Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005402412.html

3-vuotias ei juonut maitoa, isä heitti ulos – hetkeä myöhemmin tyttö katosi

3-vuotias Sherin katosi kotipihastaan viikonloppuna Texasissa Yhdysvalloissa.
3-vuotias Sherin katosi kotipihastaan viikonloppuna Texasissa Yhdysvalloissa. (KUVA: Richardson Police Department, Google Maps)
Julkaistu: 10.10. 8:14
Jaa1TwiittaaSähköposti
Viranomaiset ovat etsineet kadonnutta pikkutyttöä lauantaista lähtien Yhdysvalloissa.
Richardsonin poliisi Texasissa Yhdysvalloissa on etsinyt kateissa ollutta 3-vuotiasta tyttöä viime lauantaista lähtien. Poliisin mukaan tyttö katosi kotoaan keskellä yötä viikonloppuna.

3-vuotias Sherin Mathews on nyt ollut kateissa lauantaista lähtien ja poliisi uskoo tämän olevan vaarassa. Sherinin on viimeksi nähnyt tämän 37-vuotias isä Wesley Mathes, joka laittoi tyttärensä ulos seisomaan rangaistuksena keskellä yötä lauantaina.

Kuva

Poliisin mukaan Sherin ei ollut suostunut juomaan maitoaan kolmelta yöllä, jolloin hermostunut isä oli käskenyt tämän ulos seisomaan rangaistuksena. Paikallisen uutiskanavan mukaan isä oli käskenyt tyttöä seisomaan takapihalla olevan puun juurella, mutta kun hän palasi 15 minuutin kuluttua tyttö olikin kadonnut.

Poliisin mukaan isä ei kuitenkaan ilmoittanut tytärtään kadonneeksi ennen kuin viisi tuntia yöllisten tapahtumien jälkeen. Hän oli myös kertonut poliisille, että alueella on nähty kojootteja aikaisemmin. Perheen talon takapiha on myös hyvin lähellä rautatietä.

Perheen isä pidätettiin lauantaina lapsensa hylkäämisestä ja vaarantamisesta epäiltynä, mutta hänet vapautettiin 250 000 dollarin takuu summaa vastaan maanantaina.

Paikalliset lastensuojeluviranomaiset huostaan ottivat kadonneen tytön 4-vuotiaan isosiskon myöhemmin maanantaina. Kateissa oleva 3-vuotias Sherin oli CBS:n mukaan adoptoitu perheeseen Intiasta noin kaksi vuotta sitten.

Viranomaisten mukaan kateissa olevalla Sherinillä on rajoittunut puhekyky ja kehitysongelmia. Tytöllä oli kadotessaan päällä pinkki toppi, mustat pyjamanhousut ja pinkit varvastossut.

Paikallispoliisin lisäksi tapaukseen osallistuu useita ulkopuolisia kadonneen etsintään erikoistuneita ryhmiä, sekä eri viranomaisia kuten seriffinvirasto sekä FBI.
Pietari Koskinen
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Aika huono selitys vielä kun ilmoitus tehty aamulla..veikkaus hermo menny ja henki lähtenyt pikkaselta..

Gladys
David Starsky
Viestit: 4507
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Ja miksi kolmivuotiaan pitäisi suostua juomaan maitoa keskellä yötä klo 03?
Voi voi voi. Ei tässä viitsi edes ryhtyä arvailemaan mitä kaikkea tuo äijä on voinut tytölle tehdä. Puhtaat jauhot tuskin on hänellä pussissa.
All is pretty.
- Andy Warhol

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Pokkaa vielä puhua kojooteista, ei kai kukaan lasta laita ulos jos niitä kerran on..

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Lapsi oli kuulemma kaksi vuotta sitten adoptoitaessa aliravittu, joten siksi ei ollut tavatonta, että tyttö söi yöllä, kasvattaakseen painoa.
https://www.dallasnews.com/news/missing ... ave-danger

Ja höpönlöpön sanon minä. Kahdessa vuodessa aliravitsemus olisi jo korjaantunut, ellei nälkinnyttämistä jatkettu. Lisäksi lapsi näyttää kuvassa ihan tavallisen lapsen pyöreiden omaavalta tyttöseltä.

Laitan rahani sille, että isä on riittänyt hengen lapselta. Huomautus alueella liikkuvista kojooteista on jo turhan sopiva. Isä siis tiesi kojootteja liikkuvan alueella, mutta laittoi silti lapsen ulos yksi yöhön? Kojootti tuli sitten ja nappasi jo 3-vuotiaan lapsen, jättämättä mitään jälkiä. Lisäksi lapsi antoi itsensä kojootin suuhun ihan hipihiljaa, ilman vastalauseita, koska kukaan ei ole ilmeisesti kuullut mitään. Uskallan väittää, että kojootti on syytön tässä tapauksessa.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11302
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tai sitten on puuma osunut paikalle. Puumat eivät tietenkään normaalisti saalista ihmisiä, mutta 3 -vuotias keskellä yötä puun alla voisi varmasti herättää puuman metsästysvaistot. Viisi tuntia on voinut kulua siinä, jos isä on hädissään etsinyt lasta itse.

Pääepäiltynä pidän kuitenkin isää, koska selitys lapsen pihalle laittamisesta keskellä yötä vaikka alueella on kojootteja kuulostaa oudolta. Viidessä tunnissa ehtii ajaa kauas kätkemään lapsen ruumista. Isä tuskin suunnitteli surmaamista, vaan on hermostuttuaan esim. tönäissyt lapsen päin pöydänkulmaa. Saattaa olla stressaavaa, kun adoptoitu lapsi osoittautuu niin nälkiintyneeksi, että tätä pitää syöttää öisin monen vuoden ajan.

Kaino-Vieno
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Elo 30, 2017 5:58 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Kaino-Vieno »

Vaikka isä ei olisikaan tappanut tyttöä, on tuollainen lapsen kohtelu jo sinänsä vahingollista ja toivottavasti jo sellaisenaan rangaistavaa myös USA:ssa. Ihan ilman kojoottejakin.

Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Isällä on kyllä erikoiset kasvatusmenetelmät. Kuka laittaisi lapsen yöllä ulos rangaistukseksi, vaikka maito ei maittaisikaan.
Kolmivuotiaalle ei yleensä tarvitse öisin tyrkyttää maitoa. Kolmivuotiaat nukkuvat. Onkohan isä ollut aineissa, tai muuten sekaisin ja tehnyt lapselle jotain sellaista, jonka vuoksi päätynyt hävittämään tytön.
Ei nyt voi sanoa, että tällaista tapahtuu vain Jenkeissä. Mutta eipä paljon muutakaan.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

Musta-Pekka2016
Neuvoja-Jack
Viestit: 594
Liittynyt: To Syys 08, 2016 1:18 am

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Musta-Pekka2016 »

Taitaa isä olla hieman paahtuneemmalla pigmentillä varustettu, se selittäisi tälläisen vähä-älyllisen toiminnan.

Koppakuoriainen
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: La Elo 01, 2015 2:41 am

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Koppakuoriainen »

Musta-Pekka2016 kirjoitti:Taitaa isä olla hieman paahtuneemmalla pigmentillä varustettu, se selittäisi tälläisen vähä-älyllisen toiminnan.
Taitaa vanhempien juuret osoittaa Intiaan. Osoite saattaisi olla 919 Sunningdale, Richardson, TX 75081. En tiedä onko tuo osoite Richardsonin Little Indiassa.

Jenkkiuutisissa olikin maininta, että "Wesley Mathews told police that coyotes had been spotted in the alley where he left his daughter, whose whereabouts are still unknown. The house in the 900 block of Sunningdale also backs up to railroad tracks.". Ihan siistiä aluetta. Talolla kokoa 220 neliöä ja "estimated market value" noin 224 000 dollaria.
MURHA.INFO - Suomen johtava rikosaiheinen avohoitoportaali

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Lisäinformaatiota:

- Etsintää jatketaan, sen sijaan Amber Alert-hälytys ei ole enää ollut maanantai-iltapäivästä lähtien päällä (koska tapauksessa ei ole ilmennyt uusia tietoja) - mutta se saatetaan aktivoida uudestaan tulevaisuudessa.

- Poliisilla on tarkentunutta aikajanaa lapsen katoamisesta ja ajasta, ennen kuin adoptioisä ilmoitti lapsen katoamisesta. Isä ei ilmoittanut katoamisesta 5 tuntiin. Isä ehti jopa pyykkämään sillä välin, kun odotti lapsen palaavan itsekseen kotiin ja että aaamunkoitto saapuisi, jolloin lähtisi uusiksi etsimään.

- Poliisin mukaan isän reaktio ja viipyily lapsen katoamiseen on todellakin huolestuttavaa eikä vaikuta normaalilta suhtautumiselta, silloin kun lapsi on kateissa.

"// Mathews reportedly returned to get his daughter about 15 minutes later and discovered she was gone, according to an affidavit. He reportedly set out to try and find his daughter, to no avail.
He then went inside his home, hoping she would return on her own, according to police Sgt. Kevin Perlich.
Mathews then did a load of laundry, according to Perlich, and wanted to wait for daylight to search for her again.

The father didn't notify police that his daughter was missing for about five hours, Sgt. Perlich said, who added that the delay in reporting the matter "is certainly concerning to us."
"That does not seem like a normal response that one would do if you have a missing child," Perlich said. // "

- Perheen äiti oli koko tapahtuman ajan väitetysti nukkumassa.

- Teksasin sosiaaliviranomaiset ovat huostaanottaneet kadonneen lapsen 4-vuotiaan sisaren perheen kodista.

- Sosiaaliviranomaisilla on ollut aiempaakin yhteyttä kyseiseen perheeseen, mutta "yksityiskohdat ovat luottamuksellisia. "

- Perhe kuuluu Emmanuel Bible Chapeliin, kristittyjä.

- Lapsen etsintää on laajennettu naapuuruston ulkopuolelle ja laajennettuun etsintä kattaa yhteydenoton seudun seksirikollisiin ja yrityksiin, joilla voisi mahdollisesti olla hyödyllistä valvontakameramateriaalia.

- Poliisi sanoo, että heillä ei ole mitään muuta merkkiä taikka todistetta (kuin isän kertomus, tämä todetaan isän version jälkeen) siitä, että lapsi olisi kidnapattu ko. seudulta.

- Tutkijat ovat ottaneet haltuunsa 3 ajoneuvoa, kännyköitä ja läppäreitä perheeltä yrityksenään saada selville, mitä Sherinille on tapahtunut. Seudun valvontakameramateriaalia tutkitaan.

http://www.nbcdfw.com/news/local/Richar ... 19193.html

Perheen mies vaikuttaa 99%sti syylliseltä, ja perheen äiti luultavasti tietänöö osittain, mitä on oikeasti tapahtunut. Onneksi toinen lapsi on pelastettu tuolta. Erittäin harmillista että oli liian myöhäistä Sherinin pelastamiselle.

Tuohon perheeseen oli aiemminkin sos.viranomaisilla ollut yhteyttä...., onko kyseessä tapaus jossa katseltu liian kauan merkkejä ilmoilla ja sitten lopulta katsellaankin jo hirveyttä. :(

Valoja päälle sosiaaliviranomaisiin ja muihin ihmisiin, eivät tällaiset hirvitykset itse kerro tekemisistään eikä lapsi osaa ilmaista...., saa nähdä mitä tapauksen selvittämisessä käsitellään, voi mennä myös sosiaaliviranomaisten toimimattomuuden tarkastelemiseksi. Mahdollisesti.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

sikakyösti
Sofia Karppi
Viestit: 437
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 2:06 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja sikakyösti »

Musta-Pekka2016 kirjoitti:Taitaa isä olla hieman paahtuneemmalla pigmentillä varustettu, se selittäisi tälläisen vähä-älyllisen toiminnan.

Avaustekstissä sanotaan, että lapsi on adoptoitu, joten siitä ei voi hirveästi päätellä vanhempien pigmenttiä.

Täältä löytyy isukin kuva, joten jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä

http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... d-11316558

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Tytön vanhemmat ovat lopettaneet kaiken yhteistyön poliisin kanssa. Isä saa olla vapaalla takuita vastaan, luovutettuaan passinsa, samoin hänen tulee pitää seurantalaitetta. Taloon on tehty kotietsintä.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että isä on kertonut, että kun hän ei löytänyt tyttöä pihalta yöllä, hän oli mennyt sisälle odottamaan päivänvalon nousua. Odotellessaan hän oli pessyt pyykkiä!

https://www.dallasnews.com/news/richard ... nking-milk

Viisi tuntia on oikein hyvä aika hävittää todisteita esim. pesemällä vereentyneet vaatteet, vuodevaatteet yms. Ja äiti muka nukkunut ja on kaikesta autuas tietämättömänä?! Enpä usko. Ensinnäkin, jos lapsi olisi kadonnut, ilman mitään vilunkipeliä, isä olisi herättänyt äidin. On toki mahdollista, että joku nukkuu, kun toinen pesee pyykkiä, siivoskelee yms. keskellä yötä, mutta rohkenen epäillä.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Aivan ^. Ei mitään logiikkaa pyykin yöllisessä pesemisessä, ellei hävitä todistusaineistoa. Todennäköisesti isukki on käyttänyt ajan totaalisesti hyväkseen ja kärrännyt pikkuvainajan jonnekin hevonkuuseen. Pessyt sitten pyykit ja aamusella, kun kaikki on hänen mielestään ollut kunnossa, on soitellut poliisille.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

sine qua non

Re: Kolmivuotias kadoksissa Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Kyllä iskän tarina tosiaan "stinks to high heaven". Mielenkiintoista olisi tietää ja varmasti poliisi selvittääkin, että koska joku muu kuin isä tai äiti on viimeksi nähnyt Sherinin.

Kuten tavallista, joku naapuri, ystävä tai hyvänpäiväntuttu löytyy aina todistamaan mediassa rikoksesta epäillyn hyvästä luonteesta:
Jose Cherian and others from Emmanuel Bible Chapel, the church Mathews and his family attend, helped search a field and other areas near the family's home.

Cherian told NBC5 that Mathews and his wife are good parents.

"The parents are also loving. They loved Sherin very much," he said. "They take care of her very much."
https://www.dallasnews.com/news/missing ... ave-danger

Rakastavat ja huolehtivaiset vanhemmat pistävät yöllä kolmivuotiaan yksin pihalle rangaistuksena maidon juomatta jättämisestä. Tough love!

Tämän jutun mukaan myös Wesley Mathews on Intiasta kotoisin ("native of Kerala"), mutta siitä ei selviä, onko hän nykyään USA:n kansalainen vai (vielä) Intian. Vaimonsa voisi nimensä perusteella olla myös Intian suunnalta kotoisin. Lainaus jutusta:
Wesley Mathews, a native of Kerala, was arrested on Saturday evening and was charged for abandoning/endangering the girl child. He was later released on Sunday night on a $250,000 bond.

Sherin, an adopted child of Wesley Mathews and his wife Sini, had reportedly refused to listen to her father, who asked her to drink milk.
Jos Wesley Mathews on Intian kansalainen ja/tai hänellä on muuten tiiviit kontaktit sinne edelleen, niin se voisi selittää sen, että häneltä on sekä otettu passi pois että laitettu elekroniseen seurantaan, koska maasta poistuminen saattaa olla todennäköisempää kuin muuten olisi (en tosin tiedä, kuinka tavallista tuommoinen vapaalta vastaavan rikoksesta epäillyn sähköinen seuranta jenkeissä on, voihan se olla ihan tavallinenkin käytäntö).


Kuva
Wesley Mathews

Vastaa Viestiin