Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

PaxCow kirjoitti:On tosiaan outoa, etteivät Yle ja HS uutisoineet tästä. Ehkä he tarkistivat tiedon alkuunsa poliisilta ja totesivat, ettei juttu mennytkään ihan niin kuin Halla-aho kertoi...
Tähän tarttuisin ja lainaisin Iltalehden alkuperäisestä uutisesta kohdan Turun poliisi vahvistaa Iltalehdelle saaneensa ilmoituksen tapahtuneesta.

Nyt kuitenkin Poliisi sanoo, ettei asia ollutkaan näin. Eiköhän Halla-Aho ole ollut siinä uskossa, että Poliisi on soitettu ja painunut huoneeseensa. Ehkäpä hän on aulavirkailijaa siihen kehoittanutkin.

Voisi yrittää pysyä aiheessa sen verran, ettei unohdettaisi mitä on tapahtunut. Oli Poliisi käynyt paikalla tai sitten ei. Hotellin henkilökunta kuitenkin vahvistaa tapahtumien kulun todeksi. Sillä ei myöskään ole väliä onko naamiointi ollut Halloween-teemaista vai ei. Naamioidut henkilöt ovat käyttäytyneet hävettävästi, luultavasti jurripäissään. Onneksi eivät alkaneet teinikiukkuaan purkamaan sen enempää.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Islamil. taistelijat ympäröivät Halla-ahon, poliisi paik

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

poikani kirjoitti:
MohammedMohammed kirjoitti:Halal-aho siis tunsi tilanteen uhkaavaksi, kun joku kutsui häntä vitun fasistiksi? Ja tämän jälkeen alkaa käyttämään verovaroja turvamiehiin ja muuhuun turhuuksiin. O tempora, o mores.
Halla-ahon kaltaiset järjen äänet ovat ihan rahassakin mitattuna maallemme paljon arvokkaampia kuin parin ukon palkkaaminen tapauskohtaisesti.
Poliisi ei ole saanut ilmoitusta, jäikö Halal-aho kiinni valheesta?
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Rubiskreebeli kirjoitti: Voisi yrittää pysyä aiheessa sen verran, ettei unohdettaisi mitä on tapahtunut. Oli Poliisi käynyt paikalla tai sitten ei. Hotellin henkilökunta kuitenkin vahvistaa tapahtumien kulun todeksi. Sillä ei myöskään ole väliä onko naamiointi ollut Halloween-teemaista vai ei. Naamioidut henkilöt ovat käyttäytyneet hävettävästi, luultavasti jurripäissään. Onneksi eivät alkaneet teinikiukkuaan purkamaan sen enempää.
On sillä sen verran merkitystä, että jos poliisia ei ole soitettu niin tilanne ei ole missään määrin ollut uhkaava Halal-ahon kannalta. Eli Halal-aho olisi perus politiikkona jäänyt kiinni valheesta ja hakenut sympatiaa.

Tämä kahden perheen isä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja dmm »

Jussi Halla-aho kirjoitti:Menee niin oudoksi, että on pakko kommentoida. Eilen poliisi vahvisti Iltalehdelle saaneensa ilmoituksen kyseisestä tapauksesta. Tämän jälkeen poliisi muutti mielensä, ja hotellin johtaja väittää - tai antaa ainakin vahvasti ymmärtää - ettei paikalle kutsuttu sen enempää poliisia kuin vartijaakaan.

Kertaan vielä, mitä Scandic Plazan aulassa tapahtui joskus kahden ja kolmen välissä sunnuntaiaamuna. Tulin ovesta sisään, ja perässäni marssi äänekäs antifantti. Sanoin respassa työskennelleelle mieshenkilölle, että takanani oleva henkilö uhoaa ja haastaa riitaa. Respa kehotti useita kertoja antifanttia poistumaan tai hän soittaisi poliisille. Kehotuksella ei ollut vaikutusta, jolloin respa nosti luurin, soitti jonnekin ja sanoi jotakuinkin näin: "Olisiko teillä partiota lähellä? Täällä on henkilö, joka ei suostu poistumaan." Jotain muutakin hän saattoi sanoa, mutta se jäi kansalaisaktivistin mölinän peittoon.

Antifantti kivahti tämän jälkeen respalle jotakuinkin sanatarkasti näin: "Soititsä v***u oikeesti poliisille?" Saatuaan myöntävän vastauksen hän poistui aulasta, ja samaan aikaan minä menin hissiin.

Mitä oheiseen uutiseen tulee, on teknisesti totta, että poliisille ei ole tullut ilmoitusta "Halla-ahon ja naamiomiesten kohtaamisesta". Ilmoitus tehtiin henkilöstä, joka ei suostunut kehotuksista huolimatta poistumaan hotellin aulasta. Sekin on totta, että asiasta ei ole tutkintaa käynnissä. Kukaan ei ole tehnyt tutkintapyyntöä. Minuun ei käyty käsiksi, eikä kukaan esittänyt suorasanaista uhkausta. Vaikka olisi esittänyt, siitä ei olisi mitään näyttöä. Joka tapauksessa tilanne lakkasi olemasta uhkaava siinä vaiheessa, kun siirryttiin sisätiloihin.

Ihmettelen poliisin ja hotellin johtajan väitteitä. Respassa todennäköisesti on tallentava kameravalvonta. Mikäli tapahtumasta on taltiointi, siitä käy ilmi ainakin, että respa soittaa tilanteen aikana puhelun.
Onneksi kukaan ei kiihottunut tapauksesta... paitsi ihan pikkuisen Varsinais-Suomen Vasemmistonuorten piirisihteerinä toimiva Miska Dellinger.
Miska Dellinger @ Twitter kirjoitti:”Jep, jatkossakin fasistit, äärioikeisto, rasistit ulos Turusta. Ette kuulu tänne. Olen ylpeä kaupungistani!”
https://www.suomenuutiset.fi/1930-luvun-kaiut-kumisevat-toden-teolla-esittiko-vasemmistoaktiivi-todella-muilutuksia/
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... ksi?sivu=2
Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että väkivaltainen äärivasemmisto on Turussa valitettavan hyvin edustettuna.

– Toimintapa näyttää olevan se, että normaalisti pukeutunut tiedustelija bongaa kohteen, lähtee seuraamaan ja kutsuu puhelimella naamiomiehet paikalle.

Edellisellä kerran sama ryhmittymä on Halla-ahon mukaan häiriköinyt Turussa perussuomalaisten eduskuntavaalitilaisuutta, jossa hän oli puhujana.

Ylikomisario Timo Malinen Varsinais-Suomen poliisilaitokselta sanoo, ettei hänen tiedossaan ole, että Turussa olisi järjestäytynyttä vasemmistolaista väkivaltaista liikehdintää.

– En tiedä, mistä tällainen ajatus on tullut. Mutta vaikka tällaista toimintaa olisikin, niin jos siitä ei tehdä poliisille ilmoituksia, ei se tule poliisin tietoon.

Malisen mukaan tämäntyyppistä vastakkainasettelua voi esiintyä sattumanvaraisesti, jos Turussa järjestetään jokin mielenosoitus.

– Mutta ei sellaista, että kuljettaisiin kadulla ja haettaisiin siellä tarkoituksella vastakkainasettelua. Ei todellakaan sellaista ole, Malinen sanoo.
Kyllä tuota on. Poliisi sulkee silmänsä. Sama juttu maahanmuuttajien kanssa.

Sinänsä tuo on aika käsittämätöntäkin poliisilta, koska asia on kyllä hyvin tiedossa Turkulaisilla. Muissa Suomen kaupungeissa ei ole ihan samalla tavalla asiat.

En ihmettele yhtään, että nimenomaan Turku profiloituu tuollaisten poliittistenkin järjestyshäiriöiden tapahtumapaikkana. Terroristi-iskuhan täällä oli myös aivan äsken, jota kukaan ei muka voinut ennustaa ja yksittäistapaus jne.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Toivottavaa olisi, että asiat kerrottaisiin rehdiltä pohjalta. Politiikan alueella kaikesta tulee "peliä", joten on vaikea tietää, missä oikeasti mennään.

Itse reagoin uutiseen vakavasti, olisin reagoinut samoin, jos kohteena olisi ollut vasemmiston Li Andersson. Ihmisten tulee saada kävellä rauhassa, erilaiset mielipiteet eivät oikeuta tuollaiseen joukolla häirintään/piirittämiseen.

Mitä tulee ainakin äärisuvaitsevaiston saamiin seksuaalisiin uhkailuihin, se ei ole hyväksyttävää. En tiedä ovatko muut ryhmittymät saaneet vastaavaa niskaansa, mutta ei ole hyväksyttävää.

Kun kaikki osaisi käyttäytyä kohtuullisesti, mutta kun ei osaa. Osa ihmisistä on häiriköitä, toivottavasti marginaalinen osa.

Virkavaltakin voisi kertoa asiat, kuten ovat. Esimerkiksi että puhelinsoitto on tullut poliisiin hotellilta, kun tilanne oli päällä, mutta rikosilmoitusta ei ole tilanteesta tehty. Nyt virkavalta infosi/antoi ymmärtää jälkeenpäin, kuin yhteydenottoa heihin ei olisi ollut - kyseenalaistettiin uutisen paikkansapitävyyttä, kun politiikon mukaan poliisiin oli soitettu ja tällä viitataan samalla tilanteen häiritsevyyteen/jonkinlaiseen vakavuuteen.

Reilu meininki kehiin..
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Lassie kirjoitti: Kun kaikki osaisi käyttäytyä kohtuullisesti, mutta kun ei osaa. Osa ihmisistä on häiriköitä, toivottavasti marginaalinen osa.

Se menee niin, että suuri joukko kannustajia ja hyväksyjiä on ympärillä. Siitä nuo tekijät saavat oikeutuksensa ja mahdollisuutensa toimia.

Lehdistö ja poliisi sitten ruokkii tuota kierrettä olemalla puuttumatta ja esittämällä, ettei mitään ongelmia edes ole. Kunnes taas räjähtää vaikkapa terroristi-iskun muodossa.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3851
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Turun Sanomat on skriipustanut vähän laajemman kuvauksen tuosta, mitä on tapahtunut ja mitä ei.

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... uhkaamaksi
Poliisille ei ilmoitettu Halla-ahon joutumisesta naamiomiesten uhkaamaksi

Hotellinjohtaja vahvistaa, että Halla-ahon kuvaukseen muuten sopiva välikohtaus sattui Turussa sunnuntain vastaisena yönä.


Poliisille ei ole tehty ilmoitusta tapauksesta, jossa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho joutui kertomansa mukaan osin naamioituneiden henkilöiden ahdistelemaksi Turussa viime viikonloppuna.

Halla-aho on kertonut joutuneensa viiden henkilön piirittämäksi palatessaan yöllä ravintolasta hotellille. Hän pääsi kuitenkin livahtamaan hotellin ovesta sisään.

Yksi henkilö rähjäävästä joukosta tuli hotellin aulaan jatkamaan uhoamista, kunnes respa Halla-ahon mukaan soitti poliisit paikalle.

Hotelli ei kerro tietoja asiakkaistaan. Scandic Plazan hotellinjohtajan Mikko Henrikssonin mukaan Halla-ahon kuvaukseen sopiva välikohtaus kuitenkin sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta siitä ei soitettu poliisille.

Henrikssonin mukaan ulkona oli riidelty, ja kovaäänistä riitaa tultiin jatkamaan hotellin aulaan. Se päättyi, kun toinen osapuoli poistui hotellihuoneeseensa ja toinen ulos.

Henrikssonin mukaan tapauksesta ei soitettu poliisille eikä edes vartijalle.

Hän ei ota kantaa siihen, onko hotellin vastaanottohenkilö voinut sanoa häirikölle, että on muka soittanut poliisille, jotta saa häirikön lähtemään ulos.

– En lähde vaivaamaan tämän takia, kun en tiedä, mikä kukin on sanonut.

Lounais-Suomen poliisi vahvistaa, ettei se ole saanut Halla-ahon tapauksesta mitään tehtäväilmoitusta.

Hotellista oli kyllä soitettu poliisille sen edustalla aiemmin maanneesta henkilöstä. Hän oli kuitenkin poistunut paikalta omin voimin, ja hotellivirkailija oli perunut ilmoituksen.

Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että väkivaltainen äärivasemmisto on Turussa valitettavan hyvin edustettuna.

– Toimintapa näyttää olevan se, että normaalisti pukeutunut tiedustelija bongaa kohteen, lähtee seuraamaan ja kutsuu puhelimella naamiomiehet paikalle.

Edellisellä kerran sama ryhmittymä on Halla-ahon mukaan häiriköinyt Turussa perussuomalaisten eduskuntavaalitilaisuutta, jossa hän oli puhujana.

Ylikomisario Timo Malinen Varsinais-Suomen poliisilaitokselta sanoo, ettei hänen tiedossaan ole, että Turussa olisi järjestäytynyttä vasemmistolaista väkivaltaista liikehdintää.

– En tiedä, mistä tällainen ajatus on tullut. Mutta vaikka tällaista toimintaa olisikin, niin jos siitä ei tehdä poliisille ilmoituksia, ei se tule poliisin tietoon.

Malisen mukaan tämäntyyppistä vastakkainasettelua voi esiintyä sattumanvaraisesti, jos Turussa järjestetään jokin mielenosoitus.

– Mutta ei sellaista, että kuljettaisiin kadulla ja haettaisiin siellä tarkoituksella vastakkainasettelua. Ei todellakaan sellaista ole, Malinen sanoo.
Ei taida olla jytkyä luvassa ainakaan Turun suunnalla.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ylläolevan päivityksen jälkeen todennäköisimmät (hotellinjohdon samanlinjaisuus tekee näistä vaihtoehdoista todennäköisempiä, kuin siitä että molemmat eri tahot valehtelisivat) vaihtoehdot ovat nähdäkseni :

1) Poliisin ja hotellinjohtajan kertoma on totta. Poliisiin ei ole soitettu hotellilta, kuten Halla-aho väittää. Tällöin Halla-aho siis valehtelee. Motiivista spekulatiivisesti: ehkä saadakseen tilanteelle vakavammuutta osana poliittiista pelaamista.

2.) Poliisin ja hotellinjohtajan kertoma on totta. Poliisiin ei ole soitettu hotellilta, mutta Halla-aho on luullut respan soittaneen virkavallalle - lisäselvitystä tarvittaisiin suoraan respalta. Teeskentelikö respa soiton poliisiin saadakseen häirikön poistumaan vai soittiko hän jonnekin muualle vai ei minnekään.

3.) Totuus on jonkinlaisen sekaannuksen tms takana. Tähän viittaisi aiemman uutisoinnin mukainen teksti poliisiin tulleesta soitosta. Tai sitten siinä oli sekaannusta.

Alla aiemmalta sivulta Halla-ahon tilitystä tapahtumiin, hän on hyvinkin sitä mieltä, että puhelu on tehty ja mahdollinen hotellin kameravalvonta voisi sen vahvistaa. Siitä ei selviäisi minne ja minkäsisältöinen puhelu olisi ollut kyseessä.

Jos Halla-aho haluaa varmentaa juttunsa, niin eikun saamaan tilitys siltä respalta, hän on puuttuva osanen tässä palapelissä. Halla-ahon tapauksessa tuskin on ollut kyse shokissa olemisesta, silloin ei välttämättä muista miten asiat pilkuntarkkaan ovat menneet.
...Respa kehotti useita kertoja antifanttia poistumaan tai hän soittaisi poliisille. Kehotuksella ei ollut vaikutusta, jolloin respa nosti luurin, soitti jonnekin ja sanoi jotakuinkin näin: "Olisiko teillä partiota lähellä? Täällä on henkilö, joka ei suostu poistumaan." Jotain muutakin hän saattoi sanoa, mutta se jäi kansalaisaktivistin mölinän peittoon.

Antifantti kivahti tämän jälkeen respalle jotakuinkin sanatarkasti näin: "Soititsä v***u oikeesti poliisille?" Saatuaan myöntävän vastauksen hän poistui aulasta, ja samaan aikaan minä menin hissiin.

Mitä oheiseen uutiseen tulee, on teknisesti totta, että poliisille ei ole tullut ilmoitusta "Halla-ahon ja naamiomiesten kohtaamisesta". Ilmoitus tehtiin henkilöstä, joka ei suostunut kehotuksista huolimatta poistumaan hotellin aulasta. Sekin on totta, että asiasta ei ole tutkintaa käynnissä. Kukaan ei ole tehnyt tutkintapyyntöä. Minuun ei käyty käsiksi, eikä kukaan esittänyt suorasanaista uhkausta. Vaikka olisi esittänyt, siitä ei olisi mitään näyttöä. Joka tapauksessa tilanne lakkasi olemasta uhkaava siinä vaiheessa, kun siirryttiin sisätiloihin.

Ihmettelen poliisin ja hotellin johtajan väitteitä. Respassa todennäköisesti on tallentava kameravalvonta. Mikäli tapahtumasta on taltiointi, siitä käy ilmi ainakin, että respa soittaa tilanteen aikana puhelun.
Suhtaudun tapahtuman avautumiseen ns. avoimesti.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Lassie kirjoitti: Poliisin ja hotellinjohtajan kertoma on totta.
Tällä hetkellä tilanne on se, että Scandic Plazan hotellinjohtaja Mikko Henriksson on aivan täysi mulkku. Siis hän kuvittelee, että on hänen tehtävänsä konsernin työntekijänä tehdä politiikkaa, jossa vihjaillaan mitä on tapahtunut ja ollut tapahtumatta.

Asia selviää hyvin yksinkertaisesti: kysymällä työntekijältä. Sitten jos jotain tarvetta on, niin nauhat löytyy myös.

Kun noin ei toimita, vaan annetaan politisesti vihjailevia kannanottoja asiasta, asettaa se hotelliketjun outoon valoon. Onko sen omistajien toiveena sekaantua Suomen politiikkaan? Scandic on pohjoismainen hotelliketju, joten pitäisin hieman outona jos sen omistajat haluaisivat sotkeentua Suomen sisäpolitiikkaan ja sitä kautta potenttiaalisesti kusta mahdollsuuksiaan saada hotelleja haluamilleen paikoille.
Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

Aika sakeaa settiä taas. Hotellinjohtajan lausunnoissa ei ollut mitään poliittista.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja putsari »

Luupää kirjoitti:'


Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että väkivaltainen äärivasemmisto on Turussa valitettavan hyvin edustettuna.

– Toimintapa näyttää olevan se, että normaalisti pukeutunut tiedustelija bongaa kohteen, lähtee seuraamaan ja kutsuu puhelimella naamiomiehet paikalle.
Jutut alkaa olla Halla-Aholla sillä tasolla, että toivottavasti on lääkärille varattuna aika. Plussaa kuitenkin siitä, että pystyi pidättelemään itseään eikä alkanut kertoilemaan koiran myrkytyksistä ja myrkkylihapullista.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

putsari kirjoitti:
Luupää kirjoitti:'


Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että väkivaltainen äärivasemmisto on Turussa valitettavan hyvin edustettuna.

– Toimintapa näyttää olevan se, että normaalisti pukeutunut tiedustelija bongaa kohteen, lähtee seuraamaan ja kutsuu puhelimella naamiomiehet paikalle.
Jutut alkaa olla Halla-Aholla sillä tasolla, että toivottavasti on lääkärille varattuna aika. Plussaa kuitenkin siitä, että pystyi pidättelemään itseään eikä alkanut kertoilemaan koiran myrkytyksistä ja myrkkylihapullista.
Nimenomaan vaikuttaa siltä, että Halal-aho jäi kiinni valheesta. Jos ei jäänyt niin hankkii videomateriaalin ja todistaa väitteensä oikeaksi.

Poliisi ja hotellinjohtaja on aina uskottavampi taho kuin politiikkaa tekevä persu.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Halla-Aho ei ole tyhmä. Hän tietää hyvin, että valehtelemalla poliisin mukanaolosta jää kiinni. Tästä kaikki normaalilla älyllä varustetut ihmiset voivat jo vetää johtopäätöksen, että Halla-Aho on syystä tai toisesta ollut siinä oletuksessa, että poliisi on kutsuttu paikalle sen sijaan, että hän on päättänyt valehdella. Vaikka tuo poliisille soitto olisikin totta, niin ei sen mainitsemisesta mitään lisäpisteitä saisi. En näe mitään syytä, miksi valehdella asiasta. Tapaus on mielestäni selvä, ellei jotain uutta ilmaannu.

Edelleen olisi hyvä keskittyä siihen oikeaan uutiseen.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Naamioitunut joukko piiritti Halla-ahon

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Rubiskreebeli kirjoitti:Halla-Aho ei ole tyhmä. Hän tietää hyvin, että valehtelemalla poliisin mukanaolosta jää kiinni. Tästä kaikki normaalilla älyllä varustetut ihmiset voivat jo vetää johtopäätöksen, että Halla-Aho on syystä tai toisesta ollut siinä oletuksessa, että poliisi on kutsuttu paikalle sen sijaan, että hän on päättänyt valehdella. Vaikka tuo poliisille soitto olisikin totta, niin ei sen mainitsemisesta mitään lisäpisteitä saisi. En näe mitään syytä, miksi valehdella asiasta. Tapaus on mielestäni selvä, ellei jotain uutta ilmaannu.

Edelleen olisi hyvä keskittyä siihen oikeaan uutiseen.
Niin siis se ei ole mikään uutinen, että muutama antifantti on nähnyt Halal-ahon kaljalta palaamassa ja todennut, että vitun fasisti. Halal-aho on tästä pahoittanut mielensä ja haluaisi turvamiehiä rinnalleen pelottamaan pahat antifantit kauemmas.

Halal-aho ei varsinaisesti valehdellut muuta kuin, että koki tilanteen uhkaavana. Antifantti oli todennut hotellin portierille, että ihanko tosissas soitat kytät ja lähtenyt menemään. Tosi uhkaavaa siis.

Halal-ahohan on sananvapauden kannattajia. Mutta nyt, kun sai suoraan kentältä vähemmän asiallista palautetta niin ei olekkaan enää. Per(su)us tuuliviiri. Eihän Halal-aho pitänyt siitäkään, kun MV-lehti uutisoi hänen lapsestaan, jolla ei ole isää.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Vastaa Viestiin