Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Oli ollut taas tyyliin muutamasta sentistä kiinni ettei yksi nuori koululainen tullut yliajetuksi tänään. Ja tyypillinen tilanne että takaa suhataan suojatien eteen pysähtyneen ajoneuvon ohitse. Tällä kertaa kävi hyvä tuuri vaikka tietysti järkytys mahtoi olla tilanteeseen liittyvillä suuri. Toivottavasti oli ja on tällä tilanteen aiheuttajallakin...matka oli kuitenkin kuulemma jatkunut ilman kummempaa reagointia. Seuraavia suojatieyliajoja "odotellessa".
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Lapset ja nuoret, jotka kävelevät auton alle, koska eivät voi sekunniksikaan irrottaa silmiään kännykästä ja jättävät liikenneturvallisuuden kokonaan autoilevien varaan. Eilen aamulla viimeksi. :evil:
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Belker »

Saara Aalto on menestynyt hyvin brittikisassa. Suomessa on ollut vaikeampaa, niin hän valittaa. Katsoin, miten kohuttu euroviisukarsinta 2016 menikään...

Kilpailu UMK:n voitosta oli tiukka kamppailu Sandhjan, Saara Aallon ja Mikael Saaren välillä
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/02/28 ... -ja-mikael


Kisassa yleisöltä tuli 50 ja eri raadeilta 50% loppuäänistä. Aalto voitti yleisöäänet, mutta raatien toiminta vei voiton Sandhille. Hän munasi itse euroviisuissa ja lauloi epävireisesti ja pelokkaasti.

Raadeista erityisesti mediaraati korosti osuuttaan. Se antoi Aallolle 0 ja Sandhille 12 pinnaa. Sandhi voitti lopulta Aallon 6 pinnalla eli tämä raati karsi Aallon korostuneella pistejaollaan.

Raadeissa olivat:
VIISUASIANTUNTIJAT
Marko Vaittinen (PJ)
Kaisa Iivonen
Anna Muurinen
Sami Luukela

MUUSIKOT
Hanna Pakarinen (PJ)
Mikko Tamminen
Aija Puurtinen
Alina Toivanen

MEDIA
Ilkka Mattila (PJ)
Katja Ståhl
Mari Pudas
Marcus Sjöström


TUBETÄHDET
Sonja "Soikku" Hämäläinen (PJ)
Joona Puhakka
Mika Tolvanen
Roope Lainevuo

SUOMENRUOTSALAISET
Janne Grönroos (PJ)
Jan Wallin
Hannes Wallin
Linda Sundell

SATEENKAARI
Mikko Autio (PJ)
Jenni Ahtiainen
Paula Noronen
Mika Takiainen

EDUSKUNTA
Jaana Pelkonen (PJ)
Jani Toivola
Kristiina Salonen
Aino-Kaisa Pekonen

ASFALTTIMIEHET
Joel Jaalas (PJ)
Pavel Pajunen
Jukka Hilmola
Iiro Aarnikoivu

LAPSET
Eedith Patrakka (PJ)
Juuso Meklin
Kaaos Hyvönen
Eeli Kuosmanen

BLOGGAAJAT
Nimo Samatar (PJ)
Peeta Peltola
Mikko Toiviainen
Emmi Nuorgam
Toteanpa vain, että mediaraatien jäsenillä ei ole mitään ammattitaitoa musiikin suhteen. Karsia nyt paras laulaja 12-0 oman mielikin tieltä. Nyt nähtiin, että Aalto olisi ollut hyvä valinta.

Aalto on kokenut em. karsintatouhun koulukiusaamiseen verrattavana:

Saara Aalto rinnastaa UMK-raadin toiminnan koulukiusaamiseen – "Tuntuu pahalta"

Lauantaina käydyn Uuden Musiikin kilpailun toiseksi jäänyt Saara Aalto ihmettelee kilpailun raadin mediajäsenten toimintaa Facebook-kirjoituksessaan.

Aalto hävisi kisan Suomen Euroviisuedustuksesta Sandhja Kuivalaiselle. Voiton ratkaisivat pitkälti median edustajien antamat äänet, sillä he ainoina antoivat Aallolle 0 pistettä.

Mediaraadin nimetön edustaja totesi kilpailun jälkeen Iltalehdelle, että Aallon esitys "oli kuin tilattu halvan työvoiman Euroviisutehtaalta, niin kliseinen, persoonaton ja muovinen se oli. Iso osa ihmisistä varmaan odotti juuri tuollaista esitystä Saaralta, eli he eivät joutuneet pettymään. Itselleni tuli tunne, että Saara ikään kuin näytteli Euroviisuedustajaa. Jos Saara aikoo ensi vuonnakin osallistua, niin se jokin oma juttu pitäisi löytää."

Aalto kertoo kirjoituksessaan ihmettelevänsä julkista lyttäystä ja sanoo kommenttien tuntuneen pahalta.

– Joo, ei saisi antaa yhden ihmisen mielipiteen vaikuttaa… (sitähän artistin elämä on koko ajan. Tietynlaista kovettamista siihen, että kestät kun ihmiset arvostelee sua.) Mutta juuri tämä ihminen oli isossa roolissa UMK-tuomaristossa ja mediaraadin 0 pistettä (noilla yläolevilla kauniilla perusteluilla) olivat pääosin ne, jotka kumosivat kymmententuhanten suomalaisten mulle antamat äänet.

– No, tuollainen pistelaskusysteemi kisassa nyt oli ja that's fine. Harmillisesti vaan onnistuivat julkisilla kommenteillaan latistamaan hetkeksi sen hyvän fiiliksen, mikä mulla oli esityksestäni jäänyt. Muistuttaa jotenkin nuoruuden koulukiusaamisaikoja...

Kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja raatien antamien pisteiden perusteella. Yleisöäänien painoarvo oli 50 prosenttia sekä Yleisradion kutsumien raatien jäsenten antamien pisteiden painoarvo oli toiset 50 prosenttia.

Laulaja ihmettelee erityisesti kommentteja "halvan työvoiman Euroviisutehtaasta" ja esityksen muovisuudesta.

– Raadeille ei näköjään oltu kerrottu, että kaikki upeat show’t olivat YLE:n suunnittelemia, tuottamia ja koreografioituja. YLEläiset miettivät tarkkaan, että jokainen esitys on erilainen, jotta saadaan luotua iso toimiva show-kokonaisuus. Se nyt vain sattui niin, että mun biisiin YLE halusi tehdä ison, Euroviisumaisen shown (kuitenkin oli kyse Euroviisukarsinnoista), koska se sopii mun tyyliin ja pystyn sellaisen shown tansseineen kaikkineen kantamaan..

– Minä myös "näyttelin Euroviisuedustajaa”. Mitä se edes meinaa? Liian itsevarma, joten 0 pistettä.. ?

Aalto toteaa että häntä ei haittaa hävitä Sandhjalle, josta Suomi saa laulajan mukaan olla vielä ylpeä Euroviisuissa.

– Sadhja on ihana! Mä oon kuunnellut sen ekan levyn puhki ja Meri vei mut yllärinä Sadhjan keikalle samana päivänä, ku oltiin alettu seurustelemaan. Niin romanttista. Eli ihan superia, että Sadhja voitti. Seison 100 prosenttia sen takana ja kannustan loppuun asti.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/3698 ... uu-pahalta

Nyt kun Aalto oli brittikisassa X-Factory, hän usein kertoi kokeneensa pahaa kohtelua Suomessa. Em. uutinen selittää paljon. Mediaraadin nelikosta ei ketään saisi enää päästää musiikkiraateihin, sen verran kyvyttömältä heidän toimintansa vaikuttaa.

---

Saara Aalto saamastaan krititiikistä: Suomessa on tosi vaikea olla oma itsensä


Laulaja on uransa aikana törmännyt usein kritiikkiin ja siihen, että häneen on vaikea samaistua. Aalto myöntää jatkuvan arvostelun vaikuttaneen häneen.

– Olen paljon miettinyt mistä kaikki se kritiikki Suomessa johtuu. Ehkä se on siitä, että olen päättänyt laulaa englanniksi. Onhan se vähän etäännyttävä kieli suomalaisille. Olen urani aikana tullut jotenkin vakuuttuneeksi, että suomalaiset eivät täysin ymmärrä, mitä minä teen. Se on tehnyt minusta vähän varovaisen.

– 19-vuotiaana esiinnyin sydän auki Talentissa ja esitin omia laulujani. Silti päällimmäinen muisto sieltä on, kuinka ihmiset kirjoittivat, että miksi tuo on noin iloinen. Siinä menee väkisinkin varpailleen. X-factorissa taas ensimmäinen kommentti oli, että minun tulisi hymyillä enemmän.

– Kaikesta tästä tuli sellainen pelko, että minua ei hyväksytä. On tullut sellainen olo, että ihmisillä on hirveä tarve keksiä minusta jotain vikoja. Vaikka kyllä se varmasti pätee moniin muihinkin julkisuudessa oleviin. Kauhea sanoa, mutta minusta tässä maassa on tosi vaikea olla oma itsensä.---

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/429 ... ma-itsensa


Arvatenkin tuon mediaraadin toiminta, anonyymin haukkujan paha kieli ja euroviisuedustuksen menetys saivat Aallon hakeutumaan ulkomaille. Olisipa mielenkiintoista lukea, mitä mediaraadin jäsenet ovat nyt kirjoittaneet/puhuneet Aallosta X-Factoryssä? Vieläkö jyrsitään laulajaparkaa?

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Ei toki yllätä että kyseessä on Pohjois-Korea, mutta onpa todella mieltä lämmittävää nykymaailmassa kun maan johtaja puhuu uudenvuodenpuheessaan ydinaseista. Olemme kaikki oikealla tiellä, tai sitten emme.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Ärsyttää hieman lisääkin. Istanbulin isku...täytyykö oikeasti joka ikisen "allahu akbar- fanin" itsensä toteuttamisen jälkeen olla samanlaiset "ollaan pahoillamme ja tuomitsemme tämmöisen"- kannanotot muun muassa meidän ykkösiltämme. Eikö kanta ja suhtautuminen ole jo vähemmälläkin selvillä? Nykymenolla kohta ei muuta ehdikään tekemään kuin ottamaan osaa maailman kauheuksiin. Tärkeintä olisi siirtyä enemmän pahoitteluista tekoihin.

Menisköhän välit jos kerrankin jäisi sanomatta.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Jospa he tietöävät, että terrorin takana onkin Mossad kaikissa tapauksissa ja että siksi ovat nöyrää poikaa. Onhan Usrael isäntä kaikille.

Gladys
David Starsky
Viestit: 4507
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Tänään ärsytti ihan suunnattomasti jo valmiiksi alinopeutta ajava ja perässään letkaa vetävä setämies, joka moottoritielle johtavalla kiihdytyskaistalla hidasti vauhtinsa neljään kymppiin ja aiheutti takanaan ajaville vaaratilanteen.

Onko pakko lähteä liikenteeseen jos ei kykene? Kyseessä on KIIHDYTYSKAISTA. UGH.
All is pretty.
- Andy Warhol

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Jotenkin toi "kyseessä on KIIHDYTYSKAISTA" - loppukaneetti pisti nauramaan. :)

Nyt ei ärsytä muuta kuin avatarin txtsommitelma, joka voisi mennä paremminkin. Varmaankin.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Jospa kyseisen etanan kuljettaja on käsittänyt että kyseessä onkin kanssa-autoilijoiden kiihdytyskaista. Epäilemättä mission successful.

Lisää tieasiaa ärsyttävällä vivahteella.

Nimittäin suunnitelma TIEMAKSUSTA. Moinen nimike karsastaa jo pelkästään sen takia että moni tie on sen verran kuppasessa kondiksessa ettei niillä ajamisesta huvittaisi maksaa jenin jeniä. Sitten vielä muka tuollainen TIEMAKSU innostuttaisi yhtä Berneriä.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Tunturisusi
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: Ma Tammi 02, 2012 4:33 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tunturisusi »

"Mieheni on kuin ihmissusi" - tämä mainos tällä foorumilla. Täysin kaljuun päähän ei voi kasvaa jollakin salvalla, öljyllä tai linimentillä tuuheat hiukset. Tästä mainoksesta tulee mieleen 1800-luvun Villi Länsi, sillä siellä juuri kiertävät kaupustelijat möivät ihmelääkkeitä lasipulloissa kaikkiin mahdollisiin sairauksiin. ;)

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Vituttaa suunnattomasti selkäänpuukottajat ja paskanjauhajat.Vielä ironikseksi asian tekee,kun ole tehnyt mitään.Noh asioilla on tapana järjestyä.tavalla tai toisella.Yhet sille
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Vituttaa suunnattomasti selkäänpuukottajat ja paskanjauhajat.Vielä ironikseksi asian tekee,kun ole tehnyt mitään.Noh asioilla on tapana järjestyä.tavalla tai toisella.Yhet sille
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Selkäänpuukottajista ja valehtelevista kusipäisyyden/pahuuden harjoittajista : etäällä. Mutta älä huoli, saavat sen edestään minkä takanaan puukottavat. Tiesin kerran valehtelevan ja ilkeän naisen, joka miehiin päin leikki ihanaa ja naisille, jotka koki uhaksi olikin sitten kaksinaamaista bitchia. Hänelle tarjoutui tragedian muodossa uskomaton tilaisuus pahuuden harjoitantaan luottamukseni pettäneeltä "ystävältä", pisti puukotuksen käyntiin ja nautti vuosikausia voimain ajoistaan. Toivoi kuolemaa tänne, saikin sen sinne. Niin voi elämässä ja kuolemassa käydä. Asioilla on tosiaan tapa järjestyä.

Nälkä pinnassa, se vähän ärsyttää mutta ei liikoja.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Aaahhh, kuinka allekirjoitankaan tattooed fuckerin sanat!!! :evil:

Juuri näin ajattelen ja toimin minäkin, kuin viisas Lassie tuossa kirjoitti: selkäänpuukottajat ja paskanpuhujat kannattaa siivota kokonaan elämästään pois. Mieluummin vähän ja luotettavia ihmisiä, kuin paljon epäluotettavia. Ja sitten usko ja toivo siihen, että karma hoitaa. Sikäli kun joku kaksijalkainen ei ehdi hoitaa ensin. 8)
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)

TinTin
Poliisikoira Rex
Viestit: 275
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 2:31 pm

Re: Mikä ärsyttää tänään? (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja TinTin »

Tänään vituttaa eniten (tai oikeastaan aika useinkin) tyhmät ja ajattelemattomat ihmiset. Varsinkin sellaiset joilla ei polla säteile ja silti ajatellaan olevan maailman viisaimpia ja ihanimpia. Ugh, olen puhunut. :twisted:

Vastaa Viestiin