Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisi varoittaa Helsingin taskuvarkaista – röyhkeät varkaat käyneet turistien repuilla
mtv.fi

Uhrit että rosvot pääosin ulkomaalaisia. Mitä se kertoo rajavalvonnan tehokkuudesta? Kuka tahansa voi tulla "katselemaan nähtävyyksiä" ja "opiskelemaan". Samaan aikaan poliisi valvoo tehostetusti ylinopeuksia öisellä moottoriteillä ja valvoo vihapuhetta verkossa. Samaan aikaan armeija haluaa miljardien hävittäjiä valvomaan, jos vaikka ryssän kone lentäisi 10 sekuntia Suomen ilmatilassa, ja saman aikaan tulee 30 000 paperitonta musulmaania rajan yli palvottavaksi ja palveltavaksi.

Ovatko uhrit romanialaisia, somaleita, vai irakilaisia? Ovatko rosvot japanilaisia, sveitsiläisiä vaiko islantilaisia? Onko ennakkoasenteissa vikaa, jos ajattelee näin? Entä jos toisinpäin?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4942
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Moskovalaisessa oikeussalissa ammuskeltu, kuolonuhreja eri lähteiden mukaan kolme tai neljä.
En tehnyt omaa ketjua asiasta, koska ko. jengiläiset tuskin liittyvät täällä Suomessa mihinkään täkäläisiin juttuihin.


Kolme kuollut aseellisessa hyökkäyksessä moskovalaiseen oikeussaliin
Oikeussalissa oli käynnissä jengioikeudenkäynti.

Moskova1.8.2017 klo 15:26päivitetty 1.8.2017 klo 15:58

Petri Burtsov
@pburtsov

Ainakin kolme ihmistä on kuollut ja kaksi loukkaantunut asemiesten hyökkäyksessä moskovalaiseen oikeussaliin.

– Olimme toisessa oikeudenkäynnissä, kun kuulimme laukauksia. Niitä oli ainakin 20, lakimies Sofia Rubasskaja kertoi TASS-uutistoimistolle.

TASS-uutistoimiston mukaan kolme ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui ammuskelussa, kun taas Reuters väittää neljän ihmisen saaneen surmansa. Interfax puolestaan kertoo kolmen hyökkääjän saaneen surmansa, ja kaksi hyökkääjää on sen mukaan otettu kiinni.

TASS:in mukaan oikeussalissa oli käynnissä oikeudenkäynti, jossa 9-jäsenistä jengiä epäiltiin väkivaltaisuuksista liikenteessä. GTA-nimellä tunnettu jengi oli saanut vaikutteita Grand Theft Auto -pelistä. Heitä syytetään 17 ihmisen tappamisesta Moskovassa ja sitä ympäröivällä Moskovan alueella, sekä Kalugan alueella vuosina 2012-2014.

TASS:in mukaan syytetyt olivat onnistuneet varastamaan vartioidensa aseet hississä matkalla oikeussaliin.
https://yle.fi/uutiset/3-9751960
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Sanotaan, että ihmisellä on huonoja aikoja ja hyviä aikoja...ja että molemmilla on tapana kasaantua. Mutta tällä hepulla on kyllä ollut aika vauhdikkaat kymmenen päivää. Mitä tapahtuukaan, kun onni kääntyy? :)




Scaramuccin myrskyisät kymmenen päivää: Sai lapsen, sai potkut, menetti avioliittonsa – ja julistettiin kuolleeksi
Valkoisen talon viestintäjohtajana 10 päivää toiminut Anthony Scaramucci myös sai tietää, että hänet oli poistettu elävien kirjoista yliopistonsa matrikkelissa.

Trumpin viestintäjohtaja sai ennätysnopeat potkut alatyylisten kommenttiensa takia

ENNÄTYSNOPEAT potkut Valkoisesta talosta saaneen viestintäjohtaja Anthony Scaramuccin kymmenen päivää olivat varsin myrskyiset.

Scaramucci sai lapsen, mutta menetti avioliittonsa ja työpaikkansa. Kaiken lisäksi hän sai tietää olevansa julistettu kuolleeksi.

VIIME maanantaina heinäkuun 24. päivänä Scaramucci lensi presidentti Donald Trumpin kanssa presidentin virkakoneella Air Force Onella seuraamaan Trumpin puhetta partiolaisille Ohiossa. Samana päivänä Scaramuccin vaimo Deidre Ball synnytti pariskunnalle poikavauvan.

Tarkemmin sanoen tuleva ex-vaimo. Iltapäivälehti New York Post kertoi myöhemmin samalla viikolla Ballin hakeneen avioeroa. Ball oli ottanut yhteyttä asianajajaansa avioeron vuoksi jo kesäkuussa.

Ballin asianajaja vahvisti laatulehti New York Timesissa tiedon avioerohakemuksesta, mutta kiisti väitteen, että avioeron syy olisi liittynyt Scaramuccin työhön tai Trumpiin. Syytä asianajaja ei kommentoinut.

JOKA TAPAUKSESSA Scaramucci teki merkittäviä uhrauksia voidakseen työskennellä ihailemansa Trumpin alaisuudessa.

Hän asetti jo tammikuussa myyntiin osuutensa perustamassaan investointiliike Skybridge Capitalissa, jotta voisi työskennellä Trumpin hallinnossa. Kauppa odotti vielä Yhdysvaltain viranomaisten hyväksyntää, koska ostajataho oli kiinalainen.

SCARAMUCCIN pyörremyrskyisen viikon kruunasi tieto, että hänet oli poistettu elävien kirjoista vanhassa yliopistossaan.

Harvardin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta julkaisee matrikkelia, jonka uusimmassa painoksessa Scaramucci oli merkitty kuolleeksi.

Viiden vuoden välein julkaistava matrikkeli ei ole levityksessä Harvardin ulkopuolella. Harvard kuitenkin pyysi virhettä anteeksi ja lupasi palauttaa Scaramuccin elävien kirjoihin seuraavassa painoksessa, sanomalehti Telegraph kertoi.

SCARAMUCCI nimitettiin Valkoisen talon viestintäjohtajaksi 21. heinäkuuta, ja hänet erotettiin kymmenen päivää myöhemmin maanantaina. Puolentoista viikon varrella hän oli ehtinyt haukkua Valkoisen talon kollegansa viikkolehti New Yorkerin haastattelussa ja vaikuttanut lehdistöpäällikkö Sean Spicerin ja kansliapäällikkö Reince Priebusin eroon.

Scaramucci ei ollut ennen potkujaan edes virallisesti ehtinyt vannoa uskollisuudenvalaa hallinnolle, ja hänen työnsä olisi virallisesti alkanut vasta elokuussa.

Scaramuccia suosittelivat Trumpille töihin Trumpin tytär Ivanka ja vävy Jared Kushner.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tiina kirjoitti:Sanotaan, että ihmisellä on huonoja aikoja ja hyviä aikoja...ja että molemmilla on tapana kasaantua.
Tuo Scaramucci oli kyllä hauskanoloinen tyyppi, jotenkin olisi sopinut hyvin tähän nykyiseen usa-pressabrändiin?

Mutta vakavampiin asioihin, pidetään tuo Tiinalta lainattu txt yhä voimassa, mut kuka tekee tällaista? Videon saatetekstinä kun oli ollut tuo liveleak-linkin teksti Sent to me by my sister while she was visiting Reno, Nevada on 07/30/2017 near the Eldorado Hotel & Casino. Katsominen kannattaa aloittaa vasta noin 1min kohdalta, sitä ennen nainen on vain samalla tavalla liikkumatta kuin tuossakin hetkessä. Nevada on tosin kuulunut tilastojen mukaan ainakin aiemmin kärkeen itsemurhatilastoista, top10:ssä oli ainakin aikanaan jatkuvasti.
(Sama video muuten löytyi ainakin vielä myös juupituupista, kumma etteivät olleet imaisseet tuollaista pois?)
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Hamina: Känniläinen törmäsi autolla omakotitalon seinään

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Järkyttävä herätys Haminassa – auto syöksyi sisään omakotitalon ulko-ovesta keskellä yötä
Omakotitalon ulko-ovea päin törmännyt auto teki pahaa jälkeä.

Hurjassa törmäyksessä ei kaikeksi onneksi sattunut vakavia henkilövahinkoja.
Haminassa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä erikoinen liikenneonnettomuus, jossa oli myös onnea matkassa. Poliisin mukaan ilmeisesti rajua ylinopeutta Mannerheimintietä liikkunut farmariauto suistui loivassa mutkassa tieltä ja liukui omakotitalon pihan läpi suoraan talo seinään.

– Tällä hetkellä tiedetään, että auto on ajanut seinää päin, ja että todennäköisesti alkoholilla on osuutta asiaan, kertoo yleisjohtaja, komisario Jukka Tylli Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Onnettomuuspaikalta otetuista kuvista näkee, että auto on törmännyt suoraan talon ulko-oven kohdalle ja painunut noin metrin verran talon sisälle, vieden mukanaan pitkän pätkä seinän tiiliverhoilusta.

Auto tuhosi osan talon seinän tiiliverhoilusta.

Onnettomuus tapahtui puoli yhden maissa aamuyöllä. Poliisin mukaan talon asukkaat olivat kotona törmäyksen sattuessa.

Sisällä autossa kerrotaan olleen kaikkiaan neljä henkilöä, jotka poliisin mukaan selvisivät rytäkästä lievin vammoin. Talon asukkaille ei tiettävästi sattunut säikähdystä vakavampaa, joten hurjassa tilanteessa on ollut myös onni matkassa.

Törmäyksen taloudelliset vahingot sen sijaan lienevät mittavat. Talon kärsimien vaurioiden lisäksi auton kerrotaan rikkoutuneen tilanteessa korjauskelvottomaksi.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005324242.html
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 969
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Auto syöksyi sisään omakotitalon ulko-ovesta

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Järkyttävä herätys Haminassa – auto syöksyi sisään omakotitalon ulko-ovesta keskellä yötä

Kuva
Omakotitalon ulko-ovea päin törmännyt auto teki pahaa jälkeä. (KUVA: Mikko-Pekka Purho)

Julkaistu: 13.8. 2:56

Hurjassa törmäyksessä ei kaikeksi onneksi sattunut vakavia henkilövahinkoja.

Haminassa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä erikoinen liikenneonnettomuus, jossa oli myös onnea matkassa. Poliisin mukaan ilmeisesti rajua ylinopeutta Mannerheimintietä liikkunut farmariauto suistui loivassa mutkassa tieltä ja liukui omakotitalon pihan läpi suoraan talo seinään.

– Tällä hetkellä tiedetään, että auto on ajanut seinää päin, ja että todennäköisesti alkoholilla on osuutta asiaan, kertoo yleisjohtaja, komisario Jukka Tylli Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Onnettomuuspaikalta otetuista kuvista näkee, että auto on törmännyt suoraan talon ulko-oven kohdalle ja painunut noin metrin verran talon sisälle, vieden mukanaan pitkän pätkä seinän tiiliverhoilusta.

Kuva
Auto tuhosi osan talon seinän tiiliverhoilusta. (KUVA: Mikko-Pekka Purho)

Onnettomuus tapahtui puoli yhden maissa aamuyöllä. Poliisin mukaan talon asukkaat olivat kotona törmäyksen sattuessa.

Sisällä autossa kerrotaan olleen kaikkiaan neljä henkilöä, jotka poliisin mukaan selvisivät rytäkästä lievin vammoin. Talon asukkaille ei tiettävästi sattunut säikähdystä vakavampaa, joten hurjassa tilanteessa on ollut myös onni matkassa.

Törmäyksen taloudelliset vahingot sen sijaan lienevät mittavat. Talon kärsimien vaurioiden lisäksi auton kerrotaan rikkoutuneen tilanteessa korjauskelvottomaksi.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005324242.html
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mies yritti varastaa rahaa torilta: kompastui paetessaan naruun ja meni tajuttomaksi

Kahden miehen epäillään yrittäneen varastaa Pielaveden torilla sijaitsevasta myyntikojusta pohjakassan varhain lauantaiyönä.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen kahdesta torin lähellä paikkoja rikkovasta miehestä. Paikalla poliisille selvisi, että yhden myyntiteltan pitäjä oli saanut toisen tekijöistä kiinni.

Nuorehko mies oli karkuun yrittäessään kompastunut myyntiteltan naruun ja mennyt tajuttomaksi.

Ilmeni, että torilla oli yhdestä teltasta anastettu pohjakassa ja sen lisäksi kahta telttaa oli rikottu.

Tapausta tutkitaan varkauden yrityksenä ja vahingontekona.


Savon Sanomat
13.08.2017 12:03
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Auto syöksyi sisään omakotitalon ulko-ovesta

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

teinikuskit ottamassa EK:ta taas vaihteeksi.. Joskus 90luvulla oli teinicorolloita vähän väliä katollaan ja pihoissa ja milloin missäkin.. Twincam ja tuplat kun oli asennettuna oli näyttävien linkkujen aika kun iskettiin gimmoja ajotaidoilla
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Auto syöksyi sisään omakotitalon ulko-ovesta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Spurgumies kirjoitti:teinikuskit ottamassa EK:ta taas vaihteeksi..
Poliisi epäilee vuonna 1978 syntynyttä mieskuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta, torkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vaaran aiheuttamisesta. Mies otettiin kiinni Kotkan poliisiasemalle.
Kymen Sanomat

Myöhäisteini.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Hamina: Känniläinen törmäsi autolla omakotitalon seinään

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Jotkut kypsyy hieman hitaammin. Ja tähän suuntaan ollaan menossa muutenkin kovaa vauhtia.
Vai mikä muu selittäisi, että +40 vuotiaat ravaa vielä esim. festivaaleilla. :)
Avatar
reijoreipas
Jack Bauer
Viestit: 907
Liittynyt: Ti Helmi 26, 2013 7:11 pm

Re: Hamina: Känniläinen törmäsi autolla omakotitalon seinään

Viesti Kirjoittaja reijoreipas »

Tiina kirjoitti:^Jotkut kypsyy hieman hitaammin. Ja tähän suuntaan ollaan menossa muutenkin kovaa vauhtia.
Vai mikä muu selittäisi, että +40 vuotiaat ravaa vielä esim. festivaaleilla. :)
Viittaatko kenties "partalapsiin"?
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Hamina: Känniläinen törmäsi autolla omakotitalon seinään

Viesti Kirjoittaja Tiina »

reijoreipas kirjoitti: Viittaatko kenties "partalapsiin"?
Lähinnä mielessä oli tälläinen.
Kuva

:)

Mutta on se varmaan ollut aikamoinen herätys, kun auto yrittää ovesta sisään. Onkohan tuo talo isomman tien vieressä haja-asutusalueella vai ovatko kaahanneet ihan omakotitaloalueella?
Avatar
Kaito Kid
Remington Steele
Viestit: 224
Liittynyt: Pe Loka 02, 2015 6:29 pm

Re: Hamina: Känniläinen törmäsi autolla omakotitalon seinään

Viesti Kirjoittaja Kaito Kid »

Eipä siitä ole vuottakaan kun auto törmäsi taloon Joensuussa. Tuossa tapauksessa loukkaantui ihminen, tässä onneksi säästyttiin pahemmalta. Näitä taloihin törmäilyjä sattuu onneksi aika harvoin, mutta tuota tästä tapauksesta mieleeni tullutta Joensuun juttua googlatessani törmäsin (heh!) muihinkin tapauksiin, joissa on ajeltu päin taloja. On oikeastaan aika ihmeellistä, ettei näitä ole sattunut tämän enempää. Toisaalta, ehkä kuskit kaahailevat ja rattijuoppoilevat tuohon malliin mieluummin muualla kuin omakotitaloalueilla.
"When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth."

"One truth prevails!"
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Moskovalainen teknoklubbeni Rabitza ratsattu ja pitäjät napattu kiinni. Ratsia, jossa oli sekä siviili, että taisteluvarusteltuja poliiseja, tapahtui klo 07:55! Tuskin mitään nappeja tuolla vedetään :mrgreen: ?! Rabitza on myös perunut tulevat tapahtumansa ja kerjänneet kk sitten noin somessa rahaa toiminnan pyörittåmiseen
https://www.residentadvisor.net/news.aspx?id=39689 (sis myös paskan videon tapahtumasta).
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Nostetaanpa tämä muutaman vuoden takaa, tuo väitöstutkimus on varmasti ollut aikanaan äärimmäisen tärkeää tiedettä, jota yhteiskuntamme tuli rahoittaa, koska se tuotti yhteiskunnallemme tärkeää lisätietoa ja työkaluja somaleiden ymmärtämiseen. Täytynee katsoa läpi tuo tuote ja arvioida kuinka rehellisesti esimerkiksi asiaa on penkaistu vai onko somalikulttuurin barbaariset piirteet vaikka heidän tomaattisadon suojelemisessa lakaistu maton alle piiloon, kuten usein uussuomalaisten kulttuuria tutkittaessa on tehty ja tuotettu siten valheellinen kuva kulttuurista rikkautena, joka hyödyttää Suomea.

Tomaattivertaus on kyllä osuva, koska näitä muslimityttöjä viillellään ihan yhtä helposti kuin tomaattejakin.
Mman kirjoitti:Tälläsestä saa tohtorinpaperit..

Väitös: Tyttö on timantti, jota pitää suojella ‒ maine on tärkeä somalitytölle
...
Tyttö oli kuin tomaatti, joka ei voi kieriä ja pyöriä joka paikassa ilman kolhuja.(isän tai muiden sukulaisten tuottamia kolhuja/viiltoja ei lasketa/OAK) Tytön kunniallisuuden merkitystä perheelle kuvattiin myös vertaamalla tyttöä arvokkaaseen timanttiin, jota haluttiin suojella ja varjella, Isotalo sanoo.

Suomalaistua voi hyvin tai huonosti
Somalityttöjen suomalaistumiseen suhtaudutaan myönteisesti, kunhan se tarkoittaa osallistumista suomalaiseen yhteiskuntaan islamia ja somalikulttuuria unohtamatta.
...
Filosofian maisteri Anu Isotalon väitöstutkimus pohjautuu turkulaisten somalityttöjen ja -naisten haastatteluihin vuosina 2003-2006. Väitös tarkastetaan Turun yliopistossa perjantaina.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mahtaisiko joku poliittinen taho ärähtää, jos näitä Intiassa ja Pakistanissa hyvinkin suosittuja brändejä alkaisi joku tuoda tänne?

Saksalaiset ja juutalaiset ovat hyvin järkyttyneitä Hitler-tuotteiden suosiosta Intiassa ja Pakistanissa
Hindustan Times kertoi Hitlerin nimen valjastamisesta 2000-luvun liiketoimintaan vuonna 2015. Saksalaislehti Der Spiegel selvitti Führer-kulttia Pakistanissa viitisen vuotta sitten, ilmiö on tuttu koko Etelä-Aasiassa ja perusteeksi tarjotaan kansan tietämättömyyttä natsien toiminnasta tai Euroopan historiasta yleensä.

Ihan kuin pakistanilaisetkin myös sivistyneiksi ja ihmisläheiseksi meille maalatut arabit arvostavat suuresti Hitleriä ja kolmatta valtakuntaa, heidän kohdalla tietämättömyydestä ei siis voi olla kysymys. Ennemminkin kysymyksessä taitaa olla yhteinen vihollinen? Tässä muutamia esimerkkejä ilmiöstä lähinnä Intiasta ja linkki juttuun kuvan alla:

Hitler's Cross, ravintola tarjoaa tuotteet pikkupurtavasta jättimäiseen ilotteluun
From small bites to mega joys - HITLER's CROSS, Mumbai.jpg
From small bites to mega joys - HITLER's CROSS, Mumbai.jpg (27.31 KiB) Katsottu 4580 kertaa
http://www.rediff.com/news/2006/aug/23look.htm

Hitler-jätskivohvelit, nimetty äkkipikaisen paikallisen mukaan
Hitler-jäätelövohvelit voitaisiin tuoda Intiasta Eurooppaan suodatettuna nätimälle nimelle, esim LuftWafer voisi toimia.jpg
Hitler-jäätelövohvelit voitaisiin tuoda Intiasta Eurooppaan suodatettuna nätimälle nimelle, esim LuftWafer voisi toimia.jpg (68.96 KiB) Katsottu 4580 kertaa
- http://daily.bhaskar.com/news/WOR-hard- ... html?seq=2
- http://www.dailymail.co.uk/news/article ... rmany.html

Hitler's Den, suosittu bilis-sali ennen juutalaisten loukkaantumista, jopa virallinen juutalaisvaltio suuttui ja itki Intian valtiolle tästä hirveydestä
Hitler’s Den oli biljardisali Intiassa ennen judeprässiä.jpg
Hitler’s Den oli biljardisali Intiassa ennen judeprässiä.jpg (6.07 KiB) Katsottu 4580 kertaa
- http://timesofindia.indiatimes.com/city ... 754554.cms
- http://www.jta.org/2011/03/25/news-opin ... ng-hackles

Video näistä tuotteista ja muutakin asiasta: https://youtu.be/3ZE-KCsIO0E
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin