Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Madeleine tai ei, miksi ruumista on siirretty yhtäkkiä näin monen vuoden jälkeen? Onhan se tietenkin mahdollista että on siirrelty paikasta toiseen tätäkin ennen, mutta nyt selkeästi on haluttu jo se saada paikkaan josta se löytyykin kun ei ole haudattu tai mitään. Onko alkuperäinen tekijä kenties kuollut tai "aloittanut uuden elämän" minkä vuoksi juuri nyt ruumis on hylätty? Onko se löytynyt yllättäen esimerkiksi jonkun jäämistöstä ja omaiset ovat sitten halunneet siitä eroon ilman että mukaan on sotkettu poliisia?

Henkilökohtaisesti en usko kyseessä olevan Madeleine, vaan jonkun muun onnettoman joka on joutunut esimerkiksi perheväkivallan tms. kohteeksi. Tämän perustelen tuolla löytyneellä viltillä ja balettimekolla - miksi tuntematon muuten vain lapsia murhaava heittäisi mukaan jotain tuollaista sen sijaan että esimerkiksi polttaisi ne? Tappajalla on ollut jonkinlainen side vainajaan ja siksi nuo esineet ovat löytyneet tuolta - ikään kuin viimeisenä tervehdyksenä. Sen vuoksi en myöskään usko että tekijä olisi pelkästään vihannut lasta, vaan kuolema on tapahtunut jonkinlaisen ylireagoinnin jäljiltä joko väsymyksen ja epätoivon keskellä tapahtuneen napsahduksen aikaan tai kenties huumeiden/alkoholin kuluttamisen seurauksena. Joka tapauksessa tekijä on katunut tekoaan, mutta ei niin paljoa että olisi halunnut joutua siitä ongelmiin myöhemmin.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Suomensin tuonne toiseen ketjuun siitä matkalaukkutytöstä uutisen, mutta tässä tämä sama suomennos tänne. Tapaus päättyi Madeleinen osalta Australiassa:
MailOnline kirjoitti:Poliisi rajaa pois mahdollisuuden että vaaleahiuksinen tyttö joka löydettiin matkalaukusta Länsi-Australiasta kuuluisi kadonneelle brittiläiselle Madeleine McCannille

Kirjoittanut LEESA SMITH Daily Mail Australialle ja RICHARD SPILLETT MailOnlinelle.

Julkaistu: 08:13 GMT, 29. Heinäkuuta 2015 | Päivitetty: 08:35 GMT, 29. Heinäkuuta 2015


Tyttö jonka ruumis löydettiin Australiasta kuoli katoamisensa aikoihin

Poliisi sanoo että vaaleahiuksinen tyttö oli kahden ja neljän ikävuoden välissä kun hänet tapettiin. Australian tutkijat sanovat ettei ole mitään todisteita epäillä että kyseessä olisi Madeleine. Metropolitanin poliisi on ottanut yhteyttä eri viranomaisiin selvittääkseen tapauksen.

Poliisi on rajannut pois mahdollisuuden että nuoren tytön luurangon jäänteet, jotka löydettiin matkalaukusta Länsi-Australiasta kuuluisivat kadonneelle brittitytölle Madeleine McCannille. Länsi-Australian poliisin puhemies Grant Stevens kertoo ettei ole mitään mikä yhdistäisi nyt löytyneen ruumiin McCannin tapaukseen, 9news uutisoi.
"Ei ole minkäänlaisia todisteita tässä vaiheessa että lapsi olisi Madeleine McCann," hän sanoi.
"Me tutkimme kaikki mahdollisuudet lapsen henkilöllisyyden selvittämiseksi, mutta tässä vaiheessa kaikki on puhdasta spekulaatiota."

Britannian poliisi, joka tutkii Madeleine McCannin tapausta, otti yhteyttä Australian viranomaisiin löytyneen ruumiin johdosta. Tapetun vaaleahiuksisen nuoren tytön, iältään 2-4 vuotta ja vähintään vuodesta 2007 kuolleena olleen ruumiin jäänteet löytyivät matkalaukusta syrjäisen moottoritien varresta Wynarkasta läheltä Adelaidea aiemmin tässä kuussa.
Madeleine oli kolmivuotias kadotessaan perhelomalla Portugalin Algarvessa toukokuun 3. päivä vuonna 2007.

Australian viranomaiset eivät ole toistaiseksi kyenneet tunnistamaan tyttöä, jonka jäänteiden yhdessä matkalaukun ja viltin kanssa uskotaan joutuneen hylätyksi tien vierelle noin neljä kuukautta sitten.

Metropolitanin poliisin puhemies sanoi tänään: "Me olemme tietoisia löytyneistä jäänteistä Länsi-Australiassa ja olemme olleet yhteydessä Australian viranomaisiin."

Australian poliisi kuitenkin rajasi pois eilen mahdollisuuden että ruumis kuuluisi yhdelle maailman etsityimmille henkilöille.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Jota
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 7:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Jota »

Paljon on kirjoitettu tästä Madeleine McCannin tapauksesta. En ole lukenut niitä.
Olen nähnyt ne lääkäripariskunta McCannien laittamat etsintäkuulutukset.
Niitä oli Espanjassakin vähän joka tolpassa. Seuraus: Hirveä etsintäruljanssi palkkiorahojen toivossa.
Niissä etsinnöissä on kuollutkin lukuisa joukko onnenonkijoita.

Kun niin moni on tästä(kin) tapauksesta kirjoittanut, laitan sitten tähän oman version tapahtumista. Ikävää jos kertomus sinusta tuntuu fiktiolta (ja sitä se tietysti saattaa ollakin!). Mutta minusta asiat menivät jotenkin näin:

– McCannit olivat mukana sairaalan rakennus bisneksessä. Tarkoitus oli rakentaa uusi sairaala kovalla voitolla.
Asiat menivät kuitenkin vähän mönkään; sairaala hanke uhkasi viivästyä ja tulla roimat viivästyssakot.
Kaikki olisi ollut mahdollista hoitaa toisinkin; rakennusfirmalla oli resursseja, mutta ne oli kiinni muissa ei niin kiireellisissä hankkeissa. Huonosti organisoitu rakennustyöt.
Mr. McCannin liikekumppani otti syyt huolimattomasta asioiden hoidosta niskoilleen; ja maksoi hengellään.

Hänet haudattiin McCannien omakotitalon pihamaalle, kukkapenkkiin. Mr. McCall ilmoitti sairaalahankkeelle 'Fordson Majorin' koska liikekumppani oli kadonnut tai kuollut, ja välttyi siten myöhästymissakoilta.

McCanneilla oli puutarhuri, joka irtisanottiin yllättäen.
Tunnollinen, kutsumusammattiaan tekevä puutarhuri ei ymmärtänyt ollenkaan erottamisen syitä.
Myöhemmin hän näki suurella vaivalla 10 vuotta hoitamansa puutarhan tuhon; kukkapenkit turmeltu ja vaikeasti hoidettava ruusupensaskin oli aivan raaskuna; vaikka sen kasvatus ja hoito olivat vieneet häneltä vuosia!

Madeleinen epäonneksi hänen koiransa kaivoi ruumiin esiin kukkapenkistä. Pieni Madeleine näki tämän.

Pikku Madeleine alkoi aina ruokapöydässä muistuttaa tästä löydöstä jonka hänen koiransa oli tehnyt. Lapsen kielellä tietenkin.
Mr. ja Mrs. McCann eivät kestäneet tätä. Lisäksi he olivat pisteyttäneet Madeleinen hieman jälkeenjääneeksi tai piilevästi sairaaksi.
Syntyi ajatus päästä lapsesta eroon.

– He tekivät Cape Verdelle lomamatkan. Siellä asioista sovittiin. Seuraava lomamatka Portugaliin ratkaisisi tämän Madeleine asian, korvausta vastaan tietenkin.

– Portugalissa koko perhe kävi tietyssä ravintolassa pizzalla. Tarjoilijan kanssa Madeleinen asiasta puhuttiin lyhyesti.

– Mr. McCann vuokrasi auton (joku maasturi). Autolla hänen piti ajaa melko kauas, kymmenien tai jopa (parin?) sadan kilometrin päähän, sovittuun paikkaan, Madeleine mukana.
– matkaan lähdettiin jo aamulla. Mrs. McCann ja muu perhe olivat aikaisemmin ottaneet unilääkettä ja olivat nukuksissa vielä, mukaan tuli vain Madeleinen koira.
– matkalla pysähdyttiin vain jollain bensa-asemalla, olisiko jäätelöä ostettu Madeleinelle ja koiralle kai jotain.
– tie jatkui jollekin yksinäiselle Ranchille. Mr. McCallin oli määrä ostaa sieltä neulottu ja kirjailtu villapaita, Poncho. Sen hinta oli suuri ja se piti sisällään palkkamurhan.
– Tämä kallis Poncho piti jättää lähistölle merkiksi maksusta, ja Madeleine viedä sitten jollekin kumpareelle jonka laidassa oli jyrkänne. Mr. McCann ei nähnyt ketään, mutta jättämänsä Ponchon tilalle hän sai toisen Ponchon joka ei ollut yhtä laadukas kuin hänen ostamansa.
– kumpareellakaan ei ollut ketään näkyvissä. Niinpä Mr. McCann oli epätietoinen kuinka menetellä. Ehkä hän oli ymmärtänyt asian väärin. Pitikö hänen itse tappaa pikkutyttö, ja vain tytön ruumis hävitettäisiin sitten jälkeenpäin? Tai oliko hänet törkeästi petetty?
– Mr. McCall tönäisi Madeleinen sitten itse jyrkänteeltä alas, ja poistui myöhemmin paikalta.
– Madeleine ei kuollut tähän, mutta loukkaantui vaikeasti. Hänet surmasi myöhemmin lopullisesti se palkkamurhajoukko, jolle oli teosta maksettu.
– Madeleinen ruumis kiedottiin Mr. McCallin ostamaan Ponchoon ja vietiin lähistöllä sijainneeseen luolaan. Niin oli ollut tapana jo pitkän aikaa, ja luolassa oli lukuisia muita uhreja käärinliinoissa.
– Tämä luola on mäen tai vuorenrinteessä hieman ylempänä piilossa, ja paikka on syrjäinen. Siellä ei ainakaan käydä, vaikka paikka tiedettäisiinkin. Ehkä moni ei tiedä paikkaakaan.
– Mr. McCann palautti vuokraamansa maasturin. Myöhemmin hän vuokrasi uudelleen auton ja sai (sattumalta?) saman maasturin uudelleen. Autoa sitten imuroitiin ja Madeleinen ja koiran jälkiä peiteltiin jne. kuten olemme kai lukeneet.
– myöhemmin Mrs. McCann kai kielsi päässään koko suunnitellun Madeleinen katoamisen, ja vaati miestään järjestämään suuret etsinnät Madeleinen löytämiseksi. Mr. McCann suostui tähän.
Se aiheutti sitten kaikenlaista sählinkiä ja ruumiita lisää, ainakin kirjan verran?

– tuo Poncho palkkamurharituaali on vanha perinne. Mistä lie tullut? Näyttää siihen liittyviä olevan Cape Verdellä ja Portugalissa ainakin. Saattaa johtaa jäljet Uuteen Guineaan ja Papuaan tämän Poncho tavan tiimoilta?
poliisien tekemät rikokset eivät tahdo selvitä
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Jota kirjoitti:Paljon on kirjoitettu tästä Madeleine McCannin tapauksesta. En ole lukenut niitä.

Kun niin moni on tästä(kin) tapauksesta kirjoittanut, laitan sitten tähän oman version tapahtumista. Ikävää jos kertomus sinusta tuntuu fiktiolta (ja sitä se tietysti saattaa ollakin!). Mutta minusta asiat menivät jotenkin näin:
Kyllä totisesti vaikuttaa fiktiolta tekstisi arvoisa Jota! :x
Jota
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 7:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Jota »

matkaaja kirjoitti:Kyllä totisesti vaikuttaa fiktiolta tekstisi arvoisa Jota! :x
Kiitos.
Unohdin mainita, että McCannit ilmeisesti viivyttelivät katoamisilmoituksen tekemistä. Se oli selvästi esillä alku-uutisoinnissa heti katoamisen jälkeen.
Poliisien antamissa lausunnoissa, joita jossain määrin seurasin Espanjan puolella, poliisit totesivat että olivat nyt vähän jäljessä etsintöjen aloittamisessa,
koska McCannit eivät olleet tehneet heti ilmoitusta.
Ilmeisesti he eivät edes tienneet tarkasti milloin heidän lapsensa oli "kadonnut" ja asia oli muutoinkin sekava.
Oli ehkä ollut mahdollista että lapsi oli "kadonnut" jo päiviä aikaisemmin ennen katoamisilmoituksen tekemistä (kolme päivää aiemmin?). Tämä asia on myöhemmin muuttunut täysin. Niiden mukaan katoamisilmoitus tehtiin heti 3.5 2007 klo 22:00 jälkeen, kun Madeleinen "katoaminen" havaittiin.
poliisien tekemät rikokset eivät tahdo selvitä
Jota
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 7:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Jota »

Unohdin myös mainita, että olen samaa mieltä lukutoukan kanssa siitä, että kotkan pesät pitäisi tutkia Madeleinen löytämiseksi.
lukutoukka kirjoitti:Olen harkinnut, että ottaisin yhteyttä noihin brittipollareihin, jotka tutkivat Madeleinen tapausta ja pyytäisin heitä tutkimaan kaikki Portugalin vanhat kotkan pesät ja niiden lähialueet mahdollisten luiden tai vaatekuitujen suhteen.
Ei siksi että kotka olisi vienyt Madeleinen, vaan siksi että kotkanpesä on hyvä piikopaikka. Rinteessä kotkanpesän takana tai lähellä oleva luola on luonnostaan hyvä ja suojainen piilopaikka ruumiille.
Esimerkiksi Portugalin luonnonsuojelualue Parque Natural do Vale do Guadiana, joka on lähellä Mertola nimistä paikkaa, pitäisi tutkia.
Onko siellä suojeltu kotkanpesä johon ei saa edes mennä?
Portugalissa lienee myös suojeltuja korkkitammi metsiä, sekä siirtomaa kauppaan liittyviä asuinalueita, jossa väestö on erikoisempaa ja vähän eristynyt muusta väestöstä. Varsinkin Espanjan rajaseutu pitäisi huomioida.
He myös mahdollisesti myyvät siellä valmistamiaan ponchoja.
Mr. McCann oli ostanut ponchon jostain. Se tosin oli vaihtunut halvempaan(?), mutta löytyi hänen vaatekaapistaan.
poliisien tekemät rikokset eivät tahdo selvitä
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Jota kirjoitti: Ei siksi että kotka olisi vienyt Madeleinen, vaan siksi että kotkanpesä on hyvä piikopaikka. Rinteessä kotkanpesän takana tai lähellä oleva luola on luonnostaan hyvä ja suojainen piilopaikka ruumiille.
Esimerkiksi Portugalin luonnonsuojelualue Parque Natural do Vale do Guadiana, joka on lähellä Mertola nimistä paikkaa, pitäisi tutkia.
No vaatteiden vuoksi ehkä jos niitä olis heitetty pakomatkalla tien varteen jne., mutta Madeleinestahan on niin paljon merkkejä eri paikoilta/vuosilta, että etsintähän jatkuu
nyt jo 11 v.Madeleinen löytymiseksi, eikö vaan.
Jota
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 7:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Jota »

matkaaja kirjoitti:No vaatteiden vuoksi ehkä jos niitä olis heitetty pakomatkalla tien varteen jne., mutta Madeleinestahan on niin paljon merkkejä eri paikoilta/vuosilta, että etsintähän jatkuu
nyt jo 11 v.Madeleinen löytymiseksi, eikö vaan.
Havaintoja on kyllä ilmoiteltu, mutta mitään ei ole selvinnyt.
On ollut mm. se Sotogrande -case.
Sinällään hyvä se 'sieppaus ja adoptio -teesi'. Sotograndessa (tai oikeastaan San Roquessa) toimii kyllä Espanjan bordelli ja prostituoitujen eräs piste.
Espanjassa prostituoidut kiertävät 3 viikon jaksoissa eri ilotaloissa, ympäri Espanjaa.
Voisi hyvin ajatella, että on myös joku lapsiporno jaos tai laiton adoptiotoiminta olisi mukana tässä toiminnassa.
Mutta mitään 'evidenciä' ei kai löytynyt Madeleineen liittyen Sotograndesta?
Tapauksessa on ollut esillä pedofiilirengas, irlantilaispariskunta ja myös suomalaiskytkentää oli epäilty.

On aika tavanomaista että kadonneesta tulee vääriä havaintoja tai niitä kerrotaan palkkiorahojen toivossa.
Pidän tärkeämpänä sitä, että Espanjasta käydään paljon Portugalin puolella pikalomalla. Suomalaisetkin käyvät. Silloin tietoja tihkuu näidenkin turistien välittämänä.
Voi myös epäillä jotain -itse mietin tuossa Suomen krp tutkimuksiin liittyen erästä pariskuntaa(?), jossa nainen taisi olla suomalainen ja mies espanjalainen (tai puoliportugalilainen?), ja jotka asuivat jossain siinä Benalmadenassa -että olivatko ne Espanjan poliisin tutkimukset heihin liittyviä? Onko näistä krp-tiedusteluista enemmin tietoa nyt?
Olin itse paikalla kun he lähtivät asuntoni edustalta Benalmadenasta Portugaliin, kovin hermona ja turhan kiireisenä pelkälle lomamatkalle(?).
En tunne pariskuntaa, mutta autokuskina toimineen kyllä tunnen jotenkin.
Jokuhan yritti ansaita millin Madeleine tiedoillaan. Kyllä periaatteessa voi Portugalista tuodakin tietoja. Myös siellä asuu suomalaisia.

Oma kantani tähän Madeleinen tapaukseen tuli jo tuossa edellisissä viesteissä.
Tosin voihan asioita vielä monimutkaistaa teesillä, että jollain taholla oli mahdollisesti ensin tarkoitus saada Madeleine adoptoitavaksi laittomasti, mutta asiat menivät sitten kuten menivät Mr. McCannin omien toimenpiteiden takia.
poliisien tekemät rikokset eivät tahdo selvitä
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Jota kirjoitti:Pidän tärkeämpänä sitä, että Espanjasta käydään paljon Portugalin puolella pikalomalla. Suomalaisetkin käyvät. Silloin tietoja tihkuu näidenkin turistien välittämänä.[/i]
'Tutkin' juuri erästä espanjalaista 'juttua' Madeleinen katomiseen. Espanja on riittävän lähellä Portugalia tämmöisiinkin tapahtumiin kuten Madeleine McCannin katoamiseen.
Jota
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 7:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Jota »

matkaaja kirjoitti:'Tutkin' juuri erästä espanjalaista 'juttua' Madeleinen katomiseen. Espanja on riittävän lähellä Portugalia tämmöisiinkin tapahtumiin kuten Madeleine McCannin katoamiseen.
Tähän Madeleinen tapaukseen liittyen tai sitä sivuten mainitaan tuo Sotogranden alue lähellä Algeciras kaupunkia Etelä-Espanjassa.
On myös esitetty että Madeleine olisi viety Espanjaan Nerjaan.

Tuolta Wikin linkistä selviää, että alue Sotogranden alue on kuuluisa vaikutusvaltaisista henkilöistä, jotka asuvat pysyvästi tai joilla on loma-asunto Sotograndessa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sotogrande // Sotogrande linkki wikipediassa
Wikipedia kirjoitti:Some of the richest and most powerful families of Spain have summer homes in Sotogrande.
Regulars and inhabitants of Sotogrande include Sir Peter Caruana, former Chief Minister of Gibraltar, Tony Blair, Emilio Botín, Ana Rosa Quintana, Royal Shakespeare Company actor Mike Gwilym, as well as HRH Prince Louis Alphonse, Duke of Anjou, the legitimist pretender to the throne of France.


Minfossa on ollut mielenkiintoisia keskusteluja tästä aiemmin, täytyy vielä kaivaa asioita.

On selvä etteivät mitkään vaikutusvaltaiset ihmiset halua sotkea nimeään mihinkään pedofiliaan, lapsipornoon tai laittomaan adoptioon.
On väitetty että tähän liittyvät tutkimukset eivät sitten oikein edenneetkään, edes Madeleinen tapauksessa.

Espanjassa kuitenkin toimii aika avoimesti mm. ilotalo järjestelmä.
Joo, ilotaloja ja prostituutiota ei ole Espanjassa kriminalisoitu sillä tavoin kuin esim. Suomessa, ja poliisikin on aika tavanomainen näky ilotalossa, ainakin baarissa kahvia juomassa.
On kai ajateltu, että rajoitettu ja valvottu ilotalotoiminta on parempi tapa 'laskea paineita' ja se aiheuttaa vähemmän ongelmia kuin niiden täysi kielto.
Ja prostituoidut saavat kyllä lomaakin - kaksi viikkoa työtä, viikko lomaa.
Ja sitten lentokoneella ja taksilla toiseen luxuskohteeseen. Näin eivät asiakkaat ehdi kiintyä liiaksi, tai kasvot tulla liian tutuksi, kun prostituoidut vaihtuvat välillä toisiin kohteisiin.

Mutta mihin tämä on johtanut? Kuten kuvista huomaa, tuo Sotogranden alue on aika hulppea. Olisivat ehkä McCannit ja heidän lääkärikollegatkin viihtyneet siellä, Tapas baarissa tai Meeting Roomissa?
Tämänkaltaisia paikkoja on maailmassa varmaan paljon.
Mutta samalla jos rahaa on alueella paalikaupalla, tulee myös ennemmin tai myöhemmin korruptio ja moraalin rappio.
Ei ole kovin vaikea kuvitella että tuolta voisi arvohenkilö ostaa rahalla vaikka lapsenkin.
Ja viedä sitten vaikka omalla veneellä pois.
En tosin usko että Madeleine ehti tänne asti.

Jos haluat tarkastella aluetta vaikka Googlen Street View toiminnolla,
kopioi ja syötä nämä koordinaatit Google Earth karttaohjelman hakukenttään, niin näet tuon Estark92 ilotalon Fuengirolassa ja tuon San Roque Clubin Sotogranden alueen läheisyydessä.

N36.570108° W4.593464° // Estark92
N36.264366° W5.334702° // San Roque Club

(vain koordinaattien numeroarvot Google Earth hakukenttään.
Kuriositeettina: Roque on torni, mutta rogue=kelmi. Casa de Citas='tapaamisten talo' eli bordelli.)

Tässä vielä wikin linkkejä:
http://www.sanroquesuites.com/ // The suites at San Roque Club, Sotogrande
http://www.tripadvisor.fi/Hotel_Review- ... lucia.html // Club Maritimo de Sotogrande

ja tässä vielä Puerto Banús Marbellassa, jossa myös rikkaita piisaa
https://en.wikipedia.org/wiki/Puerto_Ban%C3%BAs // Puerto Banús
poliisien tekemät rikokset eivät tahdo selvitä
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Jota kirjoitti: Jos haluat tarkastella aluetta vaikka Googlen Street View toiminnolla,
kopioi ja syötä nämä koordinaatit Google Earth karttaohjelman hakukenttään, niin näet tuon Estark92 ilotalon Fuengirolassa ja tuon San Roque Clubin Sotogranden alueen läheisyydessä.

N36.570108° W4.593464° // Estark92
N36.264366° W5.334702° // San Roque Club

(vain koordinaattien numeroarvot Google Earth hakukenttään.
Kuriositeettina: Roque on torni, mutta rogue=kelmi. Casa de Citas='tapaamisten talo' eli bordelli.)

Tässä vielä wikin linkkejä:
http://www.sanroquesuites.com/ // The suites at San Roque Club, Sotogrande
http://www.tripadvisor.fi/Hotel_Review- ... lucia.html // Club Maritimo de Sotogrande

ja tässä vielä Puerto Banús Marbellassa, jossa myös rikkaita piisaa
https://en.wikipedia.org/wiki/Puerto_Ban%C3%BAs // Puerto Banús
Kiitos Jota ohjeista ja linkeistä.
Annukka
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: To Helmi 18, 2016 1:14 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Annukka »

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/20160309 ... 8_ul.shtml
Kadonneesta Madeleinesta vihje - tyttöä etsitään Paraguayssa
Tänään klo 17:53

Paraguayn poliisi on käynnistänyt etsinnät yhdessä Interpolin kanssa Portugalissa 2007 kadonneesta Madeleine McCannista.

Taiteilijan näkemys vuodelta 2012 siitä, miltä Madeleine olisi voinut silloin näyttää.
Taiteilijan näkemys vuodelta 2012 siitä, miltä Madeleine olisi voinut silloin näyttää. AOP
Paraguayssa on meneillään mittava etsintäoperaatio, koska paikallinen tutkija oli saanut vinkin, että Madeleine saapui maahan noin kuukausi sitten naisen seurassa. Etsinnät keskittyvät Areguán kaupunkiin pääkaupungin Asunciónin vieressä.

Paikallinen poliisipäällikkö Sanny Amarilla vahvistaa, että etsintään osallistuu yhteensä neljä poliisiasemaa, sisäministeriön tutkijoita sekä Interpolin edustajia.

Kolmevuotias Madeleine katosi loma-asunnosta Portugalissa Praia da Luzissa 2007, kun vanhemmat olivat ravintolassa. Madeleine olisi nyt 12.

-Tutkimme alueita, joissa asuu paljon ulkomaalaisia, kertoo Amarilla The Sun-lehden haastattelussa.

Vanhemmat Kate ja Gerry McCann eivät ole luopuneet toivosta, että heidän tyttärensä löytyy elossa.
Vanhemmat Kate ja Gerry McCann eivät ole luopuneet toivosta, että heidän tyttärensä löytyy elossa. AOP
Vanhemmat eivät ole menettäneet toivoaan

Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCann ovat tietoisia uusimmasta etsinnästä. He ovat vedonneet kaikkiin, jotka mahdollisesti tietävät heidän tyttärestään ottamaan yhteyttä viranomaisiin.

Perhe ei ole koskaan luopunut toivosta, että heidän tyttärensä löytyisi elossa. Hänen mahdollisesta näkemisestään on tehty lukuisia ilmoituksia, muun muassa Portugalista, Ruotsista ja Marokosta. Mitään ei ole koskaan löytynyt.

Viime kuussa Madeleinen äiti Kate sanoi uskovansa, että hänen tyttärensä on edelleen Portugalin Algarvessa.

-Olen aina sanonut, että Praia da Luzissa tunnen olevani lähimpänä Madeleinea.
Madeleinea etsittiin Portugalin Algarvessa 2014. AOP
Juttua muokattu klo 20.53: Otsikko muutettu.

PEKKA NUMMINEN
[email protected]
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Madeleinea ilmeisesti liikutellaan paikasta toiseen, ympäri maailmaa. Miksi? Jossain viestissä (jonka olen lukenut jostakin) sanotaan että hän olisi usein jossain saarella, ja veikkaan että läheisellä Karibialla Paraguaista katsottuna siis.
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Tai sitten nuo havainnot on vaan jonkun mielikuvituksen tuotetta. Nähty vähän Madeleinen näköinen tyttö ja tehty siitä ilmoitus. Madeleinea etsitään niin aktiivisesti, että vaikea uskoa että häntä kuljetettaisiin pitkin maailmaa. Kiinnijäämisen riski olisi suuri.
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

elli72 kirjoitti:Tai sitten nuo havainnot on vaan jonkun mielikuvituksen tuotetta. Nähty vähän Madeleinen näköinen tyttö ja tehty siitä ilmoitus. Madeleinea etsitään niin aktiivisesti, että vaikea uskoa että häntä kuljetettaisiin pitkin maailmaa. Kiinnijäämisen riski olisi suuri.
Olisi hyvä jos Madeleinesta puhuttaisiin paljon, niin ei pääsisi unohtumaan; ellei mainita mitään, voi tulla asenne ettei kannata etsiä. Jos Paraguain havainto on mielikuvitusta se kuitenkin taas palauttaa asian päivätajuntaan,ja joskus voi oikea havainto olla käsillä.
Vastaa Viestiin