Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

28-vuotias opiskelija, monikulttuurin puolestapuhuja, sosialidemokraattinen aktivisti sekä Kreikan Lesboksessa ”siirtolaisia” auttanut Sophia Lösche nousi marokkolaismiehen ajaman rekan kyytiin Saksassa 15.6.2018.
Sophia_missing.jpg
Sophia_missing.jpg (58.31 KiB) Katsottu 7064 kertaa
Löschestä tehtiin katoamisilmoitus ja polizei peräänkuulutti 41-vuotiaan marokkolaisen Boujemaa L – nimisen rekkamiehen.

20.6. Pohjois-Espanjan Asparrenassa paloi Marokon rekisterissä olevan rekan ohjaamo. Guardia Civil saapui tutkimaan tapausta. Pian löytyi Löschen osittain palanut ruumis.
Sophia_Spain.jpg
Sophia_Spain.jpg (96.55 KiB) Katsottu 7064 kertaa
Noujemaa tavoitettiin ja vangittiin. Motiivi on toistaiseksi ihan hukassa. Miksi tappoi ja miksi mies poltti ajoneuvon?

Sophian perhe – joka muutes on yltiöliberaalia porukkaa – toivoo, ettei Sophia kuolemaa ryhdytä käyttämään rasistisena temmellyskenttänä.
Sophia_RIP.jpg
Sophia_RIP.jpg (50.79 KiB) Katsottu 7064 kertaa
Ehkä kuolemansa toimisi pikemminkin varoituksena ja osoituksena siitä, mihin järjen vähäinen käyttö johtaa.
- Veljensä muistosanat ovat silkkaa paskaa - Sophia ei suinkaan tehnyt maailmasta pikkasen parempaa paikkaa, vaan auttoi rikollisia pääsemään Euroopaan. Mutta suvakin maailmankuvassa asiat menevät näin.

Lienee Sophia ollut ihan haltioissaan kun on päässyt ihkaelävän marokkolaisen kyytiin.

Viime aikojen uutisten perusteella näyttää yhä enemmän siltä, että saksattaret ovat tulleet todella typeriksi. Willkommen refugeeta huudetaan, autetaan, mennään naimisiin, lähdetään treffeille, pykälletään pentu - ihan vaan siksi koska jotain jännää, jotain eksoottista ja hyvän ihmisen status?
- Vai ovatko ne oikeasti noin helvetin tyhmiä?

polizei
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Lupaavan nuorisopoliitikon (ja Saksan tuhoajan) tie.

Täältä...
Sophia_aktivist.jpg
Sophia_aktivist.jpg (31.34 KiB) Katsottu 6800 kertaa
...tänne
Sophia_säkitettynä.jpg
Sophia_säkitettynä.jpg (68.24 KiB) Katsottu 6800 kertaa
reititystä.jpg
reititystä.jpg (128.08 KiB) Katsottu 6800 kertaa
Rekkapekka jäi kiinni Jaenissa Andaluciassa.

bild
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Viesti Kirjoittaja wretch »

Poliisi on antanut tapahtumasta hyvin niukkasanaisen tiedotteen 29.06.2018. Uhri on Sophia Lösche, joka tunnistettiin DNA:n avulla. Kuoleman olosuhteita ei voida julkistaa tällä hetkellä.Epäilty on 41-vuotias ja hänen luovuttamisestaan käydään neuvotteluja. Oikeastaan tässä olikin kaikki merkitykselliset asiat. Saksan taitoni on vähintäänkin kehno, joten jos olen tehnyt virheen saa korjata.

http://www.polizei.bayern.de/oberfranke ... tml/281458
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Suvaitsevaisen - tai siis ihanan ennakkoluulottoman feministin Sophia Löschen surman oikeudenkäynti alkaa 23. heinäkuuta. Syyte tullaan lukemaan murhasta.

Epäilty 41-vuotias marokkolaismies on tällä hetkellä vankilassa Ylä-Franconiassa Espanjassa. Hän myöntää surmanneensa Sophien riidan päätteeksi.

Sivujuonteena käydään oikeutta siitä, että saksalainen AfD-puolueen johtohamoa syytetään Sophien kuvan luvattomasta käytöstä "rasismin edistämiseen".
- Koko Sophien perhe on kovasti alleviivannut sitä, että Sophien kuolema ei saa käyttää keppihevosena maahanmuuttajia vastaan. Tämä siksi, että Sophien surmannut ei ollut maahanmuuttaja.

Lähde: onetz.de
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Sophia Lösche - katosi Saksassa, surmattiin Espanjassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Päivitetään tilanne:

Marokkolainen Boujemaa Lamrabat, 42, todettiin syylliseksi sosialidemokraattisen elämänkatsomuksen omanneen Sophia Löschen murhaan. 18.9.2019 annettu tuomio oli elinkausi vankeutta. Mitkään syyt eivät puoltaneet syytettä ja edelleen tuomiota taposta.

Sophia Lösche toimi jo varhain omaa etuaan vastaan ja oli mukana esim. "Koulu ilman rasismia” -ohjelmassa Max Regerin lukion opiskelijaedustajana. Hän halusi nähdä tämän "maailman ihanan rakennuksen", jossa kaikki kulkisivat käsi kädessä toistensa kulttuureita ihastellen.

suvakki_vs_marokkolainen.jpg
suvakki_vs_marokkolainen.jpg (96.56 KiB) Katsottu 1744 kertaa
Sophia Lösche nousi 14. kesäkuuta 2018 kello 18:20 marokkolaisen kuljettajan kuorma-autoon Schkeuditzin lepopaikalla. Hän halusi matkustaa isänsä syntymäpäiväjuhliin Ambergissä ja ilmoitti olevansa siellä viimeistään klo 23.00. Sinne hän ei koskaan saapunut.

Poliisi piti tapausta normaalina katoamisensa, ehkä hurvittelemaan lähteneen nuoren - kuitenkin jo 28, mutta Sophia oli "aktiivinen kansalainen" - irtiottona. Omaisensa olivat kuitenkin aidosti huolissaan ja pitivät Sophien joutumista väkivallan uhriksi todennäköisenä.
- Tulikin heti mieleen, että olivatkohan nämä suvakki-omaiset koskaan olleet huolissaan kun joku muu saksalaistyttö oli kadonnut tai joukkoraiskattu, ja että mihin heidän maansa on tätä vauhtia menossa? Tuskin olivat.

Kävi niin kuin kävi ja suosittu vasemmistopoliitikko löytyi lopulta säkitettynä ja poltettuna ruumiina ojan pohjalta Pohjois-Espanjassa. Monikulttuurinen realismi iski vastoin kasvoja. Kaikki alkoi olla menetetty siinä vaiheessa kun sattumalta keikan Saksaan saanut rekkamies Boujemaa Lamrabat halusi seksiä. Sophia Lösche taasen törmäsi kulttuurimuurin, jota luuli aiemmin ymmärtävänsä ja pystyvänsä sen ylittämään, vaatien muitakin ymmärtämään ja ylittämään - sekä suvaitsemaan;
-Ei on yhtä kuin kyllä ja "mitäs viddua sitten kyytiin noussut jos ei perseen antaminen ollut mielessä".

Syntyi kansainvälinen konflikti - joskin pienimuotoinen. Boujemaa L otti 40 senttisen "rauta-avaimen", ts. pyöränmutteriavaimen ja lyödä kumautti nti Löscheä päähän muutaman kerran. Tämän jälkeen Boujemaa L poistui autosta miettien, että kuis nyt kun täs näin kävi. Nti Lösche olisi vielä selvinnyt näistä iskuista, mutta rekkamies päätti lopettaa Löschen elämän ja löi muutaman kerran samaisella työkalulla. Se oli siinä.
- Sophian kuolinpäiväksi on merkitty 14.6.2018, mutta todennäköisesti hänet surmattiin 16. tai 17.6.

Tämän jälkeen Lamrabat siivosi Sophian vaatteilla autonsa lattian verestä, ajoi autonsa erään logistiikkayrityksen pihaan kuorman purkamista varten. Sitten oli vuorossa ruumiin hävittäminen, ensin nippusiteillä kädet ja koivet yhteen, jotta ruumiin siirtäminen auton ohjaamosta maastoon olisi kätevämpää, sitten bensaa päälle ja tuleen. Lopulta säkkiin ja ojaan.

Lamrabat ajoi tämän jälkeen Andalucian maakunnan alueelle lähelle Jaen -nmistä kaupunkia, missä hänen autonsa paloi. Oliko auton polttaminen tahallinen teko ja yritys hävittää todisteita - sitä emme tiedä, sillä Lamrabat ei tunnustanut sytyttäneensä paloa. Hänet pidätettiin lähellä Carboneroksen kylää 19.6.2018.

marokkolainen_oikeudessa.jpg
marokkolainen_oikeudessa.jpg (77.45 KiB) Katsottu 1744 kertaa
Tietysti syyllistä piti hakea myös muualta kuin yksinomaan tekijästä; poliisit ja muut viranomaiset saivat sapiskaa siitä, että Sophien etsintää ei aloitettu ajoissa, eikä siihen suhtauduttu riittävällä vakavuudella. Sanottiin, että väärät päätökset, vastuun puute ja tietämättömyys veivät paljon arvokasta aikaa. Sen sijaan, että he pyytäisivät pyytäisi perheeltä anteeksi asian virheellisestä arvioinnista, virkamiehet yrittävät peittää virheensä.
- Tässä kohtaa voisi myös ajatella niin, että Sophian ja perheensä, sekä kaltaistensa virheelliset arvioinnit ja täydellinen vastuun puute olivat jo aiheuttaneet Saksassa(kin) kymmenien miljardien vahingot sekä tuhansia raiskauksia ja satoja henkirikoksia.

Miksi he nyt penäsivät viranomaisten vastuuta, kun heidän oma toimintansa oli ollut täydellisen vastuutonta?

Lamrabatin puhelimesta löytyi kuvia, joita hän on ottanut salaa aiemmin kyydissään, so. ennen Sophiaa olleista naisista, sekä kuvannut samalla erektiossa ollutta elintään.

Löschen perhe, ts. vanhemmat ja veli eivät nähneet tapauksessa rasismia ja selittivät, että kyse ei ollut maahanmuuttajien tekemästä väkivallasta, sillä rekkamies ei ollut maahanmuuttaja. Ehkä semantiikkaa, mutta oli kotoisin kuitenkin sieltä mistä on tullut useita niin saksalaisten kuin mm. suomalaistenkin surmaajia. Perheen mukaan kyse oli vain ja ainoastaan naisiin kohdistuneesta väkivallasta. Samalla he hyökkäsivät voimakkaasti oikeistopopulisteja vastaan ja kielsivät Sophian nimen käytön propagandatarkoituksessa maahanmuuttoa vastaan koska...
Sophia oli taistellut kosmopoliittisesti värikkään yhteiskunnan puolesta, ollut poliittisesti aktiivinen ja työskennellyt toistuvasti pakolaisten auttamiseksi.
Loesche-perhe on toistuvasti sanonut näkevänsä tapauksen naisiin kohdistuvasta väkivallasta, jolla ei ole yhteyttä maahanmuuttajien harjoittamaan väkivaltaan.
He tekivät myös selväksi, että heidän mielestään patriarkaaliset rakenteet olisi pidettävä vastuussa kuolemasta. "Sophia ei ole minkään maahanmuuttopolitiikan uhri - ei vain siitä syystä, että epäilty ei ollut Saksassa asuva maahanmuuttaja. Sophia on naisiin kohdistuvan väkivallan uhri. "
Missäs näitä patriarkaalisia rakenteita pidetään yllä aivan erityisesti? Hmmm... Miksi sitten niistä maista tapahtuvaa massahaittamaahanmuuttoa ei rajoiteta? Ei, koska ihmisoikeudet.

Lähteet: Wikipedia, zdf.de
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin