Jihadisti tappoi 2 naista, 4 loukkaantui Egyptissä 14.7.17

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Jihadisti tappoi 2 naista, 4 loukkaantui Egyptissä 14.7.17

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »


Puukottaja iski turistikohteeseen Egyptin Hurghadassa – kaksi saksalaisnaista kuoli ja useita loukkaantui
Iskussa kuoli kaksi ja loukkaantui neljä ihmistä.

Anna-Mari Hänninen HS, Mikko Paakkanen HS
Julkaistu: 14.7. 17:04 , Päivitetty: 15.7. 10:31

Hurghadan rantakohteessa Egyptissä perjantaina tehdyssä veitsihyökkäyksessä kuolleet kaksi ulkomaalaista matkailijaa olivat saksalaisia, kertoi Saksan ulkoministeriö lauantaina uutistoimisto AFP:n mukaan.

Veitsellä varustautunut mies kävi perjantaina iltapäivällä ihmisten kimppuun lomakohteessa. Hyökkäyksessä kuoli kaksi ja loukkaantui neljä ihmistä, kertoivat Egyptin viranomaiset.

Aiemmin eri viestimet kertoivat viranomaislähteiden perusteella, että hyökkäyksessä olisi kuollut kaksi ukrainalaista matkailijaa. Lauantaina Saksan ulkomoninisteriön lausunto kuitenkin vahvisti uhrien olleen saksalaisia.

Tšekin ulkoministeriö vahvisti perjantai-iltana uutistoimisto Reutersin mukaan, että yksi hyökkäyksessä loukkaantuneesta oli tšekkiläinen nainen.

Egyptin sisäministeriö kertoi AFP:n mukaan, että kaikki kuusi uhria olivat naispuolisia.

Mahdollisista suomalaisuhreista ei ollut perjantai-iltana tietoa, kerrottiin ulkoministeriöstä HS:lle.

Viestintäpäivystäjä Reetta Palojoensuu kertoi, että Hurghadaan on tehty 16 suomalaisten matkustusilmoitusta.Kaikki matkailijat eivät tee matkustusilmoitusta UM:lle.

Hyökkääjäksi epäilty on Egyptin sisäministeriön mukaan otettu kiinni, kertoo AFP. Ministeriön mukaan näytti siltä, että mies oli uinut läheiseltä julkiselta uimarannalta rannalla olleeseen hotellikeskukseen, jossa hyökkäys tapahtui.

Reutersin mukaan hyökkääjä olisi ensin saapunut Zahabia-nimiselle hotellille, jossa hän olisi tappanut kaksi matkailijaa ja lisäksi haavoittanut kahta. Sen jälkeen hän olisi vielä haavoittanut kahta matkailijaa läheisessä Sunny Days El Palacio -lomakeskuksessa. Tiedot ovat peräisin turvallisuuslähteiltä.

Tammikuussa 2016 kolme matkailijaa haavoittui veitsihyökkäyksessä hotelliin Hurghadassa. Tuolloin kahdella hyökkääjällä oli AFP:n mukaan ilmeisesti sympatioita terroristijärjestö Isisiä kohtaan.
HS


Hyysäri jättää kertomatta, että 28-vuotias jihadisti jätti egyptiläiset rauhaan, hän jopa huusi "En halua teitä egyptiläiset!", kohteena oli pelkästään länsimaalaisen näköisiä naisia. Kaksi saksalaisnaista kuoli, kaksi tsekkiä ja kaksi armenialaista haavoittui.
Haavoittunutta tai kuollutta turistia kärrätään pois Hurghadan lomaparatiisissa.jpeg
Haavoittunutta tai kuollutta turistia kärrätään pois Hurghadan lomaparatiisissa.jpeg (24.12 KiB) Katsottu 3511 kertaa
Lisätietoja(+kuva-&videomatskua) englanniksi: DW, Independent, Telegraph, Abc.net.au

2016 samankaltaisuus, missä löyhä kaveriporukka vähän kepposteli länsimaalaisten kanssa: BBC

Molemmissa tapauksissa on huomioitavaa, että ei liity islamiin. Ei oikeastaan liity mihinkään.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.