Mies raiskasi tuntemansa naisen - selvisi ehdollisella

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Mies raiskasi tuntemansa naisen - selvisi ehdollisella

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Mies raiskasi tuntemansa naisen - selvisi ehdollisella tuomiolla

Tiistai 12.9.2017 klo 12.39

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut noin kolmekymppisen miehen raiskauksesta 1 vuoden ja 8 kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeuteen.

Mies raiskasi tuntemansa naisen asunnossaan.
Tekijä kaatoi naisen ja riisui housut.
Miehellä ei ollut entistä rikoshistoriaa.

Vastaaja tuomittiin vankeusrangaistuksen lisäksi myös yhdyskuntapalveluun. Tapaus oli sattunut noin vuosi sitten.

Käräjäoikeuden mukaan vastaaja oli pakottanut samaa ikäluokkaa olevan ja entuudestaan tuntemansa naisen asunnossaan sukupuoliyhteyteen kanssaan. Teossa oli käräjäoikeuden mukaan käytetty henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa.

Vastaaja on riisunut asianomistajan housut siten, että nämä ovat rikkoutuneet ja asianomistaja kaatunut, estänyt asianomistajan poistumisen ja pitänyt ainakin osan aikaa asianomistajaa paikallaan oman vartalonsa painolla sekä olkapäistä ja käsivarsista kiinni pitämällä sukupuoliyhteyden tapahtuessa.

Oikeuden mukaan tekijä tekijä oli ollut täysin välinpitämättömänä asianomistajan kieltämisestä ja vastusteluista huolimatta, vaikka hänen oli täytynyt ymmärtää, että asianomistaja ei ollut suostunut vapaaehtoisesti sukupuoliyhteyteen.

Mies kiisti syytteen oikeudessa. Sukupuoliyhteyden hän myönsi tapahtuneen ilman pakottamista ja väkivaltaa ja tapahtuneen asianomistajan suostumuksella.

Oikeuden mukaan asianomistajan kertomukset ja todisteet tukivat syytettä. Asianomistajalle oli aiheutunut teosta nirhaumia polviin sekä mustelmia käsivarteen ja jalkoihin.

Tekijä, jolla ei ollut aikaisempaa rikoshistoriaa, tuomittiin rangaistuksen lisäksi korvaamaan uhrille noin 6500 euroa sekä maksamaan liki 3500 euron oikeuskulut.

Juttu käsiteltiin salaisena ja siitä laadittiin julkinen seloste.
RISTO LASILA
Turvapaikanhakijako kyseessä, kun ollaan noin hyshys, vaikka tapauksen osapuolet eivät a) ole lapsia b) ovat jo 30-vuotiaita.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Mies raiskasi tuntemansa naisen - selvisi ehdollisella

Viesti Kirjoittaja poikani »

MohammedMohammed kirjoitti:Turvapaikanhakijako kyseessä, kun ollaan noin hyshys, vaikka tapauksen osapuolet eivät a) ole lapsia b) ovat jo 30-vuotiaita.
Luultavasti ovat hiekkistaustaisia. He ovat nykyään syyllisiä yli puoleen maassamme tapahtuneista seksuaalirikoksista, arvelen. Suurin osa niistä "onneksi" tapahtuu heidän perheidensä sisällä.
????? ?? ??????.

Vastaa Viestiin