Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2645
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Uskovaiset ehkä syyttäisivät tekijän mielen vallannutta demonia. Minä veikkaan puhjennutta skitsofreniaa. Tekijä oli juuri siinä iässä missä tauti useimmiten puhkeaa ja sen eräille muodoille on tyypillistä määräilevien tai pilkallisten äänten kuuleminen.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10630
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja damfin »

En tiedä oliko tuo tekijä jo suorittanut venäjällä armeijan, mutta yksi mahdollinen motiivi voisi liittyä siihen, jospa opiskelu mikkelissä alkoi olla loppusuoralla, suomen kansalaisuuttakaan ei ehkä ollut irronnut, edessä häämötti paluu venäjälle ja siellä armeijaan, jotain piti keksiä sinne joutumista välttääkseen?

Asiaa sivuten, kun omasta opiskeluajasta ja opiskelijasunnossa asumisesta on jo vuosikymmeniä, niin onkos tuo nykyään mitenkin yleistä että seurustelevat pariskunnat asuvat soluasunnossa?
Miehet olivat vaihto-opiskelijoita Mikkelin ammattikorkeakoulussa ja asuivat soluasunnossa Raviradantiellä. Kolmantena vuokralaisena solussa oli uhrin tyttöystävä
Joskus aikoinaan kun itse asuin opiskeluaikana soluasunnossa oli tytöille ja pojille omat solunsa, ja sitten pariskunnille vielä omansa, koska kyllähän se jotakin sinkkuopiskelijaa olisi voinut kyrsiä jos viereisessä huoneessa joku pariskunta muhinoi kaiket yöt ja lääppii toisiaan yhteisissä tiloissa :lol:
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6657
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Käräjillä tänään.
Länsi-Savo kirjoitti:https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/7 ... 75cc1b25a1

Julkaistu 27.8.2018 10:35 Muokattu 27.8.2018 11:04

Syyttäjä vaatii venäläismiehelle elinkautista murhasta — Raviradantien opiskelijasurman
syytetyn koneelta löytyi kidutus- ja väkivaltamateriaalia


Venäläismiehen puolustus myönsi oikeudessa teonkuvauksen, mutta kiisti murhan. Puolustus pitää venäläismiestä alentuneesti syyntakeisena mielentilatutkimuksen perusteella.

Viime marraskuussa Mikkelin Raviradantiellä tapahtuneen henkirikoksen käsittely alkoi maanantaina Etelä-Savon käräjäoikeudessa.

Syyttäjä vaatii 20-vuotiaalle venäläismiehelle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta ja törkeästä pahoinpitelystä.

Toissijaisesti syyttäjän vaatimuksena on rangaistus taposta sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksesä ja pahoinpitelystä. Toissijaisesti syyttäjä vaatii miehelle määräaikaista vankeusrangaistusta.

Uhri menehtyi viiltohaavoihin

Mikkelin Raviradantiellä sijaitsevasta opiskelija-asunnosta löytyi kuolleena vuonna 1995 syntynyt vietnamilainen opiskelija 1. marraskuuta 2017.

Mies menehtyi viilto- ja pistohaavoihin, joita oli yhteensä noin 150.

Haastehakemuksen mukaan venäläismies löi vietnamislaismiestä nyrkillä ja ainakin kahdella eri teräaseella.

Syyttäjä katsoo, että surma tehtiin vakaasti harkiten. Venäläismiehen tietokoneelta ja puhelimelta löytyi kidutukseen ja väkivaltaan liittyvää materiaalia, kuten puukkotappelun opetusvideo.

Syyttäjän mukaan rikos tehtiin myös erityisen raa´alla ja julmalla tavalla, ja se oli kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Hyökkäys tuli uhrille täysin yllätyksenä, ja henkilöt tuskin tunsivat toisiaan. Vietnamislaismies ja hänen tyttöystävänsä olivat muuttaneet samaan soluasuntoon venäläismiehen kanssa vain pari päivää aiemmin.

Sekä uhri että murhasta epäilty opiskelivat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Mikkelissä.

Yritti puolustautua saksilla

Väkivallanteot kestivät noin kymmenen minuuttia. Vietnamislaismieheen kohdistunut hyökkäys alkoi asunnossa ja jatkui tämän paettua rappukäytävään.

Mies hyökkäsi välillä myös vietnamilaismiehen työttöystävän kimppuun. Haastehakemuksen mukaan hän työnsi tämän soluhuoneessa patteria vasten ja lattialle kyljelleen, minkä jälkeen hän löi tätä nyrkillä useita kertoja päähän. Oikeudenkäynnissä ilmeni, että vietnamilaismies yritti puolustautua saksilla, jolloin tyttöystävä pääsi pakenemaan.

Puolustus kiistää murhan

Murhasta syytetty venäläismies tunnusti poliisin esitutkinnassa tappaneensa vietnamilaismiehen.

Venäläismiehen puolustus myönsi oikeudessa teonkuvauksen, mutta kiisti murhan. Puolustus pitää venäläismiestä alentuneesti syyntakeisena mielentilatutkimuksen perusteella.

Puolustus kertoi oikeudenkäynnissä myös, että venäläismies oli suunnitellut jo pitkään itsensä surmaamista.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17087
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mikkelin raaka opiskelijamurha – syyttäjä: Veriteon jälkeen epäilty pesi kätensä, meni parvekkeelle ja lausui hyytävät sanat

Uhri ja uhrin tyttöystävä olivat muuttaneet venäläismiehen asuntoon vain kaksi päivää ennen hyökkäystä.

Syyttäjä vaatii kämppäkaverinsa marraskuussa Mikkelissä raa’asti surmanneelle opiskelijalle elinkautista vankeutta murhasta. Syyte luettiin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa vaihto-oppilaana olleelle 20-vuotiaalle venäläismiehelle Etelä-Savon käräjäoikeudessa maanantaina.

Surmatyö tapahtui opiskelija-asuntolassa Mikkelin Raviradantiellä marraskuun ensimmäisenä päivänä viime vuonna. Tapahtumat alkoivat sisällä soluasunnossa ja jatkuivat luhtitalon porraskäytävässä, josta uhri löydettiin kuolleena. Surman tekijäksi epäilty otettiin kiinni saman tien tapahtumapaikalta. Hän ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa.

Kihlakunnansyyttäjä Pia Mäenpään mielestä surmatyö oli erityisen raaka ja julma ja se oli tehty vakaasti harkiten. Syytetty oli pahoinpidellyt uhria nyrkein ja kahdella teräaseella niin, että tästä löytyi eri puolilta kehoa kaikkiaan lähes 139 pisto- ja viiltohaavaa.

VAKAATA harkintaa ja suunnitelmallisuutta teko osoittaa syyttäjän mielestä, koska syytetyn tietokoneelta ja puhelimelta oli löytynyt kidutukseen ja väkivaltaan liittyvää materiaalia, esimerkiksi puukkotappelun opetusvideo.

Syyttäjän mukaan mies oli surmatyön tehtyään mennyt takaisin asuntoonsa, pessyt kätensä ja siistiytynyt. Syyttäjän mukaan mies oli tämän jälkeen mennyt parvekkeelle ja todennut, että ”olipa se vaikeaa”.

Poliisi tutki tapausta alusta alkaen murhan rikosnimikkeellä tekotavan raakuuden ja julmuuden takia. Uhrista löytyi useita kymmeniä teräaseen iskuja. Tilanteen alkaessa asunnossa oli paikalla myös uhrin 21-vuotias tyttöystävä, joka näki kaiken.

Myös tyttöystävä joutui tapauksen yhteydessä pahoinpidellyksi. Siitä Mäenpää vaatii syytetylle tuomiota törkeästä pahoinpitelystä. Kamppailun alkuvaiheessa surmatyön uhrina kuollut nuorimies oli yrittänyt puolustaa tyttöystäväänsä syytetyn silmittömältä pahoinpitelyltä.

PUOLUSTUS kiisti murhan, mutta myönsi tapon. Törkeän pahoinpitelyn osalta myönnettiin pahoinpitelyn yritys. Puolustuksen mukaan syytetyn tarkoituksena ei ollut kenenkään toisen tappaminen, vaan itsensä surmaaminen. Hänen itseensä kohdistama raivo purkautui kuitenkin huonekaveriin, joka sattui olemaan paikalla.

Surman uhri oli 22-vuotias vietnamilainen ympäristöteknologian opiskelija. Uhri sekä veriteon tunnustanut venäläismies asuivat samassa soluasunnossa, mutta eivät tunteneet toisiaan sen paremmin. Tapahtumaa ei edeltänyt minkäänlaista riitaa.

Surmatyön uhri ja tämän tyttöystävä olivat muuttaneet soluasuntoon vain kaksi päivää aikaisemmin.

Tapaus järkytti suuresti koko ammattikorkeakoulun väkeä, niin opiskelijoita kuin henkilökuntaakin. Heille annettiin sen johdosta kriisiapua.

Esitutkinnassa ei saatu täyttä varmuutta teon motiivista. Muun muassa siihen pyritään saamaan selvyys käräjäoikeudessa, jossa jutun käsittelyyn on varattu kaksi päivää. Syytetylle on tehty jo mielentilatutkimus. Puolustuksen mukaan mies oli tekoa tehdessään alentuneesti syyntakeinen, syyttäjän mielestä näin ei ollut.

Jutun käsittelylle Etelä-Savon käräjäoikeudessa Mikkelissä on varattu kaksi istuntopäivää. Oikeudenkäyntiä hidastaa, koska sitä joudutaan tulkkaamaan sekä venäjän että vietnamin kielelle.


IltaSanomat
27.8. 10:53

"Oikeudenkäyntiä hidastaa, koska sitä joudutaan tulkkaamaan sekä venäjän että vietnamin kielelle".

Tämä tulkkien käyttö on suht yleistä nykyään. Hidastavan toiminnan kertomista ei ole aiemmin käytetty, mutta ehkä se johtuu siitä, että somalin, irakin ja afganistanin eri kielet koetaan rikkautena eikä hidasteena.

"Syytetylle on tehty jo mielentilatutkimus. Puolustuksen mukaan mies oli tekoa tehdessään alentuneesti syyntakeinen, syyttäjän mielestä näin ei ollut".

Ovatko mielentilan paperit jotenkin vaikeasti tulkittavissa, kun niistä esitetään näinkin erilaisia näkemyksiä? Tarvitaanko oikeuteen vielä yksi tulkki lisää - sellainen joka tulkkaisi tuloksen selkokielelle?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6657
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

damfin kirjoitti:En tiedä oliko tuo tekijä jo suorittanut venäjällä armeijan, mutta yksi mahdollinen motiivi voisi liittyä siihen, jospa opiskelu mikkelissä alkoi olla loppusuoralla, suomen kansalaisuuttakaan ei ehkä ollut irronnut, edessä häämötti paluu venäjälle ja siellä armeijaan, jotain piti keksiä sinne joutumista välttääkseen?
Armeijan käymisestään ei ole mainittu mitään, mutta itänaapuriin tämän surmaajan matka olisi kulkenut. Länsi-Savo kirjoittaa:

"Venäläinen opiskeli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, mutta opiskelut eivät olleet sujuneet. Hänellä oli käännyttämispäätös Venäjälle. Mies oli masentunut ja hän kertoi myös suunnitelleensa itsemurhaa."

Toivottavasti lähetetään Venäjälle istumaan kakkunsa.
Väkivallantarkastaja
Roger Murtaugh
Viestit: 899
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.FlDXunM
Raa’at kuvat opiskelijan surmapaikalta Mikkelistä – aseena käytetty veitsi taipui julmassa veriteossa

Mikkelin opiskelijasurman esitutkintamateriaali paljastaa teon julmuuden. Hyökkäys opiskelijatoverin kimppuun aiheutti tekopaikalle huomattavat jäljet.

Mikkelissä viime marraskuussa soluasunnossa tapahtuneessa henkirikoksessa mies surmasi kämppäkaverinsa käyttämällä veistä ja puukkoa.

Lukuisia pisto- ja viiltohaavoja

Uhri oli tekijälle lähes tuntematon, sillä tämä oli muuttanut asuntoon vasta paria päivää aiemmin. Uhrin tyttöystävä todisti tekoa. Sekä tekijä, uhri että uhrin tyttöystävä olivat ulkomaisia opiskelijoita.

Teko kesti huomattavan pitkään, sillä sen aikana uhria iskettiin teräaseilla yhteensä 139 kertaa pään, kaulan ja ylävartalon alueelle. Lisäksi tämä sai useita torjuntavammoja käsiinsä. Uhri yritti paeta asunnosta miehen jatkaen tämän perässä jatkaen tekoa. Uhri tuupertui lopulta porrastasanteelle viereisen asunnon oven edustalle.

Syytetty oli esitutkintamateriaalin perusteella teon jälkeen kauttaaltaan veressä.

Mielentilatutkimuksen mukaan alentuneesti syyntakeinen

Mies kiistää murhan, mutta myöntää tapon.

Teosta syytetty mies oli mielentilatutkimuksen mukaan tekohetkellä alentuneesti syyntakeinen. Puolustuksen mukaan miehellä oli vakavia psyykkisiä ongelmia, hän oli raivon vallassa ja oli alun perin ajatellut tappaa itsensä. Syyttäjä on riitauttanut mielentila-arvion.

Oikeus antaa myöhemmin tuomionsa asiasta.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17087
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Niin, ne kuvat:
Mikkeli_opiskelijasurma_keittiö.jpg
Mikkeli_opiskelijasurma_keittiö.jpg (89.35 KiB) Katsottu 4142 kertaa
Mikkeli_opiskelijasurma_keittiö1.jpg
Mikkeli_opiskelijasurma_keittiö1.jpg (76.21 KiB) Katsottu 4142 kertaa
Mikkelin_opiskelijasurma_veitsi.jpg
Mikkelin_opiskelijasurma_veitsi.jpg (81.97 KiB) Katsottu 4142 kertaa
139 iskua ja aikas lailla raivon vallassa tikattu. Missä vaiheessa iskuissa ollaan silloin kun veitsi alkaa kääntymään kuin sitä olisi itse Uri Geller tahdonvoimalla käännelleyt? Toinen surma-ase oli se vanha tuttu; punakahvainen Mora. Se ei väänny yhtä helposti kuin jonkun halpahallin heppoinen leipäveitsi.

Kaikki kuvat mtv.fi ruutukaappauksia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Väkivallantarkastaja
Roger Murtaugh
Viestit: 899
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

Kuten yllä todettiinkin, niin tuollaisen leipäveitsen saa rullalle kovin kummemmin yrittämättä. Eli voi olla, että pari lyöntiä on vedetty sillä ja terä on vääntynyt ennen kuin henki on lähtenyt. Sitten onkin otettu lukemattomissa juoppopuukotuksissa testattu ja toimivaksi todettu astaloiden klassikko käyttöön ja jatkettu sillä loput.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17087
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Se oli murha, mutta...

Mikkelin opiskelijamurhasta ei elinkautista – henkinen terveydentila vaikutti julmaan ja raakaan verityöhön

Teon tehnyt vuonna 1997 syntynyt Artur Ziatdinov tuomittiin 12 vuoden vankeusrangaistukseen niin sanotusta Mikkelin opiskelijasurmasta.

Ziatdinov tuomittiin alentuneesti syyntakeisena tehdystä murhasta, pahoinpitelystä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Hän hyökkäsi viime vuonna itselleen lähes tuntemattoman kämppiksen kimppuun yllättäen teräasein aseistautuneena surmaten tämän yli sadalla teräaseen iskulla.

Mies myös pahoinpiteli murhaamansa miehen tyttöystävän.

Mies oli tunnustanut käyttämänsä väkivallan ja aiheuttamansa uhrin kuoleman.

Ei pystynyt hallitsemaan tekojaan

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan miehen kyky hallita tekojaan ja arvioida niiden seurauksia oli alentunut.

Myös oikeus arvioi, että kuvattu tekokin puoltaa arviota siitä, että mies oli alentuneesti syyntakeinen henkirikosta tehdessään.

Mies oli itse kertonut menettäneensä itsehillintänsä uhrin kiroillessa hänelle. Kiroilu englanniksi oli hänen mukaansa tuonut mieleen kiusaamismuistot. Tämän jälkeen hän oli puukottanut uhria päähän veitsellä, jota hän oli juuri käyttänyt jauhelihapaketin avaamiseen.

Mies kuvaili olleensa henkisesti tasapainottomassa tilassa ja aikomuksenaan olleen viiltää verisuonensa auki partahöylällä. Hän oli myös vihainen siitä, että hänet oli tarkoitus poistaa maasta.

Sitkeä surmaamispyrkimys

Oikeuden mukaan jäi näyttämättä, että teko olisi tehty vakaasti harkiten, vaikka tämän koneelta löytyikin aihepiiriä käsitteleviä videoita.

Sen sijaan miehen käyttämä väkivalta oli voimakasta ja henkirikoksen olleen erityisen raaka. Oikeus piti tekoa erityisen julmana ja surmaamispyrkimystä sitkeänä.
– Käräjäoikeus katsoo, ettei nyt puheena olevaan, syytekohdan 1 mukaiseen tekoon liity kokonaisarvioinnin perusteella em. esitöiden tarkoittamia erityisen raskauttavia piirteitä siten, ettei vastaajan alentunutta syyntakeisuutta tule ottaa huomioon rangaistusta määrättäessä.

Mies määrättiin korvaamaan uhrin omaisille kummallekin 12 000 euroa kärsimyskorvauksia ja hautajais- sekä matkakulut. Pahoinpidellylle tyttöystävälle hänen maksettavakseen tuli 1500 euroa kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta, 6000 euroa traumaperäisestä stressihäiriöstä ja 2000 loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä.


mtv.fi
21.09.2018 13:44
--------------------------
Paikallisen lehden uutinen:

Raviradantien opiskelijamurhasta 12 vuoden vankeustuomio — Käräjäoikeuden mukaan surma oli julma ja raaka, joskaan ei ennalta suunniteltu

Surmaaja tuomittiin alentuneesti syyntakeisena.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi perjantaina venäläisen Artur Ziatdinovin 12 vuoden vankeuteen Mikkelissä viime vuoden marraskuussa tapahtuneesta henkirikoksesta.

21-vuotias Ziatdinov tuomittiin alentuneesti syyntakeisena tehdystä murhasta sekä alentuneesti syyntakeisena tehdyistä pahoinpitelystä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Käräjäoikeuden mukaan tuomittu murhasi Mikkelin Raviradantiellä kanssaan samassa soluasunnossa asuneen vietnamilaisen opiskelijan erityisen raa’alla ja julmalla tavalla.

Näin ollen murhan tunnusmerkistö täyttyy, vaikka käräjäoikeuden päätöksen mukaan jäi näyttämättä toteen, että teko olisi ollut vakaasti harkittu.

Oikeus katsoi, että ennakkosuunnittelun sijaan surmatyöhön johtivat tekijän kiihtymystila sekä tilanteen odottamaton ja hallitsematon kehittyminen.

Käräjäoikeuden mukaan tuomittu kohdisti uhriinsa voimakasta väkivaltaa lyömällä tätä kahdella teräaseella lukuisia kertoja päähän ja eri puolille kehoa. Uhrista löydettiin yli 160 puukotusjälkeä.

Tuomittu myös jatkoi tekoaan uhrin puolustautumis- ja pakoyrityksistä huolimatta. Niiden ja teon keston perusteella käräjäoikeus katsoi tekijän osoittaneen päättäväisyyttä ja sitkeää surmaamispyrkimystä.

Mielentilatutkimuksen mukaan tuomittu oli tekohetkellä alentuneesti syyntakeinen. Käräjäoikeuden mielestä alentuneeseen syyntakeisuuteen viittasi myös tekotapa, joka tapahtui ilman minkäänlaista syytä ja sisälsi erittäin rajua väkivaltaa.

Eivät tunteneet toisiaan

Ziatdinovin 12 vuoden kokonaistuomioon lukeutuvat pahoinpitely ja törkeän pahoinpitelyn yritys kohdistuivat tapahtuma-aikaan samassa asunnossa olleeseen murhatun opiskelijan vietnamilaiseen tyttöystävään.

Surmattu mies ja pahoinpidelty nainen olivat muuttaneet samaan soluhuoneistoon surmaajan kanssa vain pari päivää ennen tekoa. Surmaaja ja surmattu opiskelivat kumpikin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, mutta eivät tunteneet toisiaan.

Tuomio ei ole lainvoimainen eli osapuolet voivat valittaa siitä hovioikeuteen.


Länsi-Savo
21.9.2018 13:13 Muokattu 21.9.2018 14:38
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Yli 160 puukotusjälkeä, no huhhuh. Vaikea edes kuvitella minkälaisen raivon vallassa tekijä on ollut, kun on noin seulaksi uhri laitettu.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mikkelin opiskelijasurma 1.11.2017

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Mies kuvaili olleensa henkisesti tasapainottomassa tilassa ja aikomuksenaan olleen viiltää verisuonensa auki partahöylällä. Hän oli myös vihainen siitä, että hänet oli tarkoitus poistaa maasta.
No nyt saa viettää Suomessa ennalta määräämättömän ajan. Hieno tuo ajoitus muuten, että epävakaus iski lähdön alla. Näitähän on irakilaisetkin uhanneet tehdä.

Toki legenda Ior Bockin surmaaja lennätettiin kotimaahansa saamaan hoitoa ja hän ei ehtinyt juuri Niuvan kauniissa ympäristössä ulkoilla, liekkö pääsi edes vapaakävelylle vielä?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin