Jyväskylän autoammuskelu

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Jyväskylän autoammuskelu

Viesti Kirjoittaja vempele »

Autoammuskelu Jyväskylässä - useita otettu kiinni, poliisi pyytää silminnäkijätietoja

Tänään klo 17:45

Jyväskylän Tourulantiellä ammuskeltiin maanantain vastaisena yönä. Poliisi toivoo vihjeitä erityisesti vaaleasta Nissan Almerasta.

Sisä-Suomen poliisi tutkii kahden ajoneuvon kohtaamista Tourulan kaupunginosassa Tourulantiellä maanantaina 8. lokakuuta kello yhden aikaan yöllä.

Nissan Almera -henkilöauto ajoi Mazda 323:n kanssa samaan suuntaan kohti Jyväskylän keskustaa. Nissanista avattiin poliisitiedotteen mukaan tuli Mazdan suuntaan, kun ajoneuvot olivat Vapaaherrantien risteyksessä.

Nissan oli vasemmalla kaistalla, Mazda oikealla kaistalla. Poliisin mukaan autot olivat liikkeessä. Kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

Poliisi löysi Nissanin lopulta Ristontieltä Ristonmaan kaupunginosasta. Epäillyt olivat jättäneet auton.

Poliisi on ottanut tiedotteen mukaan useita henkilöitä kiinni tapaukseen liittyen. Tapauksen selvittely on kuitenkin kesken, ja poliisi toivoo tutkinnan tueksi yleisövihjeitä vaaleasta Nissanista ja siitä poistuneista henkilöistä.

Havainnot voi ilmoittaa poliisin puhelinnumeroon 050 456 0471.
koska mainitaan seurue
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä

lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: autoammuskelu jkl

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Jokohan outlawseilla olisi ensimmäinen yhteenotto? Kaupunki osuisi ainakin kohdalleen. Vai perinteinen pussihousujen kujanjuoksu?

Sarina
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: autoammuskelu jkl

Viesti Kirjoittaja Sarina »

^ Kumpi vain mahdollinen,mutta autojen merkit ei oikein passaa tummien suosimiin. Tämä ois selvä homma,jos ois ollu volvoa ja mersua.

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2788
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: autoammuskelu jkl

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Voihan tää olla myös joku puparin ghettoganstojen drive by shooting :mrgreen:
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

Avatar
Tatti-Petteri
Remington Steele
Viestit: 203
Liittynyt: Su Marras 16, 2014 4:41 pm

Re: autoammuskelu jkl

Viesti Kirjoittaja Tatti-Petteri »

Sarina kirjoitti:^ Kumpi vain mahdollinen,mutta autojen merkit ei oikein passaa tummien suosimiin. Tämä ois selvä homma,jos ois ollu volvoa ja mersua.
Siten ei myöskään mopopoikien hommalta vaikuta. Toisaalta tulleet Puparin suunnasta ja "poliisi on ottanu kiinni useita" - kenties jopa tusinan :D - joten lyönpä tässä vetoa isosta kukkakaalista, että asia on ns. huoltajuuskiista eli kiista sosiaalietuuksista, ja asialla ovat romanivähemmistöön kuuluvat ihmiset.

Muistatteko vielä ampumisen Pupuhuhdassa jokunen vuosi sitten? Eli 2009 kylläpä aika kuluu. Silloin kaksi romanimiestä oli mennyt hakemaan aamutuimaan pientä poikaa Huhtasuolta ja kerrostaloasunnon ovella käyty huoltajuusneuvottelu päättyi siihen, että pienen pojan äidin isä tuli asunnosta mukaan neuvotteluun ja ampui ovelle pikkupojan isän ja tämän seurassa olleen miehen, mitä ilmeisemmin veljen kun sama sukunimi. Mannet Turuust läks kotimatkan sijaan taivaan porteille. Mutta! Herroilla oli mutkat valmiina ja vastasivat tuleen ja niin tämä pikkupoika menetti rytäkässä sekä isänsä että isoisänsä :roll:
Kolme miestä kuoli torstaina aamukahdeksan aikoihin Jyväskylän Pupuhuhdas-
sa Pieles 2:ssa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa. Menehtyneet ovat jyväskyläläinen perheellinen 54-vuotias Taisto Vafrid Bollström sekä turkulaiset 28-vuotias Benjam Onni Johannes Zitron ja 27-vuotias Tino Kyösti Mikael Zitron, joista jälkimmäinen oli perheellinen.
Asunnossa ja sen ulkopuolella oli tapahtuman aikaan kahdeksan henkilöä, joista kaksi oli lasta.

Vastaa Viestiin