SDP

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tiedän kyllä miten kertoa lapselle Trumpista, mutta miten helvetissä kerron sille demareista

Uber-kuski, tarjoilija, taksikuski, vanha Tinder-deitti. Kaikki nuo newyorkilaiset ovat tällä viikolla pyytäneet minulta anteeksi.

Arvostan elettä New York, mutta ei ole syytä. Manhattanilla Clinton sai lähes 10 kertaa enemmän ääniä kuin Trump. Ja niille, jotka aina hokevat, ettei New York ole totuus USA:sta, niin Nyki on ihan yhtä paljon Yhdysvaltoja kuin joku Huitsin Nevada.

Tällä viikolla ainakin Yle, Hesari ja Ilta-Sanomat – jotka itse puhuvat aikuisillekin kuin lapsille – ovat kysyneet, miten lapselle pitäisi kertoa Trumpista.

Ulkokullattu Eurooppa, ota nyt ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten ehkä näet ottaa rikan USA:n silmästä! Euroopalla on nääs paljon enemmän hävettävää kuin USA:lla.

Toki USA:lla on ollut sysimustat hetkensä. Kyseessä on silti maa, joka kävi jopa sisällissodan sen takia, että se luopuisi orjuudesta. Sen jälkeen Eurooppa on tuottanut kaksi maailmansotaa, Hitlerin, Stalinin ja holokaustin. Ja kaikkien noiden jäljet Yhdysvallat tuli siivoamaan.

Äärioikeistolaiset hallitsevat Euroopassa tällä hetkellä useassa maassa, ja ne voittavat ensi vuonna lisää, esimerkiksi Ranskassa. Toki Yhdysvallat teki Vietnamissa samankaltaisia hirmutekoja kuin Hitler Euroopassa, mutta Vietnamin sota päättyi nimenomaan vastustukseen USA:n sisältä. Ja Vietnamkin lähti sotkusta, jota ranskalainen siirtomaariistovaltio ei pystynyt itse ratkaisemaan.

Yhdysvalloilla on myös edelleen häpeäpilkkunaan Guantanamon vankileiri. Kun George W. Bush vaihtui eurooppalaisten halinalleen Barack Obamaan, Guantanamon kritisointi tyssähti Euroopassa kuin itäsaksalaisen pakomatka DDR:n rajavartijan luotiin. Obama ei ole muuten sulkenut tuota rasistista keskitysleiriä, vaikka lupasi.

Keski-eurooppalaisen sosiaalidemokratian historia on kunniakasta kommunismin ja sen serkun fasismin vastustamista. Arvostan.

Sen sijaan usean suomalaisen demarin pitäisi hävetä enemmän kuin Trumpin. Vasemmistoliiton edeltäjä SKDL oli sentään huomattavasti reilumpi ja tuomitsi ainoana puolueena Tshekkoslovakian miehityksen ja teki paljon töitä seksuaalivähemmistöjen aseman parantamiseksi Suomessa.

Miksi se Enbuske jauhaa taas vanhoista asioista? Koska moni näistä diktatuurien kannattajista on edelleen hyväpalkkaisissa suojatöissä. Suomessa. Ja toisin kuin Aleksi Valavuorella, harvalla heistä on ollut edes munasarjaa pyytää anteeksi.

Eurooppa oli alle 30 vuotta sitten jaettu rautaesiripulla. Itäpuolella omia kansalaisia suljettiin mielisairaaloihin kafkamaisella logiikalla. Suomalaiset poliitikot demareista kokoomuslaisiin tunkivat sormet korviinsa ja keskittivät ”solidaarisuutensa” kaukaisiin maihin, eivätkä 80 kilometrin päässä olevaan Viroon.

Huomasin vuonna 2009 Tampereen yliopiston proffan seinällä Stalinin valokuvan. Se oli ehkä tarkoitettu camp-vitsiksi, “kännissä ja läpällä”, mutta tuskin se nauratti kymmenien tuhansien virolaisten jälkeläisiä, joiden isovanhemmat Stalin kyyditytti yhtenä yönä Siperiaan. Homoseksuaalisuutta ei Stalinin Neuvostoliitossa edes ollut, koska se oli länsimaisen ja “juutalaisen” kapitalismin rappiokulttuurituote.

Presidentti Tarja Halonen kuului DDR:n tunnustamiskomiteaan. Siis valtion, jossa joka kuudes kansalainen kyttäsi työkseen naapureidensa ajatusvirheitä ja seksielämää. Vaikka DDR oli työläisen paratiisi, aika harva ylitti muurin lännen puolelta itään. Sen sijaan monet ammuttiin rajalle, kun he yrittivät päästä tuosta Suomen demareiden ihannoimasta diktatuurista ulos. Eikä Tiitisen Stasi-listoja julkaista, koska sieltä löytyy niin monta merkittävää suomalaista sosiaalidemokraattia, että meidän omahyväinen päämme menisi kulttuurirelativistiseen umpisolmuun.

En kannata Trumpia. En olisi äänestänyt häntä hänen rasististen, naisvihamielisen ja markkinatalousvastaisten kommenttiensa takia. Silti Trump on politiikan Uber. Sen sijaan Hillary oli politiikassa kuin suomalaiset taksikuskit. Hillary katsoi asiaa vallan näkökulmasta, vaikka markkinatalous ja teknologia ovat jo kauan sitten korvanneet demokratian. Ja hyvä niin.

Medioiden olisi pitänyt olla ratkaisu, mutta me olimme ongelman ydin. Trump vei mediaa kuin mätää kukkoa. Se oli Trumpin tosi-tv-show, jota jokainen kauhistelu vain vahvisti.

Sen sijaan Trumpin puhe, jonka näimme valituksi tulemisen jälkeen, oli toivoa herättävä, sovitteleva ja älykäs. Toivon, että Trumpista tulee hyvä presidentti. Se olisi tietysti järkytys eurooppalaiselle vasemmistolle, jolle eheä maailmankuva on tärkeämpi kuin eheä maailma.


11.11.2016
Kirjoittanut Tuomas Enbuske


Tummennukset DL
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Vieläkö muistatte? Ovatko lupaukset täytetty? Vai kuinka tässä lopulta kävi?
vaalilupauksia.jpg
vaalilupauksia.jpg (101.81 KiB) Katsottu 5862 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3090
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

HS: Kunnallispoliitikko kärähti khat-huumeesta - luuli ainetta hennaksi

Maanantai 21.11.2016 klo 16.10

Espoolaisen varavaltuutetun matkalaukuista löytyi 22 kiloa khat-huumetta, uutisoi Helsingin Sanomat.

Espoolainen kunnallispoliitikko tuomittiin sakkoihin tämän tuotua khat-huumetta Etiopiasta. Poliitikko itse kertoo luulleensa huumetta henna-väriaineeksi.

Helsingin Sanomien mukaan Espoon sosiaalidemokraattien kuntavaaliehdokas, nykyinen varavaltuutettu Abdifitah Ali Abdi, 26, on tuomittu huumausainerikoksesta sakkoihin viime vuonna. Abdi oli rikoksen tehdessään vuonna 2014 Espoon kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja kulttuurilautakunnan jäsen. Hän hoitaa yhä näitä luottamustoimia.

Espoon käräjäoikeus tuomitsi Abdifitah Abdin vuoden 2015 lokakuussa sakkoihin huumausainerikoksesta. Rangaistusta hänelle tuli 30 päiväsakkoa, mikä pienimmän mahdollisen kuuden euron päiväsakon mukaan laskettuna tuotti maksettavaksi 180 euroa.

Helsingin Sanomat kertoo, että elokuussa 2014 Abi oli saapunut lentämällä Etiopiasta Tukholman lentokentälle, jossa tullitarkastaja oli ottanut hänet kiinni.

Abdilla oli mukanaan kolme matkalaukkua, joista kahdessa oli kuivattua khatia 18 kiloa ja tuoretta khatia neljä kiloa. Poliisikuulustelussa ja oikeudessa Abdi myönsi tapahtumat oikeiksi.

Abdi kertoi luulleensa, että matkalaukuissa on khatin sijaan hennaa eli väriainetta, jota käytetään muun muassa hennatatuointien tekoon.

Khat puolestaan on pensas tai puu, jonka lehtiä ja oksia käytetään päihteenä Afrikassa ja Lähi-idässä. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa khat luokitellaan huumeeksi.

Abdin mukaan kaverin äiti ja äidin sisko pyysivät tuomaan hennaa mukanaan.

Abdi myönsi Helsingin Sanomille olevansa tuomittu henkilö, ja sanoi katuvansa ”tyhmyyttään” ja sitä, ettei tarkistanut hennalastin oikeellisuutta.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016112 ... 4_uu.shtml
it's my car !

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Espoolaispoliitikko syytteessä laittomasta pornosta – sai jo tuomion meikkitaiteilijan yksityiskuvien käytöstä
...
ESPOOLAINEN kunnallispoliitikko Jukka Lahti (sd) ilmoitti tiistaina, että hän vetäytyy ehdokkuudesta ensi kevään kunnallisvaaleissa. Jukka Lahti, 47, kertoi vetäytymisestään sen jälkeen, kun Helsingin Sanomat oli kysynyt kommenttia häneen kohdistuneista rikostutkinnoista.

Lahti sai tiistaina tuomion siitä, että hän oli kopioinut ja käyttänyt laittomasti helsinkiläisen meikkitaiteilijan yksityisiä valokuvia ja videoita. Meikkitaiteilija oli tuonut tietokoneensa korjattavaksi Lahdelle, joka oli kertonut kaikkien tiedostojen tuhoutuneen, tuomiosta ilmenee.

...
Nykylain mukaan sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaksi katsotaan materiaali, jossa esiintyy sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti lapsia, väkivaltaa tai eläimiin sekaantumista.
Helsingin Sanomat
29.11. 18:11, Päivitetty: 29.11. 18:19

Demarit eivät edelleenkään jaksa yllättää, vaan sama rikollinen ja mistään piittaamaton meno jatkuu niin ruohonjuuritasolla kuin ihan siellä huipullakin.

Samaan aikaan SDP on Suomen suosituin puolue. Mitä se kertoo gallupiin vastanneista henkilöistä?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

sine qua non

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Ja taas. Tähän alkaa jo turtua.

http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahell ... ta-epailty
Tunnettua kunnallispoliitikkoa epäillään Savonlinnan postivarkauksista - epäilty on tunnustanut teon

16.12.2016 11:00

Savonlinnan postivarkauksista epäilty mies on savonlinnalainen paikallispoliitikko Jarmo Linnamurto (sd.). Häntä epäillään syylliseksi Savonlinnan seudulla kadonneisiin postilähetyksiin.

Jarmo Linnamurto on tunnettu kunnallispoliitikko Savonlinnassa ja hän on muun muassa kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen, Itä-Savon Koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja sekä Savonlinnan Työväenyhdistyksen puheenjohtaja.

Posti jätti poliisille elokuussa tutkintapyynnön parin viime vuoden aikana kadonneista postilähetyksistä. Lähetykset sisälsivät rahaa tai muuta arvo-omaisuutta.

Pitkän työuran Postin palveluksessa tehnyt Linnamurto tunnusti esitutkinnassa varastaneensa valuuttalähetyksiä, kirjeissä olleita lahjakortteja, teatteri- tai oopperalippuja sekä rahaa ynnä muuta yhteensä useamman tuhannen euron edestä.

Poliisi ottaa lähiaikoina yhteyttä asianomistajiin, joita on parisenkymmentä, ja selvittää heidän vaatimuksensa.

Poliisi saanee asian esitutkinnan valmiiksi lähiviikkojen aikana, minkä jälkeen asia siirtyy syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Asian tutkinnan yhteydessä selvitettiin myös Postin kanssa, miksi useille Savonlinnan talousalueen asukkaille osoitettuja kirjeitä oli avattu ja teipattu kiinni uudelleen merkinnöin ”väärin jaettu”. Selvityksessä ilmeni, että kyseiset kirjeet olivat joutuneet erään yrityksen postilaatikkoon, missä saapuneet kirjeet avattiin koneellisesti.
Kuva
Jarmo Linnamurto

Edit. Oopperaliput ovat varmaan ainakin menneet omaan käyttöön, varmaan teatteriliputkin. Varastetut rahatkin on ehkä käytetty lippuihin - intohimoinen korkeakulttuurin harrastaja on tässä vain varmasti yrittänyt rahoittaa hobbyaan. Voi sentään, lippujen hintoja pitäisi kyllä laskea, ettei näin epätoivoisiin keinoihin pitäisi kulttuurinsuosijoiden joutua turvautumaan.

http://www.lansi-savo.fi/teemat/ooppera ... A4n-108099
Ooppera ja Sami vahvistivat yhteistyötään

Savonlinnan oopperajuhlat ja Itä-Savon koulutuskuntayhtymä eli aikuis- ja ammattiopisto Sami allekirjoittivat 4. helmikuuta sopimuksen, joka jatkaa oopperajuhlien ja ammatti- ja aikuisopiston yhteistyötä. Yhteistyö alkoi nykyisessä laajuudessaan 2008.
[---]
Koulutuskuntayhtymän puheenjohtajan Jarmo Linnamurron mukaan yhteistyö nostaa Samin imagoa valtakunnallisesti.
[---]

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Siis mitä vittua? Kaupunginvaltuutettu varastelee ihmisten posteja.

Mahdollista vain SDP:ssä, Suomen Demokraattisessa Pedofiilipuolueessa.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Just päivitin lehtien ja demareiden sivuja, mutta vielä ei ole puolueen johto irtisanoutunut postilähetysten varastamisesta.

Kun niin innokkaasti ovat aina vaatimassa näitä irtisanoutumisia muilta, niin nyt heillä on jonossa omia juttuja; pitäisi irtisanoutua jihadismista, vilpillisestä lelujenkeräämisestä, postilähetysten anastamisesta, raiskauksista, khat-huumeista...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Belker »

Toivottavasti Stasi- ja etenkin Gordievskyn listat tulevat taustamateriaaleineen julki.

Alpo Rusin jutussa näitä sivuttiin. Kummastipa Rusin juttu haudattiin ja korvaukset maksettiin. Taustoja:
Rusi vaatii valtiolta 500 000 euroa vahingonkorvauksia henkisistä kärsimyksistä ja taloudellisista menetyksistä. Rusin mukaan suojelupoliisin 2002 aloittama esitutkinta oli perusteeton. Rusi ja hänen lakimiehensä Olli Santanen ovat vaatineet valtion listoja Stasi- ja KGB-kontakteista julkaistavaksi. Rusin mukaan listoja on neljä: neuvostoloikkari Oleg Gordievskin 1980-luvulla Suomeen toimittama KGB-lista, länsitiedustelun toimittama Tiitisen lista, Stasi-epäiltyjä koskeva vuonna 1999 Suomeen ilmaantunut Hassisen lista ja Rosenholtz-aineisto, joka sisältää tietoja Stasin kortistoista.[15] Vaatimuksellaan kaikkien listojen julkistamisesta Alpo Rusi ja hänen lakimiehensä Olli Santanen pyrkivät keväällä 2007 osoittamaan, että Alpo Rusin nimi ei ole mainituilla listoilla. Helsingin käräjäoikeus ei valtion vastustettua määrännyt listoja oikeudenkäynnissä esitettäväksi. - Wiki-
G-listasta odotan paljon kovempaa kuin lumeeksi julkisuuteen saatettu puhe Stasi-listasta. KGB-listalla oletan olevan selkeästi maanpetoksellisia demareitakin. Heistä joskus - toivottavasti elinaikanani - tähänkin puuhun tulee täytettä.

---------------------

Toinen seikka ovat DDR:ssä tehtyjen ihmisoikeusrikosten hyväksymiset. Siten suosimiset.

DDR:ssä oli tuhansia poliittisia ja mielipidevankeja. Suomessa päättäjien linjaksi tuli vaieta näistä hyvin tiedetyistä ihmisoikeusrikoksista. Suomi päinvastoin ajoi DDR:n etuja mm. tunnustuksia kärttämällä. - Tästäkin voisi jonkinlaisen totuuskomission koota. Suomessa tosin näitä aletaan toteuttaa vasta, kun "arvostetut" aikansa henkilöt ovat kuolleet. Näissäkin on demareita.

Olen hyvin pitkään inhonnut sitä, kuinka nyky-Suomessa koetetaan suojella heikoimpia ja olla niin oikeudenmukaisuuden puolella mm. kansainvälisissä konflikteissa. Samalla yhä unohdetaan ne rautaesiripun aikaiset ihmisoikeusrikokset Itä-Euroopassa. Ne Suomi kuitenkin hiljaisesti hyväksyi aikoinaan, ei ollut protesteja Brezhneviä vastaan. Noiden aikojen päättäjämme pääsevät yhä kuin koira veräjästä vanhoista teoistaan. - Toisen maailmansodan pervitiinihuuruuisten taistelijoidemme raiskaukset ym. rikokset on alettu nostaa esille viime vuosiana. Tekopyhyys uljaiden sotilaiden sokeasta kehumisesta on vaihtunut realismiin ja ymmärtämiseen. Sankareidemme joukossa oli elukoitakin. Samanlaista suhtautumista odotan politiikkamme päättäjiin sotien jälkiajoista NL:n romahtamiseen saakka.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Puheenjohtajaa ollaan valitsemassa. Antti Rinne, 54, ammattiyhdistyksen jyrä & jäärä saanee jatkaa toimessaan.

Toimittaja Timo Harakka, 54, on Rinteen tavoin ensimmäisen kauden kansanedustaja - tosin Rinteellä kokemusta ministerin hommista ennen edustajan tointa. Harakka on aiemmin ollut Vihreiden jäsen.

Tytti Tuppurainen, 40, on toisen kauden kansanedustaja. Hänestä on Oulun käräjäoikeudessa runsaasti tietoa; lastenhuoltajuuskiista on saanut jo raamatulliset mittasuhteet.

Kansan muisti on lyhyt ja uusimman gallupin mukaan SDP on suosituin puolue. Hän kuka saa pj:n pestin on todennäköisesti seuraava pääministeri.
- SDP:n suosiota eivät hetkauta kielitaidottoman lautamiehen (Tuppurainen ollut valitsemassa, sillä hän on Oulun demareita) seksiseikkailut, eivätkä Savonlinnan demarien ykkösnyrkin tekemät rikokset. Niissä ei ole kyse rasismista, joten aihetta lööppeihin ei ole.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Niih, piti vielä muistella, että onko SDP jo irtisanoutunut ylinopeuksista ja tuominnut teon. Maria Guzenina-Richardsson sai muutama vuosi sitten 2000 euron sakot reippaasta ylinopeudesta. En muista, että demareissa vieläkään olisi irtisanouduttu myöskään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
- He siis hyväksyvät nuo rikokset...? Ei julkista paheksuntaa, ei facebookin kautta esitettyjä moitteita, ei mitään. Sentään suuremmat sakot kuin mitä Hakkarainen (ps) sai, mutta meediakohu vähäisempi. Ai niin; nainen ja demari = hyvä ihminen.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3642
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Eihän siinä mitään ihmeellistä ole, kepun, demarien ja vihreiden tuomiot huumausainerikoksista alkaen lakaistaan maton alle. Kuinka monen puolueen kansanedustajista on huumetuomio?
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

kanlaya
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 5:05 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja kanlaya »

Rescuer kirjoitti:Eihän siinä mitään ihmeellistä ole, kepun, demarien ja vihreiden tuomiot huumausainerikoksista alkaen lakaistaan maton alle. Kuinka monen puolueen kansanedustajista on huumetuomio?
Pössyttelijöitä löytyy takuuvarmasti joka puolueesta mutta niistä tuomioista on vaikea mennä sanomaan.Ei taideta vielä ottaa huumeseuloja kansanedustajilta ja onkin aika huonoa tuuria jos sattuu kiinni jäämään. :)

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP haluaa sanella ehdot liikenteen uudistamiseksi - Bernerin yhtiöittämismalli roskakoriin

SDP haluaa määritellä ehdot, mikäli puolue halutaan mukaan liikenteen uudistamista pohtivaan ryhmään.

SDP on valmis yhteistyöhön, mutta ei liikenneministeri Anne Bernerin (kesk) esittämän selvityksen pohjalta.

Iltalehti

Erikoinen yhteistyökumppani; tehdään yhteistyötä, mutta vain heidän ehdoillaan. Tyypillistä sosialidemokratiaa; muut ovat mukana vain heitä ylistämässä. Yhtä vaarallisia kuin Keskustan liberaalisiipi.

Demarit ovat vihamielisiä mitä tulee moneen asiaan, mutta erityisesti liikenteeseen. Tulossa on siis veroja, maksuja, veroluonteisia maksuja, lisää valvontaa, lisää sakottamista ja kyykyttämistä.

Täytyyhän "unelma" jollain rahoittaa. Ja mikä sen parempaa kuin käydä riistämässä rikkailta - heillä on auto.

Väite perustuu mm. vuoden 2007 eduskuntavaaleihin, joissa SDP:n silloin pj Eero Heinäluoma sanoi, että ikävä kun on huono (äänestyspäivän) ilma, niin meidän äänestäjämme jäävät kotiin kun ei ole autoa.
- Heinäluoma elää edelleen vuoden 1905 Forssan kokouksen hengessä, jossa rikkaita syytettiin siitä kun heillä on jotain mitä köyhillä ei ole.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Käsittääkseni demarit ovat kyllä olleet itsekin antamassa pois Carunaa ja Digitaa sekä viemässä Suomea pankkiunioniin eli pankkitukiorjuuteen. Kyllä hekin tiet suovat ulkomaan pohatoille rahanlypsykoneeksi, mutta vasta sitten, kun itse pääsevät hallituksessa näin toimimaan.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP:n aivopesutilaisuus Kokkolassa viime vuonna osoitti (jälleen kerran) sen, että demarit ovat Suomen muukalaistamisen ja kehitysmaalaisten asialla. Haalariduunarit joutavat hevon persiiseen ja puolueelle kelpaavat ainoastaan julkishallinnon jakkukalkkunat sekä kehitysmaalaiset, joita voisi sitten hyväillä sekä hoivata.

Nyt on tarvis saada vaihtoon suomalaisten geeniperimä; jostain syystä kehitysmaista pitää saada Suomen ihmisiä. Demarit kuvittelevat, että vain ja ainoastaan neekeröinti ja islamisointi pelastavat Suomen.

Sekopäinen kirjailija Anneli Meriläinen sorkkisi suomalaisten geeniperimää kehitysmaiden muslimeilla!
Kirjailija puhui SDP:n lobbaustilaisuudessa Kokkolassa ja ilmaisi, että Suomeen pitää saada muslimeja parantamaan suomalaisten geeniperimää! Jutta Urpilainen lipoi vain huuliaan.

Anneli Meriläinen aloittaa lobbauspuheensa haittamaahanmuuton puolesta sanomalla, että “Suomen ikäjakauma on aivan vääristynyt. Meitä, jotka ovat suurta ikäluokkaa – meitä on valtavasti”.

Kirjailija Anneli Meriläinen puolustelee muslimien päästämistä Suomeen sillä, että he parantavat suomalaisten geeniperimää. Meriläisen geeniperimässä lieneekin höpötysten perusteella korjattavaa.
Yleisöstä tulee heitto: “Mutta nehän on muslimeja”, viitaten Suomeen tuleviin “turvapaikanhakijoihin”.

“Aivan sama minusta”, vastaa Meriläinen. Junes Lokka sanoo yleisöstä: “Myös ulkomaalaiset vanhenee, joten he eivät tuo ratkaisua tuohon ongelmaan.”

Meriläinen hiiltyy: “Me tarvitaan nuoria! Mä puhun nyt! […] Yksinkertaisesti asia on niin, että koko Suomi vanhenee, Eurooppa vanhenee, ja me tarvitaan nuoria ihmisiä.”

“Toinen on se, että meidän geeniperimä on sellainen, että…”
Jutta “Bilderberg” Urpilainen alkaa huutaa kuin takakireä palosireeni, jotta saisi yleisön hiljaiseksi.

Sekopäisen näköinen Jutta “Bilderberg” Urpilainen. Hän haki lapsen Etelä-Amerikasta, eikä tehnyt itse. Luultavasti tulevien sukupolvien kannalta on huomattavasti parempi niin.
Meriläinen aloittaa uudelleen: “Meidän geeniperimä on sellainen, että meillä on erittäin paljon perinnö…”

Yleisö keskeyttää ja Bilderberg-Jutalla menee taas hermo, ja takakireä palosireeni alkaa kiljua ylikierroksilla.

Meriläinen alkaa jankuttaa siitä, että suomalaiset ovat joskus muinoin lähteneet Suomesta.

“Töihin”, kuuluu yleisöstä parinkin ihmisen sanomana.

Bilderberg-Urpilainen keskeyttää tilaisuuden ja pyytää kysymyksiä esittäneitä osallistujia poistumaan “keskustelutilaisuudesta” huuliaan nuoleskellen (mikä ilmenee videolta – selkeästi jonkinlainen primitiivireaktio).

Stasin miesupseerin näköinen Jutta lipoo huuliaan pyydettyään Junes Lokkaa poistumaan tilaisuudesta. Mieshenkilö menee Junes Lokan luo ja iskee hänen kannettavan tietokoneensa kiinni, ja tilaisuus muuttuu hälinäksi ja se keskeytetään.

Junes Lokkaa pyydetään poistumaan tilaisuudesta.Meriläinen ei saa tuotua esiin kokonaisuudessaan asiaansa suomalaisten geenien huonoudesta, mutta ei hänen ulostulonsa jätä mitään arvailujen varaan.

Kirjailija Anneli Meriläisen mielestä suomalaisten geeniperimää pitää parantaa kehitysmaista tulevilla muslimeilla!

Lähteenä mv-lehti.net
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin