Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Meneekö luvat oleskella Suomessa tasa-arvoisesti vai saako korkeamman profiilin itkijät ja somevaikuttajat luvan helpommin, tutkimuksen paikka kenties?

Sähköinsinööri Mohammad Jabbariksi itseään kutsuva muslimi on saanut Suomesta turvapaikan ja oleskeluluvan. Voi että kuinka kuvaava tuo sana oleskelulupa onkaan - kun ei huvita työ, eikä oman maan jälleenrakentaminen, saati sitten puolustaminen, tullaan sosiaalitukimaahan oleskelemaan. Näinhän se menee. Turvapaikan saamiseksi on tämänkertainen muhamatti aka lakkokenraali sähköinssi käyttänyt ainakin somea ja verkostoitunut päättäjien kanssa, kuten nykyvaikuttamiseen kuuluu.

Mutta tuliko lupa oleskella Suomessa töitä tekemättä ja muiden rahoilla rikollisin keinoin? Ainakin turvapaikkamyönteisten piirien kanssa on halailtu, mukana tutut kasvot tietyistä piireistä eli SDP:stä, Vihreistä ja Vasemistoliitosta. Kuvia katsellessa tulee mieleen, että painostettiinko migriä ylhäältä tai muuten vaan vaikutusvaltaisilta tahoilta myöntämään lakkokenraali Mohammedille lupa oleskella toisten rahoilla? Ajoitus on ainakin mielenkiintoinen, kun lakon aikana tipahti!? Mohammed käytti julkisuutta hienosti hyväkseen - oli Tarjaa, Li:tä ja homo-Pekkaa. Vauvoja ja nuoria naisia toki käytettiin myös.

Vaikuttaa sille, että tämä lakkokenraali, sähköinsinöörinä esiintyvä ja Mohammed Jabbariksi itseään kutsuva muslimi on mies, jolla on varoja käytössään. Hänellä olisi liikkuvana miehenä ollut mahdollisuus hakea töitä muista muslimimaista tai mistä tahansa, mutta jostain syystä hän kuitenkin päätti, että työnteko on muita varten ja tuli aiheuttamaan hämminkiä Suomeen?
(toki olisin onnellinen ja yllättynyt, jos hän alkaisi tekemään töitä maansa eteen, kumman tahansa. Oikeita insinöörin töitä eikä mitää kolmas-sektoripaskaa)
Mohammed ja Tarja Halonen.jpg
Mohammed ja Tarja Halonen.jpg (67.58 KiB) Katsottu 13846 kertaa
Mohammed ja Haavisto.jpg
Mohammed ja Haavisto.jpg (20.24 KiB) Katsottu 13846 kertaa
Voisikohan muuten Pekka Haavisto puolisoineen lähteä tämän Mohammedin kanssa katselemaan Mosulista asuntoa Mohammedille ja tutustua samalla tilanteeseen, siellähän ei taida enää isikset juuri hillua ja sähköinssille töitä riittää, kun aletaan korjaamaan islaminuskon aiheuttamia tuhoja?
Mohammed ja Andersson.jpg
Mohammed ja Andersson.jpg (57.81 KiB) Katsottu 13846 kertaa
Mistä näitä äitejä löytyy ja mikä on tämänkaltaisten kuvien tarkoitus ellei sitten propagointi ja oman kultamunan hieronta?
Kuva
Viaton lapsi annettu suudeltavaksi kielteisiä tp-päätöksiä vastaan propagoivalle partamuslimi-imaamille (muslimit sanovat johtajia imaameiksi).

Kuva
Lakkokenraali Mohammed on esiintynyt olevansa kotoisin Mosulista, eikö häntä voitu palauttaa toisaalle Irakiin? Tai Mosuliin, ei siellä enää isikset hillu. Muslimivapaa se ei ole.
KUVAT: Mohammed Jabbar/Jetara fb

Mohammed Jabbariksi itseään kutsuvan mosulilaisinssin vaaralliseen retkeen ihan yksin läpi Euroopan voit perehtyä täällä(perustuu tämänkertaisen muhamatin omiin fb-postauksiin ja paikkatietoihin):
https://paavotajukangas.com/2017/03/19/ ... in-tarina/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

janita
Jane Marple
Viestit: 1003
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja janita »

Onpas nyt vähän pönttö postaus.

Turvapaikkapuhuttamiset on tehty jo kauan sitten, eikä vaikuttaminen somessa tai aktiivisuus mielenpsoituksissa vaikuta turvapaikkaan.

Tuo mielenosoitus liittyy kiristyneeseen turvapaikkalainsäädäntöön. Tällä hetkellä kielteisen päätöksen saa joku 80% hakijoista, kun vuosi aikaisemmin vastaava osuus sai myönteisen. Tilanne lähtömaassa ei ole kuitenkaan parempi.

Monikin tp-hakija on tällä hetkellä töissä, mutta sillä ei ole vaikutista turvapaikan saamiseen.

Mosuliin ei käsittääkseni tällä hetkellä palauteta ketään.

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

janita kirjoitti:Onpas nyt vähän pönttö postaus.

Turvapaikkapuhuttamiset on tehty jo kauan sitten, eikä vaikuttaminen somessa tai aktiivisuus mielenpsoituksissa vaikuta turvapaikkaan.

Tuo mielenosoitus liittyy kiristyneeseen turvapaikkalainsäädäntöön. Tällä hetkellä kielteisen päätöksen saa joku 80% hakijoista, kun vuosi aikaisemmin vastaava osuus sai myönteisen. Tilanne lähtömaassa ei ole kuitenkaan parempi.

Monikin tp-hakija on tällä hetkellä töissä, mutta sillä ei ole vaikutista turvapaikan saamiseen.

Mosuliin ei käsittääkseni tällä hetkellä palauteta ketään.
Kielteisiä taitaa olla nyt puolet päätöksistä, myönteisiä n.30% loput rauenneita ja tutkimatta jätettyjä.

Jabbar haki turvapaikkaa koska harrasti laskuvarjohyppyä. Tajukankaalta jäi huomaamatta yksi asia , Jabbar on ollut töissä tuolla Turkissa. Syy suomeen tuloon oli ilmainen elämä tekemättä mitään.
Jabbarille pitää antaa monoa persielle ja palauttaa sinne Turkkiin missä on vuosia asunnut ja hyppinyt sillä laskuvarjollaan.
Oleskelulupa kyllä irtosi jo viimeviikolla.

Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

janita kirjoitti: Tuo mielenosoitus liittyy kiristyneeseen turvapaikkalainsäädäntöön. Tällä hetkellä kielteisen päätöksen saa joku 80% hakijoista, kun vuosi aikaisemmin vastaava osuus sai myönteisen. Tilanne lähtömaassa ei ole kuitenkaan parempi.
Tilanne lähtömaassa on parempi. Toisekseen Turkissa ei edes ole sotaa.

janita kirjoitti: Monikin tp-hakija on tällä hetkellä töissä, mutta sillä ei ole vaikutista turvapaikan saamiseen.

Mosuliin ei käsittääkseni tällä hetkellä palauteta ketään.
Monikaan turvapaikanhakija ei ole tällä hetkellä töissä. Todella harva on.

Mikä siinä totuudessa on niin vastenmielistä teille suvakeille?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

valivali.jpg
valivali.jpg (70.17 KiB) Katsottu 12864 kertaa
Valitus Helsingin hallinto-oikeudelle

Ulkomaalaislain 193 § antamin oikeuksin valitan tehdystä päätöksestä koskien myönnettyä oleskelulupaa irakilaiselle Mohammed Jabbarille.

Jabbar oli saanut kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseensa, eikä kielteisen päätöksen jälkeen ole tullut esille mitään sellaista, joka puoltaisi uusinta päätöstä häntä koskien. Päinvastoin, sosiaalisessa mediassa olevat tiedot Jabbarin toiminnasta viimeisten vuosien aikana osoittavat, ettei hänellä ole ollut perusteltua syytä edes hakea turvapaikkaa Suomesta.

Näyttää ilmeiseltä, että suomalaisten poliittisten päättäjien aktiivisuus Helsingin Rautatieaseman mielenosoituksen yhteydessä ja etenkin Mohammed Jabbarin osalta on vaikuttanut uuteen, myönteiseen päätökseen. En voi tietää, mutta voin epäillä, että nämä Suomen poliittiset kärkinimet ovat suoraan olleet yhteydessä maahanmuuttovirastoon ja sitä kautta vaikuttaneet päätökseen. Jos tällaista yhteydenottoa ei ole ollut, on syytä epäillä, että maahanmuuttoviraston päätökseen ovat vaikuttaneet julkisuudessa esitetyt valokuvat, mm. valokuva Jabbarista Presidentti Halosen kanssa.

Vallan kolmijako
Suomessa lainsäädäntö perustuu vallan kolmijakoon. Sen mukaan vallan väärinkäytön estämiseksi lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettu toisistaan. Eduskunta päättää lainsäädännöstä, riippumaton oikeuslaitos tulkitsee lakia ja tuomitsee sen mukaan lain noudattamatta jättämisestä ja virkamiehet toimeenpanevat niin eduskunnan päätökset kuin oikeuslaitoksen antamat tuomiot.

Niin on, miltä näyttää. Monet suomalaiset kansanedustajat (nykyiset ja entiset) ovat antaneet tukensa laittomasti Suomessa oleville ulkomaan kansalaisille, etenkin Rautatieaseman mielenosoittajille. Mohammed Jabbar on sosiaalisessa mediassa olevien valokuvien perusteella ollut tekemisissä kansanedustajien kanssa yhdessä laittomien ulkomaalaisten kanssa. Kuvista muodostuu käsitys, että mielenosoittajat pyrkivät vaikuttamaan maahanmuuttoviraston päätöksiin kansanedustajien ja julkiseen sektoriin kuuluvien kansalaisten, kuten ns. kulttuuriväki, kautta.

Jabbarin toiminnasta sosiaalisen median esittämien valokuvien ja hänen omien kirjoitustensa kautta
- Kevät-kesällä 2014 Jabbar on elänyt Irakissa. Heinäkuussa - 2014 hän kertoo opiskelleensa Mosulissa.
- Heinäkuun 26. päivä 2014 hän on siirtynyt Etelä-Turkkiin.
Jabbar kertoo muuttaneensa kokonaan Turkkiin Yalovaan marraskuun 16. päivä 2014
- Kevät-kesällä 2015 hän muuttaa takaisin Irakiin Bagdadiin.
- 23. elokuuta 2015 hän lentää Turkkiin.
- 28. elokuuta 2015 hän matkustaa Kreikan puolelle Lesvoksen saarelle.
- Lesvokselta Jabbar matkusti Ateenaan 1. syyskuuta 2015
- Serbiassa hän on ollut syyskuun 4. päivä 2015.
- Kahdessa päivässä Jabbar matkusti Balkanin ja Itävallan läpi ja oli 6. syyskuuta 2015 Münchenissa Saksassa.
- Lokakuussa 2015 Jabbar tulee Malmöön Rosengårdin lähellä olevaan Norrbäcksgatanille.
- Jabbar kertoo muuttaneensa Helsinkiin 18. lokakuuta 2015

Yhteenveto Jabbarin asian käsittelystä maahanmuuttovirastossa
17.10.2015 saapui Suomeen useiden turvallisten maiden läpi
13.06.2016 Maahanmuuttoviraston haastattelu
13.07.2016 turvapaikka hylätty
Kuukauden kuluttua valitus päätöksestä

Helmi-maaliskuussa 2017 Rautatieaseman mielenosoituksessa pääjärjestäjänä, tapaamisia poliitikkojen kanssa, yhteiskuvissa Erkki Tuomiojan, Pekka Haaviston ja Tarja Halosen kanssa eri yhteyksissä.
16.03.2017 Turvapaikka

Oikaisuvaatimus
Vaadin, että Mohammed Jabbarille annettu oleskelulupa turvapaikkahakemukseen perustuen peruutetaan väärin perustein annettuna ja Jabbar palautetaan joko Irakiin tai EU-maahan, jonne hän on ensimmäiseksi tullut.

Vantaalla, 20 maaliskuuta 2017

Pauli Vahtera
KHT-tilintarkastaja, Vantaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kovasti arvostan Pauli Vahteran toimintaa, olisi toivottavaa, että valtiollamme olisi samanlaisia järkevyyteen pystyviä ja ROHKEITA ihmisiä töissä, mutta ei sille vaikuta. Muutoksen täytyy tulla ulkoa päin!

Vastaus valitukseen tulee olemaan ympäripyöreä nollavastaus ja herra Vahtera joutuu erityistarkkailuun, kyttäävät parhaillaan, josko saisi jotain vihameininkisyytettä nostettua häntä vastaan totuuden puhumisesta. Sellaiseksi on maamme mennyt. Sananvapaus on vaan sana ja sanat ovat vain sanoja, mitä ne pelkää? Sitäkö, että kansa tajuaisi miten maatamme johdetaan, siis vastuuttomasti. Teot ovat sitten asia erikseen, kohta saattaa joutua niihinkin ryhtymään, sen verran huolestuttavasti rajat vuotavat koko ajan. Tällä menolla saamme n. 40 000 hakemusta tänä vuonna - kivaa!(alempana tarkemmin, tammikuussa tuli kuitenkin yli 3000 tp-hakemusta.)

Tuntuuko kivalle jättää tällainen summa(velkakello) tulevaisuuteen maksettavaksi, eipä taida edes inflaatio pelastaa? Sota ehkä voisi muuttaa hieman lukuja.

Viime vuonna upotettiin miljardi muslimimiehille, mutta koulutuksesta imetään nyt pois. Toki jotkut paskat taidekoulut voikin vaikka polttaa, oikea taiteilija ei mitään taidekoulua ole ennenkään tarttenut.

No, nyt ei riitä rahat, lapsensairaalan rahankeräys taitaa olla vaan jonkun rahanvedätyskeino? Muutenkin olettaisin valtion hoitavan meille lastensairaalan, meillä on kuitenkin perinteitä olla edelläkävijöitä lastenhoidossa. Perinteet ovat paskoja päättäjien mielestä, sillehän tämä vaikuttaa. Montako lastenosastoa lääkäreineen, hoitajineen oltaisi miljardilla saatu?

Tänä vuonna kustannus tulee olemaan vielä suurempi, se on vaan vaikeampi laskea, sillä rahoitus tulee välillä kunnilta, minne kultamunat on halunneet muuttaa. Vaikea on myös laskea kaikkia viranomaiskustannuksia. On syytä muistaa myös se, että jatkuvasti tulee uutta miestä rajan yli, vaikka aiempiakaan ei ole saatu käsiteltyä, saatu poistettua. Jos ei halua lähteä, ei oo pakko. Edes papereita ei ole pakko näyttää, jos olet isossa porukassa leirillä.

Minne menet Suomi hei, oletko kenties hukkaan menossa? Mahtaa poliiseja vituttaa, siellä on kuitenkin hyviä ja tarpeen tullen koviakin jätkiä ja muijia töissä, mutta ylhäältä jarrutellaan. Toinen asia on se, että mitä "uutta" kohtaavat työssään - hassuja tarinoita olen kuullut.
Tunkua on Suomeen yhä tuhansia kuukaudessa - siitä ei vain puhuta.jpg
Tunkua on Suomeen yhä tuhansia kuukaudessa - siitä ei vain puhuta.jpg (40.84 KiB) Katsottu 12474 kertaa
Mitähän näille tammikuussa tulleille tehdään, vauhti on vajaa 1000 matua/vko eli pelkästään tämän vuoden tammikuussa tuli 3577 tph:aa. Tällä menolla saamme tänä vuonna ehkä rikki 40 000 tunkijaa tänä vuonna? Löytyykö heille olkapää mihin taqiyya-itkut voi vetäistä(joukossa on toki myös ryssiä, he oppivat Suomeen helposti).

Miettikääpä huviksenne, paljonko yksi työtön maksaa, vaatii pari keskipalkkaista varmaankin yhden elättämiseen? Onko maallamme vara ottaa tänne työttömien pummien laumaa jostain kamelinvitusta(hevonvitusta ei toimi tässä)? Ymmärrän, jos ovat ahkeria, motivoituneita ja ammattitaitoisia, koska meillä on jo omasta takaa riittävästi vedettävää(nuorisotyöttömyys), emme kaipaa muslimimiehiä rukoushetkineen tänne.

Tai minä ja pari muuta ei kaipaa... Mulle riitti, kun somali selitti mulle jossain hississä, että koira on likainen kuin sika - siinä se sitten hyppi ympäri hissiä ja joutui tekemään ylimääräisiä puhdistusriittejä, kun mun peto sitä koski - koira on haram, arvosteluasteikossa samalla tasolla varmaan huivittoman naisen kanssa joillekin?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Saako turvapaikan painostamalla, hki-lakko esimerkkinä?

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Jabbar sai oleskeluluvan kun kävi Tarja Halosen kanssa elokuvissa, sitten se lähti veronmaksajien rahoilla lomalle turkkiin mistä Suomeen aikoinaan tulikin


Mohammed Jabbar saapui Turkista Suomeen, sai turvapaikan ja on nyt lomalla Turkissa
https://pt-media.org/2018/02/08/mohamme ... -turkissa/
Liitteet
17021489_10207936971012390_6050239322871693373_n.jpg
17021489_10207936971012390_6050239322871693373_n.jpg (67.58 KiB) Katsottu 8922 kertaa
16999173_10207937976517527_6482792431893183016_n.jpg
16999173_10207937976517527_6482792431893183016_n.jpg (34.49 KiB) Katsottu 8922 kertaa
jabbar-2.jpg
jabbar-2.jpg (107.98 KiB) Katsottu 8922 kertaa

Vastaa Viestiin