Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana nettiin

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
samoilija
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 11:06 am

Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana nettiin

Viesti Kirjoittaja samoilija »

Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan - Pahoinpitely meni suorana lähetyksenä nettiin, katsoja soitti hätäkeskukseen

Nuori mies joutui pahoinpitelyn uhriksi omassa kodissaan Kajaanissa.
Nuori mies pahoinpideltiin omassa kodissaan Kuurnantiellä Kajaanissa maanantaina iltapäivällä.

Pahoinpitely tuli ilmi erikoisella tavalla, sillä poliisin se näkyi live stream -videossa, eli verkkoon välitetyssä suorassa lähetyksessä. Videon nähnyt henkilö ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Videota levitetään edelleen sosiaalisessa mediassa. Siinä näkyy selvästi, kuinka nuori mies pyrkii sisälle uhrin asuntoon ja pahoinpitelee tämän. Hän lyö uhria useita kertoja nyrkillä kasvoihin.

Poliisi tutkii tapahtunutta.
https://m.iltalehti.fi/kotimaa/20180410 ... 6_u0.shtml

Tämänniminen heppu You Tubessa kuin Upi Official. Ilmeisesti siis nuori sankari käynyt käsiksi tyttöystäväänsä pari päivää aiemmin, löytyy stream siitäkin, ja joku teki vastapalveluksen.

Aika väsyneen näköistä lyömistä joten tuskin pahasti kävi... Ylilaudalta löytyy videota.
When the goings get weird, the weird turn pro

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

No jopas on huonosti alkanut vuosi suomalaisilla tupettajilla. Hyvä, että kuvaavat, sillä nämä pakottavat poliisin reagoimaan rikoksiin joiden muuten antaisivat olla johtuen välinpitämättömästä asenteesta ja suoranaisesta virkatehtäviensä laiminlyömisestä. Tai tuollainen kuva muodostui Padasjoen tapauksesta Tubettaja pahoinpideltiin kotiinsa Padasjoella aiemmin helmikuussa tänä vuonna.

Hienoa kansalaisuusaktiivisuutta katsojalta, joka ilmoitti poliisille ja laittoi pallon poliisille.
Toivottavasti on myös uhriksi valikoitunut itse aktiivinen poliisin suuntaan ja tupettajajoukot antavat taustatukea, vaikka olisikin itse jotain aiemmin tehnyt, jos aloittajan vihjailu tyttöystävän pahoinpitelystä pitää paikaansa? Vaikka kyllähän moni nainen tänäkin iltana odottaa, että joku "kävisi käsiksi" eli tuo aloittajan käyttämä termi on väljyydessään heikko valinta tähän. Kait se on ikävä juttu ollut, jos paikalle on hälytetty oikein "pula-ajan torpeeedo".

Oman mahdollisen teonhan voi halutessaan vaikka kiistää, ihan täysin sallittua vaikka mitä valehdella siitä, koska itseään ei tarvitse ilmiantaa, mutta oman kodin suojissa tehdystä Youtube-livestriimistä näkyvästä kotiintunkeutujasta ei juuri näytöt parane. Eihän tuollainen ole mistään kotoisin, että kotiin tullaan lyömään läpyjä.
Tiedä vaikka uhri voisi itsekin oppia tapahtumasta jotakin?!
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Porin

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Porin »

Tuolta löytyy useampi video, missä Upi hakkaa naisystäväänsä.
Tietenkin myös kostajien video löytyy samasta langasta.
https://ylilauta.org/satunnainen/81636312

Avatar
samoilija
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 11:06 am

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja samoilija »

Ihmettelen vain, miksi tämän naistenhakkaajan pahoinpitely ylitti uutiskynnyksen mutta ei se että pätkii tyttöystäväänsä naamaan live streamissa. Eikä kukaan siitä ilmeisesti poliisejakaan paikalle soittanut. Normi meininkiä Kajaanissa?
When the goings get weird, the weird turn pro

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Sairas tyyppi! Naistenhakkaaja! Toivottavasti kukaan nainen ei ala enää seurustelemaan tuon kanssa. Väkivalta ei lopu tuolla heittiöllä koskaan. Heikonpaa on helppo raukkiksen löydä.

Michelangela
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 1:06 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Michelangela »

Mä en oikein tajua näitä nykyjonneja, jotka seuraa tällaisia Niilo Kakskakkosia ja Upeja. Mulle tekee lähinnä häijyä yrittää kattoa. Nyt kun ne saa huomiota, ns. sosiaalisuutta ja rahaa Juutuupin ja etenkin vissin noiden Striimien kautta, niin tommoset ajautuu yhä pahemmin vaan syrjäpoluille. Sen sijaan että ne osallistuisivat erilaisiin kuntouttaviin toimintoihin mitä tuollaisille on tarjolle, saisivat sieltä oikeita ystäviä, elämänhallinta paranisi jne. Mutta ei, jengi vaan kattoo ruudulta, naureskellen ja yllyttäen, kun noi ryyppää, ja/tai muuten sekoilee, sotkee elämänsä yhä pahemmin. Nauravat noitten hassuille puheille ja kaikelle. En vaan tajuu. Johonkin tuettuun asumiseen tommonen Upikin kuuluisi, dokaaminen pois ja ns. kaveripiiri uusiksi.
"Tropic corridor, tropic treasure/ What got us this far, To this mild equator?"

Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

Michelangela kirjoitti:Mä en oikein tajua näitä nykyjonneja, jotka seuraa tällaisia Niilo Kakskakkosia ja Upeja. Mulle tekee lähinnä häijyä yrittää kattoa. Nyt kun ne saa huomiota, ns. sosiaalisuutta ja rahaa Juutuupin ja etenkin vissin noiden Striimien kautta, niin tommoset ajautuu yhä pahemmin vaan syrjäpoluille. Sen sijaan että ne osallistuisivat erilaisiin kuntouttaviin toimintoihin mitä tuollaisille on tarjolle, saisivat sieltä oikeita ystäviä, elämänhallinta paranisi jne. Mutta ei, jengi vaan kattoo ruudulta, naureskellen ja yllyttäen, kun noi ryyppää, ja/tai muuten sekoilee, sotkee elämänsä yhä pahemmin. Nauravat noitten hassuille puheille ja kaikelle. En vaan tajuu. Johonkin tuettuun asumiseen tommonen Upikin kuuluisi, dokaaminen pois ja ns. kaveripiiri uusiksi.
Niilo22 on kyllä oma lukunsa, koska mies on selkeästi kehityshäiriöinen. Jotain häiriöitä tällä Upillakin on, mutta ilmeisesti aivan täysjärkinen. Mutta olet kyllä oikeassa, että kohtalaisen häiriintynyttä touhua tuo on kaiken kaikkiaan. Upi siis on kotonaan vailla työtä tai opiskelupaikkaa ja ilmeisesti lähinnä ryypiskelee. Porukka lahjoittaa sille rahaa, jotta voi tilata netistä lisää viinaa ja samalla yllytetään chatissa ryyppäämään enemmän. Toisin sanoen katsojat yllyttävät itsetuhoiseen käytökseen ja rahoittavat sitä, ja koska katsojilta saa hyväksyntää, niin sittenhän kännätään ja ilmeisesti on tullut sekakäyttöäkin harrastettua. En ole Upin striimejä jaksanut niin tarkkaan seurata, että kaikki käänteet tietäisi.

Tuo pahoinpitelyepisodikin on perus sekakäyttäjien sekoilua. Ensin striimaaja läpsi naista, joka oli tullut kylään (ei mikään naisystävä, vaan satunnainen "fani"). Upi oli itse ympäripäissään ja taisi saada enemmän neniinsä kuin nainen, sillä nainen oli selvempi ja antoi reilulla kädellä takaisin. Vähän myöhemmin siellä oli ilmeisesti käynyt paikallinen pilleridiileri kavereineen läpsimässä Upia naamalle kostoksi naisen lyömisestä. Ja tietenkin darraherätyksen koittaessa mies ei itse muistanut mistään noista tapahtumista mitään ja istuskeli hetken päästä naisen kanssa sylikkäin.

Siis tämähän on aivan normaalia sekakäyttäjien touhua, jossa jokainen saa vuorotellen turpaan eikä kukaan muista jälkeenpäin mistään mitään. Ennen ei vain ollut mahdollisuutta seurata toimintaa livelähetyksissä.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

putsari kirjoitti:Niin, onhnan tuo Upikin heikompi osapuoli tuossa omassa pahoinpitelyssään, kaiken lisäksi täysin puolustuskyvyttömässä kunnossa.

Ihan perusmeininkiä naistenhakkajille ! Näin käy yleensä kun naisia hakkaa.Ei säälitä toi Upi yhtään pikemminkin pistää vihaksi.

Avatar
Krum
Frank Drebin
Viestit: 381
Liittynyt: Ti Elo 22, 2017 10:13 pm

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Krum »

Tuon otsikon voisi korjata.

Muuta kiinnostavaa tässä ei kaiketi ole kuin tuo edellä kuvattu ilmiö, jossa tällaista touhua rahoitetaan. No, varmaan samaa sarjaa tosi-teeveen kanssa. Tirkistelyä ja ehkä itsensä tunteminen jotenkin paremmaksi. En osaa sanoa, en voi ymmärtää tätä(kään) jonne-ilmiötä.

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Aivan oikein tuollaiselle ihmisjätteelle. Toki kostajatkin aivan helvetin typeriä kun ovat tuon kuvanneet, mikä onkaan typerämpää kuin itsensä (+ mahd mukanaolijoiden) vasikointi..

Tuota jonnelaudan ketjua kun plärää, niin myös ei helvetti. Jätkä niin perkeleen kännissä ettei meinaa saada ovea auki.

Tatum
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 1:28 pm

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Tatum »

Kyseessähän ei siis ollut Upin tyttöystävä, vaan tämä nuori nainen oli katsonut Upin liveä ja päätti sitten tulla ryypiskelemään Upin seuraksi, eivät olleet ennen tavanneet.

No siellä sitten Upi näki ensimmäisen kerran pinin ja tissit ja tämän neitsytmiehen uskottiin vihdoin onnistuvan kunnes päätti alkaa mätkiä naista turpaa. Poliisit kävivät asunnolla myös.

Ilmeisesti live jatkui naisen kanssa iloisesti aamulla, mitä ny pari avarii Upi sai ennen kuin nainen lähti kotio. Ilmoittipa vielä että voisi tulla toistekki.

Tässä vähän tiivistetysti tietoa :D
What would Grissom do ?
Television has brought back murder into the home - where it belongs
- Alfred Hitchcock

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Kuulemma myös tämä vajakki mm kuseskelee lattioille kännipäissään ym

Köyttä ja koukkua tuskin on vielä lahjoitettu?

Väkivallantarkastaja
Roger Murtaugh
Viestit: 899
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Mies tunkeutui kotiin ja hakkasi asukkaan -suorana netti

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

Mikä ihmeen himo se on ihmisellä itse vasikoida ittensä internetissä? Pätee tässä tapauksessa molempiin, joskin Upin osalta tuo oppitunti itsevasikoinnin vaaroista oli kyllä kaikin puoli ansaittu. Mitäs ryhty tyttöjä pieksemään.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

Vastaa Viestiin