Jussi-Pekka Noukkala hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Valoviikate
Christopher Lorenzo
Viestit: 1504
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Jussi-Pekka Noukkala hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Valoviikate »

Kymmenien alaikäisten poikien epäillään joutuneen seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi Helsingissä – vangittu mies välitti lapsille nuuskaa

Noin 50-vuotiasta miestä epäillään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi toivoo asiasta lisätietoja.

Seksuaalirikokset 21.2.2018 klo 15:27

Poliisi on ottanut kiinni noin 50-vuotiaan miehen, jonka epäillään syyllistyneen usean kymmenen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Mies vangittiin saman viikon aikana.

Vuonna 1968 syntynyt mies otettiin kiinni helmikuun 5. päivänä.

Miehen epäillään välittäneen lapsille pääasiassa nuuskaa, mutta myös alkoholia. Maksuksi mies on pyytänyt rahaa tai seksuaalissävytteisiä tekoja kuten keskusteluja, kuvia tai koskettelua.

– Hän on ollut tunnettu nuuskan myyjä nuorten keskuudessa, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju kertoo poliisin tiedotteessa.

Helsingin poliisi kertoo, että epäilty lähestyi lapsia pääasiassa Helsingin keskustassa, muun muassa Kampissa ja päärautatieasemalla. Mies oli lapsiin yhteydessä myös puhelimitse.

Ainakin kymmeniä uhreja

Asian esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, mutta poliisin tiedossa on jo nyt kymmeniä uhreja, joiden epäillään joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. He ovat kaikki alle 16-vuotiaita poikia.

– Epäillyllä on kyky kommunikoida samalla tasolla, mitä pojat itse ovat. Hänellä on kyky saada keskustelua aikaan poikien kanssa niin netissä kuin kasvokkain, rikoskomisario Koskenmäki-Karaharju kertoo.

Miehellä oli tuhansia nuuskan välittämiseen liittyviä kontakteja eri puolilta Suomea, mutta kaikki heistä eivät ole joutuneet seksuaalirikoksen kohteeksi.

Poliisi pyrkii selvittämään esitutkinnan aikana sekä rikosten törkeysasteen että laajuuden.

Epäilty tuomittu aiemmin kahdesti

Rikoksista epäilty on tuomittu aiemmin kahdesti vastaavista teoista. Tällä kertaa rikollisen toiminnan epäillään tämänhetkisen tiedon mukaan alkaneen vuoden 2016 alussa ja jatkuneen miehen kiinniottoon saakka eli noin kaksi vuotta.

Epäily rikoksista heräsi toisen rikostapauksen tutkinnan yhteydessä.

Poliisi pyytää uhreja ottamaan yhteyttä.

– On äärimmäisen tärkeää, että poliisi saisi mahdollisimman paljon tietoa esitutkintaa varten, Koskenmäki-Karaharju sanoo. Tutkinnanjohtaja arvioi, että epäillyllä voi hyvin todennäköisesti olla muitakin uhreja.

Asian esitutkinta jatkuu kevään ajan.

Poliisi tiedottaa tutkinnasta seuraavan kerran siinä vaiheessa, kun esitutkinta on päättynyt ja asia on siirtymässä syyttäjälle syyteharkintaan.

Poliisiin voi olla yhteydessä soittamalla numeroon 0295 471 612 (arkisin kello 8–15) tai sähköpostitse osoitteeseen: seksuaalirikokset.helsinki(at)poliisi.fi.
https://yle.fi/uutiset/3-10085940
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

J-P Kallio on syntynyt -68
Laconic
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: To Helmi 15, 2018 12:08 am

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Laconic »

Poliisia ei näytä rikosten ehkäisy hirveästi kiinnostavan, kun kerran poliisin tuntema rikoksenuusija sai rauhassa jaagata teinikundeja yli 2 vuotta Suomen kaikkein valvotuimmilla mestoilla.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Laconic kirjoitti:Poliisia ei näytä rikosten ehkäisy hirveästi kiinnostavan, kun kerran poliisin tuntema rikoksenuusija sai rauhassa jaagata teinikundeja yli 2 vuotta Suomen kaikkein valvotuimmilla mestoilla.
Jonkunhan täytyy poliisimiehillekin nuuskat tuoda.
????? ?? ??????.
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Suorittikohan stop ohjelman kun istui linnassa?
Avatar
Valoviikate
Christopher Lorenzo
Viestit: 1504
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Valoviikate »

Ylellä kerrotaan mm. tarkemmin vanhoista tuomioista.
Hänet on tähän mennessä tuomittu kolmasti muun muassa raiskauksista ja muista lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta, kuvien levittämisestä, seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta ja sen yrityksestä.

Ensimmäisen kerran mies tuomittiin vuonna 1996 ehdolliseen vankeuteen. Vuonna 2009 tuomio oli neljä vuotta vankeutta ja vuonna 2012 viisi ja puoli vuotta.

Hän on kahden viimeisimmän tuomion jälkeen jatkanut lasten hyväksykäyttöä pian vankilasta vapauduttuaan.

Poliisi kertoi eilen, että tällä kertaa mies on vangittu epäiltynä kymmenien alle 16-vuotiaiden poikien hyväksikäytöstä.

Mies on vaihtanut nimeään ainakin kahdesti.
--

Aiempien tuomioiden mukaan hän on tarjonnut lapsille rahaa, alkoholia, tupakkaa ja pikaruokaa vastineeksi suuseksistä ja muista seksuaalisista teoista.
https://yle.fi/uutiset/3-10088104
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Koulupoikien hyväksikäyttäjä vapautui – jatkoi heti

Julkaistu: 23.5.2012 15:16

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vankeuteen hyväksikäyttäjän, joka oli jatkanut tekojaan heti päästyään ehdonalaiseen vapauteen edellisestä rangaistuksestaan.
Myös aiempi tuomio oli tullut vastaavista rikoksista.

Käräjäoikeus tuomitsi 44-vuotiaan Jussi Petteri Kallion viiden ja puolen vuoden vankeuteen kuuteen lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista. Uhrit olivat 13–15-vuotiaita poikia.

Tuomioon sisältyy kaksi vuotta aiemman tuomion jäännösrangaistusta, sillä Kallio syyllistyi uusiin rikoksiin koeajalla. Hän oli päässyt ehdonalaiseen vapauteen joulukuussa 2010 ja aloittanut uusien rikosten tekemisen jo kuukautta myöhemmin.

Aiempi neljän vuoden tuomio oli tullut 34:stä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja muista rikoksista.

Tällä kertaa Kallio tuomittiin kahdesta raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta, lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin, neljästä alkoholirikoksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Kallio oli tutustunut poikiin mm. internetin messenger-ohjelman välityksellä. Kaksi poikaa hän oli tavannut Helsingin keskustassa raitiovaunupysäkillä keväällä 2011 jääkiekon MM-kisojen välieräotteluiden aikoihin.

Kallio houkutteli poikia asunnolleen, jossa tarjosi näille alkoholia. Hän antoi pojille myös rahaa ja savukkeita korvaukseksi seksuaalisista palveluista.

Teot pitivät sisällään mm. koskettelua, riisumista, suuseksiä, valokuvien ottamista ja seksuaalisväritteisiä puheita.

Rikoshistoria kovensi käräjäoikeuden tuomitsemaa rangaistusta.

Käräjäoikeuden mukaan Kallion aiempi rikollisuus ja uusien rikosten samankaltaisuus osoittaa ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000506932.html
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Kymmenien lasten hyväksikäytöstä epäilty on aiemmin tuomittu kymmenistä vastaavista teoista, mies on vaihtanut nimeään ainakin kaksi kertaa – sama tekotapa toistuu eri kerroilla
Tekijä STT - 22.2.2018 | 14:270

Kymmenien poikien hyväksikäytöstä epäilty 49-vuotias mies on tuomittu jo aiemmin kymmenistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Mies on tuomittu ainakin kolme kertaa.
Kahdella viimeisellä kerralla hän näyttää jatkaneen toimintaansa pian vankilasta vapauduttuaan. Ensimmäinen tuomio on tullut jo vuonna 1996. Seuraavat vuosina 2009 ja 2012. Mies on valittanut hovioikeuteen ensimmäisestä ja viimeisestä käräjätuomiosta, mutta tuomioita ei ole muutettu.
Mies on vaihtanut nimeään ainakin kaksi kertaa.
Helsingin poliisi kertoi keskiviikkona epäilevänsä hänen syyllistyneen taas kymmenien alle 16-vuotiaiden poikien hyväksikäyttöön. Mies otettiin kiinni ja vangittiin helmikuun alussa Helsingissä.
Miehen epäillään välittäneen lapsille pääasiassa nuuskaa ja pyytäneen maksuksi rahaa tai seksuaalissävytteisiä tekoja, kuten kuvia ja koskettelua.
Aiemmista tuomioista selviää, että mies on noudattanut samaa kaavaa aiemminkin. Hän on muun muassa tarjonnut lapsille rahaa, alkoholia, tupakkaa ja pikaruokaa vastineeksi muun muassa suuseksistä ja muista seksuaalisista teoista.

Tutustui aiemmin lapsiin netissä

Poliisin mukaan epäilty lähestyi lapsia enimmäkseen Helsingin keskustassa. Mies on mennyt juttelemaan lapsille kasvokkain ja vaihtanut puhelinnumeroja heidän kanssaan.
Aiemmin mies oli tutustunut lapsiin muun muassa netin yhteisöpalvelussa Irc-galleriassa, uimastadionilla ja muilla julkisilla paikoilla.
Mies tuomittiin lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta ensimmäisen kerran vuonna 1996 seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hän valitti tuomiostaan hoviin, mutta hovi piti tuomion ennallaan.
Vuonna 2009 hän sai neljä vuotta vankeutta useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta, kuvien levittämisestä sekä seksuaalipalvelujen ostamisesta ja sen yrityksestä nuorelta. Teot tapahtuivat vuosina 2005-2008.
Hän kävi keskusteluja uhriensa kanssa netissä ja tapasi osan lapsista. Hän sai osan uhreistaan riisuuntumaan ja esiintymään verkkokameralle uskottelemalla olevansa itse nuori tyttö. Hän pyysi heitä muun muassa masturboimaan ja lähettämään kuvia ja videoita netissä. Suurin osa 34 uhrista oli tekoaikaan 12-15-vuotiaita.
Tuomiossa on erikoista se, että sen perusteluissa todetaan, että miestä ei ole rekisteröity aikaisemmin rikoksista.
Mies pääsi ehdonalaiseen joulukuussa 2010 noin puolitoista vuotta sen jälkeen, kun hänet oli tuomittu. Myöhemmin saamansa tuomion mukaan hän syyllistyi lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön seuraavan kerran vain kuukauden päästä päästyään ehdonalaiseen ja jatkoi lasten hyväksikäyttämistä vuosina 2011 ja 2012.
Hänet tuomittiin vuonna 2012 raiskauksista ja muista lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista viiden ja puolen vuoden vankeuteen. Mies valitti tuomiosta hovioikeuteen, joka piti tuomion ennallaan.


Päivitetty kello 14.30: Lisätty juttuun tieto myös vuoden 1996 tuomiosta. Korjattu ensimmäisestä kappaleesta kaksi kertaa kolmeksi kerraksi. Vuoden 2009 tuomiossa luki, ettei miestä ole aiemmin rekisteröity rikoksista.

STT
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Miten tämän sanoisi nätisti, mutta en ihan ymmärrä noita poikia. Onko se nuuska niin ihmeellinen asia että sen takia pitää alkaa homoilemaan? Joo ovat nuoria ja vietävissä mutta silti.
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Saakohan nuuskasta kovemman tuomion kuin lasten nussimisesta?
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17095
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ollijoki kirjoitti: ...Aiemmin mies oli tutustunut lapsiin muun muassa netin yhteisöpalvelussa Irc-galleriassa, uimastadionilla ja muilla julkisilla paikoilla.
Mies tuomittiin lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta ensimmäisen kerran vuonna 1996 seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hän valitti tuomiostaan hoviin, mutta hovi piti tuomion ennallaan.
Vuonna 2009 hän sai neljä vuotta vankeutta useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta, kuvien levittämisestä sekä seksuaalipalvelujen ostamisesta ja sen yrityksestä nuorelta. Teot tapahtuivat vuosina 2005-2008.
STT
Tämä on se vuoden 2009 tuomion uutinen. (Silloinen) nimi mainittu.

Hyväksikäyttäjä etsi uhrinsa netistä, uimalasta ja kauppakeskuksista
Helsinkiläismiehelle tuomio 34 lapsen hyväksikäytöstä


Helsinkiläismies tuomittiin perjantaina neljän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen 34 lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Hyväksikäyttöjen lisäksi käräjäoikeus katsoi miehen syyllistyneen seksuaalipalvelujen ostoon ja sen yritykseen nuorilta. Hänet tuomittiin myös sukupuolisiveyttä loukkaavien kuvien hallussapidosta ja levittämisestä.

NUORIA POIKIA hyväksikäyttänyt, vuonna 1968 syntynyt Jussi-Pekka Noukkala etsi uhrinsa internetistä, uimastadionilta, kauppakeskuksista, pikaruokapaikoista ja puistosta.

Hän käytti lapsia hyväkseen pääasiassa internetissä, jossa oli poikiin yhteydessä verkkoyhteisö Irc-gallerian ja Messenger-pikaviestiohjelman välityksellä.

Hän kävi lasten kanssa seksuaalisia keskusteluja ja pyysi heitä lähettämään itsestään seksuaalisia kuvia ja videoita.

Lisäksi hän lähetti lapsille sopimattomia kuvia itsestään ja muista miehistä ja lapsista.

Mies esiintyi tilanteen ja vuorokaudenajan mukaan joko omana itsenään, nuorena poikana tai tyttönä.

Osan lapsista hän pyysi luokseen ja houkutteli näitä seksuaalisiin tekoihin muun muassa alkoholia ja rahaa vastaan. Osaan uhreista hän oli myös sukupuoliyhteydessä.

Rikokset tapahtuivat vuosina 2005-2008. Uhrit olivat tekohetkillä pääosin 12-15-vuotiaita.

OIKEUDESSA MIES myönsi osan syytteistä. Osan netissä tapahtuneista teoista hän kiisti sillä verukkeella, että ne olisi tehnyt hänen koneellaan 19-vuotias Aleksi, joka oli epävirallisesti asunut hänen luonaan.

Mies kertoi tavanneensa Aleksin uimastadionilla, eikä muistanut hänen sukunimeään tai suostunut kertomaan hänestä muitakaan tietoja. Oikeus ei pitänyt kertomusta Aleksin olemassaolosta uskottavana, vaan katsoi miehen itse syyllistyneen tekoihin.

Nelikymppisen miehen pitää maksaa uhreilleen yhteensä yli 50000 euron korvaukset.

NOUKKALA OLI OLLUT yhteydessä myös toiseen hyväksikäyttäjään. 39-vuotias helsinkiläismies oli lähettänyt kuvia ja tietoja Noukkalalle 15-vuotiaasta pojasta. Näiden tietojen avulla Noukkala sai poikaan yhteyden.

Miehelle langetettiin perjantaina 45 päivän vankeusrangaistus avunannosta lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Sama mies tuomittiin viime kuun alussa Helsingin käräjäoikeudessa vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kahden pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


HS
9.5.2009
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Laconic kirjoitti:Poliisia ei näytä rikosten ehkäisy hirveästi kiinnostavan, kun kerran poliisin tuntema rikoksenuusija sai rauhassa jaagata teinikundeja yli 2 vuotta Suomen kaikkein valvotuimmilla mestoilla.
Mitä poliisin olisi pitänyt tehdä?
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8215
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Uskoisin että nyt napsahtaa Noukkalalle PIIIIIIITKÄ kakku liskolla lusittavaksi, kunhan kaikki oikeusasteet on käyty läpi.
Vois lykätä tän Pyhäselän vankilaan samaan selliin Seppälän kanssa.
Piilohomot on in.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

^Liskolle joo - näitä pedareita ei pitäis liskolle päästää, näin siitä rikoskierteestäkin pääsisi irti nopeemmin :?:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Arkkienkelinkoira
Nikke Knakkertton
Viestit: 181
Liittynyt: Su Syys 18, 2011 3:17 pm

Re: Nuuskanvälittäjä hyväksikäyttänyt kymmeniä alaikäisiä

Viesti Kirjoittaja Arkkienkelinkoira »

ReissuLasse kirjoitti:Miten tämän sanoisi nätisti, mutta en ihan ymmärrä noita poikia. Onko se nuuska niin ihmeellinen asia että sen takia pitää alkaa homoilemaan? Joo ovat nuoria ja vietävissä mutta silti.
Eikai pojasta homoa tule, jos vaikkapa suostuu kattelemaan kun ukko vetää käteen ja saa siitä nuuskakiekon palkaksi? Ei lapsi tajua huoraavansa, vaan luulee saavansa helposti jotain mikä on kavereiden mielestä "siistii". Poika saattaa jopa olla innoissaan, kuinka "helpolla" kiekon sai.
Luultavasti teinipojat on enemmän höynäytettävissä kun samanikäiset tytöt, joita kyllä varoitellaan.

"Hän sai osan uhreistaan riisuuntumaan ja esiintymään verkkokameralle uskottelemalla olevansa itse nuori tyttö. Hän pyysi heitä muun muassa masturboimaan ja lähettämään kuvia ja videoita netissä." Aika helppo saalis on tollasessa tapauksessa teinipoka saattanut olla; pedo on voinut kiristää videoilla.

Ajatellaanpa, että viaton "Ville" on tutustunut vaikka snapissa "Jossuun", jota luullut ikäisekseen tytöksi. Sovittu treffit. Jossun asemesta paikalla on ollutkin Jossun "isä", "Pentti", joka on osoittautunut "tosi rennoksi tyypiksi" ja pyytänyt Villen kotiinsa odottamaan Jossun saapumista. Pentti on sitten "miesten kesken" tarjonnut Villelle viinaa. Ville ei ole kehdannut kieltäytyä, koska "onhan se päheetä" juoda miesten kesken ja mielessä on yhä ollut ihana Jossu. Humalaista pikkupoikaa on sitten voinut "Pentti" vadättää miten haluaa, ottaa lisää "hassuja" kuvia "Jossulle". Kun pojalle on selvinnyt että "Pentti" on oikeasti Jussi, eikä mitään "Jossua" ole koskaan ollut, pelko kuvien julkaisusta on saanut paniikkiin ja Jussin on ollut helppo manipuloida tekemään vielä muutakin.

Te täällä Mnfossa, joilla on poikia, kertokaa niillekin "namusedistä", ei vain tytöille. Ihan shittiä, että miestä ei voi muka raiskata; kyllä voi, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Ja toivottavasti joku "hoitelee" sellaiset pedofiilit kuten ko. JP K:n linnassa, kaktuksella!
"When you have eliminated the impossible, what ever remains, however improbable, must be the truth."
- Sherlock Holmes
Vastaa Viestiin