Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja poikani »

Iltalehti kirjoitti:Yöllinen välikohtaus Turussa - naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon: ”Uhkaava ja aggressiivinen tilanne”

Sunnuntai 5.11.2017 klo 17.18

Perussuomalaisten puheenjohtaja: ”Haukkuivat minua vi**n fasistiksi”.

  • Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho joutui myöhään lauantai-iltana osin naamioituneiden henkilöiden piirittämäksi ja häiritsemäksi Turussa.
  • Halla-aho kuvailee tekijöitä "väkivaltaisen äärivasemmiston" edustajiksi.
  • Hän sanoo harkitsevansa jatkossa tapauskohtaisesti turvamiehien käyttämistä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoo viikonlopun välikohtauksesta Facebook-päivityksessään.

- Ilta meni Turussa. Turku on muuten kiva paikka, mutta väkivaltainen äärivasemmisto ( = Antifa) on valitettavan hyvin edustettuna. Muualla Suomessa voi kulkea rauhassa kadulla, mutta Turussa tapahtuu aina jotakin. Kävelin kaverin kanssa ravintolasta hotellille. Mukaan liimaantui antifantti, joka ilmeisesti hälytti kaverinsa paikalle. Kun jäin yksin hotellin edustalle, viisi tyyppiä, osa naamioituneita, piiritti ja ryhtyi rähjäämään, Halla-aho kirjoittaa.

Halla-aho kertoo Iltalehdelle välikohtauksen tapahtuneen "reippaasti puolenyön jälkeen".

- Lähdin kuppilasta Turun keskustassa ja kaverini lähti mukaan eräänlaiseksi turvamieheksi. Huomasimme, että peräämme lyöttäytyi tyyppi, joka näpräsi kännykkäänsä ja selvästikin kutsui lisää porukkaa paikalle, perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo.

Kun Halla-aho pääsi hotellille, siellä oli vastassa joukko ihmisiä, joista osa oli Halla-ahon mukaan naamioitunut.

- Ainakin 3-4 miestä ja yksi nainen. Naamioitunut mies tuli heilumaan aggressiivisesti minun ja hotellin oven väliin. Äänen- ja sanankäyttö oli uhkaavaa.

Halla-ahoon ei kuitenkaan käyty käsiksi.

- He kysyivät ymmärränkö millaiseksi olen tehnyt Suomen. Erityisen raskauttavaa oli, että vastustan islamia. Kutsuivat minua myös "vi**n fasistiksi". Sanoin miehelle, että hän haastaa riitaa ja hän tunnusti suoraan niin tekevänsä.

Tilanne päättyi kun hotellin eteen tullut taksi vei hetkeksi piirittäjien huomion ja Halla-aho pääsi siirtymään sisälle hotelliin. Eräs piirittäjistä seurasi kuitenkin vielä sisälle hotelliin, jolloin hotellin henkilökunta soitti poliisille.

Turun poliisi vahvistaa Iltalehdelle saaneensa ilmoituksen tapahtuneesta.

Aikaisemminkin ongelmia Turussa

Halla-aho kuvailee tilannetta uhkaavaksi.

- Totta kai tilanne on uhkaava, jos ympärillä on aggressiivisesti käyttäytyviä naamioituneita henkilöitä.

Halla-aho harmittelee tapahtunutta, sillä hän sanoo tottuneensa kävelemään kaduilla rauhassa.

- En ole pitänyt minkäänlaisia turvamiehiä tarpeellisina. Ehkä jatkossa täytyy sellaisiakin miettiä tapaus- ja kaupunkikohtaisesti.

Yksi kaupungeista saattaa olla nimenomaan Turku.

- Se on ainoa paikka, jossa tällaisia tilanteita on tullut.

Halla-aho uskoo kyseessä olleen väkivaltaisen äärivasemmiston. Antifalaiset tunkeutuivat Halla-ahon mukaan Turussa keväällä 2015 perussuomalaisten eduskuntavaalitilaisuuteen ja aikaisemmin Turussa eräs nainen oli yrittänyt sylkäistä Halla-ahoa naamaan.

TOMMI PARKKONEN
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017110 ... 6_u0.shtml

Aikamoista, että puoluejohtaja ei voi turvassa kulkea suomalaisen pikkukaupungin kaduilla!

Nämä islamistitaistelijat olivat vieläpä tunnustaneet, että merkittävin syy uhkailulle oli islamin kritisoiminen, eikä esimerkiksi kateus muiden ihmisten älykkyyttä kohtaan. Halla-aho oli taas kerran turhan varovainen sanoissaan, nimittämällä porukkaa vasemmistolaisiksi, vaikka tuo oli aivan selvästi islamilaista terrorismia sen lievimmässä muodossa.
????? ?? ??????.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Halal-aho siis tunsi tilanteen uhkaavaksi, kun joku kutsui häntä vitun fasistiksi? Ja tämän jälkeen alkaa käyttämään verovaroja turvamiehiin ja muuhuun turhuuksiin. O tempora, o mores.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja poikani »

MohammedMohammed kirjoitti:Halal-aho siis tunsi tilanteen uhkaavaksi, kun joku kutsui häntä vitun fasistiksi? Ja tämän jälkeen alkaa käyttämään verovaroja turvamiehiin ja muuhuun turhuuksiin. O tempora, o mores.
Halla-ahon kaltaiset järjen äänet ovat ihan rahassakin mitattuna maallemme paljon arvokkaampia kuin parin ukon palkkaaminen tapauskohtaisesti.
????? ?? ??????.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Millä perusteella nuo henkilöt olisivat siis islamilaisia? Kai Halla-aho olisi maininnut, jos henkilöt olisivat vaikuttaneet ulkomaalaistaustaisilta, kun hän ei käsittääkseni ole mikään islamin ylin ystävä.

Puoluejohtajan uhkailu ja häiriköinti on ilman muuta tuomittavaa riippumatta siitä mitä puoluetta hän edustaa.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Vaikka tässä ei käynyt mitään vakavampaa, niin ihan oikeasti tuollainen tilanne on uhkaava ja pelottava - joutua yksin vihamielisen ja arvaamattoman porukan piirittämäksi, joista osa on vieläpä naamioituneina liikkeellä. Ei ole hyväksyttävää.

Ja huom. ei ole tiedossa, mihin tilanne olisi johtanut, ellei se olisi keskeytynyt - äärivasemmistolainen naamioporukka ei oma-aloitteisesti jättänyt tilannetta sikseen, joten ei tiedetä, mitä on heillä ollut suunnitelmissa tai impulsseissa tehdä.

Halla-ahon voi olla turvallisempaa liikkua muiden kanssa, etenkin riskikkäämmillä seuduin ja ajoituksin, avustajan kannattaa kuvata tilanteet (noissahan saatetaan hakea paineistuksella yhtäkin ns. väärää liikettä vastintaholta, jotta saataisiin aihetta kohteen mustamaalaamiseen julkisuudessa) ja joku soittaa virkavaltaa paikalle.

Tapaus on voinut olla järkyttävää hänelle, onhan hän aika heiveröinenkin ja lisäksi ryhmällä yhtä vastaan on ylivoimaa, jossa yksinolijalla on ilman muuta tukalaa ja pelottavaa(kin). Bodyguardien mietintä voi ehkä osin olla seurausta turvallisuuden järkkymisestä, osin ehkä vastapuolen vaarallisuuden painottamista. Jotta verovaroja ei laitettaisi eliitin vartioimisiin, niin perusvinkeillä Halla-aho voi pärjätä ihan ok, liikkuu riskipaikoissa osana ryhmää ja sitä rataa.

Kait nuo äärivasemmiston tyypitkin tajunnevat syntyneen mediakohun jälkeen, että näin ei kannata toimia - se kääntyy heitä ja juttujaan vastaan. Ei äly paljoa paina. Mutta jo se, että eivät tolkullisesti kykene näkemään avointen ovien maahanmuuttopolitiikassa kritisoitavaa, eivätkä ymmärrä islamia muuna kuin positiivisena unelmahöttönä, kertoo jotakin tolkullisuudesta.
Nämä anarkistit joutuisivat elämänsä oppitunneille/kypsymään, kun menisivät heilumaan Saudi-Arabiaan ja kaveeraamaan ja rebelloimaan sinne. Itku kurkussa sitten haluaisivat kotiin, samaan tyyliin kuin jihad-morsiamiksi lähteneet keskenkasvuiset teinit.
"Ei meistä tykättykään, vaikka me ollaan äärisuvaitsevaisia. Me melkeen kuoltiin, en kyllä enää haluu sitä ajatusmaailmaa tänne! Anarkismikin olisi uhan alla, jos sharia-laki tulisi joskus valtaan. Se ei kyl käy, jokin raja menee! " :)
Viimeksi muokannut Lassie, Su Marras 05, 2017 8:57 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja putsari »

Onpas taas otsikko. Missä uutisessa puhutaan islamilaisista taistelijoista? Taitaa tosiaan olla niin, että MV-lehden ja tämän palstan kirjoittajajoukko muodostuu osittain samoista henkilöistä. On kurssit käyty.
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1484
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »


Otsikkoa muutettu, sillä otsikointi alkoi lähennellä valeuutista.
Valeuutisoinnista voi edelleen saada pikabannit palstalle, ilman sen pidempää käsittelyä.
Ne tietää, jotka tietää...

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Halla-ahon kannattaa kuunnella Petteri Orpon (kok) neuvoja; ei pidä antaa pelolle valtaa. Kait se pätee tässäkin tapauksessa kun hän on katsonut aiheelliseksi toistaa sitä aina terrori-iskujen jälkeen.

Tai sitten pitää tehdä sellaista politiikkaa, että se miellyttää kansaa. Niin vasemmistoa, oikeistoa, islamilaisia, juutalaisia, kristittyjä, köyhiä, rikkaita... Saisi kulkea rauhassa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

poikani kirjoitti: Halla-ahon kaltaiset järjen äänet ovat ihan rahassakin mitattuna maallemme paljon arvokkaampia kuin parin ukon palkkaaminen tapauskohtaisesti.
Niinpä, Katainenkin joutui aikoinaan ahdistelluksi oikein puukolla ja Stubbin päälle hyökättiin. Onneksi turvamiehet olivat valppaita.

stalkkeri
Hetty Wainthropp
Viestit: 470
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 5:36 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja stalkkeri »

Halla-Ahoja tarvitaan kun vellipersepaskahousu eliittimme ei uskalla sanoa mitään Eu:lle.
Nukkehallituksemme vain nyökyttelee jokaiselle ehdotukselle.
Ulkomaalaisia pitää kunnioittaa kuin presidenttiä konsanaan.
Hehän ovat turvaa hakemassa, eikun elintasoa!

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Vai että naamioituneita olivat.

Jotkut ne viettelee halloweeniä pyhäinpäivänä ja silloin joskus pukeudutaan hieman tavallisuudesta poikkeavasti.

Mutta ymmärtäähän sen, että kaikki ei tätä tiedä.

Hassun hauska kepponen. Ja täydestä meni. :mrgreen:

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja putsari »

Mitä tuohon moniavioiseen huorapukkiin tulee, niin onpa hirveää, naamioihmiset seurasivat häntä ja peräti vittuilivat hänelle. Huomiohuoraus haisee tänne saakka.
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1484
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjusta poistettu väitteitä antifan harjoittamalle koirien myrkytykselle Turussa. Ketjun aihe on mainittu otsikossa. Pysykää siinä! Seuraava sivuraide saattaa johtaa Bannoniaan ilman paluulippua. Halla-aho on poliittinen henkilö, joten keskustelu siirretään piakkoin Politiikka-osastolle.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Pertinax
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Maalis 31, 2017 1:28 am

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Pertinax »

Vähän luulen että olisi eri ihmiset kauhistumassa ja vähättelemässä jos vaikkapa SOO-takkimiehet olisivat porukalla ryttyilleet Li Anderssonille.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Pertinax kirjoitti:Vähän luulen että olisi eri ihmiset kauhistumassa ja vähättelemässä jos vaikkapa SOO-takkimiehet olisivat porukalla ryttyilleet Li Anderssonille.
Epäilen, että nutipäät ovat jo joukolla haukkuneet Li:n suvakiksi ja toivoneet hänen raiskaustaan. Siitä ei ole vaan jaksettu repiä uutisotsikoita.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Vastaa Viestiin