Ärsyttävin mainos ikinä

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Ingrid
Harjunpää
Viestit: 315
Liittynyt: To Loka 16, 2008 10:57 pm

Viesti Kirjoittaja Ingrid »

Pakko olla näsäviisas ja sanoa ettei se ole animaatiosorsa, vaan -sotka tietenkin. Cool
:lol: No sotka tietysti, nyt oli Ingridillä sekaisin kaikki allit, tyllit ja kurpat :D

Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2643
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Maybrick kirjoitti:Se ikivanha makkaramainos, jossa kiiltävä- ja tummapolkkatukkainen pyylevä rasvaisen näköinen nainen hymyili katsojille essu yllään ja sanoi: "Maistuis varmaan sullekin!"
Onko tätä nähtävillä missään? Mulle tuli päähänpinttymä että sen naisen TÄYTYY näyttää Mervi Tapolalta, ja nyt haluaisin tarkistaa asian saadakseni mielenrauhan.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tällä hetkellä sellaiset mainokset, jotka vaihtavat kanavan ja aiheuttavat järkyttävää vitutusta on tässä:
- Booking.com (ja perään perkeleen booking.yeah)
- Momondo
- Trivago

Näillä matka&hotsku ym. vlityssivustoila oli kevätkesästä selvä sota markkinaosuuksista(jotkut hotelliketjut perustivat oman vastaavan myös, ku tympääntyivät maksamaan provikoita).
Näitä mikäli jostain syystä joutuu kuulemaan saa hulluuden alkuoireita ja mahdollisesti myös näppyjä kehoon. Henkiset näpyt iskevät aivoihin jokaiselle, joka näitä kuulee sadatta kertaa kk:n aikana. Sairaus kroonistuu ja oireet puhkeavat uudelleen jopa vuosien päästä, jos mainoksen kuulee uudelleen.

Ihan älyttömän ärsyttäviä ovat olleet myös lukuiset Prisman lastenvaate/-kenkämainokset, missä taustalla lauletaan: juokse, kovempaa ...
Niin ja yhä ovat toki!
Biisi taustalla lienee tuttu 80-luvun musaa kuunnelleille, itse vihasin jo tätä alkuperäistä, kun yks paskiainen ärsytti mua tahallaan. Se oli nauhottanut ton kasetille radiosta eli tän:Yazoo ja Don't Go (1982) (juupituupi)
- Syntikka-riffi on se, joka ärsyttää näköjään yhä. Harmi, ei voinut siksi fiilistellä vanhoja muistoja joita vanhat biisit joskus kuljettavat pintaan ku ei oo pitkää aikaan kuullut. Vähän sama on tuoksujen kanssa.

Nutella-mainos listaan, se missä hymyillää ja kaikki on ihanaa ku vedetää paskaa elimistöön lapsien kanssa. Tollaisten tuotteiden, vanhempien ja mainosten takia liian monet jenkit liikkuvat hyllymällä jo lapsesta.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Gladys
David Starsky
Viestit: 4507
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Tällä hetkellä radiomainoksissa tuntuu olevan jonkinlainen "tarinatrendi" tyyliin:
"Sinä aamuna Pekka heräsi väsyneenä. Voi ei, hän ajatteli. Taas täytyy nousta ylös ja lähteä töihin. Pekka keitti itselleen aamukahvit ja astui sen jälkeen ovesta ulos. Työpaikan hississä hän tapasi Irmelin, joka kertoi hänelle tarinan kissastaan. Irmelin kissa on tyttö ja se on valkoinen. Pekkaa odotti kuitenkin työpiste ja siellä pino tekemättömiä töitä. Eipä parane muuta kuin ryhtyä tuumasta toimeen, sanoi Pekka itselleen. Mutta voi ei, aamukahvi oli herättänyt myös Pekan vatsan, joka nyt mourusi siten, että Pekka alkoi katseellaan etsiä vapaata vessaa. Vielä viikko sitten tämä hetki olisi Pekan elämässä ollut tuskallinen, mutta enää ei, koska vessaan juostessaan Pekka kaivoi taskustaan peräpukamavoiteen ja hymyili. Onneksi on PucamaWoide!"

Voi jumalauta. En tiedä mikä mainostoimisto näitä yliteennäisiä ja täysin idiootteja tarinoita masinoi, mutta niitä kuunnellessa tekee mieli puhkoa korvat virkkuukoukulla.
All is pretty.
- Andy Warhol

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Vitaepro :mrgreen:

Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3284
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Ailar »

Kiitos Lino! (Ei yhtään kärisevämpää ääntä ole enää löytynyt?)

Avatar
paccasucco
Axel Foley
Viestit: 2108
Liittynyt: Ti Syys 02, 2014 9:28 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja paccasucco »

Gladys kirjoitti: Vielä viikko sitten tämä hetki olisi Pekan elämässä ollut tuskallinen, mutta enää ei, koska vessaan juostessaan Pekka kaivoi taskustaan peräpukamavoiteen ja hymyili. Onneksi on PucamaWoide!"
^ Seuraava lehdissä ollut mainos oli runsaasti esillä 1960- luvulla.

Kuva

Yksi ärsyttävimmistä TV-mainoksista on ollut "jalkahiki- Pepen" traaginen kohtalo.Mainosta esitettiin ahkerasti joskus 1970-luvun loppuvuosina.

Mainoksessa "jalkahiki-Pepen" surunmurtama äiti lähestyi Pepen tunkkaisia jalkineita ja nyrpisti sen jälkeen infernaalisen voimakkaasti nenäänsä.Ratkaisu löytyi: Hajunsyöjä- pohjalliset!

Sain itse sellaiset joululahjaksi!

Vanhoja mainoksia löytyy YouTubesta:
https://www.google.fi/search?q=vanhoja+ ... 6ATRuIDgCA
Maksalaatikko on helpompi käsittää, kuin rakkaus- Seppo Räty

aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Lainaan naapurin Pekalta!
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson

Kroisos_
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Su Elo 19, 2018 1:35 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Kroisos_ »

Katson hyvin vähän televisiota koska sieltä harvoin tulee hyvin harvoin mitään, mikä itseä kiinnostaisi. Jos satun kuitenkin joskus katsomaan(rikostarinoita, uutiset, yksi realityohjelma), eniten ärsyttävä viimevuosina on ollut se oikotien mainos. Se on pyörinyt kanavilla jo vuosikaudet, ja olen oppinut vihaamaan kyseisessä mainoksessa soitettavaa kappaletta. En osaa sanoa mikä siinä ärsyttää, ehkä se toisto, ja mainoksen pituus.

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

"Kun meidän Pepe riisuu sukkansa..." on valitettavasti jäänyt ikiajoiksi mieleeni. Se on kuitenkin mainoksena vain riittävän ärsyttävä tarttuakseen - samoin monet Ladan mainokset: "Ladoja siellä, Ladoja täällä, ladojaladojaladojaladoja..." Samoin "kyllä mahtuu mukaan, aina löytyy tilaa - sille joka käyttää Rexonaa!"

Nykyisistä ärsyttävimmät ovat KAIKKI VitaePro-mainokset, sekä Fairyn huonosti dubattu mainos, jossa pikkupoika pannaan anelemaan tyhjää pesuainepurkkia naapurin pedofiililtä. Samoin pikavippimainokset ultrapienine teksteineen koron määrästä ovat aivan saatanan rasittavia. Lisäksi inhoan ajatustakin, että joutuisin kuuntelemaan Maria Veitolan omahyväistä itsekehua äänikirjana.

Ärsyttävintä en kuitenkaan pysty nostamaan ehdokkaiden joukosta. "Simo Vaatehuoneelta hei! Nyt kaikki hinnat vain ysiysi" nousee varmaankin kolmen kärkeen.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja damfin »

Itseäni ärsyttää lähestulkoon kaikki mainokset, joten nostan esille mainostauon alkamisesta kertovan "mainoksen" joista yksi toisaalta ärsyttää mutta toisaalta naurattaa kun en ole saanut tolkkua että onko sen kaksimielisyys tahallista vaiko sattumaa, eli herolla pyörivä "jatkuu" ilmoitus jossa JATKUU punaisella tekstillä taustalla, ja tekstin edessä hameeseen pukeutunut neito pyörittää takapuoltaan peittäen keskimmäiset kirjaimet niin että tekstistä näkyy ja---u :mrgreen:
Jostain syystä itselleni tulee auttamatta mieleen Jallu-lehden piilomainos :lol:

Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3284
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Ailar »

Chikatilo kirjoitti:Nykyisistä ärsyttävimmät ovat KAIKKI VitaePro-mainokset, sekä Fairyn huonosti dubattu mainos, jossa pikkupoika pannaan anelemaan tyhjää pesuainepurkkia naapurin pedofiililtä.
Sama. Joka kerta, kun se poika sanoo menevänsä lainaamaan naapurin Pekalta, ajattelen, että älä perk*le sen nuukan pedofiilin kämppään mene. Pojan äiti saisi ostaa ihan oman pullon tiskiainetta, ettei pojan tarvitse montaa kertaa saman illan aikana hypätä tuon epäilyttävän ukon luona.

Ei varsinaisesti tuotemainos, mutta ohjelmamainos: Onnenpyörä. Jethro lässyttää kuin vastasyntyneelle lapsukaiselle: Kyllä tämä onnenpyörä on joskus hankalaa.
Raivostuttaa!

Moona
Harjunpää
Viestit: 322
Liittynyt: Ke Huhti 07, 2010 12:34 pm

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja Moona »

Joo, miksei se äiskä vois joskus ostaa omaa Fairy-pulloa, - en osannu Pekkaa pitäää uhkana, vaan alistuneena jamppana, joka kerta toisensa jälkeen antaa jopa viimeiset tiskiainejäämät, ties mitä muuta- kahvia, sokeria, maitoo....."Lainaan" naapurin Pekalta, koskahan näkyy se, kun he palauttaa? Ja Liikenneturva.....sinäsinäsinäajoitväärin......
Elämä on pitkä puutelista...
Nemo me impune lacessit
On hyviä ihmisiä, on pahoja ihmisiä ja on ihmisiä, jotka olevat olevinaan ihmisiä...

aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

aivoriihi kirjoitti:Lainaan naapurin Pekalta!
Lainaan itseani viime vuodelta ja olen samaa mielta kaikkien dubattujen mainosten vihaajien kanssa. Kiitos Linot ja naapurin Pekat ja Haribon lapsipomot taitavat olla saksankielisia mainoksia?
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Ärsyttävin mainos ikinä

Viesti Kirjoittaja damfin »

Kerrotaan nyt sitten sekin mikä tai mitkä mainokset itseäni ärsyttää, vaikka ehkä monet perusteluani naurettavana pitävätkin... mutta minua todellakin ärsyttää kaikki lidlin mainokset joissa jaksetaan korostaa sitä miten tuotteet ovat suomalaisia ja suomalaisilta tuottajilta peräisin ja siksi on viisasta ostaa lidlistä.
Ei se silti ole millään lailla kotimaisuuden suosimista että ostaa ne kotimaiset tuotteet sieltä lidlistä, kun se tuottaja saa niistä tuotteistaan maksun myydään ne mistä kautta tahansa, mutta kun ne ostetaan lidlistä lahjoitetaan samalla myyntivoitot ulkomaiselle kauppaketjulle, ja niitä myyntivoittoja se kauppaketju tavoittelee, myy se sitten missä tahansa tuotettuja tuotteita, ja kun sitä ruokaa kulutetaan ja ostetaan ihan sama määrä riippumatta siitä minkä kauppaketjun kautta se kiertää, niin kaikki se suomalainen ruoka joka jätetään ostamatta lidlistä ostetaan silloin jostain kotimaisesta kauppaketjusta vähentämättä yhtään sitä suomalaisen tuottajan myyntiä, tilittäen ne myyntivoitot suomeen.

Vastaa Viestiin