Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja fangs »

Jaaha ja taas olisi tosi "merkittävää" tietoa ja "läpimurtoa" tiedossa. Uskokoon ken tahtoo (vaikka toki olisin mielelläni väärässä ja iloisesti yllättynyt jos sieltä jotain oikeasti uutta tietoa tulisi).
Australialainen tv-kanava: Paljastamme viikonloppuna "merkittävää uutta tietoa" kadonneen Madeleine-tytön tapauksesta


Tv-kanava väittää tehneensä "merkittävän läpimurron" Portugalissa 10 vuotta sitten kadonneen Maddy-tytön tapauksessa.

Useiden brittilehtien mukaan australialaisen Channel 7 -tv-kanavan ohjelma väittää tehneensä "merkittävän läpimurron" brittiläisen Madeleine McCannin tapauksessa.

Madeleinen vanhemmat ovat kehottaneet tv-kanavaa antamaan kaikki tiedot poliisille välittömästi.

- Jos ohjelma sisältää jotain uskottavaa, tuoretta tietoa tapauksesta, tottakai heidän pitäisi ilmoittaa heti poliiseille, Madeleinen vanhempien tiedottaja sanoi brittilehdille.

Kanava ei kuitenkaan aio luovuttaa mitään tietojaan poliisien käyttöön ennen kuin dokumenttiohjelma on lopulta sunnuntai-iltana esitetty.

Channel 7 -kanavan mukaan kyseessä on "historiallinen televisiotapahtuma".

Se tiedetään, että ohjelmassa haastatellaan ainakin tapauksen alkuperäistä tutkinnanjohtajaa, Goncalo Amaralia.

Madeleine McCannin katoamisesta tulee pian kuluneeksi tasan kymmenen vuotta.

Maddy katosi kolmevuotiaana hotellihuoneistosta Praia da Luzissa 3.5.2007 kesken perheen lomamatkan.

Madeleinen vanhemmat Gerry ja Kate McCann olivat lähteneet noin sadan metrin päässä sijaitsevaan ravintolaan syömään ja jättäneet Maddyn ja hänen kaksivuotiaat kaksoissisaruksensa yksin hotellihuoneistoon nukkumaan.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704 ... 4_ul.shtml

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Täytyypä seurata mitä merkittävää..https://www.facebook.com/7sundaynight/

aumari
Vic Mackey
Viestit: 1976
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja aumari »

Vuosia sitten oli jotain arvelua australialaiskytköksestä. Jossain (Välimeren?) satamassa oli ollut vene tai huvipursi ja siellä australialaisnainen, jolla oli ollut Madeleinen näköinen tyttö mukanaan. En muista kuinka kauan tytön katoamisen jälkeen tämä havainto oli tehty.

Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Roly »

aumari kirjoitti:Vuosia sitten oli jotain arvelua australialaiskytköksestä. Jossain (Välimeren?) satamassa oli ollut vene tai huvipursi ja siellä australialaisnainen, jolla oli ollut Madeleinen näköinen tyttö mukanaan. En muista kuinka kauan tytön katoamisen jälkeen tämä havainto oli tehty.
Muisteletko tuota 'ruotsalaista' luksusjahtia, joka pääsi livahtamaan satamasta tutkimatta. Sille oli ilmoitettu seuraavaksi satamaksi Portugalin Albufeira mutta sinne se ei koskaan saapunut. Australialainen Victoria Beckhamin näköinen nainen taas odotteli Barcelonan Olympic Marinassa uuden tyttärensä 'toimitusta' ja kyseli sen perään useasti satamassa olleelta brittimieheltä. Olisiko tulossa oleva uusi uutinen tosiaankin jotenkin tuohon liittyvää vai jotakin aivan uutta?
http://www.express.co.uk/news/uk/119199 ... ht-mystery

fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja fangs »

Olisi kyllä hienoa, jos jotain ihan oikeasti uutta ja merkittävää selviäisi. Miltei kymmenen vuotta vaan on hehkutettu milloin mitäkin uutta käännettä eikä mitään uutta kuitenkaan ikinä selviä, joten hirveästi ei kyllä uskalla tällaisille ladata odotuksia. :D Veikkaan siis että se merkittäväksi hehkutettu käänne on joku täysin mitätön sanamuoto joltain tutkijalta tai joku yllättävä "todistaja" jonka jutuille ei löydy mitään sen kummempaa faktaa... mutta todellakin toivon että olisin väärässä ja se olisi vihdoin jotain oikeastikin merkittävää. Kuulolla aion siis minäkin pysyä sunnuntaina.

Madeleinen tapaus ei varsinaisesti ole minusta koskaan ollut niitä "mielenkiintoisimpia" katoamistapauksia, mutta silti se on yksi niistä joihin kaikkein eniten toivoisin ratkaisua. Voisi joko loppua se surevien vanhempien turha syyttely jos ovat syyttömiä tai sitten toisaalta saisivat vihdoin ansionsa mukaan jos ovat vetäneet tällaista teatteria alusta asti. Tää on vähän kuin Ulvila Suomessa siinä mielessä että jotkut on vaan päättäneet sokeasti ja ihan hirveän vahvasti uskoa vanhempien syyllisyyteen ja toiset syyttömyyteen, vaikka oikeasti kukaan ei tiedä mitä ihan todella tapahtui.

Itse en usko että nämä vanhemmat ovat ainakaan tahallaan murhanneet lastaan jossain ihan vieraan maan lomakohteessa, ja tuskin uskoo moni muukaan. Se sitten, että ovatko vahingossa aiheuttaneet Madeleinen kuoleman ja piilottaneet ruumiin kuten spekuloidaan... no ei voi muuta sanoa, kuin että täytyy molempien olla todellisia psykopaatteja jos ovat tuollaista show'ta pystyneet pitämään yllä vuosikausia sen jälkeen... Ja lisäksi on täytynyt olla myös tuuria matkassa jos ovat onnistuneet noin vaan piilottamaan ruumiin vieraassa maassa ja vieläpä suht suositussa lomakohteessa niin ettei sitä ole koskaan löytynyt. Ajattelisin, että jos olisi käynyt joku vahinko jonka seurauksena Madeleine olisi kuollut ja vanhemmat sitten hävittäneet ruumiin, niin todennäköisemmin olisivat antaneet koko tapauksen kuolla ajan myötä ja olleet tyytyväisiä julkisuuden hiipumisesta sen sijaan että olisivat pitäneet kaikin keinoin tapausta pinnalla ja julkisuudessa. Toki voi olla mahdollista sekin että ovat jotain narsistisia psykopaatteja molemmat, ja nauttineet kaikesta siitä huomiosta ja julkisuudesta. Lähtökohtaisesti en siis usko vanhempien syyllisyyteen vaan vieraaseen tekijään, mutta ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat niin mitenkään vahva ei ole mielipiteeni vaan tyyliin 60-40. JOS vanhemmat ovat syyllisiä ja JOS ovat niin käsittämättömän kylmiä ja sairata psykoja että ovat tällaista show'ta pitäneet yllä viimeiset kymmenen vuotta, niin ansaitsevat kyllä kaikki mahdolliset seuraamukset.

Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Roly »

[quote="Roly]Muisteletko tuota 'ruotsalaista' luksusjahtia, joka pääsi livahtamaan satamasta tutkimatta. Sille oli ilmoitettu seuraavaksi satamaksi Portugalin Albufeira mutta sinne se ei koskaan saapunut. Australialainen Victoria Beckhamin näköinen nainen taas odotteli Barcelonan Olympic Marinassa uuden tyttärensä 'toimitusta' ja kyseli sen perään useasti satamassa olleelta brittimieheltä. Olisiko tulossa oleva uusi uutinen tosiaankin jotenkin tuohon liittyvää vai jotakin aivan uutta?[/quote]
Jatkoa tuohon: Itse en usko vanhempien syyllisyyteen muuta kuin siinä, että jättivät lapset nukkumaan vartioimatta. Mutta molemmat olivat lääkäreitä ja isä kuuluisa sydänkirurgi ja äidin kummallinen epätoivoinen lause katoamisen jälkeen "They have taken her". Tuosta voisi spekuloida tilanteen, jossa rikkaan australialaisen perheen tytär olisi kuollut tilanteessa, jossa kirurgina olisi ollut jompikumpi vanhempi, todennäköisesti kuuluisa sydänkirurgi ja professori isä. Kuolleen lapsen vanhemmat olisivat syyllistäneet lääkäriä ja vannoneet kostoa. Ja sitten vieneet (= ostettu kaappaus) tytön omansa tilalle. Mutta miksi Madden vanhemmat salaisivat asian??? Todellinen virhe kuolleen tytön hoidossa tai yksistään jo tuollaiset väärät epäilyt pilaisivat upean uran??? Kaukaa haettua spekua tietenkin mutta hienoa tässä skenaariossa olisi se, että Madde olisi vielä elossa ja hyvässä hoidossa.
Mutta tänään kuullaan voivatko australialaiset tuoda asiaan mitään uutta tietoa.

Lamosalali
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Su Kesä 05, 2016 11:46 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Lamosalali »

Uusi teoria: Madeleinea ei kaapattu huoneistosta

Tänään klo 18:45

Tyttö lähti huoneesta itse etsimään vanhempiaan, päättelee tutkija.

Kolmevuotias Madeleine McCann katosi melko tarkkaan 10 vuotta sitten (3.5.2007) Praia de Luzissa Portugalin Algarvessa. Madeleine ja hänen kaksivuotiaat kaksossisaruksensa oli jätetty vartioimatta perheen lomahuoneistoon.

Tutkiva toimittaja Danny Collins on selvittänyt tapausta ja kirjoittanut siitä kirjankin.

Nyt kun katoamisen kymmenvuotispäivä lähestyy, Collins palasi tapahtumapaikalle ja metallisten ikkunaluukkujen toiminta on hänen mukaansa ratkaisun avain.

Collinsin mukaan ikkunaluukut voi avata ainoastaan sisäpuolelta.

- Ikkunaluukuissa ei ollut mitään jälkiä siitä, että niitä olisi yritetty avata väkisin. Jälkiä ei ollut myöskään ikkunalaudoissa, kertoo Collins The Sunille.

Edelleen elossa?

Collinsin teorian mukaan ainoa mahdollisuus on, että Madeleine oli itse poistunut huoneistosta, lähtenyt etsimään vanhempiaan.

Collins ei usko, että mitään kidnappausta suunniteltiin. Sen sijaan hän uskoo, että tytön vie sattumalta ohi kulkenut mies. Todistajat ovat nähneet tällaisen miehen, kantavan tyttöä kohtalokkaana iltana.

Mitä tytölle sitten tapahtui?

Collins pitää todennäköisimpänä, että hänet myytiin mustalaisille.

- Kuka tahansa se olikin, joka kantoi Madeleinen pois näki mahdollisuuden ansaita rahaa. Uskoisin, että tyttö myytiin kiertäville mustalaisille.

- Jossain siis elää kaunis teinityttö, päättelee Collins.

Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Siis oliko tämä uusi teoria siinä australialaisen tv-kanavan ohjelmassa? Olen yrittänyt etsiä mitä ohjelmassa sanottiin, mutta googlailu tuo vain tätä teoriaa käsitteleviin artikkeleihin tai artikkeleihin, joissa kerrotaan että ohjelma on tulossa.

Sinänsä tuo teoria on looginen, ainakin se että tyttö lähti etsimään vanhempiaan ja että joku kaappasi hänet. Mutta tuota mustalaisille myymistä kyllä ihmettelen. Heikäläiset pistää silmään jo muutenkin, saati sitten että on vaalea tyttö mukana. Hänet olisi löydetty jo.

EDIT: Lisägooglailu kertoi, että tuosta teoriasta ei ollut kyse, vaan Aussit taisi foliohattuilla, jos siis luotamme Dailystariin.
Madeleine McCann: 'MI5 hid her body' Ex-police chief's bizarre cover-up claims

AN EX-POLICE chief has sensationally claimed Madeleine McCann's death was covered up by British secret agents.

By Douglas Patient / Published 24th April 2017
Sunday Night on 7 investigates in 'Madeline McCann: Gone'

In a bombshell documentary aired today on Australian TV, Goncalo Amaral suggested MI5 helped to hide Maddie’s body.

The detective made the shocking claims on Aussie show Sunday Night which had said it would be revealing a major new lead in the disappearance case.

Amaral said MI5 "for sure had an involvement" in what happened to Maddie.

Goncalo Amaral said MI5 helped hide Maddie's body PA/GETTY
CLAIM: Ex-cop Goncalo Amaral alleged that MI5 helped hide Maddie's body

“I'm saying for sure [MI5] have an involvement in the situation”
Goncalo Amaral

He alluded that they helped to hide her body to cover up the alleged crime.

Amaral is the ex-police officer who led the initial hunt when three-year-old Maddie went missing from the Praia da Luz resort in Portugal in May 3, 2007.

On the same TV show, in response dad Gerry McCann said: "The less said about Goncalo Amaral the better."
The case of Madeleine McCann: the 10-year mystery that shocked a nation
Saturday, 22nd April 2017
The disappearance of Madeleine McCann in 2007 left the entire country stunned. As the case approaches its 10-year anniversary, we take a look back at the unsolved mystery that surrounds the missing girl
1 / 20

Madeleine McCann has now been missing for 10 years
A missing poster is displayed in Praia de Luz
Dozens of Portuguese police helped by dogs search for Maddie
Portuguese police search the area surrounding Praia de Luz
Maddie's grandmothers arrive at the Ocean club appartement hotel
Forensic officers search a room in the hotel where Maddie disappeared
Gerald and Kate McCann speak to the press

The shock documentary revealed a new key witness – who worked at the resort – is being sought.

A senior professor also claimed Maddie could have been knocked down by a drink-driver after leaving the apartment to search for her parents.

It also suggested the driver could have thrown her body in one of the 600 wells in the area – or disposed of it in mountain caves near to Praia da Luz.

Maddie went missing from her family flat GETTY
TRAGEDY: Maddie went missing from her family flat in Praia Da Luz in Portugal

A spokesman for the McCanns previously asked the documentary-makers to hand over any “credible” evidence to police.

He said: “If the Australian TV show contains any credible, fresh lines of inquiry they should, of course, have been given immediately to the police.”

Amaral had claimed in a 2008 book that Maddie had died in the family’s holiday flat in Praia Da Luz and her parents faked her abduction to cover up the tragedy.
Missing Madeleine McCann
Tuesday, 31st January 2017
Madeleine McCann disappeared on 3rd May 2007 from her bed in a holiday apartment in Praia da Luz, a resort in the Algarve region of Portugal. It is the most reported case of a missing child in modern history. We take a look at the pictures that made the news

Kate McCann (L) and her husband Gerry McCann (R), parents of missing British youngster Madeleine McCann, leave the court house in Lisbon after delivering statements in their case against Portuguese police officer Goncalo Amaral on July 8, 2014
Ex-cop Goncalo Amaral, who wrote a book about Maddie's disappearance which sparked legal action lost by the McCanns
Madeleine McCann
Parents of missing girl Madeleine McCann, Kate (L) and Gerry McCann (R) pose with an artist's impression of how their daughter might look now at the age of nine ahead of a press conference in central London on May 2, 2012
In this handout artists impression from the UK's national police centre for protecting children - the Child Exploitation and Online Protection (CEOP) Centre, a likeness of what missing child Madeleine McCann would look like today is seen
Madeleine McCann smiles
Gerald McCann and Kate McCann, the parents of missing 3-year old British girl Madelaine McCann speak to the press 04 May 2007

He was ordered to pay Kate and Gerry £430,000 plus interest in damages after losing round one.

But this decision was reversed by appeal judges in April last year.

There is no suggestion Maddie's parents had anything to do with her death or any cover up or any link to Amaral's MI5 claims.

A spokesman for the McCanns dismissed the entire Aussie documentary.

He said “there was nothing new at all in the Seven Network piece.”

He added that there “will be no comment from Kate and Gerry whatsoever.

“The interview with them that was carried in the programme was also some six years old, so it was in a highly misleading way.”
Linkki: http://www.dailystar.co.uk/news/latest- ... -to-Maddie
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Thelea kirjoitti: Sinänsä tuo teoria on looginen, ainakin se että tyttö lähti etsimään vanhempiaan ja että joku kaappasi hänet. Mutta tuota mustalaisille myymistä kyllä ihmettelen. Heikäläiset pistää silmään jo muutenkin, saati sitten että on vaalea tyttö mukana. Hänet olisi löydetty jo.
Jostakin muistan lukeneeni että seudulla oli kyllä jokin sirkus kierrollaan; hyvin voisi semmoiseen piilottaa etenkin kun sirkuslaisten muuntautumiskyky saattaa olla melko täydellistä.

nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

Mustalaiset, eli gypsy-sanalla mainitut eivät muualla kuin Suomessa ole välttämättä poikkeuksellisen tummia, eivätkä pukeudu sen kummemmin kuin muut. Vain Suomessa on ne tietynlaiset "heimovaatteet". Monissa maissa tuolla sanalla viitataan kierteleviin ihmisiin, ei etniseen ryhmään. Taannoinhan löytyi vaalea tyttö mustalaisten luota jossain Itä-tai Etelä-Euroopan maassa, väittivät ensin että on sattumoisin erikoisen vaalea, mutta testeillä paljastui kadonneeksi tytöksi.

Kainonsorttinen
Frank Drebin
Viestit: 383
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:22 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Kainonsorttinen »

Eikö tuo tyttö nimenomaan paljastunut mustalaiseksi? Oli vaan vähän vaaleampi kuin muut. Madeleineksihän tuota heti epäiltiin.

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Tuo vaalea tyttö joka 2013 vuoden lopulla löytyi kreikasta mustalaisleiriltä otettiin ainakin huostaan..onkohan tuookaan tapaus selvinnyt kenen lapsi oli?

Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Roly »

ktaina kirjoitti:Tuo vaalea tyttö joka 2013 vuoden lopulla löytyi kreikasta mustalaisleiriltä otettiin ainakin huostaan..onkohan tuookaan tapaus selvinnyt kenen lapsi oli?
Oli bulgarialaisen Sasha Rushevan lapsi DNA-analyysin mukaan. Ei tunnusta myyneensä lasta mustalaisille mutta epäiltiin. Miehellä Atanasilla on albino geeni ja siksi lapsi on niin vaalea.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Maria.html.

matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Joka tapauksessa Madeleine on nyt toisen näköinen kuin kadotessa. Ja Portugalinkin ihmiset ovat köyhää väkeä joten hetken mielijohteesta siepattu on hyvä keino ansaita rahaa, eli ei olisi ihme jos joku vaan paikallinen tavis olisi tapauksen takana. Tai että on myös ehkä suunnitellut tekevänsä sieppauksen kun se olis helppoa; seurata vaan käyttätymistä ja iskeä.
Alkaisin etsiä sitä mitä mahdollisuuksia olisi aivan heti myydä lapsi eteenpäin. Esim sirkukseen.

Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Tuohon ajatukseen ei vaan sovi se tieto, että kahden etsintäkoiran pari on varmasti merkannut sekä perheen hotellihuoneen että vanhempien vuokra-auton. Toinen parin koirista on henkilöetsintäkoira joka hakee tasan sitä tiettyä henkilöä jonka haju koiran kuonoon on kalibroitu ja toinen on puhdas ruumiinetsintäkoira. Molemmat merkkasivat vuoronperään työtä tehdessään samat pisteet.
Eli näiden tietojen valossa näissä kohdissa, olikohan auton takakontti ja vuoteen alunen hotellihuoneessa jollen väärin muista on ollut sekä Madeleine että ihmisruumis.

Erilaisia vähemmistöjä, matkustavaisia ja muita yleisen mielipiteen mukaan heittiöinä pidettyjä tahoja on vuoron perään syytetty Madeleinen katoamisesta. Se lienee helppoa sillä nämä tahot eivät itseään puolusta, suuri yleisö suhtautuu niihin porukoihin ennakkoluulolla jo valmiiksi ja mikä hyvään tyhjänpäiväinen lööppi aiheesta myy tabloidlehtiä varmasti. Valitettavasti kuolleen hevosen kannustamista kaikki.

Portugali ei muuten ole mikään epätoivoinen sotatoimien reuna-alue jossa tavalliset paikalliset ryöstelisivät turistien lapsia rahaa hankkiakseen. Tuollaisella turistialueella turistit tuovat sen leivän pöytään eikä heidän hyvinvointaan vaaranneta. Ja ylipäätään, miksi ryöstää länsimaisen turistin lapsi ja saada aikaan järkeä vailla oleva mediahässäkkä kun tarjolla on joka värisiä lapsia niin paljon kuin kukaan tarvitsee muutenkin laittomien ja oikeasti epätoivoisten siirtolaisten myötä. Niitä lapsia ei kukaan kysele rahan vaihtamisen jälkeen ja riski on minimaalinen. Eihän heitä edes virallisesti ole olemassa.

Vastaa Viestiin