Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

Täysi Purenta kirjoitti:Tuohon ajatukseen ei vaan sovi se tieto, että kahden etsintäkoiran pari on varmasti merkannut sekä perheen hotellihuoneen että vanhempien vuokra-auton. Toinen parin koirista on henkilöetsintäkoira joka hakee tasan sitä tiettyä henkilöä jonka haju koiran kuonoon on kalibroitu ja toinen on puhdas ruumiinetsintäkoira. Molemmat merkkasivat vuoronperään työtä tehdessään samat pisteet.
Eli näiden tietojen valossa näissä kohdissa, olikohan auton takakontti ja vuoteen alunen hotellihuoneessa jollen väärin muista on ollut sekä Madeleine että ihmisruumis.

Erilaisia vähemmistöjä, matkustavaisia ja muita yleisen mielipiteen mukaan heittiöinä pidettyjä tahoja on vuoron perään syytetty Madeleinen katoamisesta. Se lienee helppoa sillä nämä tahot eivät itseään puolusta, suuri yleisö suhtautuu niihin porukoihin ennakkoluulolla jo valmiiksi ja mikä hyvään tyhjänpäiväinen lööppi aiheesta myy tabloidlehtiä varmasti. Valitettavasti kuolleen hevosen kannustamista kaikki.

Portugali ei muuten ole mikään epätoivoinen sotatoimien reuna-alue jossa tavalliset paikalliset ryöstelisivät turistien lapsia rahaa hankkiakseen. Tuollaisella turistialueella turistit tuovat sen leivän pöytään eikä heidän hyvinvointaan vaaranneta. Ja ylipäätään, miksi ryöstää länsimaisen turistin lapsi ja saada aikaan järkeä vailla oleva mediahässäkkä kun tarjolla on joka värisiä lapsia niin paljon kuin kukaan tarvitsee muutenkin laittomien ja oikeasti epätoivoisten siirtolaisten myötä. Niitä lapsia ei kukaan kysele rahan vaihtamisen jälkeen ja riski on minimaalinen. Eihän heitä edes virallisesti ole olemassa.
Noiden koirien merkkaukset ovat olleet joidenkin tietojen mukaan myös hyvin epäselviä,joten niiden varaan ei voi kovin paljoa rakentaa, eikä ne ole johtaneet katoamisen ratkaisuun.

En kaikkia vähemmistöjä tuossa 'syyttänytkään' vaan yhtä persoonaa joka on voinut olla tekijä; asioita pitää tutkailla monelta eri kantilta kuitenkin.

Kaikki paikalliset missään eivät ryöstele tietenkään yleisesti turistien lapsia, vaan porukassa aina on poikkeusyksilöitä.

Saga72
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ti Syys 22, 2015 3:12 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Saga72 »

Controversial sunday night, aussie documentary on se uusin dokkari juutuubissa.

aumari
Vic Mackey
Viestit: 1976
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja aumari »

Roly kirjoitti:
aumari kirjoitti:Vuosia sitten oli jotain arvelua australialaiskytköksestä. Jossain (Välimeren?) satamassa oli ollut vene tai huvipursi ja siellä australialaisnainen, jolla oli ollut Madeleinen näköinen tyttö mukanaan. En muista kuinka kauan tytön katoamisen jälkeen tämä havainto oli tehty.
Muisteletko tuota 'ruotsalaista' luksusjahtia, joka pääsi livahtamaan satamasta tutkimatta. Sille oli ilmoitettu seuraavaksi satamaksi Portugalin Albufeira mutta sinne se ei koskaan saapunut. Australialainen Victoria Beckhamin näköinen nainen taas odotteli Barcelonan Olympic Marinassa uuden tyttärensä 'toimitusta' ja kyseli sen perään useasti satamassa olleelta brittimieheltä. Olisiko tulossa oleva uusi uutinen tosiaankin jotenkin tuohon liittyvää vai jotakin aivan uutta?
http://www.express.co.uk/news/uk/119199 ... ht-mystery
Juuri tuota muistelin.

hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2204
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Australialainen dokumentti oli iso pettymys lupauksiin nähden. Pelin henki oli dokumentissa kuitenkin selvä. Pienikin epäily vanhempien syyllisyydestä haluttiin saada pois. Goncalo Amaral johti alkuvaiheessa Portulagalissa tutkintaa ja hän uskoo yhä vanhempien syyllisyyteen. Dokumentissa Amaralista haluttiin antaa hyvin omituinen kuva. Ja kieltämättä leuka loksahti, kun Amaralin mukaan Britannian tiedustelupalvelu MI5 auttoi vanhempia kätkemään Madeleinen ruumiin.
Amerikkalainen rikosprofiloija Pat Brown on profiloinut itsensä Maddien vanhempien syyllistäjänä. Dokumentin toimittaja sai kysymyksillään myös Pat Brownin vaikuttamaan tyhmältä. Mielestäni yksi hyvä pointti toimittajalla oli, miten vanhemmat olisivat pystyneet piilottamaan ruumiin niin perusteellisesti ilman paikallistuntemusta. Ruumiskoirien luotettavuus kyseenalaistettiin dokumentissa. Samoin kyseenalaistettiin vanhempien vuokra-autosta löydetty DNA, jonka oli väitetty tulleen Maddien ruumiista.
Pidän ihan loogisena dokumentin hypoteesia siitä, että Maddie oli eksynyt kadulle vanhempia etsiessään ja sillä hetkellä paikalle oli sattunut kaappaaja. Mahdollisesta kaappaajasta on silminnäkijähavainto. Yksi epäilty osoittautui omaa lastaan kantaneeksi turistiksi, mutta toinen lasta kantanut mies on jäänyt tuntemattomaksi.
En jaksa uskoa dokumentin ja brittiviranomaistenkin spekulaatioita siitä, että Madeleine olisi joutunut ihmiskaupan kohteeksi. Todennäköisesti kyseessä oli sellainen pedofiili, joka valitettavasti raiskaa ja todennäköisesti tappaa lapsen 48 tunnin sisällä kaappauksesta (usein jo muutaman tunnin sisällä). FBI on lanseerannut tämän 48 tunnin säännön. Pedofiiilla on ollut hyvä paikallistuntemus ja hän on onnistunut erinomaisesti piilottamaan ruumiin. Dokumentissa kävi ilmi, että läheisyydessä on paljon valtavan suuria kaivoja, joihin ruumis on helppo upottaa. Yhtä kaivoa näytettiin tarkemmin ja se muistutti enemmän kaivosta kuin omaa mielikuvaani tavallisesta kaivosta.

Tässä alla on viidessä osassa dokumentti ja osien välillä vähän kirjallista kerrontaa. Tosin jollakin konstilla oma sijainti on muutettava Australiaan, jotta dokumentin osat pystyy katsomaan.

https://au.news.yahoo.com/sunday-night/ ... ery/#page1

fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja fangs »

En ole vielä saanut aikaiseksi tuota ohjelmaa katsoa, mutta tämän ja muidenkin keskusteluiden yms perusteella kuulostaa tosiaan siltä että mitään erityistä "läpimurtoa" ei ole tälläkään kertaa tarjoiltu. Yllätys yllätys. Tuntuu että mitä enemmän tässä tapauksessa jotain läpimurtoa ja merkittävää käännettä hehkutetaan, sitä vähemmän sanoille löytyy katetta. Ja jos jotain oikeasti ratkaisevaa ilmaantuisikin, niin kai silloin poliisille ilmoittaminen olisi oikea liike eikä televisio-ohjelma.

Tuota teoriaa on muuten puitu jo ennen aussien ohjelmaakin, että Madeleine olisi lähtenyt yksin huoneistosta ja siepattu, nopeasti hakemalla suomenkielisistä lähteistä esim. helmikuussa on kirjoiteltu ko. teoriasta iltapuluissakin, esimerkki.

Avatar
sdude
Sofia Karppi
Viestit: 406
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 9:56 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja sdude »

Niinhän tässä on todennäköisesti käynyt, että Madeleinen vanhemmat (kumpikin lääkäreitä) olivat halunneet vapaaillan ja laittaneet lapset nukkumaan hotellihuoneeseen. Madeleinen kun tiedetään olleen tavallista vilkkaampi, rasittavuuteen asti, vanhemmat päättivät antaa hänelle unilääkettä tai muuta rauhoittavaa. Sitä vaan tuli annettua liikaa, ja pääsi käymään niin, että tyttö kuoli. Vanhemmat eivät halunneet ottaa asiasta vastuuta, vaan näkivät mahdollisuuden päästä pälkähästä, ja tekivät suunnitelman: Madeleinia pidetään huoneessa piilossa sängyn alla, josta hänet viedään auton takakontissa johonkin ja ruumis hävitetään. Vanhempien tuttavaperhe, joka oli matkalla mukana, oli juonessa mukana.

Myöhemmin haastatteluissa vanhempien kehonkieli on kertonut jatkuvista valehteluista ja peittelyistä, psykologian asiantuntijoiden mukaan. Se ei tietenkään yksinään todista mitään.

Myös tuossa ylitsepursuavassa "toivossa löytää vielä Madeleine hengissä" he ovat mielestäni paljastaneet itsensä. Normaalit syyttömät vanhemmat eivät näin kauaa, +10 vuotta enää "yrittäisi" aktiivisesti "löytää" "kadonnut" tytär. Ruumiskoirien hajumerkinnät hotellihuoneessa ja auton takakontissa eivät erehdy ja kuitenkin vanhemmat suhtautuivat koirien merkkauksiin suorastaan vihamielisesti, ja tyrmäsivät ne. Samoin Portugalin juttua ensimmäisenä tutkinut poliisin rikosetsivä-hemmo, joka pääsi jyvälle hommasta, ja kirjoitti siitä kirjan, haastettiin vanhempien toimesta oikeuteen....
There are some people who always feel happy. They're called psychopaths

hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2204
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

sdude kirjoitti:Niinhän tässä on todennäköisesti käynyt, että Madeleinen vanhemmat (kumpikin lääkäreitä) olivat halunneet vapaaillan ja laittaneet lapset nukkumaan hotellihuoneeseen. Madeleinen kun tiedetään olleen tavallista vilkkaampi, rasittavuuteen asti, vanhemmat päättivät antaa hänelle unilääkettä tai muuta rauhoittavaa. Sitä vaan tuli annettua liikaa, ja pääsi käymään niin, että tyttö kuoli. Vanhemmat eivät halunneet ottaa asiasta vastuuta, vaan näkivät mahdollisuuden päästä pälkähästä, ja tekivät suunnitelman: Madeleinia pidetään huoneessa piilossa sängyn alla, josta hänet viedään auton takakontissa johonkin ja ruumis hävitetään. Vanhempien tuttavaperhe, joka oli matkalla mukana, oli juonessa mukana.

Myöhemmin haastatteluissa vanhempien kehonkieli on kertonut jatkuvista valehteluista ja peittelyistä, psykologian asiantuntijoiden mukaan. Se ei tietenkään yksinään todista mitään.

Myös tuossa ylitsepursuavassa "toivossa löytää vielä Madeleine hengissä" he ovat mielestäni paljastaneet itsensä. Normaalit syyttömät vanhemmat eivät näin kauaa, +10 vuotta enää "yrittäisi" aktiivisesti "löytää" "kadonnut" tytär. Ruumiskoirien hajumerkinnät hotellihuoneessa ja auton takakontissa eivät erehdy ja kuitenkin vanhemmat suhtautuivat koirien merkkauksiin suorastaan vihamielisesti, ja tyrmäsivät ne. Samoin Portugalin juttua ensimmäisenä tutkinut poliisin rikosetsivä-hemmo, joka pääsi jyvälle hommasta, ja kirjoitti siitä kirjan, haastettiin vanhempien toimesta oikeuteen....
Australialaisdokumentissa hyvin perustellen murskataan oikeastaan kaikki, mitä kirjoitit. Mutta perusteluista tulisi liian pitkä, joten dokumentti täytyy nähdä. Erityisesti vanhempien syyllisyyttä vastaan puhuu se, että he olisivat pystyneet ilman paikallistuntemusta niin perusteellisesti piilottamaan tytön ruumiin. Katoamisen jälkeen kun alkoivat hyvin massiiviset lähialueen etsinnät.

Katoamistapauksille on tyypillistä, että vanhemmat uskovat viimeiseen asti lapsen olevan hengissä, vaikka kukaan muu siihen ei usko. Yhdysvalloissa on useita tapuksia, joissa perhe on jättänyt lankapuhelimen vanhalla numerolla käyttöön, jotta vuosikymmeniä sitten kadonnut lapsi voi halutessaan soittaa tuttuun numeroon.

Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Roly »

Uusi dokumentti Madeleinesta keskiviikkona 3.5.2017: broadcasts BBC ONE 21:00 (BST).

matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

sdude kirjoitti:Niinhän tässä on todennäköisesti käynyt, että Madeleinen vanhemmat (kumpikin lääkäreitä) olivat halunneet vapaaillan ja laittaneet lapset nukkumaan hotellihuoneeseen. Madeleinen kun tiedetään olleen tavallista vilkkaampi, rasittavuuteen asti, vanhemmat päättivät antaa hänelle unilääkettä tai muuta rauhoittavaa. Sitä vaan tuli annettua liikaa, ja pääsi käymään niin, että tyttö kuoli. Vanhemmat eivät halunneet ottaa asiasta vastuuta, vaan näkivät mahdollisuuden päästä pälkähästä, ja tekivät suunnitelman: Madeleinia pidetään huoneessa piilossa sängyn alla, josta hänet viedään auton takakontissa johonkin ja ruumis hävitetään. Vanhempien tuttavaperhe, joka oli matkalla mukana, oli juonessa mukana.
Laitappas tuohon nyt oikein kattavaa faktaa ettei aivan ala 'ihmetyttämään'?

VittoriaVetra
Harjunpää
Viestit: 349
Liittynyt: Su Loka 18, 2015 5:05 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja VittoriaVetra »

sdude kirjoitti: Samoin Portugalin juttua ensimmäisenä tutkinut poliisin rikosetsivä-hemmo, joka pääsi jyvälle hommasta, ja kirjoitti siitä kirjan, haastettiin vanhempien toimesta oikeuteen....

Tuo kyllä kuulostaa epäilyttävälle, että vanhemmat ovat heti haastamassa oikeuteen..jos ei oo mitään salattavaa niin eiköhän se Portugalin poliisi saa tehdä ihan rauhassa päätelmiään. Tulee mieleen JonBenet Ramseyn tapaus. Siinähän ne vanhemmat myös haastoi oikeuteen tv-yhtiön väitteessään :" veli tappoi lapsimissin vahingossa".. ja tytön vanhemmat myös uhkailivat perheen ystäviä..Madeleinen vanhemmat myös haastoivat tv yhtiön oikeuteen ..tv-toimittaja on vihjannut vanhempien surmanneen Madeleinen...

Avatar
sdude
Sofia Karppi
Viestit: 406
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 9:56 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja sdude »

matkaaja kirjoitti:
sdude kirjoitti:Niinhän tässä on todennäköisesti käynyt, että Madeleinen vanhemmat (kumpikin lääkäreitä) olivat halunneet vapaaillan ja laittaneet lapset nukkumaan hotellihuoneeseen. Madeleinen kun tiedetään olleen tavallista vilkkaampi, rasittavuuteen asti, vanhemmat päättivät antaa hänelle unilääkettä tai muuta rauhoittavaa. Sitä vaan tuli annettua liikaa, ja pääsi käymään niin, että tyttö kuoli. Vanhemmat eivät halunneet ottaa asiasta vastuuta, vaan näkivät mahdollisuuden päästä pälkähästä, ja tekivät suunnitelman: Madeleinia pidetään huoneessa piilossa sängyn alla, josta hänet viedään auton takakontissa johonkin ja ruumis hävitetään. Vanhempien tuttavaperhe, joka oli matkalla mukana, oli juonessa mukana.
Laitappas tuohon nyt oikein kattavaa faktaa ettei aivan ala 'ihmetyttämään'?
Eihän tuota nyt ihmetellä kannata, sehän oli vain spekua. Eli mun mielestä todennäköisin tapahtumien kulku. Ei ole mun omaa päätelmää, vaan jonkun muun joskus esittämä teoria, joka kuulemistani teorioista on uskottavin. Faktaa mulla ei ole esittää muuta kuin mitä olen youtubesta jotain dokkareita tästä katsonut, eli toi minkä varmaan monet muutkin tietää jo (ruumiskoirien merkkaukset hotellihuoneessa ja pariskunnan vuokraaman auton takakontissa, kehonkielen asiantuntijoiden lausunnot ja analyysit pariskunnan haastatteluita videoilta analysoituaan, portugalilaisen tutkinnanjohtajan päätelmät ja näkemys, huoneen ikkunan on todistettu olleen sellainen, ettei sitä mitenkään saanut ulkoapäin auki, ylemmässä huoneistossa asuneen naisen todistus todella oudoista äänistä jossain alkupuolella lomaviikkoa yms. )
There are some people who always feel happy. They're called psychopaths

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja cyklon »

https://www.youtube.com/channel/UCQwCjF ... u1xUDm7oGA

Richard Hall youtu.be kanavalta löytyy erittäin paljon hyvää materiaalia tapauksesta.
Esimerkiksi when Madeleine died on mielenkiintoinen.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Richard D Hallin dokkarit kannattaa katsoa, ja erityisesti nämä 2:

When Madeleine died?
https://www.youtube.com/watch?v=_yYwFnglhtw

ja

Madeleine McCann: Why the cover up?
https://www.youtube.com/watch?v=TXnZGccqRTk
https://www.youtube.com/watch?v=3aqAguZ1jC4 (lyhyempi versio)

Dokkarit ovat useamman tunnin mittaisia, mutta katsominen kannattaa. Kaveri on käynyt läpi aivan kaiken. Katsottuanne tiedätte siis tapauksesta kaiken mahdollisen, mitä maallikko yleensä voi.

"Baariryhmä" katsoi dokkarit läpi äskettäin, ei tosin baarissa. Asiaa puitiin, ja tulimme seuraavaan tulokseen, jonka kohta kerromme. Mutta ensin kysymys.

Näyttääkö Tapas 7 teistä tuntemiltanne lääkäripariskunnilta?

No ei. Paitsi, jos kyseiset henkilöt työskentelevät armeijan palveluksessa, kehitysyhteistyössä ym. erittäin vaativissa tehtävissä. Heidän fysiikkansa on hyvä ja ulkomuoto pikemminkin kuin agenteilla.

Mistä päästäänkin uuteen teoriaamme. Lyhyestä virsi kaunis. Ainoa hypoteesi, joka selittää kaikki esille tulleet seikat on, että Madeleinen katoaminen oli "intelligence op gone wrong" eli agenttioperaatio joka meni pieleen. Tarkoituksena oli saada kiinni isokenkäisten pedofiilien rinki, ja pariskuntien omia lapsia käytettiin syötteinä - mikä oli ilmeisen moraalitonta ja varmasti laitontakin jollain tasolla, mutta koskas tiedustelu olisi sellaisista pikkuseikoista välittänyt.

Hallin dokkareista selviää, että samaan aikaan kun Tapas 7 oli lomalla Algarvessa, siellä päin pyöri rikkaita pedoja iso liuta. Ehkä jonkinlainen kokoontuminen. Vanhastaanhan rikkaat brittipedot olivat erittäin järjestäytyneitä ja tapasivat usein juuri Portugalin merkeissä (viite: Elm House -tapaus).

Lasten jättäminen yksin selittyy sillä, että he olivat siis syöttejä. Samoin kuva, jossa Madde on (ilmeisen vastentahtoisesti) meikattu. Uskomme, että kuva julkaistiin kirjassa, koska vanhemmat haluaisivat jollain tasolla kertoa, mitä Maddelle todella tapahtui, mutta eivät voi.

Tämä hypoteesi selittää monta outoa seikkaa, kuten sen, miksi porukka odotti päiväkausia ennen kuin "abduktio" tapahtui mukamas vasta 3.5., kun se todellisuudessa oli tapahtunut jo 29.-30.5. sekä miksi paikka parveili brittitiedustelun väkeä. Myös monta outoa pienempää seikkaa, kuten miksi David Payne käyttäytyi kerran oudosti pedojen tapaan (ks. dokkari) mutta se ei vaikuttanut McCannien suhtautumiseen häneen, sekä miksi ja miten McCannit pystyivät saamaan kaiken mahdollisen avun etsinnöille.

Nimittäin kuten Hallin dokkareista selviää, on täysin selvää, että joku oli kuollut asunnossa (ehkä ei vain Maddy vaan myös joku muu?); että Maddy oli todennäköisesti kuollut; että Maddy kuoli jo ennen torstaita; että asiaan liittyi pedofiilejä; että asiaan liittyi brittitiedustelu; ja että Tapasin jäsenet ja monet muut valehtelivat McCannien puolesta. Yleensä on oletettu, että McCannit olisivat itse surmanneet lapsen, mutta jos näin oli, he eivät olisi mitenkään voineet saada niin paljon apua ja tukea brittitiedustelulta, joka ei taatusti lähde puolustamaan edes omia jäseniään moisessa murhacasessa. Kuitenkin McCannit selvästi valehtelevat ja potevat syyllisyyttä (ks. dokkarin analyyseja tästäkin). Jos kyseessä olisi ollut tapaturma, ei heillä olisi ollut mitään syytä olla soittamatta apua paikalle, ja jos he olivat huumanneet lapsen tms. eivätkä siksi uskaltaneet tehdä niin, palataan jälleen siihen, ettei brittitiedustelu olisi sellaisessa tapauksessa puolustanut heitä todellakaan.

Ainoa kaiken selittävä hypoteesi on siis, että Tapas 7 käytti lapsiaan syöttinä pedoringille, joka jostain syystä sitten ehtikin tappaa Maddyn saman tien. Asunnossa oli tapeltu rankasti ja sieppaajapedo sai ehkä itsekin surmansa. Sen jälkeen vanhemmille jäi vain syyllisten jahtaaminen ja asian peittely. Asia oli lopulta pakko tuoda julki jollain tavalla, joka tapahtui 3.5. On meistä paljastavaa, että tuolloin Kate huusi Tapasissa "They have taken her!". Kuka "they", ketkä "ne"?

Myöhemmin mediasirkuksen alettua paikallinen pösö Freud otti yhteyttä McCanneihin. Vähän myöhemmin Freud paljastui pedofiiiliksi ja tuomittiin. Ehkä hän oli yksi pedoringin jäsen? Freud selvästikin erehtyi luulemaan, että McCannit olivat itsekin lapsensa surmanneita pedoja, ja siksi otti heihin yhteyttä.

- Baariryhmä: dd, Jaska, ääkköset, Proffa ja Vaxi.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Muuten kuulostaisi kivalta, mutta teoria karahtaa siihen toteennäytettyyn tosiasiaan ettei tuollainen pedofiilirinki tarvitsisi länsimaisia lapsia joiden katoamisesta nousee aina iso häly kun koko Välimeren alue pullistelee pakolaislapsia joita saa ostaa ja vuokrata niin paljon kuin tarvitsee ilman, että kukaan kyselee perään.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Täysi Purenta kirjoitti:Muuten kuulostaisi kivalta, mutta teoria karahtaa siihen toteennäytettyyn tosiasiaan ettei tuollainen pedofiilirinki tarvitsisi länsimaisia lapsia joiden katoamisesta nousee aina iso häly kun koko Välimeren alue pullistelee pakolaislapsia joita saa ostaa ja vuokrata niin paljon kuin tarvitsee ilman, että kukaan kyselee perään.
No jos noin ajatellaan, niin eihän silloin yhdelläkään pedolla olisi ollut syytä siepata Maddya. Eiköhän ole aika selvää, että Maddy juuri kauniin vaalean ulkonäkönsä vuoksi oli erityisessä vaarassa. Ja isokenkäisillä oli varaa pistää eforttia haluamansa saaliin hankkimiseen.

Russell O'Brienin tytär muuten oli hyvin paljon Maddyn näköinen ja ikäinen. Ja hänet samoin kuin kaikki muut lapset jätettiin yksinään kun seurue oli päivällisellä. Aivan kuin yhdelläkään vanhemmalla ei olisi välähtänyt! En ole myöskään kuullut, että tällainen olisi brittien keskuudessa mitenkään yleistä, joten koko homma huutaa tarkoitushakuisuutta.

Suuren painoarvon laitoimme pohdinnassa a) koirien havainnoille, koska ne ovat menestyksekkäitä ja lahjomattomia, b) yhdysvaltalaisen todistajien lausumien analysoijan käsityksille siitä, mitä McCannien puheista ja eleistä voidaan päätellä, c) portugalilaisen lääkäripariskunnan todistukselle David Paynen oudosta pedofiliaan viittaavasta käytöksestä, d) Richard D Hallin perusteellisesti selvittämälle Maddyn menehtymisen väitetyn ajankohdan kyseenalaistamiselle.

Koirat siis kertoivat, että asunnossa on kuollut joku. Jenkkianalyytikko kertoi, että a) vanhemmat selvästi tietävät, että lapsi on kuollut, ja että b) tapahtumien väitetty aikajana tulisi vakavasti kyseenalaistaa. David Payne, joka oli selvästi läheisissä väleissä McCannien kanssa ja juoksi heidän kämpillään Maddyn katoamispäivänä 3.5., teki joskus aiemmin lääkäripariskunnan läsnäollessa rivoja eleitä jotka oli selvästi tarkoitettu viittaamaan Maddyyn seksuaalisessa mielessä - asia, mitä tekee vain pedo tai undercover poliisi kun haluaa selvittää, ovatko muut läsnä olevat halukkaita osallistumaan pedofiiliseen toimintaan. Ja Maddy ei ole voinut kadota/kuolla 3.5. koska roiskejäljet aiheuttaneen yhteenoton jäljet asunnossa oli selvästi ehditty siivota.

Baariryhmä päätyi tämän perusteella teoriaansa käytännössä sulkemalla kaikki muut vaihtoehdot pois. Se on mielestämme ainakin tällä hetkellä lähinnä järkevin selitys.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Vastaa Viestiin