Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Moottoripyöräpoliisi kiilattiin kaiteeseen

Viesti Kirjoittaja poikani »

Noin nuori tyyppi ehtii vielä tehdä monia kolttosia, ellei sitten ymmärrä päättää päiviään vankilassa.
????? ?? ??????.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Moottoripyöräpoliisi kiilattiin kaiteeseen

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Iltalehden uutinen:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017060 ... 0_u0.shtml
Moottoripyöräpoliisi loukkaantui vakavasti, kun ylitorniolainen mies kiilasi hänet mönkijällä päin sillankaidetta viime vuoden syyskuussa.

Ylitorniolainen mies kiilasi moottoripyöräpoliisin mönkijällä päin sillankaidetta viime vuoden syyskuussa.
Kemi-Tornion käräjäoikeus tuomitsi hänet murhan yrityksestä 9,5 vuoden vankeuteen.
Poliisiajoneuvojen kameroille tallentui videoita häikäilemättömästä kiilauksesta.

Kemi-Tornion käräjäoikeus on tuominnut ylitorniolaisen vuonna 1982 syntyneen Jarmo Markus Aslak Barskin 9 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen murhan yrityksestä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä liikenneturvallisuuden törkeästä vaarantamisesta.

Moottoripyöräpoliisi loukkaantui vakavasti, kun crossmönkijällä ajanut mies kiilasi hänet päin sillankaidetta Ylitorniolla syyskuussa. Poliisimies sai törmäyksessä hengenvaarallisia vammoja ja vammautui todennäköisesti pysyvästi.

Tuomittu velvoitettiin maksamaan korvauksia poliisimiehelle yhteensä vajaat 25 000 euroa.

Yritti päästä pakoon

Käräjäoikeuden mukaan mies kiilasi moottoripyöräpoliisin kaiteeseen tahallisesti. Motiivi kiilaamiselle on ollut päästä pakoon perässä ajaneita poliisiajoneuvoja.

Poliisiajoneuvojen kameroille tallentui videoita häikäilemättömästä kiilauksesta, joka johti poliisin loukkaantumiseen.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun siviilipoliisiauto teki havainnon tieliikenteeseen rekisteröimättömästä mönkijästä. Syyttäjän mukaan mönkijäkuski yritti päästä ensin pellon kautta pakoon, mutta joutui palaamaan maantielle. Sen jälkeisestä pysäytysyrityksestä on todisteena hurjaa videomateriaalia. Todisteina on kaksi videonauhoitetta, joista toinen on poliisiauton kamerasta ja toinen loukkaantuneen moottoripyöräpoliisin kypäräkamerasta.

Tapahtuma-alueella on kuudenkymmenen kilometrin nopeusrajoitus. Törmäämishetkellä Barskin mönkijän nopeus on ollut noin 85 km/h. Suurimmillaan mönkijän nopeus on noussut noin 130 kilometriin tunnissa.

Erittäin vaarallinen

Puolustusasianajaja Kari Eriksson on eri mieltä teon tahallisuudesta ja siitä saadusta rangaistuksesta.

- Kyse on ollut piittaamattomasta ajotavasta, ei toiminnasta jossa hän olisi pyrkinyt surmaamaan poliisimiehen. Barsk aikoo valittaa saamastaan tuomiosta hovioikeuteen, kertoo Eriksson.

Käräjäoikeus katsoo, että tuomittu on erittäin vaarallinen henkilö. Puolustus kiistää tämänkin väitteen.

- Tämä liittyy vaarallisuusarviointiin ja meidän näkemys on tästäkin toinen. Barskin rikostausta on kuitenkin kohtuullisen vähäinen, eikä siellä ole sellaisia piirteitä, jotka osoittaisivat erityistä vaarallisuutta, perustelee Eiksson

Barks on aiemmin tuomittu muun muassa taposta.
Alleviivaus minun. Puolustuksen väite ei kuulosta kovin hyvin perustellulta...

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Moottoripyöräpoliisi kiilattiin kaiteeseen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ei ole mikään ylläri, että jäbällä oli Kari Eriksson asianajajana, vaikuttaa olevan suht suosittu heppu kriminaaleille ja usein valtio maksaa. Nyt ei mennyt puolustuksen turina läpi.
Moottoripyöräpoliisin kiilanneelle miehelle 9,5 vuotta vankeutta – istuu koko tuomion vankilassa
RIKOS JULKAISTU 07.06.2017 15:31

Syyskuussa 2016 moottoripyöräpoliisin mönkijällään kiilannut mies on tuomittu yhteensä yhdeksän vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Kemi-Tornion käräjäoikeuden mukaan 35-vuotias Jarmo Markus Aslak Barsk syyllistyi murhan yritykseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Barsk tuomittiin samassa yhteydessä myös maaliskuussa 2016 tapahtuneista rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi loukkaantui vakavasti
Moottoripyöräpoliisin murhan yritys tapahtui viime syyskuun 7. päivä Ylitorniolla. Poliisipartio yritti pysäyttää maantiellä luvattomasti ajanutta crossimönkijää. Mönkijän kuljettaja ei totellut poliisin pysäytysmerkkejä, vaan pakeni.

Moottoripyörällä liikkeellä ollut poliisi ajoi mönkijän rinnalle ja aikoi antaa kuljettajalle pysäytyskäskyn.

Mönkijäkuski kiilasi moottoripyöräpoliisin vastaantulijoiden kaistan yli tien vasempaan reunaan. Moottoripyöräpoliisi ajautui tien laidassa olleeseen kaiteeseen ja lensi tielle.

Mönkijän kuljettaja pakeni paikalta, mutta poliisi sai hänet myöhemmin kiinni.

Moottoripyöräpoliisi sai kaatumisessa henkeä uhkaavat, vakavat vammat, mutta hän jäi henkiin. Viime syksynä ei vielä ollut tiedossa, paraneeko hän enää työkykyiseksi.

Pidettävä vaarallisena
Barsk on tuomittu vuonna 2010 Kouvolan hovioikeudessa taposta ja pahoinpitelystä yhteensä 11 vuoden vankeusrangaistukseen.

Käräjäoikeus tuomitsi nyt miehen murhan yrityksestä 8 vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, ja määräsi hänet lisäksi suorittamaan yhden vuoden jäännösrangaistusta aikaisemmasta tuomiostaan.

Barskille tehtiin mielentilatukimus, jonka mukaan hän oli teon aikaan syyntakeinen.

Mielentilatutkimuksen tehnyt lääkäri totesi, että Barskia on pidettävä erittäin vaarallisena toisen hengelle, terveydelle tai vapaudelle. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhtyi lääkärin johtopäätökseen.

Syyttäjä vaati, että Barsk istuu vankilassa koko tuomionsa. Oikeus suostui syyttäjän vaatimukseen, joten Barsk vapautuu vankilasta vasta suoritettuaan tuomion kokonaan.

Barsk velvoitettiin korvaamaan moottoripyöräpoliisille 19 500 euroa korvauksia kivusta ja särystä sekä 5000 euroa kärsimyksestä.

Mönkijäkuskin ruhjoma poliisi ei ehkä toivu työkykyiseksi – "Sen aika tulee näyttämään" 21.10.2016
Mönkijäkuski vangittiin murhan yrityksestä - kiilasi moottoripyöräpoliisin 9.9.2016
Moottoripyöräpoliisin kaatamisesta epäilty kiinni – nimikkeenä murhan yritys 7.9.2016

TIIA PALMÉN
tiia.palmen(at)mtv.fi
Mtv
Aiemman tappotuomion päälle ajeli mönkijällä syyskuussa 2016. Oliko Barsk vasta vapautunut, kun istunut puolet aiemmasta tuomiostaan pois?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Morgan Kane
Lauri Hanhivaara
Viestit: 143
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 8:33 pm

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Morgan Kane »

Aiemmista viesteistä löytyy linkki facebook-profiiliin, jota on jo päivitetty.
Pääseekö vankilassa päivittämään facebookkia?

indeksi

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja indeksi »

Kuva
Jarmo Markus Aslak Barsk

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Ei olis tämänkään poliisin elämä pilalla, jos tälle paskaläjälle olis aikanaan annettu tuomio murhasta, niin kuin olis kuulunu.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Kaustinen
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: To Touko 09, 2013 8:23 pm

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Kaustinen »

Ei ole mitenkään miellyttävän oloinen ihminen livenä. Pisti silmään muistaakseni vankilan tapaamisessa, että oli hyvin itseriittonen ja vähän sellainen päällepäsmärin oloinen naispuoleista vierailijaansa kohtaan. Tää taisi myös olla se, joka "salakuljetti" avotaloon jonkun naisen (tyttöystävänsä?) jokunen vuosi sitten. Asiasta kirjoiteltiin iltapäivälehdissä, paikka taisi olla Vanajan avovankila, Ojoisten osasto.

Tässä juttua http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000675 ... nomobile=4 (21.10.2013 IS)

"Päihdetarkastusta tekemässä olleet vartijat yllättyivät totaalisesti.
Luvaton vierailu paljastui Ojoisten avovankilassa Hämeenlinnassa 13. lokakuuta. Vartijat olivat tekemässä puhalluskokeita päihteiden paljastamiseksi, kun he havaitsivat yhden vangin peiton alla jotakin outoa.

Nainen oli löydettäessä alaston. Huhujen mukaan hänellä olisi ollut mukanaan ruoska ja muita domina-varusteita.

Vankilanjohtaja Kaisa Tammi-Moilanen vahvistaa tapahtuneen IS:lle. Hänen mukaansa tapaus on hyvin poikkeuksellinen.

Vankilasta löytynyt nainen oli aikaisemmin päivällä ollut tapaamassa vankia ja poistunut, mutta päätynyt jollakin keinolla takaisin kiven sisään. Kello yhdeksän ja kymmenen välillä tehdyn iltakierron aikana vartijat eivät huomanneet mitään.

Tammi-Moilasen mukaan kyseinen osasto on hyvin avoin. Vankien liikkeistä pidetään kirjaa sähköisen pantavalvonnan avulla. Vaikka tiukkaa vartiointia ei ole, tehdään vankilassa säännöllisiä tarkastuksia järjestyksen ylläpitämiseksi.

- Päätelmä on, että tämä henkilö ja vanki ovat sopineet asiasta. Nainen on tullut jostakin metsikön suojista ja vanki on auttanut hänet sisään ikkunasta tai ovesta, Tammi-Moilanen kertoo.

Tammi-Moilanen kertoo, että vankilaviranomaiset keskittyvät avovankilassa lähinnä siihen, että vangit ovat siellä missä heidän pitääkin olla. Ulkopuolisten pääsyä vankilaan ei niinkään ole pyritty estämään.

- Ei se toki mahdotonta ole, jos vanki auttaa.

Nainen poistettiin vankilasta ja rikosseuraamuslaitos aikoo tutkia tapauksen.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti."

gravedigger
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1314
Liittynyt: La Marras 17, 2007 8:50 pm
Paikkakunta: Rairairailaamassa

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja gravedigger »

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2447386

Mönkijäkuski kiilasi moottoripyöräpoliisin sillankaiteeseen – hovi alensi tuomiota

Mönkijän pysäyttämistä yrittänyt moottoripyöräpoliisi sai syksyllä 2016 hengenvaarallisia vammoja, kun mönkijäkuski törmäsi tahallaan tätä päin. Mies tuomittiin aiemmin käräjillä murhan yrityksestä, mutta Rovaniemen hovioikeus piti tekoa tapon yrityksenä.

Törmäyksen seurauksena poliisi osui sillankaiteeseen ja paiskautui maahan. Hovioikeus katsoi tänään antamassaan tuomiossa, että miehen tarkoituksena oli pakoon pääseminen, ei poliisin tappaminen.

Miehen yhdeksän ja puolen vuoden vankeustuomio lyheni kuudeksi vuodeksi. Tapaus sattui Ylitornion Raanujärventiellä.
Mä oon Matti, sä oot vaan Mervi

Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

gravedigger kirjoitti:https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2447386

Mönkijäkuski kiilasi moottoripyöräpoliisin sillankaiteeseen – hovi alensi tuomiota

Mönkijän pysäyttämistä yrittänyt moottoripyöräpoliisi sai syksyllä 2016 hengenvaarallisia vammoja, kun mönkijäkuski törmäsi tahallaan tätä päin. Mies tuomittiin aiemmin käräjillä murhan yrityksestä, mutta Rovaniemen hovioikeus piti tekoa tapon yrityksenä.

Törmäyksen seurauksena poliisi osui sillankaiteeseen ja paiskautui maahan. Hovioikeus katsoi tänään antamassaan tuomiossa, että miehen tarkoituksena oli pakoon pääseminen, ei poliisin tappaminen.

Miehen yhdeksän ja puolen vuoden vankeustuomio lyheni kuudeksi vuodeksi. Tapaus sattui Ylitornion Raanujärventiellä.
Noniin vanha kunnon koukkunokkahan on kohta varmaan jo vapaalla! saa nähä mitä spedeilyjä ja vahinkoja saahan vielä lukea täältä tulevaisuudessa :)
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Morgan Kane kirjoitti:Aiemmista viesteistä löytyy linkki facebook-profiiliin, jota on jo päivitetty.
Pääseekö vankilassa päivittämään facebookkia?
Viimeksi 10. elokuuta 2016
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Avatar
Dirk Gently
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: To Joulu 14, 2017 11:07 pm

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Dirk Gently »

Onko tietoa miten poliisin on käynyt? Onko kuntoutuminen edistynyt? Pääseekö takas työelämään vai onko jo?
Sielun pitkä pimeä teehetki.

mustan kissan tango
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: La Kesä 23, 2018 7:06 am

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja mustan kissan tango »

Dirk Gently kirjoitti:Onko tietoa miten poliisin on käynyt? Onko kuntoutuminen edistynyt? Pääseekö takas työelämään vai onko jo?
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/mootto ... -24158510/

Dope Boy
Axel Foley
Viestit: 2021
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Moottoripyöräpoliisi kiilattiin kaiteeseen

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Jukka Siintonen kirjoitti:
Tuomion Pasuuna kirjoitti:Niin siis poliisihan ei pysäytä ampumalla sellaista autoa, joka vain pyrkii pakoon, eikä kyseessä ole muu välitön vaaratilanne.

Mutta jos tilanne on vaikka tyyliin Berliini/Nizza, missä itsemurhahakuinen kuski yrittää ajaa rekalla väkijoukkoon, niin tarvittaessa poliisi voi kyllä pysäyttää auton vaikka puolustusvoimien virka-apuna tarjoamalla panssarivaunukanuunalla - jos se on järkevin keino siinä tilanteessa.
Ei tässä kauaa ole, kun suomalainenkin poliisi ampui kuorma-auton kuljettajaa rintaan, joka puski hieman poliisin maijaa.
Se oli kimmoke joka oli alunperin tähdätty syyläriin, jos ois suora laukaus niin ois menny rintalastasta läpi niin että napsaus ois vaan käyny.
"If you aim for a king, you better not miss"

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Moottoripyöräpoliisi kertoo hirveästä hetkestä, joka muutti kaiken: "En enää koskaan kykene työhöni"

Moottoripyöräpoliisi loukkaantui vakavasti, kun mönkijällä ajanut mies kiilasi hänet päin sillankaidetta. Ylitorniolla syyskuussa tapahtunut raju turma tallentui myös videolle. Asiaa puidaan nyt oikeudessa.

Kokenut moottoripyöräpoliisi kertoi Kemi-Tornion käräjäoikeudessa omista kokemuksistaan käsillä olevassa tapauksessa:

"Olimme olleet Ylitorniolla, meitä oli useampi auto ja minä. Muut menivät lounaan jälkeen jo edeltä kohti Rovaniemeä ja minä liityin porukan matkaan, kun olin saanut tankattua moottoripyörän.

Käännyimme Aavasaksan tielle. Radiosta kuului, että mönkijä menee tiellä eikä halua pysähtyä. Lähdin muiden avuksi.

Sen jälkeen muistikuvani ovat onnettomuuden takia olemattomia.

Ajoin jälkikäteen saatujen tietojen mukaan noin 4 kilometrin matkan. Sitten minulla on seuraava muistikuva on mönkijästä, joka mutkittelee edelläni. Ajan tien vasenta reunaa ja mönkijä on viistosti vieressäni.

Mönkijä kiihdyttää ja tulee kylkeen kiinni. Mönkkäri on iso ja tulee hyvin korkealla vierelleni.

Siinä mielikuvat katkeavat. Kun heräsin, minulle laitettiin laatikkoa päähän ja olen helikopterissa.

Paha turma tallentui videolle. Video on raju ja sitä ei suositella herkimmille.

Käytin tapauksessa moottoripyöräpoliisikoulutuksessa opetettua tekniikkaa. Kun ihminen on saatava pysähtymään, meidän kuuluu näyttäytyä ja tuoda esille, että karkuun ei kannata jatkaa.

Tein työtäni, sitä varten meidät moottoripyöräpoliisit on koulutettu.

Olen pysäyttänyt tuhansia ajoneuvoja työurani aikana. Ensimmäistä kertaa kukaan käyttäytyi tällä tavalla. Ja onneksi niin.

Totuus on, että en enää koskaan kykene siihen työhön, mihin minut on koulutettu. On arvioitu, että pystyn ehkä joskus tulevaisuudessa toimistohommiin, mutta kenttätyöt ovat osaltani ohi.

Työnantaja on luvannut, että kun siihen pystyn, työt jollakin tapaa jatkuvat. Se on hyvä.

Mutta olen aina ollut aktiivinen ihminen, muutos elämässäni on ollut valtava. Kyse ei ole vain työstä – lääkkeiden ja käden hyvin tarkan varomisen takia olen joutunut jättämään harrastukseni ja arkeni on muuttunut hankalaksi.

Oikeakätisenä olen joutunut opettelemaan esimerkiksi kirjoittamisen vasemmalla kädellä. Kivut taas vaikuttavat myös mielialaan ja unen saantiin."

Mitä tiedetään syytetyn toiminnasta:

Tuomari antoi myös syytetylle mahdollisuuden kertoa omia näkemyksiään tapahtumista. Syytetty ei kuitenkaan halunnut puhua, vaan jättää puheenvuorot asianajajalleen.
- Ei minulla ole sanottavaa, en halua tulla kuulluksi.

Lue lisää tapauksesta ja syytetyn asianajajan näkemyksistä Lapin Kansasta.

Syytetyn puolustusasianajaja luki kuulustelupöytäkirjasta myös kohdan, jossa syytetty tunnustaa tekonsa, mutta kiistää sen tahallisuuden.
- Ymmärrän kyllä, että ajokäyttäytymiseni oli uhmakasta ja omien tekojeni seurauksena poliisille kävi niin kuin kävi. Haluan nyt laittaa elämäni järjestykseen ja kantaa vastuun tekojeni seurauksista, syytetty oli todennut kuulusteluissa.

Myöhemmin syytetty oli halunnut lisätä kuulustelupöytäkirjaan, ettei hän pitänyt moottoripyöräpoliisin kaatumista omana syynään. Syytetyn mielestä poliisi tuli rinnalle yllättäen ja tämän olisi pitänyt poistua tilanteesta.


21.12.2016 16.26 Päivitetty 23.12. 14.14
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Leatherman-surma Lahti 2009 ja mp-poliisin kiilaus 2016

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Myöhemmin syytetty oli halunnut lisätä kuulustelupöytäkirjaan, ettei hän pitänyt moottoripyöräpoliisin kaatumista omana syynään. Syytetyn mielestä poliisi tuli rinnalle yllättäen ja tämän olisi pitänyt poistua tilanteesta.
Aika perinteistä rikollisen mentaliteetin omaaville tämä uhriutuminen ja muiden syyttely.Jarmohan ei näe sitten kuitenkaan että poliisin loukkaantuminen olisi mitenkää ollut hänen syynsä,vaan tietenkin poliisin oma syy.Mitäs yritti pysäyttää!

Tuomosen lausunnon pitäisi jo itsessään kertoa semmosesta välinpitämättömyydestä että käräjien alkuperäinen tuomio osui ihan oikeaan.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Vastaa Viestiin