Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
kettulainen
Hetty Wainthropp
Viestit: 460
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 3:00 pm

Re: Nuori nainen siepattiin DTM:n edestä ja raiskattiin

Viesti Kirjoittaja kettulainen »

Bias kirjoitti:
kettulainen kirjoitti:Tytön kertoma on tosi, ellei toisin todisteta.

Aivan järkyttävää lukea, mistä kaikista eri syistä tytön tarinaa epäillään. Esimerkiksi tytön taustan, ulkonäön tai lähettämiensä tekstiviestien vuoksi.
Eikös se mene niin, että epäilty on syytön, kunnes toisin todistetaan?
Sitä juuri tarkoitinkin. Tyttö on tässä kuitenkin se syytön, kunnes toisin sitten mahdollisesti todistetaan. Syytön näihin tämän sivun syytöksiin, joista osa on kyllä perusteltu niin mauttomasti, ettei mitään mieltä.
Bias kirjoitti: Itseäsi lainaten:
Kun ottaa huomioon, että sivuston parhautta on juuri se, että kuka tahansa oman elämänsä salapoliisi pääsee spekuloimaan erilaisten tapausten tiimoilta, niin kannattaisi varmaan vaihtaa sivustoa, jos se niin kovasti joitakin häiritsee
En aina itsekään allekirjoita kaikkea yksityisyyden kaivelua ja etenkään lapsiin kohdistuvaa jauhantaa. Tässä tapauksessa kuitenkin poliisi on kertonut, että heille tullut ilmoitus poikkeaa siitä, mitä facebookissa on kerrottu. Jos poliisi siitä oikein mainitsee, ei se poikkeavuus tarinoissa varmaan ole mitenkään mitätöntä tyyliin miehen ulkonäkö tms. vaan tarinat tosiaan merkittävästi poikkeavat toisistaan. Siitä on pääteltävissä, että jossain vaiheessa tarinoita on ollut useampia, ja se taas ei lisää naisen luotettavuutta lainkaan, olipa raiskausta tapahtunut tai ei.
Minä olen sitä mieltä, että tämä on vapaa sivusto, jolla toki saa vapaasti spekuloida ja teen sitä itsekin. Toivon hartaasti, ettei näiden spekulointien kohteet tai heidän läheisensä eksy tänne ja ainakaan turhaan pahoita mieltään. Täällä kun spekuloidaan pitkälti sillä, mitä media tai nykyään some antaa ymmärtää, ja se saattaa paljastaa tapahtuneista vain toisen puolen.

Hirvittää vain se, millä perustein täällä tyttöä syytetään valehtelusta. Kun vedotaan ulkonäköön, mielenterveyteen ja samaan syssyyn vielä vedetään lapsetkin mukaan niin alkaa tuntua rajulta. Näinkö niistä lähimmäisistään oikeasti ajatellaan?

Myönnän itsekin epäileväni tarinaa. Kuulostaa se oudolta ja siinä on paljon yksityiskohtia, jotka minuakin mietityttävät. Ja tässä ketjussa on ollut tosi järkeviäkin ajatuksia siitä, miksi kertomus kuulostaa keksityltä. Miksei sitä voisi täällä jauhaa? Siitä vaan, täällä olen mukana! Mutta oikeasti tekee pahaa lukea osa näistä teksteistä, koska perustelut ovat niin järkyttäviä.

Sassyn perustelut esimerkiksi tuossa eivät aiheuttaneet mitään maailman luokan ihmisvihaa. Toisin kuin muutaman muun tässä ketjussa.

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Nuori nainen siepattiin DTM:n edestä ja raiskattiin

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Ystäväni huumattiin baarissa ulkomailla muutama kk sitten. Yhtäkkiä häneen ei saanut mitään kontaktia,pelkkä tyhjä katse. Hänet jouduttiin, kirjaimellisesti, hantamaan hotellihuoneeseen, ei olisi minkään laita tekstiviestiä kyennyt laittamaan. Mitään muistikuvia hänellä ei ole illasta yöstä sen jälkeen, kuntilasi ensimmäisen drinkin.

Erään ystäväni ystävä huumattiin myös ulkomailla. Heräsi aamulla vieraan naisen hotellihuoneesta (kyseessä sinkku, joten tarinaa ei ole keksitty vätävaleeksi). Mitään muistikuvia tapahtumista ei ole. Taas juotiin ensin drinkkiä, kaveri ilmoitti ystävilleen käyvänsä vessassa ja sen tätä ei näkynyt eikä kuulunut.Ihmisellä itsellään ei ole mitään muistikuvia drinkin juomisen ja aamun heräämisen väliltä.

Voi kai huumaavia aineita olla useita, mutta nuo satunnaiset muistikuvat, paikoin jopa selkeät muistot yksityiskohdista ja kyky laittaa melko tolkullisia viestejä viittaa kyllä vain kovaan humalatilaan. Oliko tyttö huumattu? Vai oliko hän joutunut raiskauksen uhriksi kovassa humalatilassa? Eipä sillä lopputulokseen ole juurikaan merkitystä, edellytyksenä siis, että tyttö raiskattiin.

Siihen, että annettu tarina/tarinat ovat erilaisia jotka on annettu poliisille voi johtua myös kovasta humalasta tai huumausaineista. Tyttö ei yksinkertaisesti muista ja toisaalta hän on ollut myös poissa olaltaan tapahtuneen jälkeen,järkyttynyt. Mieli on varmasti pyrkinyt paikkaamaan aukkokohtia ja on voinut syntyä näitä kuuluisia valemuistoja, ehkä siksi tarina on paikoin epäselvä, paikoin hyvinkin selkeä ja tarina voi poiketa edellisiltä kerroilta.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Nuori nainen siepattiin DTM:n edestä ja raiskattiin

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Jos tää on tosiaan tapahtunut ni ollu kyl kovasti kohtelias raiskari ku laittanu muijan pöksyihin vielä paperitukon, ainakin sen päivityksen mukaan. Vai olikos jossain mainintaa että se tekijä olis sen laittanu?
No niin tai näin, siitähän se olis helppo ollu ottaa kaiken maailman testejä.
Everything in the world is either a potato or not a potato

hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2204
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Edelleen korostan, että ei kannata lähteä mitenkään julkisesti kommentoimaan raiskausta, vaan antaa poliisin tutkia asiaa. Tässä tapauksessa huhumyllyä ei yhtään lievittänyt, kun poliisin mukaan tarinoissa on eroavaisuuksia. Toivottavasti jokainen raiskattu nainen osaa suojella itseään julkisuudelta. Jos ei itse siihen kykene, toivotaan apua lähiympäristöltä.

Charlotta
Armas Tammelin
Viestit: 85
Liittynyt: La Touko 03, 2014 11:43 am
Paikkakunta: Eteläinen Suomi

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja Charlotta »

Minä myös epäilen tarinaa vahvasti. Tavanomaisin reaktio raiskaukseen on häpeä, uhri häpeää kertoa tapahtumasta edes kaikista lähimmille ja siksi myös rikosilmoitukseen tarvittavat tutkimukset saattavat tuntua ylitsepääsemättömiltä.
Tässä tapauksessa uhri tekee tapahtumasta julkisen, omalla nimellään ja kasvoillaan! En voi uskoa että kukaan tekisi näin. Toki rohkeaa, mutta onko jo epänormaalia?
Itse olen elämäni varrella törmännyt jos jonkinlaiseen tarinankertojaan. Yksi ikäiseni neitokainen selitti muinoin ummet ja lammet täysin totena hänelle sattuneista teiniraskauksista ja adoptioista, raiskauksista, insestistä, kidnappauksista ja pedofiiliringeistä. Toinen kertoi joutuneensa maahanmuuttajien sieppaamaksi, ja yksi oli milloin syöpäsairas, muuten kuolemassa, raiskattu tai joutunut auto-onnettomuuteen.
Yhteistä näille ja muillekin patologisille tarinankertojille oli se, että kaikki käyttivät säännöllisesti päihteitä ja kärsivät eriasteisista mt-ongelmista. He olivat myös sairaalloisen takertuvia läheisriippuvaisia jopa satunnaisiin kavereihinsa, ja yksi jopa lavasti entisen seurustelukumppaninsa itsemurhan. Kävi usein tämän haudalla, jonka oli aiemmin valinnut sopivan syntymäajan perusteella.
En tietenkään voi väittää tätä raiskauskohua täysin keksityksi, mutta olen nähnyt niin monta vastaavaa tapausta, jossa pahiten on kärsinyt väitetty tekijä, että suhtaudun kertomukseen suurella varauksella.
“I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it.”
-Marilyn Monroe

peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

En usko minäkään raiskaukseen tässä jutussa. Tyttö hakee vain julkisuutta, ajatuksenaan varmaan päästä eduskuntaan.

Miksi raiskaaja oli työntänyt pippelinsä tytön pyllyyn, niin kuin tyttö väitti? Ilman rasvaa vielä. Sinne kuivaan peppureikään on hankala saada pippeliä ujutettua. Uskoisin että jos oikeasti olisi raiskattu niin pimppiin olisi pantu.

Epäilen että tyttö on itse kokeilunhaluisen suostunut anaaliseksiin ja kun se ei tuntunutkaan hyvältä tai ei saanut siitä rahaa niin sitten poliisille rikilmoitusta.
Ei ole voittajaa valuutalle.

Charlotta
Armas Tammelin
Viestit: 85
Liittynyt: La Touko 03, 2014 11:43 am
Paikkakunta: Eteläinen Suomi

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja Charlotta »

Mua jäi myös ihmetyttämään "uhrin" viestit tälle tutulleen. Olivat tutustuneet edellisenä päivänä?
Viestien tyylistä ja määrästä (piinaamista) tulee mieleen että neidillä oli pakottava tarve saada huomiota keinolla millä hyvänsä? Uhriksi heittäytyminenhän on klassinen keino, uhri odottaa että pyydetty henkilö saapuu paikalle huolestuneena, nappaa hänet syliinsä ja pitää huolta. Jos ja kun näin ei tapahdu, uhri haluaa aiheuttaa tälle hänet hylkäämälle henkilölle huonon omantunnon näyttämällä mitä tapahtui kun apua ei tullut.
Yksi tuttavani toimi hieman samankaltaisesti, uhkaili itsemurhalla ja kun ei saanut huomiota, ns "lavasti" itsemurhansa.
“I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it.”
-Marilyn Monroe

metallikukko
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:47 pm

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja metallikukko »

Minua hämää tuo miten uhri voi mahdollisten tyrmäystippojen jälkeen muistaa noin monimutkaiset tapahtumat lukuisine ihmisineen kun työkaverilta hävisi muisti täysin tyrmäystippoja saatuaan tuntien ajaksi. Ja kyse ei ole selittelystä koska asianomainen oli kuskina ja kuskattava järjesti hänelle apua.

Kateellinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 149
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 1:15 am

Re: Nuori nainen siepattiin DTM:n edestä ja raiskattiin

Viesti Kirjoittaja Kateellinen »

NancyDrew kirjoitti:
Kateellinen kirjoitti:Ihmettelen tosiaan reaktioita tähän asiaan, että miksi tuntemattoman ihmisen raiskaus herättää niin paljon vihaa täysin ulkopuolisissa ihmisissä?
Eiköhän raiskauksissa pelota niiden sattumanvaraisuus. Seuraava uhri voit olla sinä, sinun siskosi tai ystäväsi. Pelko aiheuttaa vihaa.
Juuri siksi sitä ihmettelinkin, kun tuon kaltaisia raiskauksia ei hirveästi tapahdu... Eli miksi pelätä. Mutta muut naiset ja tytöt kärsivät kun yleinen mielipide muuttuu siihen suuntaan, ettei naisen ole soveliasta liikkua yksin.

jaa-jaa
Martin Riggs
Viestit: 619
Liittynyt: Ke Marras 27, 2013 8:14 pm

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja jaa-jaa »

On avannut uudestaan tässä ketjussa aiemmin mainitun bloginsa.
Valitettavan mielenterveysongelmainen tyttö. Kokonaisuutta katsoen vaikuttaa jopa täysin (ei vain osittain) keksityltä tuo raiskaus. No, tarina painunee some-historian hämärään ja unholaan ajan saatossa.
Valtakunnansyyttäjä: "Poliisin tekemä väärennös ei ole väärennös, koska se on tehty virkavastuulla."

Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Minua inhottavat nämä tarinankeksijät ja huomionhakijat. Muutama tällainen tapaus lisää ja ihmiset lakkaavat kiinnittämästä enää huomiota todellisiin asioihin. Pekka ja susi-ilmiö.

Nyyti
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: To Syys 18, 2014 6:50 pm

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja Nyyti »

Charlotta kirjoitti: Itse olen elämäni varrella törmännyt jos jonkinlaiseen tarinankertojaan. Yksi ikäiseni neitokainen selitti muinoin ummet ja lammet täysin totena hänelle sattuneista teiniraskauksista ja adoptioista, raiskauksista, insestistä, kidnappauksista ja pedofiiliringeistä. Toinen kertoi joutuneensa maahanmuuttajien sieppaamaksi, ja yksi oli milloin syöpäsairas, muuten kuolemassa, raiskattu tai joutunut auto-onnettomuuteen.
Yhteistä näille ja muillekin patologisille tarinankertojille oli se, että kaikki käyttivät säännöllisesti päihteitä ja kärsivät eriasteisista mt-ongelmista. He olivat myös sairaalloisen takertuvia läheisriippuvaisia jopa satunnaisiin kavereihinsa, ja yksi jopa lavasti entisen seurustelukumppaninsa itsemurhan. Kävi usein tämän haudalla, jonka oli aiemmin valinnut sopivan syntymäajan perusteella.
Lainausta on lyhennetty. Minullakin on muutama kokemus tällaisesta tarinoitsijasta, yhden juttuihin menin jopa uskomaan mutta myöhemmin tajusin, ettei häntä todennäköisesti kukaan ollut raiskannut. Hän oli miespuolinen henkilö, joka kirjoitteli myös nettiin elämäntarinaansa ja haki huomiota(ni). Tästä tytöstä tulee (tosin tuntematta) vähän samanlainen mielikuva. Ja pyydän tässä yhteydessä jo valmiiksi anteeksi, jos juttu onkin totta.

Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4911
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Nyyti kirjoitti:
Charlotta kirjoitti: Itse olen elämäni varrella törmännyt jos jonkinlaiseen tarinankertojaan. Yksi ikäiseni neitokainen selitti muinoin ummet ja lammet täysin totena hänelle sattuneista teiniraskauksista ja adoptioista, raiskauksista, insestistä, kidnappauksista ja pedofiiliringeistä. Toinen kertoi joutuneensa maahanmuuttajien sieppaamaksi, ja yksi oli milloin syöpäsairas, muuten kuolemassa, raiskattu tai joutunut auto-onnettomuuteen.
Yhteistä näille ja muillekin patologisille tarinankertojille oli se, että kaikki käyttivät säännöllisesti päihteitä ja kärsivät eriasteisista mt-ongelmista. He olivat myös sairaalloisen takertuvia läheisriippuvaisia jopa satunnaisiin kavereihinsa, ja yksi jopa lavasti entisen seurustelukumppaninsa itsemurhan. Kävi usein tämän haudalla, jonka oli aiemmin valinnut sopivan syntymäajan perusteella.
Lainausta on lyhennetty. Minullakin on muutama kokemus tällaisesta tarinoitsijasta, yhden juttuihin menin jopa uskomaan mutta myöhemmin tajusin, ettei häntä todennäköisesti kukaan ollut raiskannut. Hän oli miespuolinen henkilö, joka kirjoitteli myös nettiin elämäntarinaansa ja haki huomiota(ni). Tästä tytöstä tulee (tosin tuntematta) vähän samanlainen mielikuva. Ja pyydän tässä yhteydessä jo valmiiksi anteeksi, jos juttu onkin totta.
Yhteenkin tälläiseen ihmiseen törmääminen riittää tunnistamaan vastaavat tapaukset jatkossa. Sitä on vaikea selittää, jotenkin vain tietää että kaikki ei ole nyt ihan sitä miltä vaikuttaa. Itsekin olen tuntenut pari tälläistä ihmistä aikanaan. Asiat saattavat kuulostaa ihan uskottavilta (ainakin jonkin aikaa), mutta sitten pikkuhiljaa vain alkaa huomaamaan ristiriitaisuuksia tai jotain muuta joka sotii asiaa vastaan. Näiden ihmisten elämä on kuin käsikirjoitettu tv-saippuadraamaa, jossa kuolemallakin leikitään. Toinen näistä ihmisistä kehitti useammankin kuolematarinan. Ainakin lemmikkien kohdalla uskon hänen tappaneen itse lemmikkinsä ja naamioineen ne milloin miksikin, sen verran tiuhaan niitä hänellä kuoli. Myöhemmin kuoli myös hänen hyvin nuori vauvansa, herättihän sekin kaikenlaisia.. ajatuksia.

Että kyllähän näitä tarinaniskijöitä on ja tässä tarinassa se sama "jokin ei vain tunnu oikealta" tulee läpi vahvasti.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Tuossa tarinassa on sellaisia piirteitä, että vaikeaa sanoa onko oikeasti tapahtunut vai ei. Mutta jos kerran poliisille on asiasta ilmoitettu ja sitä kautta laitettu rikosilmoitus vireille, niin ei tarina välttämättä keksittykään ole.

Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4911
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Raiskatun tytön kuva leviää Facebookissa 2014

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

holmesin haamu kirjoitti:Tuossa tarinassa on sellaisia piirteitä, että vaikeaa sanoa onko oikeasti tapahtunut vai ei. Mutta jos kerran poliisille on asiasta ilmoitettu ja sitä kautta laitettu rikosilmoitus vireille, niin ei tarina välttämättä keksittykään ole.
Eihän tämä merkitse yhtään mitään sen suhteen onko asia oikeasti totta vai ei. Näitä valheita/huomiota paljon kerjäävät ihmiset valehtelevat niin sujuvasti että pahimmassa tapauksessa alkavat uskomaan itsekin omiin valheisiinsa. Joku rikosilmoituksen tekeminen on ihan pikkujuttu siinä maailmassa vaikka tekoa ei oikeasti olisi tapahtunutkaan. Poliisi toki varmaan jossain määrin pystyy näkemään paskanpuhujien läpikin, mutta onhan näitä läpi menneitäkin valheita julkisuudessakin aina silloin ja tällöin. Huonossa tapauksessa näissä valheellisissa rikosilmoituksissa käytetään paljonkin aikaa "syyllisen" löytämiseen, jota ei tietenkään löydy - miksi löytyisikään, kun mitään ei välttämättä ole tapahtunut.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


Vastaa Viestiin