Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

Roma123
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Roma123 »

Joskus minua ärsyttää ihmiset ja sen johdosta käyn mielessäni läpi erilaisia asioita. Tänäänkin ajattelin McDonaldsissa istuessani kuinka hienoa olisi ampua rynnäkkökiväärillä kaikki ympärillä olevat ihmiset ja sen jälkeen mennä itse tekemään hampurilaisia. En tietenkään ole aikomassa toteuttaa joukkomurhaa. Joukkomurhan ajatteleminen usein helpottaa oloani.

Välillä esim. pitkillä ajomatkoilla mietin kuinka olisi hienoa pilata toisen ihmisen elämä pikkuhiljaa niin, että tämä lopulta tekee itsemurhan. Sitä ennen hän kävisi vuosi lävitse jatkuvaa pelkoa ja ahdistusta. Motiivi olisi ihan puhdas halu vahingoittaa toista henkisesti. Jos jäisin kiinni kertoisin motiiviksi esim. poliittisen motivaation, tai vastaavan.

On minulla rasistisiakin ajatuksia ja niiden pohjalta löytyy myös ihan oikea motivaatio. Vihaan pakolaisia ja mustalaisia. Molemmat ryhmät voisi minun mielestäni muuttaa uuneissa tuhkaksi ja sen jälkeen levittää metsään. Sen verran sadistinen olen myös, että voisin aivan hyvin katsella kun heitä kidutetaan. Nuolettaisin nahkakenkiäni heillä ja osallistuisin teloittamiseen, jos en olisi juridisesti toimesta vastuussa.

Jokin aika sitten joku pölvästi ajoi rinnallani moottoritiellä. Hän sijoittui kiihdytyskaistalla kuolleeseen kulmaan, kävin asiasta aivan raivona. Vihaan ihmisiä, jotka eivät ymmärrä tieliikenteen olevan vaarallinen. Sen vuoksi toivoin henkilön kuolemaa. Olisin halunnut nähdä, kuinka hän ajaa tieltä ulos ja hänen autonsa repeytyy keskeltä kahtia kallioleikkaukseen. Jos hän olisi jäänyt eloon, niin olisin voinut käydä heittämässä häntä kivellä päähän, että hän varmasti kuolee.

Jälkikäteen harmittaa etten ottanut hänen rekisteritunnusta ylös ja soittanut hänelle prepaid-liittymästä ja kirpparilta ostetulla puhelimella. Olen todella vakuuttava puhumaan. Olisin voinut soittaa hänelle ja kertoa hänen elämänsä päättyvän lähiaikoina moottoritiellä sattuneen välinpitämättömyyden ja suoranaisen tyhmyyden johdosta. Jokin hyvin kammottava surma-ase olisi tietysti hyvä mainita ja tuskainen loppu.

Luomalla sellaisen uhan ettei toinen uskaltaudu väenpaljouteen, ei hän enää uskalla mennä esim. kauppakeskuksiin. Pelko siitä, että saa leipäveisten selkäänsä pystyyn kassajonossa, tai maitohyllyn edessä, saa ihmisen käymään pienemmissä lähikaupoissa. Jatkuva vainoaminen ja stalkkaaminen on tyhmää, koska siitä jää ennen pitkään kiinni.

Epäsäännöllisin väliajoin ihmisen mielenjärkyttäminen erilaisin keinoin tuottaa mielestäni paremman tuloksen kuin jatkuva pelottelu ja seuraaminen. Täysin tuntematon uhka ilman selkeää motiivia toimii varmasti paremmin kuin joku loogisesti selitettävissä oleva uhka, joka poliisin on helppo purkaa ottamalla henkilö kiinni ja saattamalla tämä rikosoikeudelliseen vastuuseen, tai lääkärin arvioitavaksi.

Omalta kohdaltani uskoisin joutuvani pakkohoitoon. Minusta on helppo diagnosoida patoutunut ihmisviha ja jonkinlainen outous, joka hyvin todennäköisesti on joku selittämätön mielenlaatu, jota ei hyväksytä sivistyneessä yhteiskunnassa kuin valtion johtoportaan avainhenkilöillä ja yksityisen sektorin vaikuttajilla.

Nautin suuresti alkutalvesta, koska silloin ihmisiä liukastuu jäisillä kaduilla loukaten itsensä ja usein kuolettavasti. Kerran olen päässyt näkemään aivan siististi pukeutuneen kansalaisen kaatumista metron liukuportaissa. Hän pyöri hirveän kolinan saatteleman ihan alas asti missä hän jäi tajuttomana lähes luonnottomaan asentoon. Jäin katsomaan hetkeksi. Tekeydyin auttajaksi, vaikka oikeasti halusin vain nähdä ulkoiset vammat.

Olisin halunnut heittää tuon ihmisen metroraiteille ja katsoa kuinka hän menee silpuksi metron ajaessa hänen ylitseen. Suurena haaveenani on päästä joskus näkemään kun joku tekee itsemurhan hyppäämällä junan eteen. Olen kateellinen kaikille niille, jotka ovat päässeet todistamaan moista näytöstä.

Vuosia sitten näin yhden ihmisen korjaavan kenkiään, joiden sivussa kulki vetoketju. Hän yritti korjata vetoketjua litteä kärkisellä ruuvimeisselillä, joka tapaturmaisesti upposi hänen kynnen alle. Se huuto, joka johtui kivusta, sai minut hymyilemään. Tajusin sen vilkaistessani itseäni samaan aikaan peilistä. Ensiksi pelästyin, koska mieleeni tuli huomasiko kukaan reaktioni. Sen jälkeen aloin tarkkailemaan itseäni enemmän.

Tiedän olevani mielisairas, mutta tämä kirjoitus ei ole mikään avunhuuto. Minä en tarvitse apua, enkä ole kiinnostunut avunsaamisesta. Yhteiskunnassa ei mielestäni ole mitään vikaa. Vika on minussa. En missään tapauksessa halua menettää yhteiskunnallista asemaani joutumalla poliisin kanssa tekemisiin, tai sairaalaan hoitojaksolle mielenterveysongelmien vuoksi. Molemmissa tapauksissa harkitsisin itsemurhaa ja jopa toivoisin kuolevani.

Toivoisin löytäväni jonkun kaltaiseni, jonka kanssa jakaa näitä arjen iloja. Olisi aivan todella hienoa nauttia yhdessä viiniä ja keskustella hyvin raa`asta murhasta ja joukkosurmista. Pidän erityisen paljon aidoista rikospaikkakuvista ja aidoista teloitusvideoista. Pitkään olen yrittänyt löytää videon, joka eräiden väitteiden mukaan löytyy netistä. Siinä poltetaan elävältä uunissa Neuvostoliiton pettänyt neuvosto-upseeri Piotr Popov.

Uskoakseni tuntisin hyvää oloa, kun pääsisin näkemään kuinka tuollainen rotta grillaantuu hengiltä. Maanpetoksella perustelen jopa itselleni vihaani häntä kohtaan, vaikka tiedän vihani häntä kohtaan johtuvan ihan muista asioista. Todellisuudessa kyseinen henkilö on tehnyt pelkkää hyvää luovuttaessaan tietoja länsimaille Neuvostoliiton aikeista jne.

Neuvostoliitto myöskin sinällään kiinnostaa minua hyvin suljettuna valtiona, jossa käsittääkseni tehtiin paljon ihmiskokeita ja kansaan kohdistuneita pakkosiirtoja Stalinin toimesta. Mitä olen lukenut puna-armeijan touhuista, olen halunnut lukea vielä lisää. Väitteet, joissa ukrainalaisia laitettiin hyökkäämään hyvin sijoitettuja suomalaisia konekivääripesäkkeitä vastaan aseistuksella, jossa kolmea miestä kohtaan annettiin heille vain yksi kivääri ja pullo vodkaa. Panoksiakin oli annettu hyvin niukasti.

Sen on ollut pakko olla upea näytös kun tuollainen lähes aseistamaton ihmismassa vyöryy ja hakkaantuu täyteen reikiä Maximeilla avatussa ristitulessa. SA kuva-arkistosta olen katsellut kuvia nyljetystä ihmisnahasta, joka roikkuu puun oksalla sekä siistissä rivissä olleita kylkiluita, jotka on kaluttu lihoista kannibalistisessa tarkoituksessa.

Puna-armeijalla oli ilmeisesti myös naissotilaita, koska jotakin naisia oli laitettu yhdessä kuvassa maahan riviin ja heidät oli häpäisty riisumalla heidän housut nilkkoihin. Naiset oli tietysti tuossa vaiheessa jo kuolleita, mutta uskoakseni rintamapornoon heidän ruumiinsa käytettiin.

Haluaisin lukea muiden kaltaisteni ajatuksia miten pilaisitte toisen ihmisen elämän? Mielenkiinnon kohteista olisi myös hauska lukea ja ajatuksianne ihmiskokeista ja muista julmuuksista. Tämä ei siis ole rikoksen suunnittelua, koska ainakaan minulla ei ole tarkoitusta vahingoittaa toista ihmistä, eikä saattaa ketään vaaraan, tai hädän keskelle.

Avatar
Dortmunder
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Dortmunder »

Sorry mutta mielestäni ei ole oikeasti normaalia edes ajatella toisen ihmisen elämän pilaamista. Oletko täysin empatiakyvytön? Psykopaatti? Selittäisi asian.

Tieliikenneraivo on vain yksi osoitus siitä kuinka ihminen on taantumassa takaisin apinan asteelle.
Eläminen kuin viimeistä päivää välittämättä saastumisesta ja rasismi muutamia muita.

Eli sen sijaan että ajattelisit pahoja ajatuksia yritä keskittää mielesi voima hyviin ajatuksiin. Voimme vielä pelastaa maailman, mutta tuskin ilman ulkopuolista apua.
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

Tovi
Neuvoja-Jack
Viestit: 515
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 12:18 pm

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Tovi »

Roma123 kirjoitti:Toivoisin löytäväni jonkun kaltaiseni, jonka kanssa jakaa näitä arjen iloja. Olisi aivan todella hienoa nauttia yhdessä viiniä ja keskustella hyvin raa`asta murhasta ja joukkosurmista. Pidän erityisen paljon aidoista rikospaikkakuvista ja aidoista teloitusvideoista. Pitkään olen yrittänyt löytää videon, joka eräiden väitteiden mukaan löytyy netistä. Siinä poltetaan elävältä uunissa Neuvostoliiton pettänyt neuvosto-upseeri Piotr Popov.
Kyllä mää luulen, että jos tosissasi näitä kirjoittelet, niin varmasti saat piakkoin juttuseuraa. Toivottavasti ajoissa.

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Roma123 kirjoitti:iedän olevani mielisairas, mutta tämä kirjoitus ei ole mikään avunhuuto. Minä en tarvitse apua, enkä ole kiinnostunut avunsaamisesta. Yhteiskunnassa ei mielestäni ole mitään vikaa. Vika on minussa. En missään tapauksessa halua menettää yhteiskunnallista asemaani joutumalla poliisin kanssa tekemisiin, tai sairaalaan hoitojaksolle mielenterveysongelmien vuoksi. Molemmissa tapauksissa harkitsisin itsemurhaa ja jopa toivoisin kuolevani.

Tuon diagnoosin tekeminen sinusta onnistuu keneltä vaan , kirjoitustesi perusteella. Muista kuitenkin että karma seuraa sinuakin. Sairas olet ihan varmasti. Hanki apua.

aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Dark Tetra?
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson

Roma123
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Roma123 »

Tuntuu siltä kuin tarkoituksella moni haluaisi ymmärtää minua väärin. En saa raivokohtauksia tieliikenteessä. Ajan hyvin varovaisesti ja harkiten, mutta jos moottoritienopeuksilla rinnalleni kiihdytyskaistalle tulee kuolleeseen kulmaan joku ja pysyy siinä useita minuutteja, tulkitsen sen jonkinlaiseksi haluksi kuolla, tehdä itsemurha, päättää päivänsä. Minusta tuollaista kuljettajaa tulisi voida ampua päähän.

Liian lyhyet turvavälit kertovat kuljettajasta kaiken oleellisen. Hän ei koe omaa elämäänsä, eikä kyydissä olijoita elämän arvoisiksi. Hänellä on halu tappaa kaikki, myös itsensä. Se on jonkinlaista sotaa yhteiskuntanormeja vastaan. Tuollaiset yksilöt tulisi mielestäni hävittää ilman sääliä.

Mielihaluni ovat vain yksinkertaisesti sellaiset, että voisin nauttia suuresti toisen ihmisen huutaessa apua. Jossain korkealla roikkuvan ihmisen sormia olisi hienoa talloa, aina siihen asti kun hän irrottaa otteensa ja tippuu, leviten kovalle pinnalle jauhelihakastikkeeksi.

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

aivoriihi kirjoitti:Dark Tetra?
Ilmiselvästi. Eikä siinä mitään pahaa. Antaiskohan se Tetra tälle Romalle luvan jatkaa niitä paria juttua tuolla Kaatopaikalla?
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Roma123
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Roma123 »

Katselin jokunen aika sitten videota, jossa joku mies puhdisti sellaista isoa paperikonetta. Tuossa teollisuuskoneessa pyöri kaksi isoa rullaa, joiden väliin mies työnsi puhdistusliinaa. Koneen rullat kiskaisivat miehen. Miehen molemmat kädet muuttuivat täysin lihattomiksi ja nesteettömiksi. Jäljelle jäi vain kaksi noin 50 cm pätkää noin 1 cm paksua luuta. Hänen molemmat kätensä muuttuivat luulastuiksi, joista toinen vielä katkesi kuin jäätelöpuikon tikku olisi taitettu keskeltä poikki. Suuni meni tuolloin vienoon hymyyn.

Ilman fyysistä vahingoittamistarkoitusta voisin vahingoittaa henkisesti. Olisi todella upeaa olla läsnä vainajantunnistamisessa. Vainajan tulisi olla täysin hajalla. Valehtelisin vainajan omaisille, että vainaja on täysin kunnossa. Sitten kun pääsisin vetämään lakanan pois vainajan päältä ja näkisin sen järkytyksen omaisten silmissä, haluisin lisätä sitä vielä kertomalla jonkun todella järkyttävän jutun, esim. kuinka vainajan kuolinkamppailu oli ollut todella kivulias ja pitkään jatkuva, täynnä epätoivoa ja kauhua.

Nähdessäni kuinka toinen ihminen järkyttyy ja menettää edes hetkellisesti otteensa elämästään, saan siitä aivan uskomatonta nautintoa. Pelon lietsominen, suorastaan paranormaalin uhan esille tuominen olosuhteissa, missä toinen on täysin avuton ja vailla minkäänlaista turvaa on minun pelikenttäni.

Ihmiset jotka pelkäävät yliluonnollisia voimia, ovat vain mieleltään heikkoja. Jos satuolentoja olisi olemassa, olisin todennäköisesti niitä nähnyt. Skitsofreenikkoja, jotka kuulevat esim. lasten hihitystä, olen nähnyt. Heissä ei ole mitään pelottavaa. Tottakai he pystyvät lätkäisemään toisen ihmisen pään kirveellä hajalle, mutta siinä ei ole mielestäni mitään pelottavaa. Sen pystyy heistä ennalta arvaamaan.

Sellainen todellä mukava ja sympaattinen henkilö, joka lopuksi näyttääkin todellisen luonteensa olosuhteissa, joihin ei heti ole saatavilla apua, on todellisen kauhun kasvot. Jos hän vain on sellainen, että pystyy tuhopolttamaan lastensairaalan maan tasalle.

indeksi

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja indeksi »

Vaikka ei halua olisi niin tämän puheen asioista pääset poliisille sanomaan samaa.

J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Roma123 kysymykseen ei oikeen kukaan oo vastannut. En itsekään keksisi sen parempaa toisen ihmisen elämän pilaamiseen kuin tuo, mitä itse esitit, eli epäsäännöllisin välein yllättäen tapahtuva vaihdellen toteutettu vainoaminen. Siinä on aineksia todella piinaavaan psykologiseen kidutukseen, jonka saisi ehkä kehitettyä niin pitkälle, että toinen ihminen, uhri, päätyisi lopettamaan kärsimyksensä oman käden kautta.

Ja ei, en ole kanssakulkijasi, en halua pilata toisen ihmisen elämää. Ajatukset eivät haittaa niin kauan kuin ne pysyvät ajatuksina ilman tositoimia. 8)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1157
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Onko tämä siis oikeasti joku todella huonoksi vitsiksi tarkoitettu kirjoitus?? :shock:

No, kuten J.Maybrick yllä kirjoitti, eipä ole moni vastannut aloittajan kysymykseen. Minä vastaan myös kuten indeksi
indeksi kirjoitti:Vaikka ei halua olisi niin tämän puheen asioista pääset poliisille sanomaan samaa.
Toinenkin poliisille ilmoitus saattaa "pilata toisen ihmisen elämän"... :roll:
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3090
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Kuten jo pari kirjoittajaa keksikin, niin poliisille voi tehdä perättömiä ilmiantoja.
Myös lastensuojeluun ja verottajalle voi raportoida nimettömiä ja perättömiä havaintoja.

Vesikaivon veden voi värjätä karamellivärillä punaiseksi.

Vahtikoiran voi hiljentää ikuiseen uneen tarkkuuskiväärillä hyvinkin suurelta etäisyydeltä.

Puhelinsoittoja voi tehdä prepaidista aiheena mikä tahansa ikävä asia.
Esim. kohteen vääränlainen pukeutuminen kaupassa. :D

Vain mielikuvitus on rajana.

Raportoi ihmeessä tänne tilanteen kehittymisestä.
it's my car !

Tay77
Theo Kojak
Viestit: 1157
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

CharlesBronson kirjoitti:Kuten jo pari kirjoittajaa keksikin, niin poliisille voi tehdä perättömiä ilmiantoja.
...
No juuri tästä syystä kysyinkin, että oliko tämä kirjoitus joku vitsi? :( :shock: Noh, eiköhän poliisi sitten itse tutki ja totea, mikä on "turha" tai jopa perätön ilmianto. Tai vastaavasti jättää tutkimatta...
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3090
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Tay77 kirjoitti:
CharlesBronson kirjoitti:Kuten jo pari kirjoittajaa keksikin, niin poliisille voi tehdä perättömiä ilmiantoja.
...
Noh, eiköhän poliisi sitten itse tutki ja totea, mikä on "turha" tai jopa perätön ilmianto. Tai vastaavasti jättää tutkimatta...
Tottakai osaa tutkia, mutta silloin kaikkia osapuolia pitää kuulla.
Myös perättömän ilmiannon kohdetta, jolle kyseinen proseduuri voi aiheuttaa suurtakin ahdistusta, mikä juuri oli se tarkoituskin.
it's my car !

Roma123
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Re: Toisen ihmisen elämän pilaaminen

Viesti Kirjoittaja Roma123 »

indeksi kirjoitti:Vaikka ei halua olisi niin tämän puheen asioista pääset poliisille sanomaan samaa.
Teillä tavallisilla laahustajilla on suuria kuvitelmia Poliisin resursseista, toimintakynnyksestä ja kyvystä. Voin kertoa Poliisin olevan hyvin torso minun kohdallani. Edes henkilöllisyyttäni he eivät saa kaivettua, vaikka kuinka yrittäisivät. Myöskään heillä ei ole mitään, minkä voimin edes tulla minulta kyselemään yhtään mitään, saati kajota minuun fyysisesti. Toki voivat tulla kokeilemaan ja katsotaan sitten miten käy. Puolestani tervevetuloa, ja samalla menoa!

Vastaa Viestiin