirssi', 6-henkiselle perheelle:

Kuva
(kuva mtv3/2006)



Mitähän sitten samaisen veljen mielestä ovat tälläiset hankinnat (urheilubemaria ei tähän nyt ole laittaa, eikä siitä halvempaan vaihdettua 50 000€.n autoakaan..)

Kuva
Lähde: http://www.batnet.se/batmarknad/sok/ann ... kid=2&tid=

Viime vuosina on siis tapahtunut ensinnäkin arvoperusteiden jyrkkä muutos rahan suhteen ja sitä rahaa on myös jostain tullut...
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

^Musta on kylla tiukasti turretulkintaa, etta Lahtien talo tai auto ovat veljen mielesta "luksusta." Aika vaikea uskoa, jos veli on ikina Lahdilla sisalla paassyt kaymaan.

Ainakin yhta hyvin tuo kuulustelulausunto voi minusta tarkoittaa, etta veljea ovat kiva kamppa ja autot/veneet aina kiinnostaneet, kun oli kerran pannut merkille seka Lahden kiinnostuksen puutteen ja myohemman asennemuutoksen. Lapsettomilla on monta kertaa komeammat kampat ja paremmat autot ja enemman harrastuksia kuin monilapsisilla perheilla, joissa aiti on kotona. Omat lapset kun eivat nimittain yleensa tuo leipaa eika varsinkaan harrastusaikaa mukanaan.

Oikeudenkaynnissahan kavi mun mielesta ilmi, etta veljella oli ennestaan joku pieni Bemari, jonka joutuivat sitten vaihtamaan johonkin maarittelemattomaan isompaan autoon kun lapset eivat mahtuneet siihen entiseen. Vai miten se meni? Tiedatko varmasti esim. mika auto veljella oli ennen ja mihin vaihtoi?

Etkos sina muuten kayttanyt tuota tasmalleen samaa lausetta aiemmin osoituksena siita etta kiihkouskovainen veli halveksui Jukan maallisia arvoja?

Jo et ollut sina, oli varmaan Tupla tai Naakka. Hienosti sen saman lauseen saa kaantymaan/ riittamaan moneksi.

Pakko turvautua monialatodistuslauseisiin kun monialatodistajat ei riita?
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
kip
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Su Syys 02, 2012 10:10 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kip »

Jostakin maikkarilta luin että Ari Auer olisi kertonut, että vaihtoivat auton kyllä. Urheilubemarista isompaan, mutta halvempaan, perheautoon. Ei voi ihan köyhä olla ollut. Ja totta kai jos rahaa tulee selvästi lisää, kannattaahan se nyt silloin vaihtaakin ne autot, veneet ja asunnot. Nostaa elintasoa. Mitä muuta niillä rahoilla sitten pitäisi tehdä? Ne on suurelta osin tarkoitettu nimenomaan palkkioksi lasten hoidosta. Oli kyse sitten sukulaislapsista tai vieraan. Jos lapset kulkisivat huonoissa vaatteissa, eivät saisi monipuolista ruokaa, tarvittavia harrastuksia/urheiluvehkeitä, silloin lähtisin kritisoimaan rahankäyttöä

Ja mullakin menisi hermo jos joku vähääkään kommentoisi vihjailevasti että teen sijaisvanhemman duunia rahasta tai muusta epäolennaisesta motiivista... Duunin raskautta ei voi ymmärtää ennenko sitä tekee.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja irmuska »

^sinäpä sen sanoit. Sijaisvanhemmuutta traumatisoituneiden, ja vaikka ei-traumatisoituneidenkin, lasten kanssa sopii mennä kokeilemaan jokaisen joka on tottunut määrittelemään elämänsä vain itsensä / oman ja puolison tahdon mukaan.

Saattaa olla pienoinen yllätys ettei enää tehdäkään asioita joita ennen silloin kuin tahdotaan, ja jos lapsella on raskas taakka kannettavanaan (olettaisin näin olevan AAn lasten kohdalla) niin saattaa tulla vielä isompana yllätyksenä mitä kaikkea traumatisoitunut lapsi saakaan päähänsä tehdä.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
kip
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Su Syys 02, 2012 10:10 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kip »

^ Eikä edes oman itsensä/puolison kautta, ei sitä voi käsittää edes vaikka olisi omia biologisia lapsia. Edes uusperheiden kuviot eivät ole samankaltaisia. Mua aina sapettaa kun netissä jengi keskustelee näistäkin aiheista niinku kokeneet sijaishuollon ammattilaiset konsanaan. :D Sama kuin itse lähtisin tiukkaan keskusteluun esimerkiksi vaalirahakohuissa tai 80-luvun rakennuskannan kohtalosta. Kun mitään en ymmärrä.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja irmuska »

^kautta aikojen parhaita kasvattajia on ollut lapsettomat jos puhutaan lapsista, parhaita eläinten kanssa toimijoita ne, joilla ei ole eläimiä ja parhaita päättäjiä ne joilla ei ole päätösvaltaa :lol:
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Harpo

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Harpo »

irmuska kirjoitti:^kautta aikojen parhaita kasvattajia on ollut lapsettomat jos puhutaan lapsista, parhaita eläinten kanssa toimijoita ne, joilla ei ole eläimiä ja parhaita päättäjiä ne joilla ei ole päätösvaltaa :lol:
Niinpä. Ja Auerilla oli neljä lasta ja hänen veljellään ei yhtään.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Voi Harpo Harpo, käänsit sen sitten näin :lol:

Nyt puhuttiin käsitteistä, ei siitä kuka toimii ja kenen kanssa. AAlla on tosiaan lapsia mutta kasvattaja... No jaa.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 15#p580315
ulkosuomalainen kirjoitti:...Taurun mukaan huppu ei olisi voinut ottaa tuosta kohdasta tukea/ponnistaa siita ikkunasta ulos koska olisi telonut ranteensa siihen lasihampaaseen. ...
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 44#p580344


HAH!
Parin vuoden päästä IltaPulu kirjoittaa:


Kuva

Keskiaukeamalla tänään:
Murhaajan poistuminen rikotusta ikkuna-aukosta
Vastaa Viestiin