Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä kohta

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Samaan ketjuun voisin lisätä kuinka Jösse Järvenpää sai tuomion 8:sta parodiabiisistä 80 päiväsakkoa. Onkohan koskaan aiemmin Suomessa tuomittu ketään biisien sanoitusten takia? Biisejä ei ollut poistanut edes youtubekaan netistä, vaikka youtube poistaa monista pikkusyistä videoita.
Käräjäoikeus tuomitsi Jussi Järvenpään tiistaina 26.6. 80 päiväsakkoon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Koko lakipykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on nykyään poliittisen vainon väline. "Panettelu", "solvaus" ja "kansanryhmä" ovat täysin mielivaltaisia käsitteitä ja niitä käytetään nykyään vaientamaan toisinajattelijoita - ja joskus jopa suojelemaan todellisten rikollisten "kunniaa".

https://oikeamedia.com/o1-72510
Taas lätkähti isompi tuomio kuin kuolemantuottamuksesta 70 päiväsakkoa. Monet vitsailevatkin "ikuisten arpien" olevan pahempi rikos kuin tappamisen.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Juu ja aikanaan Sliipparit sai huomioita eduskuntaa myöden. Eikös se koko homman tarkoitus ole saada ääntä kuuluviin ja nyt se toteutuu kun voi vinkua julmaa kohtelua. Harmi kun ne pallit ei riitä kuin sekaviin kommentteihin, chattiviesteihin ja tuubivideoihin. Itse siihen oikeaan kohteeseen ja ongelmaan ei uskalleta koskea, turvallista vikistä kotimaisista viranomaisista.

Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1386
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Poliisin ja poliitikkojen mielivalta kansallismielisiä k

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

ReissuLasse kirjoitti:Juu ja aikanaan Sliipparit sai huomioita eduskuntaa myöden. Eikös se koko homman tarkoitus ole saada ääntä kuuluviin ja nyt se toteutuu kun voi vinkua julmaa kohtelua. Harmi kun ne pallit ei riitä kuin sekaviin kommentteihin, chattiviesteihin ja tuubivideoihin. Itse siihen oikeaan kohteeseen ja ongelmaan ei uskalleta koskea, turvallista vikistä kotimaisista viranomaisista.
Pitää paikkansa. Ongelmahan on se että maahamme lassotaan kehitysmaista sivistymätöntä väkeä joka muuttaa helposti yhteiskuntamme samanlaiseksi kaaokseksi kuin heidän lähtömaansa. Tämän vastustamisesta lauluissa on kyse ja sanoituksilla pyritään kiinnittämään huomio siihen mädännäisyyteen, mitä rakastetut johtajamme pitävät yllä oman etunsa vuoksi.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Vastaa Viestiin