13-Vuotias joukkoraiskattiin Saksassa 13.6.2018

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

13-Vuotias joukkoraiskattiin Saksassa 13.6.2018

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20180 ... 1_ul.shtml
Kahdeksan nuorta raiskasi 13-vuotiaan maauimalan lähellä Saksassa ja videoi teot

Kahdeksaa nuorta epäillään 13-vuotiaan tytön raiskauksesta Nordrhein-Westfalenin osavaltion Velbertissä, Pohjois-Saksassa. Nuoret ovat myös videokuvanneet teot kännykkäkameralla.

Wuppertalin syyttäjäviraston edustajan mukaan epäillyistä kuusi istuu tutkintavankeudessa. He ovat iältään 14-16-vuotiaita. Kaksi muuta epäiltyä on pakosalla. Bild-lehden mukaan he saattavat olla nyt ulkomailla.

Rikos tehtiin jo huhtikuun 21. päivänä maauimalan läheisessä metsikössä. WAZ kertoi törkeästä seksuaalirikoksesta, josta poliisi ei ollut aiemmin tiedottanut.

Uhri on erittäin traumatisoinut tapahtuneen vuoksi, Der Westen kirjoittaa. Viranomaisten mukaan asiasta ei ole tiedotettu julkisuuteen, jotta nuoria sekä syvästi traumatisoitua uhria voitaisiin suojella.

Bild-lehden tietojen mukaan nuorisojoukko olisi kotoisin Bulgariasta. Tyttö oli paikalla ystävättärensä kanssa, ja pojat olivat lähennelleet häntä jo maauimalassa. Tyttö lähti uimapaikasta kotia kohti kuuden aikaan illalla, ja nuoret hyökkäsivät hänen kimppuunsa metsikössä.

Wuppertalin syyttäjänvirasto kutsuu tekoa "erittäin vakavaksi seksuaalirikokseksi". Epäilyn mukaan kaksi päätekijää raiskasi tytön, kun muut katselivat ja kuvasivat.

Tämän jälkeen tekijät kiskoivat uhrin metsikön läpi mukanaan moottoritiesillalle, missä he raiskasivat hänet uudelleen.

- Kännykkävideo on edelleen rikosteknisessä tutkinnassa. Pakosalla olevat henkilöt on tunnistettu. Tekijöiden tarkan osallisuuden tutkinta jatkuu yhä, syyttäjä Wolf-Tilman Baumert kertoi Bildille.
Kyllähän se on nykypäivänä videoitava jopa omat rikokset,saa sitten vanhana näyttää vaikka lapsilleen nuoruuden kepposteluita. 8)
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.