Oulussa vaikuttanutta "Lähi-idän prinssiä" epäillään talousrikoksista

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1976
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Oulussa vaikuttanutta "Lähi-idän prinssiä" epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja aumari »

Poliisi tutkii ”Palestiinan prinssin” epäiltyjä talousrikoksia - konkurssin tehnyt mies muutti ulkomaille

Maanantai 4.12.2017 klo 13.21

Rallielokuvia tehneen ja kultaisen väristä Mersua kaupitelleen Rami Jaberin toimet ovat poliisitutkinnassa.

"Kultaisesta" Mersusta tunnetuksi tullutta "prinssi" Rami Jaberia epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.
Jaberin yhtiö RNG Group Oy on haettu konkurssiin verovelkojen vuoksi.
Oulussa Jaber tunnetaan hänen yhtiöidensä Oulun kaupungille tuottamista video-elokuvista sekä oululaisen jalkapalloseura AC Oulun osakkuudesta.

Oulun poliisi vahvistaa, että vuonna 1981 syntyneestä Prince Rami Al Husseinista eli Rami Daoud Jaberista on tehty marraskuussa 2017 tutkintapyyntö poliisille. Häntä epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Palestiinan prinssiksi kutsuttu Rami Jaber Al Hussein nousi julkisuuteen alkuvuodesta 2016, kun hän esitteli "kultaista" Mercedestään ensin Helsingin kaduilla ja toi sen sitten American Car Show´hun näytteille ja huutokaupattavaksi.

Oulussa Jaberin yritykset RNG Group, RNG Media ja RNG Entertainment tunnetaan yhteistyöstä Oulun kaupungin ja liikelaitos Business Oulun kanssa. Jaber on myös oululaisen jalkapalloseura AC Oulun osakas.

Jaberin yritykset tuottivat videoelokuvia markkinointitarkoitukseen Oulun kaupungille ja Oulun kaupungin liikelaitos Business Oululle. Ensimmäinen video, "Oulu - Capital of Northern Scandinavia", julkaistiin 26.9.2013 Youtubessa. Tästä Business Oulu maksoi RNG Medialle 11 000 euroa sekä arvonlisäverot ja lisäkustannuksia lisäkuvauksista 1 800 euroa.

Huonoa harkintaa

Elokuussa 2015 Oulun kaupunki ja Business Oulu tekivät hankintapäätöksen, jolla Jaberin RNG Media Oy:n kanssa tehtiin markkinointiyhteistyösopimus, ja RNG Medialta tilattiin ”The Great Escape” niminen, 25 minuutin mittainen lyhytelokuva Oulun kaupungin markkinointitarpeisiin.

Elokuvan Oulun osuus kuvattiin helmikuussa 2016. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävää rallielokuvaa kuvattiin Oulun lisäksi Los Angelesissa. Oulun kaupunki ja Business Oulu maksoivat tästä elokuvasta 50 000 euroa ja arvonlisäverot.

Oulun kaupungin sisäinen tarkastus suoritti valvonnan Business Oulun hankintoihin toukokuussa 2016 ja totesi, että lyhytelokuvan hankinta ei ollut sujunut hyvän hallintotavan mukaisesti. Jaberin RNG Groupin ja Median osalta valvonnassa todettiin muun muassa, että kaupungin hankintapäätöksessä ei ollut lainkaan arvioitu tilatun tuotteen arvoa ja että hankintoja oli tehty ennen hankintapäätöstä. Lisäksi hankintapäätös tehtiin RNG Media Oy -nimisen yhtiön kanssa, jota ei ollut hankintahetkellä kaupparekisterissä.

Konkurssi

Joulukuussa 2016 Oulun käräjäoikeus asetti verohallinnon hakemuksesta Jaberin yhtiön RNG Group Oy:n konkurssiin maksamattomien 30 407 euron verovelkojen vuoksi.

Jaber on oululaisen jalkapalloseura AC Oulun osakas. Hän osti tammikuussa 2016 AC Oulun osakkeita 50 000 eurolla. Jaber on kuitenkin todettu varattomaksi, ja oikeusaputoimisto on myöntänyt hänelle yhteensä viisi maksutonta oikeudenkäyntiä Rovaniemen ja Oulun käräjäoikeuksissa liittyen hänen avioeroonsa ja lapsensa elatukseen. Viimeisin maksuton oikeudenkäynti myönnettiin tammikuussa 2016.

Marraskuussa 2017 päivätyn AC Oulun osakasluettelon mukaan Jaber on myynyt 100 osaketta nimellisarvolla 5000 euroa haukiputaalaiselle naiselle. Jaberin osakekanta on myynnin jälkeen nimellisarvoltaan 45 000 euroa.

Epäily lapsikaappauksesta

Jaberin taustoista löytyy epäily lapsikaappauksesta Moldovassa.

Moldovan viranomaiset pyysivät 3.4.2012 päivätyllä luovutuspyynnöllä, että Suomeen muukalaispassilla saapunut, Suomessa tuolloin oleskellut kansalaisuudeton Rami Daoud Jaber luovutettaisiin Moldovaan. Luovutuspyynnön perusteena oli Riscanin alueen Chisinaun tuomioistuimen 7.3.2008 antama vangitsemismääräys, jonka mukaan Jaberin epäiltiin syyllistyneen Suomen lain mukaan arvioiden lapsikaappaukseen 17.11.2007.

Suomen Keskusrikospoliisi suoritti tutkinnan luovutuspyynnön vuoksi. Tutkinnassa Jaber vastusti luovuttamista. Korkein oikeus totesi 18.6.2012 päivätyssä lausunnossaan, että Jaberia koskevaan luovutuspyyntöön voidaan suostua.

Ulkomailla

Maahanmuuttovirasto kuitenkin kumosi luovuttamisen. Maahanmuuttovirasto myönsi 19.10.2012 Jaberille jatkuvan oleskeluluvan Suomessa. Koska Jaberilla oli tässä vaiheessa yhteinen lapsi suomalaisen naisen kanssa, Jaber oli Maahanmuuttoviraston mukaan Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen, joka rinnastetaan Suomen kansalaiseen, eikä häntä perustuslain 9§:n 4 momentin mukaan Suomen kansalaisena tarvinnut luovuttaa Moldovaan.

Jaberin RNG Group Oy:n konkurssia hoitavan pesänhoitajan mukaan Jaber on allekirjoittanut pesäluettelon sähköisesti. Jaber asuu nykyään ulkomailla, eikä häntä ole päästy kuulemaan muuta kuin hänen asioitaan hoitavan, Suomessa asuvan asiamiehen kautta.
Jotenkin en yllättynyt.

Ketjun otsikkoon lisätty "prinssin" vaikutusalue Suomessa
-NILS-

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja URSA »

Eikö tämän pitänyt olla mamumallikansalainen, josta oli iso juttu hesarin kuukausiliitteessä?

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Päivitystä "prinssin" tilanteeseen.
Kaleva kirjoitti:http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/rami- ... ia/788980/

Rami Jaber palasi Suomeen, virkavalta vastassa lentoasemalla – Oulun poliisi kuulusteli ta­lous­ri­kok­sis­ta epäiltyä ”prinssiä”

OULU 27.3.2018 18:26 SUSANNA KEMPPAINEN

Poliisi on kuulustellut rikoksista epäiltyä, palestiinalaiseksi "prinssiksi" julkisuudessa kutsuttua Rami Jaberia.

Poliisi epäilee, että Jaber olisi syyllistynyt useisiin törkeisiin talousrikoksiin.

Kalevan saamien tietojen mukaan Jaber saapui ulkomailta Suomeen lauantaina lentämällä. Poliisi oli häntä vastassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Jaber otettiin kiinni ja kuljetettiin Ouluun.

Oulun poliisista vahvistetaan, että Jaberia kuulusteltiin rikosepäilyjen vuoksi maanantaina. Tiistaina hänet vapautettiin, sillä poliisilla ei ollut enää perusteita pitää häntä vapautensa menettäneenä.

Poliisin mukaan Jaber on ollut yhteistyöhaluinen ja yhteistyökykyinen. Poliisi ei ota kantaa siihen, onko Jaber kiistänyt vai myöntänyt häneen kohdistuvat rikosepäilyt.

Kuulusteluja on määrä jatkaa myöhemmin tällä viikolla.

Jopa neljä vuotta vankeutta

Poliisi epäilee, että Rami Jaber olisi syyllistynyt törkeään velallisen epärehellisyyteen ja törkeään kirjanpitorikokseen. Lisäksi häntä epäillään törkeästä veropetoksesta. Ne ovat kaikki rikoksia, joista voi rikoslain mukaan saada kustakin neljästä kuukaudesta neljään vuotta vankeutta. Rikosepäilyt ajoittuvat vuosiin 2015–2016.

Rikosepäilyt liittyvät RNG Group Oy:n toimintaan. Jaber toimi sen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Oulun käräjäoikeus asetti sen konkurssin joulukuussa 2016, mutta joulukuussa 2017 konkurssi raukesi varojen puutteen vuoksi.

Jaberin lisäksi poliisi epäilee vyyhdessä rikoksista myös toista henkilöä. Hänkin toimi vastuuasemassa samaisessa yhtiössä.

Poliisista arvioidaan, että kokonaisuuden esitutkinta saadaan valmiiksi kesään mennessä.

Oulussa asunut Jaber nousi julkisuuteen muun muassa kullanväriseksi teipatun autonsa ja rallivideoidensa vuoksi. Oulun kaupungin liikelaitos Business Oulu teki RNG Groupin kanssa yhteistyösopimuksen The Great Escape -nimellä kuvattuun lyhytelokuvaan. Useat oululaiset yritykset Kaleva mukaan lukien osallistuivat elokuvan yhteismarkkinointiin.

Rami Jaber on AC Oulun hallituksen jäsen.

Rami Daoud Jaber on käyttänyt myös nimeä Prince Al Husseini. Suomen tuomioistuimissa on käsitelty muun muassa hänen lapsensa huoltoon ja avioeroon liittyviä asioita.

Vuonna 2012 hän oli vangittuna, sillä Moldova oli pyytänyt hänen luovuttamistaan. Hänen epäiltiin vieneen vuonna 2007 lapsensa Moldovan kansainvälisen lentokentän kautta laittomasti maasta. Hän kiisti epäilyt. Poliisi löysi Jaberin hallusta Suomen ja Palestiinan passien lisäksi useilla eri nimillä olevia passeja.

KARJU!!
Sofia Karppi
Viestit: 448
Liittynyt: Su Loka 15, 2017 5:51 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja KARJU!! »

Nää "Kultamunat" ovat kaikki samaa sarjaa, Rami, Saido, Oululainentyttären nussija, Demari khat-salakuljettaja, Porvoon puukottaja, Pastori Baza, ynnämuut,,,, kaikille potku perseeseen, ikuinen maahantulokielto!!!!

Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1421
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Tästä "prinssistä" hehkutettiin Ylellä, Hesarissa, Kalevassa ja luotettava media kertoi ylistäviä tarinoita ihan oikeasta prinssistä, joka rakastaa Suomea.

Jo silloin vaihtoehtomedioissa ja somessa kirjoitettiin, että hän ei voi olla prinssi, koska hänen synnyinmaassaan ei ole prinssejä. Hesari vähät välitti tarkastaa taustat, pääasia, että sai raflaavat otsikot.

Business Oulun Juha Ala-Mursula lahjoitti rahaa prinssin elokuvaan ja haukkui lehtien palstoilla häntä arvostelleet rasisteiksi.

Kuinkas sitten kävikään?

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Oppia ikävä kaikki. Ilokseni huomaan, että oululaisten paskalehti Kaleva on viimeinkin laittanut lainausmerkit sanan prinssi ympärille. Kauan se kesti ja paljon maksoi.
"Prinssi"
Ai että näyttää hyvälle! :lol:

Kunhan oululaiset minfoilijat heräävät huomenna vähän ennen puolta päivää, he voivat ehkä kertoa lisääkin aiheesta.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Avatar
Mikko
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: Ke Helmi 03, 2016 8:03 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Mikko »

KARJU!! kirjoitti:Nää "Kultamunat" ovat kaikki samaa sarjaa, Rami, Saido, Oululainentyttären nussija, Demari khat-salakuljettaja, Porvoon puukottaja, Pastori Baza, ynnämuut,,,, kaikille potku perseeseen, ikuinen maahantulokielto!!!!
Osaatko sanoa kuinka moni näistä oli täällä kutsuttuna ja kuinka moni oman luvan kanssa?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kaikkien suomalaisäitien unelmavävy taas uutisissa:

Kultaisella Mersulla ajaneen ”prinssin” takavarikkoa käsitellään käräjillä
rinssieversti.jpg
rinssieversti.jpg (26.78 KiB) Katsottu 10199 kertaa
Istunto pidetään yleisön läsnä olematta ja asiakirjat määrättiin salassa pidettäväksi.
Toimintaelokuvien tekemisellä, kullanvärisellä Mersulla ja jalkapalloseura AC Oulun omistajuudella Oulussa huomiota herättäneen Prince Rami Al Husseinin eli Rami Jaberin takavarikkoa käsitellään tänään Oulun käräjäoikeudessa.

Al Husseini on läsnä oikeuden istunnossa asianajajansa Jukka Pentikäisen kanssa. Häntä avustaa englannin kielen tulkki. Suomessa paljon julkisuutta saanut ”prinssi” saapui istuntoon käsissään nippu papereita.
– Voin lähettää teille kaikki nämä. Niistä näette, että poliisi on takavarikoinut omaisuuttani turhaan. Tulin Suomeen ja hain vakuutusta kotonani oleville arvoesineille. Kohta paikalle tuli poliisi ja takavarikoi ne. Olen itse nostanut siitä oikeusjutun, Al Husseini selvitti tilannetta Oulun käräjäoikeuden odotusaulassa ennen istunnon alkua.

SEKÄ Al Husseini että asiaa tutkiva poliisi hakivat istuntoa salaiseksi. Oikeuden puheenjohtaja suostui pyyntöön. Istunto pidetään yleisön läsnä olematta ja asiakirjat määrättiin salassa pidettäväksi.
– Asiakirjat koskevat esitutkintaa, joka on vielä kesken eikä syyttämispäätöstä ole tehty. Niissä käsitellään yksityiselämää koskevia seikkoja ja yritysten välisiä luottamuksellisia tietoja, joten salassapito on perusteltua, puheenjohtaja totesi.

Hollywood-näyttelijöiden kanssa kaveeraava Prince Rami Al Husseini nousi Suomessa otsikoihin muutama vuosi sitten, kun hän ryhtyi kuvaamaan 30 minuutin mittaista toimintaelokuvaa Oulussa. Fate-nimisessä elokuvassa kaahaillaan autoilla, ammutaan konetuliaseilla ja räjäytetään auto.

Kuvausryhmä lennätettiin Ouluun Los Angelesista ja rahoittajina olivat muun muassa Oulun kaupungin liikelaitos Business Oulu ja monet oululaiset yritykset. Yli kaksi miljoonaa euroa maksaneen elokuvan pääosissa olivat Pako-televisiosarjasta tutut näyttelijät.

Elokuvan tuottaja, ideoija ja pääosan esittäjä oli kullanvärisellä Mercedes-Benz S500:lla liikkunut Al Husseini, joka käytti tuolloin itsestään nimeä Rami Jaber. Autoin rekisterikilpiin oli painettu PRINCE RJ1.

SOSIAALISESSA mediassa Espoossa asuva Jaber kertoo olevansa näyttelijä, rallikuljettaja, tuottaja ja jalkapalloseura AC Oulun omistaja. Jaberin Instagram-tilillä on 100 000 seuraajaa.

Jaberin nettisivuston mukaan hän omistaa The Royal Film Library –nimisen tuotantoyhtiönyhdessä Amaury Nolascon kanssa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee USA:ssa. Sen ensimmäinen tuotanto on The Misfits -niminen toimintaelokuva.

Poliisi tutkii parhaillaan Al Husseinia talousrikoksista epäiltynä. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ilkka Riikolan mukaan tutkinta on loppuvaiheessa ja syyteharkintaan päästään syys-lokakuun vaihteessa. Jutun kuulustelut on jo saatu tehtyä.
– Takavarikko on kokonaan eri asia eikä kuulu talousrikostutkintaan. Aiemmat tutkintapyynnöt ovat tulleet verohallinnolta ja konkurssipesältä, Riikola toteaa.

Al Husseinin epäillään syyllistyneen törkeään velallisen epärehellisyyteen ja törkeään kirjanpitorikokseen. Lisäksi häntä epäillään törkeästä veropetoksesta. Rikosepäilyt ajoittuvat vuosiin 2015–2016.

Rikosepäilyt liittyvät hänen omistamansa yhtiön RNG Group Oy:n toimintaan. ”Prinssi” toimi sen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Oulun käräjäoikeus asetti yrityksen konkurssin joulukuussa 2016, mutta vuotta myöhemmin konkurssi raukesi varojen puutteen vuoksi.[/i]

IltaSanomat
1.8. 11:30

"Tulin Suomeen ja hain vakuutusta kotonani oleville arvoesineille".

Miksi ne eivät aiemmin olleet vakuutettuja?

Oliko se niin, että tämän henkilön vaurauden ja sanomisten epäilykin oli rasismia - tai ainakin perisuomalaista kateutta? Hän sai liki kaiken pyytämänsä, koska prinssi, joka jostain syystä sai Suomessa asuvana ajaa autolla, jossa ei ollut Suomen rekistereitä. Kaupunki lahjoitti aikaa, rahaa, palstatilaa. Oululaiset suitsuttivat "meidän Ramia, rinssiä".
- Mahtoi heppua naurattaa suomalaisten hyväuskoisuus.
-----------------------------------------------------------------

Tyhjästä hän tosin aloitti, että siihen nähden muutamans adantonnin velat ovat aikamoinen saavutus:

Suomessa asuva poikamiesprinssi menestyy: ”Jäädessäni Suomeen jouduin aloittamaan tyhjästä”

ELOKUVAPRINSSI – Olen äärimmäisen kiitollinen Suomelle siitä, että maanne antoi minulle mahdollisuuden pärjätä, prinssi Rami Jaber Al Husseini sanoo.

RUNSAAT viisi vuotta sitten Suomeen saapui nuori mies Lähi-idästä. Hän oli ajanut rallia jo 11 vuotta, mutta mielestään hänen oli opittava ajamaan myös jäällä ja lumessa.
– Minulla ei ollut kokemusta lumikeleistä. Jos kuljettaja osaa ajaa lumella ja jäällä, hän pystyy kilpailemaan paremmin sorateillä, prinssi Rami Jaber Al Husseini, 33, sanoo.

Palestiinasta Suomeen saapuneen nuoren miehen tie Ouluun on ollut pitkä.

Al Husseini -suku kuului aikoinaan Jerusalemin hallitsijoihin, mutta 1948 sodan jälkeen heidän piti lähteä Jerusalemista.

Kohtelias prinssi ei halua puhua politiikkaa vaan hän kehuu ja kiittää Suomea sekä Oulua.
– Lumikelillä harjoittelun jälkeen ymmärsin pian, etten poliittisista syistä voi palata takaisin Lähi-itään, hän kertoo.

Prinssi Rami Al Hussein käyttää mieluiten nimeä Jaber. Mies ei pröystäile, sillä hän sanoo, ettei kenelläkään, ei rikkaalla, ei köyhällä, ole sellaiseen varaa.
– Jäädessäni Suomeen jouduin aloittamaan tyhjästä. Business Oulu muutti elämäni, hän kiittelee.

...


IltaSanomat
23.4.2015 12:43

"Lumikelillä harjoittelun jälkeen ymmärsin pian, etten poliittisista syistä voi palata takaisin Lähi-itään".

Puuh! Onko lumikeleillä ajamisessa jokin suora syy-yhteys poliittiseen pakolaisuuteen? Saako esim. turvapaikan sillä perusteella, että on ajanut lumikeleillä?

Ja huomatkaa! Toimittajat ovat kuulleet tämän lauseen, muokanneet sen tekstiksi, mutta se ei ole herättänyt yhtään kysymystä siitä, mitä ja ketä hän pakenee - kuten eivät myöskään etsineet syytä miten se lumikeli ja poliittinen pakoilu liittyvät yhteen.
- Kaikki nieltiin, mitä rinssi syötti. Nahkoineen karvoineen.

Tapauksessa on nähtävillä samoja piirteitä kun samaisesta suunnasta saapuvilla "siirtolaisilla". Paljon puhetta - siitä suurin osa valhetta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Alex Smith kirjoitti:Tästä "prinssistä" hehkutettiin Ylellä, Hesarissa, Kalevassa ja luotettava media kertoi ylistäviä tarinoita ihan oikeasta prinssistä, joka rakastaa Suomea.

Jo silloin vaihtoehtomedioissa ja somessa kirjoitettiin, että hän ei voi olla prinssi, koska hänen synnyinmaassaan ei ole prinssejä. Hesari vähät välitti tarkastaa taustat, pääasia, että sai raflaavat otsikot.

Business Oulun Juha Ala-Mursula lahjoitti rahaa prinssin elokuvaan ja haukkui lehtien palstoilla häntä arvostelleet rasisteiksi.

Kuinkas sitten kävikään?
Itsekin uskoin tämän jutun pitävän paikkaansa. Sen verran monessa lehdessä siitä uutisoitiin, niin menin taas perinteiseen lankaan eli uskoin heidän tarkistaneen faktat... Ei pitäisi uskoa kaikkiin valemedioihin/valejuttuihin.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Tää vaan osoittaa, että aina pitäisi pystyä kyseenalaistamaan asiat ja uutiset. Olipa niistä tehty kuinka monta juttua tahansa. Esimerkiksi tässä tapauksessa tyypin ajateltiin tuovan Suomeen mainetta ja mammonaa. Valtavat bisnesmahdollisuudet olivat vain toteutumista vaille. En tarkalleen edes muista kaikkia sepustuksia, mutta elokuvateollisuudesta ainakin oli puhetta.

Eikä kyseessä ole mikään ensimmäinen lähi-idän ihme. Vastaavia on nähty moniosaaja ohjelmoijista kaarnalaivan taitajiin, joita Suomen pääministeri Juha Sipiläkin on mainostanut. Niiden avulla Suomi pelastuu ja talous kohenee uusiin uomiin. Lisäksi kokoomuksella on kärkihankkeena nostaa maahanmuuttajien vuosittainen määrä ainakin 10.000+ tasolle.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

holmesin haamu kirjoitti:
Alex Smith kirjoitti:Tästä "prinssistä" hehkutettiin Ylellä, Hesarissa, Kalevassa ja luotettava media kertoi ylistäviä tarinoita ihan oikeasta prinssistä, joka rakastaa Suomea.

Jo silloin vaihtoehtomedioissa ja somessa kirjoitettiin, että hän ei voi olla prinssi, koska hänen synnyinmaassaan ei ole prinssejä. Hesari vähät välitti tarkastaa taustat, pääasia, että sai raflaavat otsikot.

Business Oulun Juha Ala-Mursula lahjoitti rahaa prinssin elokuvaan ja haukkui lehtien palstoilla häntä arvostelleet rasisteiksi.

Kuinkas sitten kävikään?
Itsekin uskoin tämän jutun pitävän paikkaansa. Sen verran monessa lehdessä siitä uutisoitiin, niin menin taas perinteiseen lankaan eli uskoin heidän tarkistaneen faktat... Ei pitäisi uskoa kaikkiin valemedioihin/valejuttuihin.
Miksi uskoit? Pelkästään että niin sanottiin. Ei ollut suomalainen niin mitään syytä uskoa mitään positiivista ei ole, vaikka joku muuta väittäisi.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

ReissuLasse kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti: Itsekin uskoin tämän jutun pitävän paikkaansa. Sen verran monessa lehdessä siitä uutisoitiin, niin menin taas perinteiseen lankaan eli uskoin heidän tarkistaneen faktat... Ei pitäisi uskoa kaikkiin valemedioihin/valejuttuihin.
Miksi uskoit? Pelkästään että niin sanottiin. Ei ollut suomalainen niin mitään syytä uskoa mitään positiivista ei ole, vaikka joku muuta väittäisi.
Jos HS, YLE ja kaikki suomalaiset valtamediat tekevät vuorotelleen juttuja aiheesta, niin edelleen luulin edes jonkun tarkistaneen faktat...

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1484
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjusta siirretty muutama viesti Politiikka-osastolle Maahanmuutto repii (kansaa kahtia) -ketjuun. Se on ketju maahanmuuttokeskustelulle.

Tässä ketjussa käsitellään "prinssin" asioita.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Josey Wales
Lauri Hanhivaara
Viestit: 142
Liittynyt: To Maalis 01, 2018 12:51 am

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Josey Wales »

Onko tämä nyt siis syyllinen vai syytön? Voiko joku valaista selvästi asiaa?

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Lähi-idän prinssiä epäillään talousrikoksista

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Josey Wales kirjoitti:Onko tämä nyt siis syyllinen vai syytön? Voiko joku valaista selvästi asiaa?
Epäilyvaiheessa, rikosnimikkeinä törkeä velallisen epärehellisyys, veropetos ja kirjanpitorikos. Käräjäoikeus on hiljattain määrännyt Jabirin omaisuutta takavarikkoon. Juttu on tarkoitus saada syyteharkintaan syys-lokakuun vaihteessa.

Vastaa Viestiin