Kansallissosialistinen puoluehanke

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

Isänmaalliset henkilöt: Uusi puoluhanke vireillä. Kannattaa tutustua ja kirjoittaa kannatuskortti.
http://kansanyhtenäisyys.fi
Kansan yhtenäisyys ry – itsenäistyvän Suomen puoluehanke
Lähetetty toukokuu 22, 2018
Me vaadimme itsenäisyyttä. Suomalaisista on tulossa vähemmistökansa omassa maassamme. Olemme luovuttaneet poliittisen päätösvallan Euroopan unionille ja ulkomaalaisille rahanlainaajille. He ovat puolestaan päättäneet, että ”kansainvälisyys” ja ”monikulttuurisuus” ovat itsenäisyyttä, omavaraisuutta ja suomalaista verenperimää korkeampia arvoja.

Kymmenen viime vuoden aikana Suomen poliittiset ongelmat ovat kärjistyneet nopeasti. Rajuimmat välittömät vaikutukset ovat olleet vuonna 2015 puhjenneella pakolaiskriisillä, jonka torjumiseksi kokoomuksen, keskustan ja perussuomalaisten hallitus ei tehnyt mitään. ”Konservatiiviset oikeistopuolueet” ajoivat väestönvaihtopolitiikkaa aivan yhtä kovalla innolla kuin vihervasemmisto. Suomen väkivalta- ja seksuaalirikosten määrä räjähti muutamassa kuukaudessa avoimien rajojen politiikan vuoksi. Poliisiammattikorkeakoulun tuoreen tutkimuksen mukaan lähes puolet maahanmuuttajaraiskaajien uhreista on lapsia.

Jo muutamaa vuotta aiemmin Suomen talous sai lähes lamaannuttavan iskun, kun kansainvälinen pankkikriisi ajoi maamme velkakierteeseen. Vaikka pankkikriisin syyllisiä olivat ulkomaalaiset finanssikeinottelijat, kriisin maksumiehiksi joutuivat tavalliset suomalaiset.

Valtion velka on paisunut hallitsemattomasti, varallisuuserot ovat revenneet ja pitkäaikaistyöttömyyden yleistyminen syrjäyttää kasvavan osuuden väestöstämme. Sen sijaan, että valtio rahoittaisi suomalaisten hyvinvointia ja suomalaisia yrityksiä, meitä verotetaan entistä raskaammin, jotta voisimme maksaa korkoja ulkomaalaisille pankeille. Länsimaissa on meneillään keskiluokan kuolemaan johtava trendi. Velkaorjuuteen sidotut kansalaiset on kasvatettu pelkäämään työpaikkansa menettämistä niin paljon, että yhä harvempi uskaltaa julkisesti ottaa kantaa maahanmuuton kaltaisiin tulenarkoihin poliittisiin ongelmiin.

Talouden ja maahanmuuton ohella myös maanpuolustus on rappiolla. Entistä harvemmasta suomalaismiehestä on enää suorittamaan asevelvollisuutensa. Ylipainon, sairauksien ja auktoriteettiongelmien vuoksi tulevat sukupolvet eivät enää kykene edes valmistautumaan isänmaansa puolustamiseen.

Nuorisosta on tehty heikkoa sekä henkisesti että fyysisesti. Syyllisiä tähän ovat niin liberaali koululaitos kuin kieroutunut viihdeteollisuuskin. Kansa on kadottanut selkärankansa. Yleisen asevelvollisuuden hidasta kuolemaa on yritetty tasapainottaa Nato-yhteistyöllä. Suomalaiset sotilaat ovat osallistuneet kansallisen turvallisuutemme kannalta vaarallisiin ja hyödyttömiin operaatioihin esimerkiksi Lähi-idässä, missä Yhdysvallat on ylläpitänyt pakolaiskriisiä kaatamalla laillisia hallituksia.

Maahanmuuton, talouden ja maanpuolustuksen kriisien ratkaisemiseksi Suomeen on perustettu viime vuosina useita pienpuolueita. Ne ovat kuitenkin kuolleet nopeasti, sillä niillä ei ole ollut kokonaisvaltaista poliittista ohjelmaa eikä vahvaa kannattajajoukkoa, joka olisi valmis ajamaan tavoitteitaan Internetin ohella Suomen kaduilla median ja eliitin vastustuksesta huolimatta.

Me, Petri Nordman ja Janne Moilanen, olemme perustaneet Kansan yhtenäisyys ry:n rakentaaksemme Suomeen kansallismielistä vaihtoehtoa korruptoituneille vanhoille puolueille sekä niitä määräävälle kansainväliselle rahanvallalle.

Näemme, ettei maahanmuuton, talouden ja maanpuolustuksen ongelmia voi erottaa toisistaan. Olemme kansallissosialisteja, sillä emme usko, että sama puolue voi kannattaa yhtäältä tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ja toisaalta avoimia rajoja työvoimalle ja pääomalle. Tarvitaan kokonaisvaltainen ratkaisu, joka pohjautuu poliittiseen itsenäisyyteen ja taloudelliseen omavaraisuuteen.

Kansainväliset suuryritykset ja pankit ovat pakolaiskriisin myötä alkaneet entistä kovempaan ääneen vaatia vapaata maahanmuuttopolitiikkaa länsimaihin. Jo aiemmin samat yhtiöt vahingoittivat meitä siirtämällä tehtaamme Aasiaan ja myymällä luonnonvaramme ulkomaalaisille sijoittajille. Edes niin sanottu vihervasemmisto ei ole tehnyt vastarintaa, kun Suomen luonto on huutokaupattu kansainvälisille korporaatioille. Tällä hetkellä yksikään puolue ei vaali suomalaisen kansallismaiseman koskemattomuutta.

Ei siis riitä, että Suomi sulkee rajansa laittomilta siirtolaisilta; rajat on suljettava myös itsenäisyyttämme tuhoavilta pankeilta ja suuryhtiöiltä. Rajat on suljettava Suomea hyväksikäyttävältä ulkomaalaiselta pääomalta. Euroopan unioni kuitenkin kieltää jäsenmaitaan tekemästä itsenäistä raha- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Siksi ratkaisu Euroopan unioniin ongelmiin ei ole ”EU-kritiikki” vaan välitön EU:sta eroaminen.

Sotilasliitto Naton johto puolestaan on todennut: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. – – Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.” (Social Contract Journal, Vol. 9, nro 4.) Itsenäistyvän Suomen on lopetettava välittömästi Nato-yhteistyö ja pidettävä sotilasliitto rajojen ulkopuolella. Maanpuolustuksen on perustuttava vahvalle asevelvollisuusarmeijalle sekä mahdolliselle puolustusyhteistyölle muiden kansallismieliset arvot allekirjoittavien valtioiden kanssa.

Keräämme nyt nimiä perustaaksemme puolueen, joka ajaa tinkimätöntä kansallismielistä politiikkaa yhteiskunnan kaikilla aloilla: vaadimme uskottavaa rajavalvontaa, tahdomme palauttaa rahapolitiikan EU:lta Suomelle sekä rakentaa itsenäisen armeijan. Tahdomme myös suojella suomalaisia ydinperheitä valtamedian ja Setan kaltaisten ääriliberaalien järjestöjen markkinoimalta homokulttuurilta. Valtion on varmistettava, että suomalaisilla on mahdollisimman edulliset olosuhteet perustaa suuria perinteisiä lapsiperheitä. Toisin sanoen tahdomme itsenäisen Suomen, joka päättää omista laeistaan, joka suojelee omaa verenperimäänsä ja jonka selkärangan muodostavat suomalaiset ydinperheet.

Itsenäistä Suomea rakentavat vapaat suomalaiset yritykset, jotka rahoittavat toimintaansa kansallistetun keskuspankin rahalla eikä ulkomaalaisella velalla. Valtion tehtävä on ajaa suomalaisten yrittäjien etua ulkomaalaisia monopoleja vastaan. Itsenäinen rahapolitiikka mahdollistaa sen, että erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten verottamista voi keventää huomattavasti ilman, että Suomen tarvitsisi tinkiä hyvinvointivaltioon kuuluvista palveluista.

Kansallismielisten on aika kääntää huomio oireista poliittisten ongelmiemme perimmäisiin syihin. On aika vaatia poliittisia ratkaisuja, joita eliitti ei salli kansan vaatia. EU väittää meille, ettemme voi enää itsenäistyä, sillä monikulttuurisuus on ”väistämätöntä” ja kansainvälisyys on ”nykyaikaa”. Näiden iskulauseiden tarkoitus on lannistaa suomalaiset ja muut Euroopan kansat. EU:n iskulauseet ovat totta vain, jos uskomme niihin sen sijaan, että uskoisimme suomalaisten rakkauteen omaa kansaansa ja itsenäisyyttään kohtaan.

Allekirjoita puoluehankkeemme kannattajakortti jo tänään. Liity joukkoomme rakentamaan kansallismielistä puoluetta, jonka ainut tavoite on palauttaa itsenäisyys hinnalla millä hyvänsä. Me tulemme rakentamaan puolueen joka uskaltaa paitsi vaatia itsenäisyyttä myös taistella sen puolesta!

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke.

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Siinä on puolue oikealla asialla,kävin jo rahoittamassa,mukana ollaan
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke.

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Ei mitään uutta ja kovin laihaksi jäi tuo kansallisosialismi osuus.
Saahansa sitä laittaa pystyyn vaikka mitä, mitään merkittävää viritys ei tule tekemään. Hinnalla millä hyvänsä, se taitaa olla pahvin ja tussien hinta maksimissaan.
Menneitä on turha haikailla mutta miten ihmeessä suomalaiset miehet pysty ennen laittamaan itsensä likoon ihan henkeä myöden. Nyt pystytään korkeintaan neitimäisiin polvirukouksiin ja ulinaan.

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke.

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

Kaikki aatteet ja puolueet muuttuvat ajan myötä. Eihän sosiaalidemokratiakaan ole se sama mikä se oli alkuaikoina.Vihreät puolueella ei ole enää mitään tekemistä Vihreän liikkeen kanssa, Vihreä puolue ei ole ymäristöpuolue, eikä se aja sen kummemmin ympäristön-ja luonnosuojelua jne. Itse en kaikesta samaa mieltä ole, mutta ilolla tervehdin puoluehanketta, jos se on kansallissosialismin nykyaikaan modifoitu puoluehanke.

Tässä lyhyt briiffaus, siitä alkuperäisestä kansallissosialismista (jossa siis on hyvin paljon mukana sosialidemokratiaa. Sosialismia lähinnä talouspolitiikassa, sekä arvokonservatismia oikeistosta)
Kansallissosialismi

Kansallissosialismi (saks. Nationalsozialismus) eli natsismi (saks. Nazismus) oli Adolf Hitlerin johtaman Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen (NSDAP) ideologia. Kansallissosialismin on monissa suhteissa katsottu muistuttaneen fasismia ja se luetaan yhdeksi fasismin muodoksi. Kansallissosialismiin sisältyi myös rotuoppia ja antisemitismiä.

NSDAP hallitsi totalitaristisesti Saksaa vuosina 1933–1945, jolloin Hitler oli maan diktaattorina. Kansallissosialistisia puolueita perustettiin myös useisiin muihin maihin. Useimmat niistä kiellettiin toisen maailmansodan jälkeen. Myöhemmistä kansallissosialistisista ryhmistä on yleensä käytetty nimitystä uusnatsismi.


Aate
Kansallissosialismi on tyypillisesti luokiteltu äärioikeistolaiseksi politiikaksi. Aate käsittää kuitenkin sekä vasemmistolaisiksi että oikeistolaisiksi miellettyjä elementtejä.

Vasemmistolaisia elementtejä ovat sääntelevä valtiovalta, työnarvon antikapitalistinen korostus ja pyrkimys rajoittaa plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Suunnitelmatalouden suuntaan Saksan kansallissosialismissa viittasivat nelivuotissuunnitelma, samoin kuin se, että vuodesta 1934 alkaen Saksa yritti saada vaihtotaseensa tasapainoon kiintiöimällä maahantuonnin ja suosimalla niitä maita, jotka vastavuoroisesti ostivat Saksasta. He käyttivät siihen tavaroiden vaihtokauppaa, jolloin rahan käyttäminen kaupankäynnissä syrjäytettiin. Filosofisesti työnarvoa korosti kansallissosialismissa keynesiläinen elvyttäminen julkiseen rakentamiseen, kuten maanrakennustöihin.

Saksalainen kansallissosialismi ilmensi myös antikirkollisuutta erityisesti katolisen kirkon ja lopulta myös koko kristinuskon vastustamisessa, koska erityisesti roomalaiskatolisen kirkon etiikka asetti rajoituksia valtiovallan käyttömahdollisuudelle epäsuosittuja väestöryhmiä vastaan. Protestanttisia kirkkoja kontrolloimaan luotiin Saksalais-kristillinen kirkko.

Kansallissosialismin oikeistolaisiin piirteisiin kuului kielteinen suhtautuminen marxilaisuuteenlähde?, jonkinasteinen markkinatalous, yksityisomistus, nationalismi ja konservatiivisten arvojen arvostaminen.

Käytännössä NSDAP:n äänestäjäkunta oli tyypillisesti keskiluokkaa ja vanhojen oikeistopuolueiden entisiä äänestäjiä. Saksalaiskansallinen kansanpuolue romahti natsismin nousun myötä, samoin kävi monille pienemmille keskiluokan puolueille.[1] Selkeä esimerkki natseja tukevasta suurkapitalistista oli tehtailija Emil Kirdorf, jonka haaveena oli omistavan luokan ja valtion yhteiskomento työläisten kontrolloimiseksi.

Hitler totesi 1930 yksiselitteisesti Otto Strasserille: ”Kapitalistit ovat saavuttaneet asemansa kyvykkyydellään, ja tämän valinnan perusteella, joka osoittaa että he ovat ylempää rotua, heillä on oikeus johtaa.”[2]

Kansallissosialismi kieltäytyi myös vapaakauppaliberalismille tyypillisestä internationalismista. Kansallissosialismi Saksassa korosti saksalaista kansallisuutta valtakunnankansleri Bismarckin tapaan: saksalainen oli jokainen saksalaisen kulttuurin piirissä oleva riippumatta siitä, missä saksalaisista valtiosta hän asuu, ja siitä, asuuko hän ensinkään saksalaisessa valtiossa. Saksalaisia vähemmistöjä oli monissa valtioissa, kuten Puolassa, Romaniassa ja Neuvostoliitossa niin sanotut Volgan saksalaiset, jotka olivat muuttaneet Venäjän keisarikuntaan Katariina II Suuren ajoista alkaen.

Saksalainen kansallissosialismi korosti sosialistisia piirteitään ja sosiaalisen vallankumouksen luonnettaan pitkien puukkojen yöhön saakka, jolloin Wehrmachtin salliessa ja SS:n tuella murhattiin muun muassa SA:n johto, jossa oli ajatuksia siitä, että SA:sta tulisi Saksan valtakunnan armeija. SA:n johdossa oli myös vasemmistokansallissosialisteja, joilla oli sosialistisia ajatuksia. Käytännössä Saksa kääntyi tielle, jossa suurteollisuuteen tukeutuen maata varusteltiin valmiiksi Ranskan ja Neuvostoliiton vastaiseen sotaan ja jossa kansallinen yksityinen suuromistus tuki kansallissosialistista valtiota ja sen puoluetta samoin kuin armeija.


Mein Kampfin ranskankielinen käännös vuodelta 1934.
Kansallissosialismin ideologia pohjautui esimerkiksi Georges Sorelin, Joseph de Gobineaun, Houston Stewart Chamberlainin, Herbert Spencerin, Friedrich Nietzschen, Heinrich von Treitschken, Henri Bergsonin ja Alfred Rosenbergin ajatuksiin. Kuitenkin esimerkiksi Nietzschen ja kansallissosialismin välinen yhteys on monimutkainen. Toiset katsovat kansallissosialistisen aatemaailman saaneen vaikutteita Nietzschen ajatuksista, toiset katsovat kansallissosialistien vain käyttäneen Nietzchen kirjoituksia ja käsitteitä ja antaneen niille haluamansa merkityksen propagandatarkoituksessa, mikä onnistui erityisesti Nietzschen ajatusten yleisestä vaikeaselkoisuudesta.

Kansallissosialismin aatteesta kertoo lähinnä Adolf Hitlerin kirja Taisteluni. Hitlerin kirjoittaa siinä kehittäneensä poliittiset oppinsa tarkkaillessaan Itävalta-Unkarin keisarikunnan käytäntöjä. Syntyperäisenä itävaltalaisena Hitler oli tarkkaillut hallinnon politiikkaa ja havainnut, että kielellinen ja kansallinen hajanaisuus hajotti keisarikuntaa. Lisäksi hän näki demokratian haitallisena, koska se antoi valtaa hallinnolle vihamielisten vähemmistöjen käsiin.

Puolueen alkuperäiseen ohjelmaan, jota Hitler oli yhtenä kolmesta laatimassa, kirjattiin lähes kaikki mahdolliset ja ristiriitaisetkin vaatimukset, kuten lisää elintilaa, uhrauksia valtiolle, kansalaisuutta vain saksalaisille ja maahanmuuton lopettamista ja toisaalta korkojen ja pääomatulojen lakkauttamista ”kuolemanrangaistuksen uhalla”, maan, suurmyymälöiden ja trustien sosialisoimista, sosiaalietujen suurta kasvattamista ja vahvaa valtiota. Ohjelmaa ei todellisuudessa pyrittykään toteuttamaan Hitlerin päästyä puolueensa diktaattoriksi, vaikka se julistettiin myöhemmin ”muuttumattomaksi”.

Yleinen selitys kansallissosialismin suosiolle on se, että se yhdisti eri aatteista populistisia piirteitä, vieläpä otollisena ajankohtana Saksan kärsiessä Versaillesin rauhanehtojen tuomasta köyhyydestä ja nöyryytyksestä ja keskiluokan menetettyä varallisuutensa Weimarin aikaisen hyperinflaation aikana.

Maailmalle tutuksi tulleen ”hitleriläisen” kansallissosialismin lisäksi alussa suosiota nautti Gregor ja Otto Strasserin johtama vasemmistosiipi, jonka aatesuuntausta on kutsuttu strasserismiksi. NSDAB:n valtaannousun yhteydessä strasserismin johtajat kuitenkin syrjäytettiin puolueesta.

Kansallissosialismi ja sosialismi
On kiistelty paljon siitä, miten sosialistisia kansallissosialismi ja natsi-Saksa olivat, eikä asiasta ole yksimielisyyttä.

Puolueen 25-kohtaisessa puolueohjelmassa esitettiin kymmenen sosialismille ominaista vaatimusta, kuten ”tulot muusta kuin työstä on lakkautettava”, ”kaikki yritykset on kansallistettava”, ”sotavoitot konfiskoidaan”, ”suurten yritysten voitot jaetaan”, ”laajennetaan eläkkeitä”, ”maareformi”).[3] Hitler julisti: ”Me olemme sosialisteja, me olemme nykypäivän kapitalistisen talousjärjestelmän vihollisia”,[4] mutta hän korosti, ettei hänen sosialisminsa ole marxilaista sosialismia, jota hän vastusti. Hitlerin puheita on pidetty ristiriitaisina ja tilanteeseen ja yleisöön sovitettuina.

Kansallissosialismin kapitalismin vastaista aspektia voimakkaammin korostaneet strasseristit – joilla oli kannatusta erityisesti SA-järjestössä – olivat tyytymättömiä NSDAP:n valtaannousua seuraanneeseen politiikkaan ja vaativat "toista vallankumousta". Heidät kuitenkin hävitettiin puolueesta pitkien puukkojen yön verilöylyssä vuonna 1934.[5]

Valtiojohtoisen politiikan seurauksena työllisyys parani mutta reaalipalkat laskivat 25 % vuosina 1933–1938. [6]

Aatehistoria
Kansallissosialismin edeltäjät
Käsitteen kansallissosialismi nostivat jo 1800-luvun lopulla esiin papit Friedrich Naumann ja G. Göhre, jotka perustivat ”Kansallis-Sosiaalisen Yhdistyksen”. Hieman myöhemmin nimi muutettiin ”Kansallis-Sosiaaliseksi Puolueeksi”. Göhre ehdotti jo tuolloin järjestölle nimeksi ”Kansallisen Sosialismin Yhdistystä” ja Naumannin tavoitteena oli todistaa, että ”nationalismi ja sosialismi voidaan sulauttaa yhdeksi poliittiseksi liikkeeksi”lähde?.

Vuonna 1891 perustettu ”Suursaksalainen liitto” (Alldeutscher Verband, ADV) ja sen johtajan Heinrich Classin kirjoitukset pohjustivat myös osaltaan hitleriläistä kansallissosialismia.

Itävalta-Unkarin alueella perustettiin ADV:n tukemana 1903 ”Itävaltalainen työväenpuolue”, jonka ideologi Rudolf Jung nosti esiin käsitteen ”kansallissosialismi”. Jung ja Itävallan kansallissosialistit toimivat sittemmin Hitlerin NSDAP:n innoittajina. Ilmeisesti tähän viitaten kansallissosialismin pääideologi Alfred Rosenberg kirjoitti myöhemmin: ”Kansallissosialismin nimi – – on peräisin Sudeetti-Saksan alueelta.”

Varhaiset kansallissosialistiset järjestöt olivat konservatiivisia tai nationalistisia, mutta ne omaksuivat sosialistisia tunnuksia ja tavoitteita. Luokkataistelun ja marxilaisuuden sijasta ne kuitenkin julistivat Otto Glagaun muotoilemaa teoriaa ”riistävän” (= juutalainen, kansainvälinen) ja ”tuottavan” (= saksalainen; kansallinen) pääoman ristiriidasta.

NSDAP:n puolueohjelma
Natsipuolueen ainoaksi jäänyt puolueohjelma julkaistiin vuonna 1920. Natsismiin on liitetty kollektivismi[7][8], totalitarismi, pangermanismi, rasismi, eugeniikka, antisemitismi,[9] antikommunismi[10] sekä vapaan markkinatalouden ja liberalismin vastustaminen.[11][12][8] Hitlerin julistama puolueohjelma painottaa erityisesti äärimmäistä nationalismia, vahvaa valtiota, rotupolitiikkaa, saksalaisen työväestön asiaa, keskiluokan oikeutta omaisuuteensa ja kapitalismin vastustamista.

Adolf Hitlerin Taisteluni
Kansallissosialismin aatesisältö, jota Hitler muotoili osittain in teoksessa Taisteluni, on jäänyt epämääräiseksi, vaikka sitä on tutkittu paljon.[13] Sen sisältöä ei ideologiana määritelty tarkoin.[14][15] Sen keskeisintä sisältöä olivat kuitenkin eri ihmisryhmien välinen epätasa-arvo, johtajan (saks. Führerprinzip, johtajaperiaate) seuraaminen ja ekspansionistinen nationalismi. Se käytti ideologiassaan hyväksi Arthur de Gobineaun rotuoppeja, Heinrich von Treitschken nationalismia ja Friedrich Nietzschen sankarikulttia. Natsit glorifioivat kuria ja voimaa ja hylkäsivät demokratian rappeutuneena järjestelmänä, joka suojeli heikkoja ja keskinkertaisia.[14] Sillä oli monia yheisiä piirteitä italialaisen fasismin kanssa, kuten korporativismin, kollektivismin ja valtiokeskeisyyden. Kansallissosialismi korosti johtajan merkitystä arjalaisen kansan johtajana ja sen vihollisten tuhoamisessa. Natsit syyttivät juutalaisia ”herrarodun” vastaisesta toiminnasta ja pitivät marxismia, kansainvälisiä finanssilaitoksia ja vapaamuurareita juutalaisina maailmanvallan välineinä. Natsi-ideologi Alfred Rosenbergin mukaan myös kristinusko oli juutalainen luomus. Juutalaisia syytettiin erityisesti Saksan pettämisestä ensimmäisessä maailmansodassa ja nöyryyttämisestä sodan päättäneessä Versaillesin rauhansopimuksessa.[14]

Natsihallinnon ominaispiirteitä
Rotuoppi

Kansallissosialistien miespuolisen "rodunhäpäisijän" tunnus. Rodunhäpäisijä tarkoitti arjalaista, joka oli naimisissa juutalaisen kanssa.

Pääartikkeli: Kansallissosialistinen rotuoppi

Kansallissosialismin aatteelle on myös keskeistä rotu, jonka suurin saavutus on nationalistisen ajatusmallin mukaan yhtenäinen valtio. Saksan tapauksessa ylivertainen "arjalainen herrarotu"lähde? on luotu muodostamaan Saksan valtiossa kulttuurisesti, sotilaallisesti ja taloudellisesti väkevin kansakunta ja valtio, jonka kohtalona on hallita alempia rotuja. Vahvojen rotujen vastakohtina olivat heikot valtiot ja kulttuurit, joita riitely, etninen ja kielellinen hajaannus ja ali-ihmiset heikensivät. Kolmannen pykälän muodostivat kotimaattomat ihmiset eli loisrodut (esimerkiksi juutalaiset, romanit ja puolalaiset), jotka poistamalla herrarotu vahvistuisi.lähde?

Herrarotu-aatteella perusteltiin myös vaatimus elintilasta, joka toisessa maailmansodassa toteutui konkreettisena sotaretkenä.lähde? Alempien rotujen kohtalona tuli olla sotilaallisesti heikompia ja siten herrarodun laajenemisetujen edessä väistyviä. Näkökulmassa on selvä viite 1900-luvun alkuvuosikymmenten muodikkaaseen sosiaalidarvinistiseen teoriaan.lähde?

Uskonnot, jotka hyväksyivät nämä ”elämän julmat tosiasiat” olivat hyviä uskontoja. Tämä viittaa kansallissosialismin pyrkimykseen luoda uusi uskonto muinaisten skandinaavisten uskomusten mytologiselle pohjalle.lähde?

Talouspolitiikka
Tullessaan valtaan kansallissosialistit olivat osin luopuneet puolueohjelman tavoitteistaan sosialisoida tuotantovälineitä, ja sosialisointi rajoittui lähinnä vainottujen ryhmien ja valloitettujen alueiden omaisuuteen. Osittainen suunnitelmatalous ”nelivuotissuunnitelma” toteutettiinkin ilman de jure sosialisointia: nähtiin tehokkaammaksi antaa osaavien suuromistajien hoitaa yrityksiään jatkossakin, mutta valtion komentojen mukaan, valtion takavarikoidessa yritysten tuotot itselleen. Tässä mielessä kansallissosialismi eroaa valtion suoraan omistukseen pyrkivistä kommunisteista mutta muistuttaa sosialidemokratiaa, jossa verotuksella ja sääntelyllä ohjataan muodollisesti yksityisen tuotannollisen omaisuuden tuottoa ja käyttötarkoituksia.

1930-luvun puolivälissä Saksassa toteutettiin talouden yksityistämisohjelma, jossa valtion omaisuutta myytiin yksityiselle sektorille. Tämä oli päinvastaista politiikkaa kuin yleensä länsimaissa siihen aikaan.[16] Sana privatization (suom. yksityistäminen) tuli englannin kieleen Saksan 1930-luvun talouspolitiikkaa käsittelevissä teksteissä.[16][17]

Kansallisella tasolla kansallissosialistien tärkeimmät tavoitteet taloudessa olivat työttömyyden ja hyperinflaation poistaminen ja keski- ja alaluokkien käytössä olevien kulutushyödykkeiden tuotannon laajentaminen.

Nämä olivat keskeisiä poliittisen suosion lisäämiseen pyrkiviä tavoitteita ja vastasivat omalta osaltaan Weimarin tasavallan puutteisiin. Kansallissosialistinen puolue oli toimissaan tuloksekas ja talous kasvoikin huippuvauhtia vuosina 1933–1936 (keskimäärin 9,5 prosenttia vuodessa, teollisuuden kasvaessa 17,2 prosenttia).

Joidenkin taloustieteilijöiden mukaan tämä ei kuitenkaan ollut varsinaisesti kansallissosialistien ansiota, vaan heidän mukaansa talouskasvun itse asiassa aiheuttivat Weimarin tasavallan loppuaikojen talouspoliittiset ratkaisut. Vaikka hyperinflaation päättyminen usein luetaan kansallissosialistien menestyksien joukkoon, sen päättyminen sijoittuu kuitenkin valtaannousua edeltäneisiin vuosiin.

Talouden laajeneminen nosti Saksan syvästä lamasta ja täystyöllisyyteen alle neljässä vuodessa. Julkinen ja yksityinen kulutus kasvoivat nopeasti. Tämän kasvun ollessa kulutuksellista eikä tuotannollista (sotakoneiston laajentaminen, työhankkeet ja niin edelleen), inflaatio nosti jälleen päätään, ei kuitenkaan samoihin lukuihin kuin Weimarin tasavallan aikaan.

Saksan talouden elvyttäminen julkisia menoja lisäämällä oli keynesiläistä talouspolitiikkaa, minkä John Maynard Keynes itse myönsi, pääteoksensa General Theoryn saksankielisen laitoksen esipuheessa 1930-luvulla, suosittelemalla kansallissosialisteille talouden kokonaiskysynnän elvytystä. Monet taloustieteilijät ovat kuitenkin sanoneet, että tämä keynesiläinen, kysynnänelvytykseen perustuva kansallissosialistien talousmalli ei olisi kyennyt pysymään pystyssä ilman sotaa. Julkisen kysynnän vahvistaminen perustui myös varustelulle, josta ei saa tuottoja ilman taloudellisesti kannattavaa valloitussotaa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Saksan talouden tämä suuntaus herätti epäilyksiä. Suuntauksen yksi suurimmista vastustajista oli Winston Churchill, joka uskoi Saksan valmistautuvan sotaan ja vaati vastaavia toimia myös Britannialta.

Kansainvälisen talouden kannalta voidaan nähdä, ettei kansallissosialistisen puolueen tavoitteena ollut niinkään yhdentää kolmatta valtakuntaa kansainväliseen talousjärjestelmään kaupan välityksellä, vaan pyrkiä omavaraisuuteen ja valloittaa voimavarat valtion haltuun asein. Omavaraisuuteen pyrkimisen syynä oli myös valmistautuminen tulevaan sotaan. Yleensäkin epäluuloa kansainvälistä kauppaa kohtaan lisäsi varmuus juutalaisen pankkiirisalaliiton hallussa olevista maailmanmarkkinoista, joka ajatuksena sopi hyvin juutalaisvastaiseen propagandaan. Taustalla oli ajatus siitä, että Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat kykenevät hallitsemaan maita myöntämillään lainoilla ja niistä maksettavilla koroilla. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen niin kuin toisenkin maailmansodan jälkeen Yhdysvalloista tuli suuri luotottaja Euroopalle, Neuvostoliittoa sekä sen liittolaisia lukuun ottamatta.

Taloudellisesti fasismin ja kansallissosialismin välillä on selkeät siteet, koska kumpaankin kuuluu valtion hallinnassa oleva sijoitusmaailma, rahamarkkinat, teollisuus ja maanviljely. Kummassakin talousmallissa on kuitenkin myös yksityisiä yrityksiä ja osittain markkinatalouteen perustuva hinnanmääräytyminen. Saksan pörssit jatkoivat toimintaansa natsivallan aikana normaalisti, ja pörssikurssit olivat ensimmäisten sotavuosien aikana niin vahvassa nousussa, että Saksassa keskusteltiin jopa enimmäiskurssien määräämisestä osakkeiden arvolle liiallisen nousun hillitsemiseksi.[18] Italian fasismi oli kuitenkin selvemmin korporativistinen, jossa työnantajat ja työntekijät sopivat asiat valtion tiukassa kontrollissa, mutta silti erillisinä toimijoina. Konfliktit, kuten lakot olivat kuitenkin estettyjä.

Naisten asema

Nuori Bund Deutscher Mädelin jäsen.
Kansallissosialismin ihanteelliseen perhemalliin kuului selkeästi rooleihin jaettu perhe. Kulttuurielämä ja taide korostivat voimakkaasti miehen miehekkyyttä, kun taas naisen osa kansallissosialistisessa Saksassa oli pitää huolta kodista ja huolehtia lapsista. Saksassa kotiäitiyden korostaminen liittyi myös korkeaan työttömyyteen toista maailmansotaa edeltävänä aikana – palauttamalla työssä käyvät naiset takaisin huolehtimaan kodista vapautettiin työpaikkoja miehille ja vähennettiin siten työttömyyttä.

Avioliitossa korostettiin erityisesti rotupuhtauden ja perinnöllisen terveyden vaalimista.

Naisen yhteiskunnallinen asema oli syrjäänvetäytyvä ja poissa julkisuudesta. Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen merkkihenkilöihin kuuluikin vain vähän naisia. Yhteiskunnassa saatettiin suhtautua naisiin ja heidän saavutuksiinsa väheksyvästi, kuten Olavi Paavolainenkin silminnäkijänä havainnoi.

Kansanterveys
Kansanterveystyö oli merkittävässä asemassa natsi-ideologiassa. Toimintamuotoja olivat tupakoinnin vastustamiskampanjat, asbestirajoitukset, työturvallisuus- ja turvallisuussäännökset jne.[19]

Eläinsuojelu
Pääartikkeli: Eläinsuojelu natsi-Saksassa
Kolmannen valtakunnan eläinsuojelulait kuuluivat aikansa edistyksellisimpiin.[20] Sota-ajan olot haittasivat lakien toimeenpanoa, mutta eläinsuojelutyö oli Saksassa laajaa ja järjestäytynyttä. Eläinlääkärien ammattikunnan keskuudessa kansallissosialismin kannatus oli varsin korkeaa. Juutalaisvastaisessa propagandassa hyödynnettiin usein teemaa juutalaisista eläinrääkkääjinä. Eläin- ja luonnonrakkaus olivat natsi-ihanteiden mukaan perisaksalaisia hyveitä, mutta käytäntö saattoi olla toisenlainen: esimerkiksi Hitler-Jugend-kasvatukseen kuuluivat usein ”karaisevat” teurastus- ja eläinrääkkäysharjoitukset.[21]

Hitler antoi ymmärtää olevansa kasvissyöjä, mitä esimerkkiä jotkut hänen kannattajansa seurasivat. Suomessa näin teki Teo Snellman.

Natsi-termin historiaa
Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi.[22] Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeenjäänyt. NSDAP pyrki ottamaan sanan käyttöönsä, mutta myöhemmin puolueen on sanottu välttäneen sen käyttöä. Natsi-sanaa levittivät Saksasta pakolaisiksi ulkomaille 1930-luvulla lähteneet. Englannin kielessä sanaa nazi ei käytetty 1923–1930, vaan sanaparia National Socialists.[22] Oletetaan, että Neuvostoliitossa sanojen nazi ja kansallissosialismi käyttö kiellettiin 1932 siksi, että se ei pääsisi mitenkään pilaamaan sanaa sosialismi. Neuvostokirjallisuus käytti sanaa fasismi.[22]

Kansallissosialismi Suomessa
Erilaisia kansallissosialismin sukuisia aatteita nousi Suomessakin 1920- ja 1930-luvulla, mutta niiden vaikutus jäi verraten vähäiseksi.

Suomessa toimi 1930- ja 1940-luvulla useita pieniä kansallissosialistisia järjestöjä, jotka ottivat mallia saksalaisista natseista ja pitivät yhteyksiä näihin. Tunnetuimpia järjestöistä olivat Arvi Kalstan johtamat Suomen Kansan Järjestö (1933–1936) ja Kansallissosialistien Järjestö (1940–1944), Teo Snellmanin Suomen Kansallissosialistinen Työjärjestö (1940–1944) ja Yrjö Raikkaan Suomen Kansallissosialistit (1941–1944). Muita olivat esimerkiksi Aseveljien Työjärjestö (1942), Isänmaallinen Kansanpuolue (1932–1933), Suomalaissosialistinen Työväen Puolue (1934–1944) ja Suomen Työrintama (1936–1939). Yrjö Ruudun johtama Suomen Kansallissosialistinen Liitto (1932–1937) ei nimestään huolimatta kannattanut saksalaistyyppistä kansallissosialismia, ja se vaihtoi 1933 nimensä Suomalaissosialistiseksi puolueeksi. Vuoden 1933 eduskuntavaaleissa kansallissosialistit saivat koko maassa yhteensä noin 4 000 ääntä.

Suomen Kansan Järjestö tarjosi jo vuonna 1934 Adolf Hitlerin Taisteluni-teoksen käännösoikeuksia kustannusyhtiö Otavalle, mutta tämä kieltäytyi. Valtaosalle suomalaisista Hitler oli tuolloin vielä tuntematon pyrkyri, jonka ei uskottu pysyvän kauankaan vallassa. Toinen Suomen suurimmista kustannusyhtiöistä, WSOY, sai teoksen julkaisuoikeudet välirauhan aikana kesällä 1940 sen jälkeen, kun saksalainen kustantamo oli hyväksynyt kääntäjäksi Lauri Hirvensalon WSOY:n varmistettua tämän "arjalaisen" sukutaustan. Taisteluni-teoksen kahta osaa ja yhdistettyä laitosta myytiin vuosina 1941–1944 Suomen oloissa suuri määrä, 32 000 kappaletta, ja professori V. A. Koskenniemi kirjoitti siitä ylistävän arvion Uusi Suomi -lehteen. Kuitenkin vain harvat suomalaiset lukijat lienevät jaksaneet kahlata teoksen raskaan tekstin kokonaan läpi, eikä teos synnyttänyt Suomessa mitään kansallissosialistista liikehdintää.[23]

Varsinaisten kansallissosialististen liikkeiden ulkopuolella Suomen ilmapiirissä oli 1930-luvulla ja sota-aikana jonkin verran natsi-Saksaa myötäileviä ja ihannoivia äänenpainoja. Esimerkiksi poliisien ammattilehdissä käsiteltiin Saksan poliisiurheilua ja Reinhard Heydrichin perustamaa ”kansalaisten raportointipalvelua” (Volksmeldedienst) kritiikittömästi ja Gestapon tehokkuutta korostaen.[24][25]

Toisen maailmansodan jälkeisistä suomalaisista kansallissosialisteiksi julistautuneista henkilöistä tunnetuin lienee Turussa ja Naantalissa vaikuttanut Pekka Siitoin, joka johti ensin Isänmaallista Kansanrintamaa, joka sittemmin lakkautettiin ja jonka tilalle perustettiin rekisteröimätön Kansallis-demokraattinen Puolue. Siitoimen kansallissosialismi nojasi vahvasti 1930-luvun Saksan ihannointiin ja nostalgiaan, eikä se saavuttanut mainittavaa kannatusta edes muiden kansallissosialistien keskuudessa. Myös Väinö Kuisman aiemmin johtama Suomi - Isänmaa -puolue (nyk. Suomen Isänmaallinen Kansanliike, aiemmin tunnettu nimillä Arjalainen Germaaniveljeskunta, Isänmaallinen Oikeisto ja Suomi Nousee - Kansa Yhdistyy) sai vaikutteita kansallissosialismista, vaikka se määrittelikin ideologiansa nimikkeellä Kalevalainen nationalismi. Myöhemmin Suomessa on toiminut joitakin pieniä rekisteröimättömiä ryhmittymiä, joista osa on ollut ideologisesti kansallissosialismia lähellä, kuten Rautainen Kansallissosialismi, ja osa suoraan kansallissosialistista maailmankatsomusta julistavia, kuten Suomen Vastarintaliike.

Suomessa vaikuttaneet merkittävät oikeistoradikaalit liikkeet eivät olleet yleisesti ottaen niinkään kansallissosialistisia, vaan pikemminkin lähempänä fasismia. Tunnetuimmat suomalaiset oikeistoradikaalit liikkeet olivat Suomen Suojeluliitto, Lapuan liike ja Isänmaallinen Kansanliike (IKL). Näistä Lapuan liike ja sen parlamentaarinen seuraaja IKL halusivat tiukkaa valtiovaltaa ja vahvaa johtajuutta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi

Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke.

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Voisin lähteä mukaan, jos taustalla ei ole häärimässä yksikään vitun De Wittu tai Hanhi Jari. Haluaisin oppia rotuopin ja natsi-ideologian täydellisesti, koska uskon sen olevan yhtä hyvä kuin Islamin. Tulevaisuudessa ei ole enää naisia, kuin Burhiin pukeutuneina synnytyskoneina. Vihaan naisia!
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke.

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

Sniffaaja kirjoitti:Voisin lähteä mukaan, jos taustalla ei ole häärimässä yksikään vitun De Wittu tai Hanhi Jari.
Ei ole, tuo puoluehanke ei ole venäjämielisten,mielenterveysongelmaisten eikä päihdevammaisten hanke. Asia ei ole vielä ole kovasti ollut framilla, mutta olen ymmärtänyt, että korttikeräystä oltaisiin järjestämässä. Netissä korttien keräys ei tule onnistumaan. Vaikka ei asioista olisi samaa mieltä, tai olisi aatteen miehiä tai naisia, niin minusta jo kaikkien isänmaallisten ihmisten kannattaa tukea uutta väriä puoluekenttään kirjoittamalla kannatuskortti, sehän ei ole mikään tuen osoitus aatteelle, eikä se sitoutua mihinkään, se on demokratiaa!

Kaikesta ei tietenkään edes tarvitse olla samaa mieltä kuin tuo raakaversio tuolla sivuilla. En itsekkään ole, se on ihan luonnollista, sillä kaikkien puolueiden sisällä on suuriakin eroja ihmisten mielipiteissä eri asioista.


Matti Simola pohdiskelee hanketta uusimassaan ja mm. sitä miten korttien keräys kannattaisi suorittaa, sillä valitettavasti kun kansallissosialistit tuntuvat olevan vapaata riistaa ja kannattajakorttien kerääjät altistuvat väkivallan uhalle. Itse olen myös sitä mieltä, että poliisien apuun tässä kannattaa turvautua, muuten menee vituiksi.

Matti Simola: Kansallissosialistinen puolue Paikallisuusperiaate https://www.youtube.com/watch?v=v7-PHdnafPo

wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja wretch »

Miksi kannattaa edes yrittää herättää henkiin kauan aikaa sitten kuollut aate? Eikö se ole yhtä järkevää kuin kommunismin henkiinherätysyritykset? Kommunistitkin antavat varmasti sen kuvan, että he ovat jollain tapaa ”muuttuneet”.
Noin kolme A4-sivullista tekstiä ei vakuuta. Luulen tietäväni jopa syynkin miksi he kirjoittavat melko lyhyesti. Mitä enemmän tämäntyyppiset sankarit kirjoittavat tai puhuvat sitä varmemmin heistä paljastuu aito, jäljittelemätön pölkkypää.
Eihän se tietenkään ole minulta pois, jos joku haluaa allekirjoittaa. Ihan vapaasti vaan ja hyvää onnea hankkeelle. Ei, en ole
1. Ryssän ystävä
2. Tällä palstalla kovasti keskustelua aiheuttavien surullisen hahmon ritarien fanipoika
3. Juutalainen
4. Kommunisti
5. Kulttuurimarxilainen
6. Arbeitsscheu
7. Asozial

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

Ehkä sama järki kuin muissakin, kansallissosialismia vanhemmissa aatteissa ja puolueissa? :roll:

Se kansallissosialismi mikä oli 30-luvulla Saksassa, ei tarvitse olla se kansallissosialismi, mitä suomalainen puolue ajaa vuonna 2018 :lol: Maailmaa muuttuu...

Eivät kansallinen kokoomus ja demaritkaan ole samoja mitä sata vuotta sitten. :wink:

Jos tuntuu, että perustajat ovat itseen verrattuna pahvipäitä, niin sitten vain rohkeasti mukaan jos puolue syntyy antamaan järjen ääntä puolueeseen.

Oleellinen juttu tässä hankkeessa ei ole se, että tuntuuko puolue hanke pölkkypäiden puuhastelulta, vaan se, että mielestäni suomalainen isänmaallinen rintama kaipaa uutta verta puoluepolitiikkaan ja kirittäjää itselleen. Tässä olisi persujen,kokoomuksen ja muidenkin puolueiden isänmaallisille tahoille kirittäjä. Edes pieni sellainen, vaikka ei olisikaan uskottava, mutta jonain päivänä kun kansa kyllästyy perinteisten puolueiden perseilyyn, saattaisi Suomessakin nousta yllättävän isoksi tekijäksi.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja dazu »

Aikamoista paskaahan tuo on noin niinkuin isossa kuvassa. Muutama ihan hyvä pointti niillä tuossa näytti olevan.
Tämmöinen kansallissosialistinen puolue on Venäjän suhteen erittäin hämäräperäinen rakennelma ja voi jopa olla Venäjältä käsin suunniteltu propagandahanke, jolla oikeutettaisiin potentiaalinen Krimin-valtauksen tapainen interventio Suomeen. Tällaista politiikkaahan edustaa tälläkin foorumilla nimimerkit sikakoira ja Tohtori Tolonen.

Suomi ei ole koskaan ollut kovin kansallissosialistinen maa. Kansallissosialismihan on Saksassa syntynyt ideologia, jonka tarkoitus oli toimia välineenä yhteishengen luomisessa vuoden 1871 Saksan yhdistymisen jälkeen.
Keskeisessä asemassa tuossa ideologiassa oli käsittää germaaninen alarotu jotenkin parempina ihmisinä. Tämä rotuoppi oli sittemmin keskeisessä osassa mm. SS-joukkojen koulutusta ja sen vaikutuksia saimme ihmetellä, kun Suomen armeijan alaisuudessa taistelleen SS-panssaridivisioona Nordin aivopestyt miehet tapettivat itseään hymyssäsuin neukkujen tuleen.
Ensimmäisen maailmansodan jälkeen osaksi natsipuolueen ideologiaa muodostui revanssihenkisyys.

Mielestäni kaikki tällaiset ei nykyajan Suomen tilanteeseen perustuvat poliittiset ideologiat ovat uhka Suomelle.
Jos ideologian pohja on vuoden 1871 Saksassa, niin se ei voi toimia 2010-luvun Suomessa. Tämä on varma juttu.
Äitylit puhuu sontaa siinä, että muutkin puolueet olisivat uudistuneet, sillä mikään puolue ei tällä hetkellä vastaa nykyajan tilannetta. Kokoomuksen pohja on 1800-luvulla, eikä se enää perusteiltaan, kuten luokkayhteiskunnan ajamisen puolesta sovi tähän päivään.
Jos haluttaisiin tosissaan lähteä korjaamaan tämän päivän ongelmia, niin pitäisi luoda poliittinen ideologia, jonka pohja on tässä päivässä, ei missään menneessä ajassa. Täytyisi siis luoda kokonaan uusi poliittinen ideologia, jolla ei ole mitään tekemistä minkään vanhan puolueen, tai ideologian, tai menneiden aikojen kanssa. Lisäksi kaikki nykyiset ja entiset puolueet ja ideologiat pitäisi kokonaan kieltää lailla.

Yksi iso ongelma kansalissosialismissa on tämä sosiaalidarwinismi. Sosiaalidarwinismia löytyy tämänkin päivän Suomen politiikasta oikeistoliberalismin joukosta.
Kansallissosialistinen sosiaalidarwinismi käsittää, että germaaninen rotu olisi jollain tavalla muita ylempi ja oikeistoliberalistinen sosiaalidarwinismi taas käsittää, että niillä, jotka keräävät eniten rahaa, valtaa, tai seksikumppaneita, on "parhaat geenit".
Sosiaalidarwinismin keskeinen juttu on, että siinä joku, tai jotkut ihmiset määrittävät subjektiivisesti, kenellä on "parhaat geenit". Tällainen subjektiivinen määrittäminen johtaa sataprosenttisesti sellaiseen lopputulokseen, että kun kaikki muut on tapettu, niin jäljelle jää "parhaat geenit" omaava yksilö, luonnonvalinnan voittaja, pedofiilisarjamurhaaja, joka nauttii seksuaalisesti vauvojen polttamisesta elävältä ja niiden sukuelinten silpomisesta. Tämä johtuu siitä, että ihminen kaikessa rajallisuudessaan ei kykene määrittämään, mitä "parhaat geenit" tarkoittaa.

Yksi keskeinen keino viedä Suomea eteenpäin olisikin sellainen, että sosiaalidarwinismista alettaisiin lyömään kuolemantuomio siten, että kuorittaisiin nahat päältä ja laitettaisiin tämä verinen paska roikkumaan peräsuolesta johonkin männyn oksalle.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

dazu kirjoitti: [Äitylit puhuu sontaa siinä, että muutkin puolueet olisivat uudistuneet, sillä mikään puolue ei tällä hetkellä vastaa nykyajan tilannetta. Kokoomuksen pohja on 1800-luvulla, eikä se enää perusteiltaan, kuten luokkayhteiskunnan ajamisen puolesta sovi tähän päivään.[/b]


Kaikki yhteiskuntajärjestelmät on luokkayhteiskuntia. Ihminen on luonteeltaan sellainen eläin, laumassa on aina hierarkkia.

Eikö muka Kokoomus ole muuttunut sitten vuoden 1918 https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallinen_Kokoomus?

Miksi kansallisosialismia Suomessa pitäisi sitten ajaa samalla sapluunalla kun sitä ajettiin Saksassa 30-luvulla?

Mitä rotuihin tulee, niin, se etteikö ihmisrotuja olisi on jotain YK;n 1950 luvun propagandaa.
Nykyajan geneetikot ovat täysin toista mieltä, jotkut eivät ehkä näkemyksiään uskalla julkituoda poliittisen korrektiuden vuoksi.

Samoin rasismi on ihmiselle aivan luonnollista, kaikki ihmiset ovat rasisteja, luonnostaa epäluuloisesti oman viiteryhmänsä ulkopuolisiin, se kuuluu ihmisen biologiaan, kulkee mukana geeneissämme. Asiastahan tuli tiededokumenttikin Yle:ltä vähän aikaa sitten.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Kyllähän Kokoomus on muuttunut pintapuolisesti kaiken aikaa, mutta sen pohja on edelleen 1800-luvulla. Nykyajan yhteiskunta on kuitenkin jo niin erilainen, kuin se, missä Kokoomus on syntynyt, että mikään tällainen pintapuolinen muutos ei enää ole riittävä, vaan koko puolue tulee lakkauttaa ja kriminalisoida.
Sama tilanne on kansallissosialismin kanssa. Se on vaan liian pahasti tämän päivän Suomesta vieraantunut ideologia.

Friedrich Nietzche aikoinaan esitti, että kun aate, tai ideologia joutuu oman kontekstinsa ulkopuolelle, se muuttuu Luciferin maanpäälliseksi kuvaksi.
Tästä syystä esim. tämän päivän suomalainen politiikka on kokonaisuudessaan pelkkää saatananpalvontaa.

Tuota en nyt ymmärrä, että miksi aloit selittämään noista roduista, koska en mielestäni missään kohtaa kieltänyt, etteikö eri ihmisrotuja olisi olemassa.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja putsari »

dazu kirjoitti: Kokoomus on syntynyt, että mikään tällainen pintapuolinen muutos ei enää ole riittävä, vaan koko puolue tulee lakkauttaa ja kriminalisoida.
Sama tilanne on kansallissosialismin kanssa. Se on vaan liian pahasti tämän päivän Suomesta vieraantunut ideologia.
Mielenkiintoista keskustelua täällä. Mikä mahtaa olla dazun nykyaikaisen puolueen teesit ja minkälaista talouspolitiikkaa se esimerkiksi ajaa, mihin talousteoriaan laitetaan kivijalka? Minkä sorttinen yhteiskuntamalli, jos tuo luokkayhteiskunta eri muodoissa ei kelpaa? Monessako nisäkäslajissa maapallolla ei ole minkäänlaista arvojärjestystä olemassa? Suomikin on puhdas luokkayhteiskunta edelleen.Pääministerillä on paljon enemmän valtaa Suomen asioihin kuin dazulla tai putsarilla.

Olisiko sen dazun puolueen nimi sitten "Utopia-puolue"?
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja dazu »

Äitylit-Oulu kirjoitti:Kaikki yhteiskuntajärjestelmät on luokkayhteiskuntia. Ihminen on luonteeltaan sellainen eläin, laumassa on aina hierarkkia.
putsari kirjoitti:Monessako nisäkäslajissa maapallolla ei ole minkäänlaista arvojärjestystä olemassa? Suomikin on puhdas luokkayhteiskunta edelleen.Pääministerillä on paljon enemmän valtaa Suomen asioihin kuin dazulla tai putsarilla.
Unohdin kommentoida tätä hierargia-asiaa. Te voitte mielestäni ottaa mallia niistä nisäkkäistä ja palata vaikka puuhun asumaan, jos mieli tekee.

Hirargiaa on koitettu monenlaista. Tämän päivän Suomessa hierargia pohjaa aika paljon byrokratiaan ja siihen, kuinka hyvin henkilö vastaa toivottua tietyillä mittareilla, kuten kouluarvosanoilla mitattuna. Tästä on seurauksena mm. sellaista, että jos joku IQ 200 koulupudokas keksii uuden suhteellisuusteorian, niin sitä ei lasketa, koska hän on koulupudokas.
Samaan aikaan nämä meidän huippuälykkäät menestyjät kaljottelevat kotisohvalla ja keräävät itselleen facebooktykkäyksiä korkeiden arvosanojen ja virkanimikkeiden jatkoksi.
Tällaista hierargiaan pohjaavaa byrokratiaa pitäisi purkaa ja kaikenlainen arvosanojen ja virkanimikkeiden takaama arvovalta ja asiantuntemus pitäisi tunnustaa keisarinvaatteiksi.

Samallalailla myös raha ja omaisuus ovat aika teennäisiä hierargian mittareita. Ei eläimillä luonnossa rahaa ole.

Sitten on myös tällaisia arvojärjestelmiä, kuten vaikkapa mafian arvohierargia. Ne perustuvat psykopaattiseen splittingiin. Kun Jukka Lindholm kokee itsensä äidikseen samaan tapaan, kuin hän koki äitinsä vauvana, kuristaessaan naista, samalla lailla tällaisissa arvohierargioissa määritetään, kuka on eniten äiti ja tietysti ne joiden psykologiaan homma parhaiten kolahtaa, kiinnostuvat hierargiassa ylenemisestä.

Sitten on näitä luonnollisia laumanjohtajia, johtajatyyppejä. Nämä ovat niitä narsisteja ja psykopaatteja, jotka kokoavat ympärilleen hovin, tällaisen porukan, joka myötäilee heidän jokaista sanaansa ja nauraa heidän paskoille vitseilleen.
Näillä on usein eniten tykkäyksiä ja kommentteja per julkaisu facebookissa. Täysin nobody kaverilla voi olla toistasataa tykkäystä jokaisessa päivityksessä.

Minä en kyllä ymmärrä, miksi joku puolustaa jotain hierargiaa ja vetoaa siinä johonkin luontoon liittyvään. Eiköhän ihmiskunta voisi jo päästä tästä hierargian taakasta eroon.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

dazu kirjoitti: Unohdin kommentoida tätä hierargia-asiaa. Te voitte mielestäni ottaa mallia niistä nisäkkäistä ja palata vaikka puuhun asumaan, jos mieli tekee.

Sitten on näitä luonnollisia laumanjohtajia, johtajatyyppejä. Nämä ovat niitä narsisteja ja psykopaatteja, jotka kokoavat ympärilleen hovin, tällaisen porukan, joka myötäilee heidän jokaista sanaansa ja nauraa heidän paskoille vitseilleen.
Yritä nyt trollata kunnolla äläkä luo ihan läskiksi, kumoat koko ajan itsesi>koira jahtaa omaa häntäänsä.

Sinä nyt et voi ihmisen perimälle mitään.Olemme nisäkkäitä ja kun tarpeeksi kauas mennään niin samoista esivanhemmista kaikki nisäkkäät. Ihminen on lajina nuori, hyttysen kusi valtameressä maapallon ikään. Eiväthän meille esihistoriallisella ajalla ohjelmoidut käyttäytymismallit mihinkään häviä, vaikka laitettaisiin lenkkarit jalkaan. :roll: :lol:

On alfoja, aivan kuten muissakin nisäkäslajeissa, sillekkään sinä et voi mitään, vaikka mitä tekisit.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Kansallissosialistinen puoluehanke

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Onhan se aina kova paikka kun porukasta nousee joku johtaja tai henkilö joka vie ryhmää eteenpäin. Se on sen hissukan mikki hiiren oma vika kun ei saa suutaan auki tai ei sitten vai omaa sellaisia kykyjä joita siinä ryhmässä tai hetkessä tarvitaan. Joidenkin on ponnisteltava enemmän toisten vähemmän ja sitten on niitä joiden ponnistelu on turhaa.

Vastaa Viestiin