Timo "Timpe" Salonen

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Timo "Timpe" Salonen

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Viime aikoina puheenaiheeksi on noussut Vesa Keskisen raiskausepäily. 18-vuotias nainen on tehnyt hänestä rikosilmoituksen ja on tilittänyt suht avoimesti kohtaloaan iltapäivälehdille. Onko kyseessä julkisuuden kipeän taviksen rahastusyritys vai oikea rikos?

Se nähdään varmasti lähiaikoina, mutta pitkälti samanlaisia ajatuksia nousi aikoinaan, kun kuulin että radioasema Kiss FM:n (nyk. The Voice) juontaja Timo "Timpe" Salosta epäillään teini-ikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. "Timpe" oli tehnyt tekonsa vuosina 1998-2004.

Oikeudessa asia puitiin, kuten seksuaalirikokset yleensäkin, suljettujen ovien takana ja oikeudenkäyntipöytäkirjat ovat salaisia 40 vuotta. Tuomiolauselma on kuitenkin julkinen ja Salosen Timo tuomittiin käräjäoikeudessa kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapseen kohdistuneesta haureudesta 1,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen sekä maksamaan uhreilleen korvauksia henkisestä kärsimyksestä sekä kivusta ja särystä yhteensä 18 000 euroa korkoineen. Lisäksi hänen maksettavakseen tulivat uhrien oikeusavustajien palkkiot, yhteensä noin 11 000 euroa.

Hovioikeus käsitteli myös asian ja muutti vain yhtä rikosnimikettä eri muotoon. Lapseen kohdistuneesta haureudesta tuli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, muuten tuomio pysyi samana.

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

PS: Tekohetkellä yksi tytöistä oli 13-vuotias, kaksi 14-vuotiaita ja yksi 15-vuotias (lähde: http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts= ... 0:0:0:0:0:)

kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Mielestäni ihan oikea tuomio, Salonenhan käytti suositun radiojuontajan asemaansa hyväksi teinityttöjä houkutellessaan studiolle. Tuonikäiset tytöt ovat lapsia eivätkä sopivia aikuisen seksileikkeihin.

Jostain muistan lukeneeni, että Timpen vaimo otti pian näiden tapausten ilmitulon jälkeen avioeron. Pitääkö tämä avioerojuttu paikkansa?

Yökiitäjä
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: To Maalis 29, 2007 7:22 am
Paikkakunta: Kallio

Re: Timo "Timpe" Salonen

Viesti Kirjoittaja Yökiitäjä »

Aizerbaidzan kirjoitti:Se nähdään varmasti lähiaikoina, mutta pitkälti samanlaisia ajatuksia nousi aikoinaan, kun kuulin että radioasema Kiss FM:n (nyk. The Voice) juontaja Timo "Timpe" Salosta epäillään teini-ikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. "Timpe" oli tehnyt tekonsa vuosina 1998-2004
Minuakin hieman jäi ihmetyttämään miksi rikosillmoitukset tapauksista on tehty monta vuotta teon jälkeen? En keksi muuta syytä kuin rahastus. Oli jälkeenpäin alettu miettimään, että vuosien takaisesta jutusta voisi päästä taloudelisesti hyötymään.

Tuomio tuntuu aika kovalta mikä tuosta on tullut. Tuskin hän kuitenkaan väkisin on tyttöjä studioon raahannut, vaan kutsunut sellaisia jotka ovat muutenkin halunneet tulla tapaamaan Timpeä.

Avioero tosiaan tuli, silloin kun juttu meni ensimmäistä kertaa käräjille. Eli Timpeltä meni samalla kertaa perhe ja työ, kun jäi noista jutuista kiinni :shock:

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

13-15-vuotiaat ovat vielä ihan penskoja, ja iän puolesta Timpe olisi voinut olla heidän isänsä. Katsoi asiaa miten päin tahansa, niin asiasta tuomio tuli.

Usein nimenomaan hyväksikäyttötapauksissa rikos tulee päivänvaloon vasta, kun uhri on saanut lisää ikää ja alkaa puolustamaan oikeuksiaan.

Keskisen juttu on ihan eri asia, koska kyseinen nainen oli jo täysi-ikäinen. Nimenomaan nuorena, kun ihminen kehittyy ja muuttuu nopeasti, pari vuottakin tekee jo paljon. Sitäpaitsi kyseisen henkilön sisko oli vielä samassa talossa väitetyn raiskauksen tapahtuma-aikana... En kadehdi oikeuden jakajia tässä tapauksessa!

Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

musta toi keskinen on jotenkin niin ärsyttävän täynnä itseään...en voi sanoa, että ihan oikein sille, mutta jotenkin vähän lievemmin sinn päin, eli siis miettisi välillä mitä tekee ja ei niitä sen tilityksiä jaksaisi enää lukea.
"Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita". -Kummeli, Kultakuume-

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3334
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Keskiselle on käynyt varmaan niin, että on mennyt hieman puurot ja vellit sekaisin. Joku sille varmaan tokaisi vanhan lauseen "mikä tahansa julkisuus on hyvä" ja mies on tosiaan noudattanut sitä. Saahan hän palstamillimetrejä ilmaiseksi.

Nyt sitten on menty hieman liian pitkälle.

Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

voihan se noinkin olla, mies on vaan niin itseään täynnä että oikein oksettaa....minen henkilökohtaisesti sen miehen kanssa hässisi vaikka maksettaisiin....yök!
"Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita". -Kummeli, Kultakuume-

Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5172
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

^ :D Samaa mieltä.
Mutta Timpeen sitten... Jos mun ukkoni jäisi kiinni hässimisestä 13v- 15v ikäisten kanssa, niin ero tulisi ihan varmasti! Ja se olisi kyllä aivan oikein, vaikka ei pitäisi lyödä lyötyä, niin jossain on raja.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Tampereen Tyttö kirjoitti:^ :D Samaa mieltä.
Mutta Timpeen sitten... Jos mun ukkoni jäisi kiinni hässimisestä 13v- 15v ikäisten kanssa, niin ero tulisi ihan varmasti! Ja se olisi kyllä aivan oikein, vaikka ei pitäisi lyödä lyötyä, niin jossain on raja.
Heh joo..ennemminkin vois hämmästellä jos eroa ei olisi tullut :lol:

Mother_North
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 1:13 pm

Viesti Kirjoittaja Mother_North »

Tässä timpen jutussa ihan sama... Rahastus ....

Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Juu kyllä varmasti halusivat Timpen kanssa hullutella mielellään, olivat vaan liian nuoria.

Tilaisuus tekee rikollisen.
I am an African!

PanCamO
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2007 1:55 am
Paikkakunta: sitä ei moni tiedä..

Viesti Kirjoittaja PanCamO »

tajusivat flikat että mikä on miehiään ja johan vilkkui euron kuvat silmis :twisted: enpä tiedä, tää oli vaan mun mielipide.. Mitä mahtaa Timpe nykyään touhuta?
petetty, lyöty ja päähän potkittu.

Avatar
McCall
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: Ma Kesä 25, 2007 9:35 pm

Viesti Kirjoittaja McCall »

PanCamO kirjoitti:Mitä mahtaa Timpe nykyään touhuta?
Taitaa olla ainakin radiokanava KLF:n joukoissa mukana?

kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Eikös Timpe toimi tuolla KLF:ssä nimellä Jesus Zilliacus? Vai muistanko nimen väärin, joku tuon tapainen se kuitenkin oli.

Vastaa Viestiin