Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
NancyDrew
Christopher Lorenzo
Viestit: 1578
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 8:02 am

Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja NancyDrew »

Facebook

Jos teillä on tietoa, soittakaa poliisille!

KADONNUT

Siskoni Jenny Keränen on kadonnut. Olemme kuullet hänestä viimeksi juhannuksen aikaan. Hän asui kevättalvella Pukkilassa, kesällä hän siirsi osoitteen Kuusamoon. Siellä hän ei kuitenkaan ole tällä hetkellä. Hän asui aikaisemmin vuosia Helsingissä, joten hän voi olla myös siellä päin.
Jenny on n. 163cm pitkä, ja erittäin hoikka. Hänellä tummanruskeat puolipitkät hiukset, olkapäille asti. Hän käyttää usein tummanvihreää, pitkää kangastakkia.
Olemme erittäin huolissaan, ja siksi kiitollisia kaikista mahdollisista havainnoista. Myös pieneltä tuntuvat tiedot ovat tervetulleita.
Havainnoit voi soittaa Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194

Kiitos, saa jakaa!
Jenny Keränen.jpg
Jenny Keränen.jpg (49.16 KiB) Katsottu 19103 kertaa

elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Missään ei sanota kadonneen ikää. Ei kuitenkaan ihan nuorelta/teiniltä näytä. Mutta näyttää kyllä ainakin kuvassa jotenkin poikkeuksellisen laihalta. Ja siitä tulee huumeet mieleen. Ei varmasti ole kovin paljon pitänyt yhteyttä läheisiinsä jos katoamisen ajankohtakin on täysin epäselvä.

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Olisi kyllä toivonut enemmän tietoa tästä, aika iso on tuo aluekin jolta etsiskellä, Helsingistä Kuusamoon.
Mua jäi hämäämään tuo "hän käyttää usein...takkia", siis kuitenkin nuorehko nais-immeinen. Saa sellaisen kuvan että olisi jumittunut tuohon pukeutumiseen, jonkin asteen vajaa-kuntoinen? Kuitenkin omillaan asumiseen kykenevä. Tai sitten se vaan kuulostaa siltä, tuosta on englanninkielinen versiokin. Siinä tuo oli ilmaistu toisin.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

sikakyösti
Sofia Karppi
Viestit: 437
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 2:06 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja sikakyösti »

Pyydän jo etukäteen anteeksi kaikilta pukkilalaisilta ja kuusamolaisilta, mutta ei kai kukaan nuori/nuorehko nainen muuttele satunnaisesta tuppukylästä toiseen, ellei sitten jonkun miehen perässä.

Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Yhdestä kuvasta ja tekstistä päätellen tuo ei ole mikään muotia seuraava nuori nainen. Tuo vihreä takki on mitä luultavimmin turvavaate jota tällaiset henkilöt pitävät "aina". Sellaisen vaatteen koetaan tuovan sekä imagoa että sitä turvaa olemalla aina lämpimiä, taskut täynnä tarpeellista toimien käsilaukun korvikkeena ja puettuna olemisen tunnetta.

Tämä tyttö on tosi laiha ja todellakin vähän vajaakuntoisen näköinen tuossa ainoassa kuvassa. Se voi tietty olla sattumaa, mutta harvoinhan täysin reippaat ja itsestään huolehtimaan kykenevät ihmiset sen enempää katoavat ilmoittamatta kuin saavat perään huutelijoitakaan.

Oletan että tuo vihreä takki on juuri se ituhippien must have-vaate joka on tuhtia puuvillaa ja joita nyt on muutaman vuoden ollut kaikilla ekologisesti ajattelevilla. Toki tietty monella muullakin, fiksu ja hengittävä vaate kun on. Mutta nuo paikkakunnat, tuo takki ja tuo laihuus yhdessä toivat mieleeni että voisiko kyseessä olla joku luomukommuunista toiseen siirtyvä itseään ja henkistymistään haeskeleva henkilö? Joogaa, itsetutkiskelua, raakaravintoa ja niin edelleen.

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Niin toi ilmoituksen "hän siirsi osoitteen Kuusamoon" kuulostaa myös hiukan omituiselta. Mä oon kyllä tottunut siihen että "muutetaan", ns kirjojen siirtämisestä oon yleensä kuullut sellaisissa tapauksissa että asutaan muualla mutta ohjataan postit tiettyyn paikkaan.
Tai ehkä tää ilmoittaja on poliisi ammatiltaan, niillä tuntuu olevan erityiskykyjä tuolla saralla.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1157
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Minusta tuo osoitteen siirtäminen viittaa väliaikaiseen asumiseen, ei varsinaiseen muttoon.
Olisiko Jennyllä/suvulla tms vaikka kesämökki tuolla, jossa on vietetty kesäloma?? Näin ainakin monet tuttavani ovat tehneet. Esim. kolmen kuukauden kesälomaksi ollaan "muutettu" kesäasunnolle ja tietysti osoite/posti käännetty samalla.
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1157
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Spekulointi on toki sallittua mutta hieman hymyssäsuin voin vastata muutamalle spekuloijalle:
-Olen itse yhtä laiha, ellen laihempi kuin Jenny kuvan perusteella(!). En ole koskaan käytyänyt huumeita eikä minulla ole sairauksia. En ole "vajaakuntoinen" tms.
-Minullakin on vain yksi takki, jossa kuljen julkisesti, syksystä kevääseen. Kauppareissuilla, hautajaisissa, työpaikan retkillä, lasten vanhempainilloissa...
-Inhoan valokuvissa olemista. Jos katoaisin, olisi läheisilläni minusta tallessa varmaan juuri tuon tyyppinen valokuva. Ala-asteen koulukuvista tai esim. Facen profiilikuvista (en näytä naamaani) ei kohdallani olisi mitään hyötyä.
Mutta juu, spekuloida saa ja pitääkin. Ei millään pahalla tämä! :)
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja dazu »

Eli ilmeisesti Oulusta on kotoisin ja jossain vaiheessa Helsinkiin muuttanut aikuisiällä. Sitten muuttanut Pukkilaan ja nyt kesällä on muuttanut kirjansa Kuusamoon. Ilmeisesti ei ole Kuusamoon muutosta kertonut mitään sukulaisilleen, eikä pitänyt sukulaisiin yhteyttä juhannuksen jälkeen.
Vaikuttaa siltä, että sukulaiset ovat aika pihalla tilanteesta. Mitä sitten on taustalla, niin mahdotonta arvioida. Voisin kuvitella, että Pukkilaan muutettu miehen perässä.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Salavalas
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: To Syys 17, 2015 12:44 am

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Salavalas »

No kyllähän nuori nainen voi monesta syystä muuttaa pikkupaikkakunnille, ja ne syyt on ihan samoja kuin kenellä tahansa muullakin. Työt, opiskelu, vaihtelun- tai seikkailunhalu tai vaikka tarve päästä pakoon ahdistavia sukulaisia.

Tietääkseni ihmisillä ei tavallisesti ole hirveän monia erilaisia päällystakkeja. Aika villiä ruveta takin perusteella puhumaan turvavaatteista ja vajaakuntoisuudesta.

Lähinnä tässä kiinnittää huomion toi, että viimeinen havainto on parin kuukauden takaa. Eikö Jennyllä ole tuttavia, joiden kanssa olisi tiuhempaan tekemisissä ja jotka olisivat ilmoittaneet katoamisesta aiemmin tai osanneet tarkemmin kertoa, milloin on viimeksi nähty? Vai onko kyse siitä, että tää nainen on kateissa vain perheeltään? Jälkimmäinen kuulostaa todennäköisimmältä tässä.

Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1814
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Ainakin tuossa aloitusviestissä on yhteystietona Oulun poliisi, joten ainakin katoamisilmoitus on tehty ja poliisi tavoittelee. Poliisi ei ole ilmoitellut kadonneesta mitään ja varmasti ei ilmoita julkisuuteen, jos löytää ja toteaa, että on omaehtoisesti kateissa. Ilmoitetut käänteet tosin vihjaavat, että voi olla oikeasti kateissa.
Buy the ticket, take the ride!

Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Tätä epäilin myös, poliisilta ei ole ilmoituksen ilmoitusta..? Joten lieneeköhän niin että poliisi on tavoittanut Jennyn.

Tässäkin on varmaan jokin tarina taustalla jota on mahdotonta arvuutella. Uskonnollista perhettä? Huonoa seuraa? Kultti? Olisi mielenkiintoista tietää mutta en odota vastausta.

Avatar
AutumnForever
Martin Beck
Viestit: 755
Liittynyt: Su Touko 09, 2010 5:14 pm
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja AutumnForever »

Mun kohdalla voisi sanoa että käyttää usein mustia housuja. Mulla kun ei muun värisiä ole. Takin kohdalla voisi sanoa että käytän punaista takkia. Ei oo muuta. Ja ihan normaali olen. Takki on varmaan mainittu siksi kun nyt on syksy ja ihmiset käyttävät takkia ja Jennyllä on tuollainen takki.
Ihme spekulointia turvavaatteesta tai vajaakuntoisuudesta sen takia kun henkilö käyttää syksyllä takkia. :D

Työn perässä tuskin on muuttanut, koska työpaikasta ei sanota mitään. Esimerkiksi että jättänyt tulematta töihin.

Huumepiireissä liikkuvat muuttavat monesti paikkakunnalta toiselle, elämäntyyli on impulsiivista. Ehkä tällaista takana ja ehkä poliisi uskoo että liikkuu vapaasta tahdostaan huumeporukoissa ja ottanut etäisyyttä perheeseen. Tämä vain spekua omien huumevuosieni perusteella. Ruumiinrakenne ei sinällään kerro mitään. Pitkään piriä käyttäneet voivat olla laihoja, ei kaikki. Muita huumeita käyttävät taas kuka millainen, ei liity huumeisiin. Myös alkoholistit ovat usein laihoja.
On päiviä, joina ei huomaa, että
vuoret ovat yhä pystyssä.
On tunteja joina kaikki on pelkkää mustien
rantojen roskaa.
Hetkiä joina ei tunne ketään.

Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Ei tarvita piriä ollakseen hoikka.

En vetäisi paljoa johtopäätöksiä, minusta vaikuttaa ihan fiksulta.

Jostain syystä ei tule mieleen ensimmäisenä piri tai subupäät, puuttuu jokin aavehabituksellinen elementti. Jos olisi pakko lähteä arvuuttelemaan arvailisin että tuolla ylempänä oleva eko-kangastakki teoria pitäisi paikkansa ja että kyseessä olisi enemmän sellainen itsensä suhteen hieman hankalan nuoruuden elänyt nykyinen vegetaristi, korkeintaan mahdollinen psykonautti, perimältään luonnosta nauttija joka on muuttanut pois Helsingistä koska ihmiset on vaan alkanut vituttamaan.

Jos stalkkaukseni pitää paikkansa, Jennyllä ei ole facebookkia. Poistanut sen kadotessaan?

Olisiko taustalla pieleen mennyt koulu ja pelko perheen suhtautumisesta?

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Jenny Keränen, kadonnut kesällä 2017

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

AutumnForever kirjoitti:Mun kohdalla voisi sanoa että käyttää usein mustia housuja. Mulla kun ei muun värisiä ole. Takin kohdalla voisi sanoa että käytän punaista takkia. Ei oo muuta. Ja ihan normaali olen. Takki on varmaan mainittu siksi kun nyt on syksy ja ihmiset käyttävät takkia ja Jennyllä on tuollainen takki.
Ihme spekulointia turvavaatteesta tai vajaakuntoisuudesta sen takia kun henkilö käyttää syksyllä takkia. :D

Työn perässä tuskin on muuttanut, koska työpaikasta ei sanota mitään. Esimerkiksi että jättänyt tulematta töihin.

Huumepiireissä liikkuvat muuttavat monesti paikkakunnalta toiselle, elämäntyyli on impulsiivista. Ehkä tällaista takana ja ehkä poliisi uskoo että liikkuu vapaasta tahdostaan huumeporukoissa ja ottanut etäisyyttä perheeseen. Tämä vain spekua omien huumevuosieni perusteella. Ruumiinrakenne ei sinällään kerro mitään. Pitkään piriä käyttäneet voivat olla laihoja, ei kaikki. Muita huumeita käyttävät taas kuka millainen, ei liity huumeisiin. Myös alkoholistit ovat usein laihoja.
Eikös se spekuleeraaminen ole täällä ihan sallittua.
Jos nyt katsot uudelleen sitä mun postausta niin mainitsen siinä esimerkiksi että käännetty teksti antaa toisenlaisen vaikutelman.
Itsestäni sen verran että naisten muoti ei kyllä ole oikein mitenkään hallussa. Vammaisten ja vajaakuntoisten pukeutumiseen liittyvistä asioista sitten onkin ihan eri lailla tietoa. Ilmossa myös mainittiin Jennyn kadonneen jussina, ei syksyllä.
Huumeittenkäyttäjäksi ilmeisesti on sopivampi esittää, mutta kuten sanoin niin spekuloidaan vaan.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Vastaa Viestiin