VPS:n jalkapalloilija Abdoulie Corr sai huumausainetuomion

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Morooni
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Loka 04, 2011 10:56 am

VPS:n jalkapalloilija Abdoulie Corr sai huumausainetuomion

Viesti Kirjoittaja Morooni »

Pohjalainen uutisoi tänään että entinen VPS pelaaja on kärynnyt törkysistä huumekaupoista.
Jokos pikkulinnut osaavat sanoa tälle pelaajalle nimeä? Pohjalainen 18.8 2014 :

"Veikkausliigassa pelannut vaasalaismies syyllistyi vuosien 2012–2013 aikana yhdeksään törkeään huumausainerikokseen. Oikeus on tuominnut hänet niistä ehdottomaan vankeuteen neljäksi ja puoleksi vuodeksi.
Oikeus perustelee kovaa tuomiota sillä, että mies on tuonut maahan ja myynyt kymmeniä kiloja marihuanaa. Huumebisneksestä saadut rahat on tuomittu menetettäväksi valtiolle.
Syyttäjä ja suurin osa tuomituista on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon."

Otsikko muutettu
-NILS-

karramurmur
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Joulu 29, 2008 12:50 am

Re: Vaasalainen huumefutari?

Viesti Kirjoittaja karramurmur »

Pohjalaisen paperiversion etusivulla oli tämän nimi. Olikohan Abdoulie Corr. Yritän viel varmistaa jostakin. Tullut Suomeen 2006. Pelannu kaks peliä vps:ssä :). Alemmilla sarjatasoilla reilu 80 peliä. Gambiassa syntynyt.

Mman
Agentti Scully
Viestit: 689
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Vaasalainen huumefutari?

Viesti Kirjoittaja Mman »

Pohjalainen: Ex-veikkausliigapelaaja sai tuomion huumekaupasta


Mies ja hänen kuriirinaan toiminut nainen tuomittiin viime kuussa Helsingin käräjäoikeudessa vuosiksi vankeuteen.
Tapauksesta painetussa lehdessään kertovan Pohjalaisen mukaan Veikkausliigassa Vaasan Palloseuran riveissä vuonna 2011 pelannut Abdoulie Corr ansaitsi marihuanan myynnillä yhteensä 700 000 euroa.

Corr, 32, kauppasi huumeita eri puolella Suomea vuosien 2012-2013 aikana. Oikeus katsoi Corrin syyllistyneen yhdeksään törkeään huumausainerikokseen. Hän toi maahan ja myi marihuanaa yhteensä 45 kilon verran.

Corr sai rötöksistään 4,5 vuoden ehdottoman vankeustuomion.

Ex-liigajalkapalloilijan bisneksissä kuriirina toiminut saksalainen Caroline Christiane Apelt, 30, sai puolestaan viisi vuotta ehdotonta vankeutta 21 törkeästä huumausainerikoksesta.

Tuomiota lievensi se, että hän ei ollut käyttänyt määräysvaltaa huumeiden suhteen, vaan oli tuonut niitä maahan muiden ohjeistamana. Apelt kuljetti marihuanaa maahan kaikkiaan 120 kilon edestä. Corrin kuriiriksi hän siirtyi lokakuussa 2012.

Parivaljakon toiminta oli osa mittavampaa rikosvyyhtiä, josta tuomittiin lyhyempiin ehdottomiin vankeusrangaistuksiin myös neljä muuta henkilöä.

Pohjalaisen mukaan Corr lopetti huumebisnekset riitaannuttuaan huumeita lähettäneen kumppaninsa kanssa toukokuussa 2013. Poliisi sai bisneksistä vihiä tämän vuoden helmikuussa, kun Apelt jäi Sipoossa kiinni 11 kiloa marihuanaa sekä 9 000 ekstaasitablettia mukanaan.

Corr ehti aikanaan pelata VPS:n riveissä vain kaksi liigaottelua. Sitä ennen hän oli edustanut Gambian jalkapallomaajoukkuetta sekä Kokkolan Palloveikkoja viiden kauden ajan. VPS:stä Corr siirtyi Närpiön Kraftin riveihin.


http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/ar ... 48108.html

Vastaa Viestiin