26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
loyder
Poliisikoira Rex
Viestit: 276
Liittynyt: Su Loka 25, 2015 5:14 pm

26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja loyder »

CNN: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä – Italian poliisi tutkii
Italian viranomaiset tutkivat Välimereltä sunnuntaina löydettyjen tyttöjen kuolemaa.

Italian viranomaiset tutkivat Välimereltä sunnuntaina löydettyjen tyttöjen kuolemaa.
Amerikkalaiskanava CNN:n mukaan 26 kuolleen tytön ruumiit löydettiin Välimereltä pelastustöiden yhteydessä sunnuntaina. Iältään 14-18-vuotiaiden tyttöjen uskotaan olevan kotoisin Nigeristä ja Nigeriasta ja yrittäneen päästä Libyan kautta vaarallista merireittiä pitkin Eurooppaan.

Tyttöjen ruumiiden kerrotaan löytyneen puoliksi uponneen kumiveneen vierestä. Pelastajien kerrotaan löytäneen paikalta myös eloonjääneitä.

Italialaisen Salernon kaupungin poliisipäällikkö kertoi CNN:lle, että tytöille oli tarkoitus tehdä ruumiinavaus tiistaina. Viranomaiset selvittävät, olivatko löydetyt tytöt joutuneet kidutuksen tai seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi.

Viikonlopun aikana Välimerellä suoritettiin neljä erillistä pelastusoperaatiota, joiden jälkeen Salermoon tuotiin kaikkiaan 400 mereltä pelastettua ihmistä. Heidän joukossaan oli viranomaisten mukaan 52 lasta, joukossaan viikon ikäinen vauva.
Italian viranomaiset tutkivat Välimereltä sunnuntaina löydettyjen tyttöjen kuolemaa.

Kuva

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005440634.html
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Eipä nyt suurempaa kirjoittelua näytä olevan.
Kuinkahan paljon näitä elossa olevia löytyi kumiveneestä?
Voipi olla että jos on ollut ahdasta ja vähänlaisesti vaikka juomavettä, niin toiset ovat avustaneet nämä merten syleilyyn. Se on toi selviämisvietti aika kummallinen äärimmäisissä olosuhteissa.

Olisi parempi kun pysyisivät siellä Afrikan mantereella, niin ei tarvitsisi lukea näistä hukkuneista mitään. Ongelma on näiden tulevien hukkujien ja Euroopan kohdalla se että näitä ei pysäytetä ja käännytetä jo Afrikan rannikolla. Välimeren valtiot ovat ihan saatanan lepsua porukkaa.
Saavat EU:lta fyrkkaa näiden akuuttiin hoitamiseen, mutta todellisuudessa heittävät samantien eteenpäin kohti pohjoisempaa Eurooppaa. Rahat kyllä kelpaavat Italialle, Kreikalle, Espanjalle.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Jopa vainajat jäävät eurooppalaisten tutkittavaksi ja haudattavaksi tai kotiin toimitettavaksi, vaikka tämäkin tapaus on mitä ilmeisimmin tapahtunut Afrikan puolella. Kuolinsyiden tutkinta sitoo resursseja, vaikka kaikki tietävät, että tekoon syyllistyneitä kanssamatkustajia ei tulla koskaan syyttämään saati tuomitsemaan.

Lakimiehet ja hautausurakoitsijat kiittävät! Kuten kuvasta näkyy, ei tarvitse lähteä paratiisiin sinkkiarkussa pakettiauton kyydissä. Mersu pitää olla ja tammiarkku.

On useita kertoja nähty, miten kumivene tai lautta saatetaan "pelastuskuntoon" kaatamalla se väkisin. Kenellekään ei voi olla epäselvää, että uimataidottomat hukkuvat. Tärkeintä on, että oma iPhone ei kastu ja turvapaikkaprosessi saadaan alkuun. Afrikassa kyllä riittää tätä todellista uhripääomaa, jota hukuttamalla taataan oma hyvinvointi.

Ainoa tapa hillitä tätä mielettömyyttä on upottaa alukset lähtösatamissaan. Ennen lastausta, sillä jokainen perseensä kastellut saisi kuitenkin vapaalipun Eurooppaan.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Yksivaihtoehto olisi tietenkin, ettei hinattaisi huonokuntoisia aluksia Italiaan, tai Turkin rannikolle vaan palautettaisiin armeijan veneillä takaisin lähtösatamaan Nigeriaan. Ja sen jälkeen vietäisiin armeijan veneen mukana se huonokuntoinen vene rikoksentekovälineenä valtiolle.

Laiton maahantulo on rikos. Mutta ei tietysti EU:ssa, kun päättäjät haluavat verorahoilla tarjota onnenonkijoille paratiisin maanpäällä, kun hyötyvät samalla itsekin sekä hyvän ihmisen imagolla, että tulonsiirroilla veronmaksajilta omiin taskuihin.

Suomessa esim. Orpon vaimo on tienannut ilmeisesti jo lähemmäs miljoonan verran verorahaa ellei enemmänkin turvapaikkajutuissa.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11418
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2017111 ... 0_ul.shtml
Ruumiinavaus paljasti: Välimereen heitettyjä teinityttöjä ei pahoinpidelty tai raiskattu

torstai 16.11.2017 klo 17:13
Poliisi tutki aiemmin, oliko tyttöjä kidutettu tai käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Välimereen heitettyjen nigerialaisten teinityttöjen kuolinsyyksi on varmistunut hukkuminen, kertoo brittilehti Guardian. Lehden mukaan asia selvisi ruumiinavauksessa. Tyttöjä ei ennen hukkumista käytetty seksuaalisesti hyväksi eikä myöskään pahoinpidelty. He kuolivat, koska kevyt kumivene upposi eivätkä he osanneet uida.

26 teinityttöä löytyi kuolleena Välimerestä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. He olivat 14-18-vuotiaita. Tapahtumapaikalta löytyi myös elossa olevia ihmisiä, jotka roikkuivat kiinni kumiveneen osissa.

Surullisen löydön teki Italian poliisi, joka aloitti asiasta välittömästi poliisitutkinnan. Tutkinnan pääkysymys oli se, oliko tytöt heitetty mereen tahallaan vai oliko kyseessä onnettomuus.

Välimeren yli Eurooppaan saapuu vuoden aikana kymmeniätuhansia ihmisiä. Monet saapuvat kevyillä kumiveneillä, osa kuolee matkalla. Useimmiten matkaajat saapuvat Italiaan.
Avatar
Krum
Frank Drebin
Viestit: 381
Liittynyt: Ti Elo 22, 2017 10:13 pm

Re: 26 teinityttöä löydettiin kuolleina mereltä

Viesti Kirjoittaja Krum »

MohammedMohammed kirjoitti:Yksivaihtoehto olisi tietenkin, ettei hinattaisi huonokuntoisia aluksia Italiaan, tai Turkin rannikolle vaan palautettaisiin armeijan veneillä takaisin lähtösatamaan Nigeriaan.
Lähtösatama on Libya...
Vastaa Viestiin