(U) Laureen Rahn, 1980

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Minä taas olen ikäluokkaa joka on viettänyt koko lapsuutensa ja nuoruutensa lankapuhelimessa roikkuen. Tuo koodisysteemikin on tuttu vaikkei Suomessa koskaan kummemmin käytetty.
Noita koodeja ei mielestäni pidetty minään salaisena juttuna kuten vaikka pankkikortin tunnuslukua ja sellaiset oli useimmiten kirjoitettuna puhelimeen tai sen viereen. Sehän tarvittiin siinä hetkessä kun soitettiin ja siinä ei ollut aikaa muistella. Tuollaiset piti pitää helposti puhelimen äärestä nähtävillä.
Eli kuka hyvään kodissa käynyt on voinut sen ottaa talteen. Jos koodin on saanut päättää itse, se on usein ollut joku itsestäänselvyys kuten juurikin lapsen syntymäpäivä tms. jota ei vieraammankaan perhettä tuntevan tarvitse juuri miettiä arvatakseen.

Noihin Laureenin äidille tulleisiin soittoihin ja niiden jäljitykseen sen verran, että jo tuolloin oli puhelimia joiden jäljitys ei tahtonut onnistua. Tai se oli yhdentekevää päätyen johonkin julkiseen puhelinkioskiin. Mutta soittajan osavaltio ja kaupunki luulisi jäävän tietoihin kuitenkin. Silläkin pitäisi olla merkitystä.
Äh, minua raivostuttaa jälleen sama juttu kuin mitä näiden jenkkilän kadonneiden tyttöjen jutuissa usein ennenkin: ensin virkavalta leimaa tytön karkulaiseksi ja kun juttua viimein aletaan tutkia, kaikki jäljet ovat jo kylmiä.

En kyllä ihan suoriltaan olisi hukkaamassa sitäkään ajatusta että kulmilla olisi liikkunut sarjamurhaaja. Kuitenkin kolme ihan lähellä toisiaan kadonnutta tyttöä ja nuorta naista on vähän liian iso määrä tilastopoikkeamaksi. Tai että tyttöjen katoamiset liittyisivät muuten toisiinsa. Asiaa tutkineet: onko Rachelin ja Denisen katoamisista mitään tarkempia tietoja? Rachel ja Laureen mitä luultavimmin tunsivat tai ainakin tiesivät toisensa jos olivat liki saman ikäiset ja kävivät samaa koulua.

Täysin mielikuvituksen tuotetta ja Rachelin Charlyprojektista löydetyin heppoisin todistein kasattu voisi olla skenaario jossa ensin kadonneella Rachelilla on katastrofaaliset kotiolot ja kaksi muuta auttavat hänet katoamaan. Täysikasvuisella Denisellä olisi voinut olla ystäviä tai tuttavuuksia Kaliforniassa ja sitä kautta katoaminen järjestetään. Jos lisätään vielä soppaan Laureenin ja Rachelin romanssi se selittäisi näppärästi Laureenin halun kadota samalla tavalla heti perään. Sitten Deniselle tulee epäilys että hän on epäiltynä ja hän häipyy itse samalla hyväksi todetulla äkkikatoamismenetelmällä.

Ei vaan. Tietämättä tuon enempää kuin mitä Charlyissä kerrotaan kahdesta muusta tytöstä, jutut vaikuttavat kyllä erilaisilta. Rachel oli tupakoiva ja uhmakas teini ja hänet oli viimeksi nähty juttelevan kriminaalin sorttisten miesten kanssa. Hän voisi hyvinkin olla sen sortin tyttö joka suunnittelisi karkaamista tai lähtisi kun tilaisuus tarjotaan. Jos hän olisi ollut fiksu ja miettinyt hatkojen ottamista jo aikaa, hän olisi voinut painaa muistiinsa tai kirjoittaa ylös hyödyllisiä numerosarjoja. Ehkä jo aikapäivät sitten. Noita puhelukoodeja ei vaihdettu ikinä. Hän voisi olla se joka niihin on joskus soitellut päädyttyään Kaliforniassa vaikeuksiin.

Denisestä taas kerrotaan hänen lähteneen baarista mennäkseen bileisiin. Mahdollisesti humalassa ollut nuori nainen hortoilemassa yöaikaan ties missä kuulostaa sellaiselta perinteiseltä henkirikoksen uhriksi joutuvalta helpolta saaliilta. Kuin myös sellaiselta, jonka surmaaja voisi löytyä myös lähipiiristä. Exä, mustasukkainen poikaystävä ja niin edespäin.

Mutta jos jätetään sarjamurhaajateoria sikseen ja stereotyypitetään Rachel karkuriksi ja Denise normaaliksi kännisurmaksi jossa vaan uhri osataan kätkeä epätavallisen hyvin, niin Laureenin katoaminen muuttuu entistäkin omituisemmaksi. Olisivatko ystävät oikeasti voineet pitää turpansa kiinni tietämistään yksityiskohdista jos olisivat jotakin tienneet? En oikein usko. Ehkä alkuun mutta tuskin kovin pitkään kun käy selväksi, että juttu on vakava ja Laureen pysyy kateissa.
Mutta sekin tuntuu epätodennäköiseltä että 14-vuotiaalla olisi ollut sen lajin salaisuuksia joista yksikään kaveri ei tietäisi yhtään mitään.

Laureenin isä olisi muuten todella hyvä lisä epäiltyjen listalle. Vaikka perheenjäseniä ei virallisesti epäilläkään. Enkä nyt puhu karkaamisesta isän luo vaan uskon yhä ettei Laureen olisi sukkasillaan mihinkään lähtenyt. Oletan että hänet ruumiina on ulos kannettu. Mutta koska isästä ei näy mitään merkintöjä, onko syytä olettaa ettei sellaista henkilöä ollut laisinkaan?
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja skoone »

fangs kirjoitti: - Laureenin ystävä joka poistui asunnosta aiemmin katoamisiltana, teki itsemurhan 5 vuotta myöhemmin. Herättää vähän epäilyksiä, vaikka toki ihmiset tekee itsemurhia vähän väliä ilman että heillä on mitään tekemistä kenenkään katoamisen kanssa. Silti kiinnostaisi tietää, millä tavalla hänet on pystytty sulkemaan ulos niin ettei hänellä varmasti ole mitään tekemistä Laureenin katoamisen kanssa? Ja oliko hän Laureenin poikaystävä, tai sen toisen asunnossa tuona iltana olleen tytön poikaystävä, vai ihan vain ystävä molemmille?

-...
Kun luin kaikki asiaa koskevan täältä, mieleeni tuli seuraava juttu:

Tuo "ystävä", miespuolinen oli juoninut asian.
Siis, miesp muka kuulee rapusta ääniä ja poistuu takaovesta? Siis talon takaovi oli eka kerroksessa ja asunto oli kolmannessa kerroksessa... Hmm.

Siis tuo itsarin tehnyt "poika" teki kauppaa jonkun "huume- ja ehkä tyttökauppiaankin" kanssa. Hän tiesi, että Laureen on yksin ystävättärensä kanssa kotona. Miesp hankki viinaa ja juotti tytöt känniin, mutta myös jotain huumeita oli ehkä kuvioissa mukana.

Toisen sammuneen tytön miesp kantoi nukkumaan Laureenin sänkyyn (siis olen ihmetellyt, miksi tuo tyttö nukkui siellä eikä sohvalla...eikä siis herännyt mihinkään...). Ehkä miesp pelasi aikaa tällä, eli kun Laureenin äiskä tulisi kotiin ja kurkkaisi huoneen ovelta, niin hän luulisi Laureenin nukkuvan siellä...

Rapun valot sammutettiin sen vuoksi, että huumeisiin ilmeisesti jo silloin menehtyneen Laureenin ruumis voitiin kuljettaa ulkona odottavaan autoon niin, että kukaan ei näe.

Toinen vaihtoehto olisi se, että huumattu Laureen vietiin "tyttökauppiaiden" käsiin...

Tällä miesp saattoi olla kova huumeriippuvuus ja hankki itselleen huumeita myymällä tyttöjä...tai sitten hankki rahaa muuten vain...
Muista lähdekritiikki!
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Minkähän ikäisiä nämä Laureenin kaverit siis olivat? Olen koko ajan ajatellut että suunnilleen 14-vuotiaita, jolloin nuo kovin radikaalit huume-, ihmiskauppa- ja ruumiinhävitysjutut tuntuvat epätodennäköisiltä. Toki jos he ovat olleet selvästi vanhempia, niin ne ovat ehkä mahdollisia.

Epäilisin kuitenkin pikemmin tytöllä kuin pojalla olevan jotain tekemistä asian kanssa. Jos poika olisi homman takana niin myös tytön pitäisi tietää siitä. Hän ei kuitenkaan ole puhunut mitään vaikka pojan kuolemastakin on jo yli 30 vuotta. Sen sijaan poika voi olla täysin tietämätön mistään, jos jotain on tapahtunut vasta hänen poistuttuaan.

Sarjamurhaajateoriaan en usko, koska siihen on todella vaikea saada yhdistettyä nämä puhelut Kaliforniassa ja Laureenin äidille. Pikemmin soittaja on Laureen tai joku joka on ollut häneen yhteyksissä. Veikkaan siis että Laureen on ollut elossa vielä ainakin jonkin aikaa asunnolta lähdettyään, kenties on vieläkin.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja fangs »

Siitä asunnosta... Tämä on pelkkä veikkaus, mutta olettaisin että takaovesta on päässyt paloportaita ulos, koska kerran poika on poistunut asunnosta takaovesta luultuaan Judithin tulevan kotiin. Paloportaat on yleensä sellaiset kapeat metalliset rappuset, joita varsinkin vanhemmissa asuinrakennuksissa on käytetty.

Puhelinkoodista... Voi toki olla teoriassa mahdollista että joku muu on saanut sen käsiinsä ja käyttänyt sitä. On kyllä taas yksi todella erikoinen yhteensattuma jos näin on - että joku olisi juuri joitain kuukausia Laureenin katoamisen jälkeen yhtäkkiä päättänyt soittaa Judithin laskuun, jos ei tällaista yleensäkään tapahtunut. Ja soittanut kaiken lisäksi vielä johonkin nuorten auttavaan linjaan. Kalifornialaisesta motellista, jonne Judithilla ei ollut mitään yhteyksiä. Ilmeisesti tapauksen tutkijat ja Judithin myöhemmin palkkaama yksityisetsivä myös lähtivät liikkeelle oletuksesta että Laureen on ne puhelut Judithin laskuun tehnyt.

Minuakin kiinnostaisi tietää noiden ystävien iät. Ja mistä olivat saaneet olutta ja viiniä (ikäraja 21)? Oliko tapana useinkin juoda vai oliko tämä Laureenin ensikokeiluja? Jossain luki, että yleensä Laureen lähti äitinsä ja äidin tenniksenpelaaja-miesystävän kanssa mukaan niihin tennisturnauksiin missä Judith katoamisiltanakin oli, mutta juuri tälle illalle oli pyytänyt lupaa jäädä kotiin ja olikin sitten saanut jäädä. Oliko tarkoitus jäädä kotiin ihan vain siksi että olivat saaneet sitä alkoholia hommattua vai oliko muitakin suunnitelmia? Ja kiinnostaisi myös tietää olivatko juoneet paljonkin vai vähän vain maistelleet. Alkoholiin tottumattomalle 14-vuotiaalle saattaa vähäinenkin määrä olla yllättävän paljon. Oliko Laureenin naispuolinen ystävä sammunut sinne sänkyyn ja ei ehkä siksi kuullut mitä asunnossa tapahtui? Tämä toki vain arvailua.

Minusta on kiinnostavaa, että sekä etu- että takaovi olivat auki Laureenin kadottua. Tulee mieleen että olisiko joku tullut sisään takaovesta ja sitten lähtenyt ulos etuovesta Laureenin kanssa (oli Laureen sitten siinä vaiheessa elossa tai kuollut). Se selittäisi myös ne irtiruuvatut lamput, etuovesta ollut tarkoituskin poistua koska takaoven kautta paloportaita olisi vaikeaa kuskata kuollutta, tajutonta tai vastentahtoista teiniä, ja siksi rappukäytävät oli saatava pimeäksi ettei naapurit näkisi...
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Ainahan teinit on viinaa jostain saaneet. Sen lähdettä en pidä mitenkään oleellisena.

Minusta todennäköisintä on että Laureen on suunnitelmallisesti karannut ja päätynyt Kaliforniaan. Joku tuntematon taho, joka ehkä liittyy näihin pornojuttuihin on ollut hommassa mukana ja Laureenin elämä on mennyt huonoon suuntaan. Luultavasti hän on päätynyt prostituoiduksi ja hyvin mahdollisesti myös narkkariksi.

Avun pyytäminen kotoa on käynyt mielessä (siitä soitot) mutta hävennyt itseään niin paljon ettei ole lopulta kehdannut. Nyt hän on joko kuollut tai päättänyt elää lopullisesti erossa äidistään.

Kavereilla saattaa olla jotain tietoa asiasta, mutta ei välttämättä. Muut katoamiset eivät liity asiaan mitenkään. Se on tietysti yhteensattuma, mutta muut teoriat vaativat minusta vielä oudompia yhteensattumia.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja fangs »

Toki teinit ovat aina viinaa saaneet (myönnän itsekin saaneeni tuon ikäisenä), mutta minusta olisi kiinnostavaa silti tietää mistä sitä on hommattu juuri tätä katoamisiltaa varten. Onko ollut esimerkiksi paljonkin vanhempia kavereita ja millainen suhde heihin on ollut, millaisissa porukoissa ovat pyörineet jne. Todennäköisesti se ei liity katoamiseen, mutta minusta olisi kyllä kiinnostavaa ja tärkeää tietää ihan kaikki katoamisiltaan liittyvä. Toki poliisi varmasti on noita asioita tutkinutkin vaikkei niistä ole julkisuuteen tiedotettukaan.

Itse en oikein osaa päättää mitä vaihtoehtoa pidän todennäköisimpänä Laureenin katoamissyyksi, tässä on niin paljon piirteitä että monet eri skenaariot voisivat olla uskottavia ja mahdollisia. Ketjussa aiemmin pohdittuihin lisään vielä, että sitä ihmiskauppaakaan ei minusta voi sulkea pois vaikka näin Suomen kontekstissa ajateltuna se tuntuisikin kaukaa haetulta. Yhdysvallat on kuitenkin ihan hemmetin paljon isompi ja liittovaltiona hallinnollisesti hajanaisempi maa, ja ihmiskauppa ei todistettavasti siellä liity pelkästään köyhistä maista kuskattuihin prostituoituihin vaan myös amerikkalaislapsia ja -nuoria joutuu vuosittain ihmiskaupan uhriksi. Etenkin kotoa karanneet ovat riskiryhmässä. Nuo ihmiskauppatapaukset eivät myöskään aina tapahdu voimalla vaan nuorta tyttöä voidaan houkutella lähtemään esim. tyhjin lupauksin vaikkapa mallin- tai näyttelijänurasta, ja siihen ansaan jos astuu niin sitten onkin vaikeampi päästä enää pois. Sellaiset tapaukset varmasti joskus virheellisesti luokitellaan ihan tavallisiksi karkulaisiksi, jos näyttää siltä että nuori on vapaasta tahdostaan lähtenyt eikä ole tietoa mihin on päätynyt. Tuo motellissa majailu, JOS ne puhelut oli tosiaan tehnyt Laureen, voisi viitata siihen, vaikka toki on muitakin syitä miksi on saattanut siellä motellissa olla.

Hotels and motels are a major venue for domestic sex trafficking. Traffickers can quickly change locations to avoid detection and buyers prefer the anonymity.[69] Trafficking in hotels tend to be pimp-based, with most victims being US citizens.[70] Many hotel staff and employees are not trained, and many hotel owners avoid making a public stand because they do not want their names associated with sex trafficking.[71]
Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

fangs kirjoitti:^ Kolmekerroksisen talon kolmannessa kerroksessa asuivat. Ei ole tarkempaa tietoa oliko se tavallinen kerrostalo jossa useampia asuntoja joka kerroksessa, vaiko esimerkiksi tuolla Yhdysvaltain koillisosassa yleinen triple decker. Takaovi tosiaan ollut kuitenkin olemassa kun se mainitaan useammassakin yhteydessä (esim. ystävä poistunut takaovesta ja kuullut Laureenin lukitsevan oven perässään; aamulla taas takaoven sanotaan olleen auki). Mahdollisesti takaoven takana nimenomaan jonkinlainen parveke+paloportaat sieltä alas.

Tämä oli Laureenin kotikatu... jos tuota katua "kulkee" google mapsin avulla eteenpäin, niin tekee ainakin pari huomiota: noita kolmekerroksisia taloja on siellä aika paljon, ja toisekseen alue on niin tiiviisti rakennettua, että jos meinaa jonkun ruumiin pysyvästi kätkeä niin täytyisi olla auto johon se on aika nopeasti saatu ja viety ihan muualle. Tai sitten Laureen tosiaan on viety pois vielä elossa. (Toki tuo on uutta kuvaa alueesta enkä tiedä miltä se näytti vuonna 1980, mutta ei tuo nyt miltään modernilta uudisrakennetulta alueelta näytä... eli eiköhän tuo ole ollut tuollaista aika tiiviisti vieri viereen asutettua aluetta jo vuonna 1980.)

PS. ihan hirveä juttu aumari. Vilpitön osanottoni menetyksestäsi. :cry:
Liekö väliä mutta Laureenin tarkka osoite oli ilmeisesti tämä; 239 Merrimack Street (lähde: https://www.doj.nh.gov/criminal/cold-ca ... n-rahn.htm)
Yritin itse "kävellä" tuota katua mutta en löytänyt oikeaa taloa. Voi toki olla aivan erinäköinen kun tuolloin...
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Tuossa osoitteessa ei tosiaan näy sopivaa taloa, mutta onhan se voitu purkaa tässä välissä. En ole varma kummalla puolella 239 olisi (meneekö jenkeissä numerointi niin kuin Suomessa että parilliset on toisella puolella katua ja parittomat toisella?) mutta siinä on ainakin kohdalla uudehko päiväkodin näköinen rakennus, joka lienee rakennettu vuoden 1980 jälkeen. Toisella puolella on vanhemman näköisiä omakotitaloja, mutta ihan vieressä on myös parkkipaikka, johon olisi mahtunut pieni kerrostalo.

229:ssä olisi juuri kuvaukseen sopiva kolmikerroksinen talo. Samoin 233:ssa.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja fangs »

Yleensä ne numerot menevät niin, että parilliset ovat toisella puolen katua ja parittomat toisella, mutta muuten ne katunumerot menevät siellä vähän eri logiikalla ja hyppelehtivät kummallisesti niin että kaikkia numeroita ei tietyllä kadulla käytetä vaan niitä puuttuu välistä, esim. niin että uuden korttelin alusta saattaa jatkua numerointi eri kohdasta vaikka olisikin samaa katua.

Kiitos Tay77, tuo oli uusi linkki minulle. Samaa mieltä Tuomion Pasuunan kanssa että tuon osoitteen kohdalla ei näytä olevan sopivaa rakennusta... Harmi, olisi ollut oikeasti mielenkiintoista nähdä se talo. Olisiko sitten tosiaan purettu välissä ja rakennettu tilalle... Sinänsä ei nyt niin suuri ihme vaikka olisikin, kun tässä on kuitenkin kulunut jo 37 vuotta. Huonoa tuuria kyllä jos juuri se on purettu koska tuolla kadulla on kuitenkin paljon myös selvästi vanhempia rakennuksia.

Tuossa linkissä oli minulle uutta tietoa myös se, että sen mukaan Laureenin ystävä (ilmeisesti se naispuolinen joka jäi sinne yöksi) kertoi että Laureen oli ollut jo sängyssä, ennen kuin oli ottanut tyynyn ja peiton ja mennyt sohvalle. Itse aiemmin ajattelin tilanteen menneen jotenkin niin, että Laureen olisi tarjonnut ystävälleen sänkynsä yösijaksi ja mennyt itse sohvalle jo alunperinkin, mutta tuo kuulostaa siltä että oli mennyt ensin ihan normaalisti sänkyynsä nukkumaan mutta olikin yhtäkkiä muuttanut mielensä. Mikähän sai muuttamaan mielensä?
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

14-vuotiaan humalaisen tytön toiminta ei välttämättä ole täysin loogista. On ihan mahdollista, että hän on ensin mennyt vain nukkumaan ja sitten tullut ajatelleeksi, että olisi kohteliasta antaa vieraalle mukavampi nukkumapaikka.

Tai sitten koko juttu voi olla keksitty, jos ystävätär tietää asiasta enemmän kuin kertoo.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja fangs »

Hei tämän jutun olinkin jo unohtanut, tuli mieleen tuosta rakennuksen pohdinnasta: Websleuthsin Laureenia käsittelevässä ketjussa kirjoittaa nimimerkki lmb, joka kertoo tunteneensa Laureenin nuorena ohimennen. Millään tavalla tätä ei voi tietenkään varmistaa puhuuko totta vai ei, mutta juttunsa kuulostaa ihan uskottavalta eikä mitenkään erityisen huomiohakuiselta tms. Viestit on kirjoitettu kymmenen vuotta sitten, eikä ko. nimimerkki ole mikään palstan vakkari vaan ilmeisesti rekisteröitynyt pelkästään tuota Laureenin ketjua varten.

lmb:n ensimmäinen viesti löytyy sivulta 2, sivun toisiksi alimmainen viesti. Lyhyesti:
lmb kertoo muuttaneensa Massachusettsista New Hampshireen ja hänen uudessa koulussaan Laureen oli ollut yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka oli ollut hänelle ystävällinen. Pian Laureen oli kuitenkin kertonut muuttavansa ja vaihtanut koulua. Nimimerkki lmb ei ollut sitten kuullut Laureenista uudelleen ennen kuin oli nähnyt Union Leaderin (paikallinen sanomalehti) etusivulla jutun hänen katoamisestaan. Vasta tuosta jutusta hänelle oli selvinnyt että Laureen oli muuttanut vain kadun päähän hänen omasta kodistaan, ja hän ihmettelee edelleen miksi Laureen oli vaihtanut Parkside Jr. High kouluun, vaikka hänen osoitteensa olisi ehdottomasti kuulunut Hillside Jr. High:n piiriin.
Sitten lmb puhuu juoruista joita alueella liikkui Laureenin katoamisen jälkeen: jotkut uskoivat että Laureenin rakennuksessa asui seksuaalirikollinen joka olisi tappanut Laureenin, jotkut sanoivat että "Moonies" joita oli alueella siihen aikaan rekrytoimissa, olisivat saaneet Laureenin mukaansa, ja joidenkin mukaan samalla kadulla sijainneen kulmakaupan omistajilla oli sormensa pelissä. Nämä olivat kuitenkin kaikki pelkkiä juoruja, kuten hän itsekin sanoo.

Toisessa viestissään ko. nimimerkki pohtii, onko poliisi käyttänyt ruumiskoiria alueella, ja sanoo että Laureenin asuinrakennuksen takana oli kuja jolla olisi voinut olla monia piilopaikkoja ruumiille. Kertoo olleensa poliisiin yhteydessä asian tiimoilta, mutta ei ole saanut vastausta.
Roadkill666
Remington Steele
Viestit: 217
Liittynyt: Ma Marras 17, 2014 11:06 pm
Paikkakunta: There's no more room in hell, then the dead will walk the earth

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja Roadkill666 »

Onko toi Saint Anne Parish Center se päiväkoti, josta joku puhui?
Ainakin mapsi antaa siihen kohtaan 239 Merrimack Street.. Mitä googletuksella löysin, niin toi Parish Center on vissiin rakennettu 1993, eli voisi olla hyvinkin mahdollista, että talo missä Laureen on asunut, on ollut juuri tuossa, mutta on myöhemmin purettu ja rakennettu uusi rakennut tilalle.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: (U) Laureen Rahn, 1980

Viesti Kirjoittaja fangs »

^ Voi hyvinkin olla, että se talo jossa Laureen ja Judith asuivat, on ollut juuri siinä paikalla. Se selittäisi tuon osoitteen.
Laureenin äiti kai jäi aluksi asumaan siihen asuntoon, mutta muutti Floridaan joitain vuosia Laureenin katoamisen jälkeen, joten tuossa välissä olisi hyvin ehditty se asuinrakennus purkaa ja rakentaa tuo tilalle.
Vastaa Viestiin