Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

dazu kirjoitti:Kokoomushan on tänä päivänä lähes pelkkää vihapuhetta. Pidän Kokoomuksen sosiaalidarwinistisiipeä Suomen kannalta paljon ongelmallisempana, kuin Perussuomalaisten rasistisiipeä.

Minusta on erittäin omituista, että printtimediassa on ollut aina vuosituhannen vaihteesta lähtien käynnissä jatkuva uusliberalistisen sosiaalidarwinismin kamppanja ja näitä mielipiteitä perustellaan luonnonlaeilla, mutta sitten kuitenkin rasistiset näkemykset on kielletty. Ei ole oikein linjassa nämä hommat.

Minun mielestäni Kokoomus pitäisi lakkauttaa ja jäsenet pidättää.

Vihapuheen käsitteen ongelmana on se, että sen määritelmä on subjektiivinen. On katsojasta kiinni, minkä määrittää vihapuheeksi. Jos joku poliittinen puolue alkaa määrittelemään vihapuhetta, se voi määrittää kaikki oman poliittisen linjansa ulkopuoliset mielipiteet vihapuheeksi.
Mielestäni erittäin hyvin tiivistetty. Olisi syytä tutkia ns. sosiaalidarwinismin yhteyttä hallitsemattomaan maahanmuuttoon - ja siinä voisi aloittaa Ayn Randin ajattelusta, jota mm. Alexander Stubb jatkuvasti ihailee. Kyse on raa'asta hyötymisestä ja alistamisesta, mikä puetaan valheellisen inhimillisyyden ja tasa-arvon kaapuun. Tähän narratiiviin uskoo myös suomalainen nykyvasemmisto, joka on hylännyt omat alkuperäiset ihanteensa ja tavoitteensa suomalaisen työväestön elinolojen parantamiseksi. Esimerkiksi lakiin kirjoitetulle ajatukselle (HM 6§) suomalaisen työvoiman valtiollisesta erityissuojelusta nauretaan paskaisesti oikealla ja vasemmalla. Tosin lain velvoittavuutta ja sananmuotoa heikennettiin jo Ahon ja Viinasen valtakaudella.

Itse en suosi ajatusta puolueiden kieltämisestä. Sen sijaan wanhan kansan kokoomuslaiset voisivat tehdä selkeän pesäeron nykyiseen "työväen" "kykypuolueeseen" ja lopettaa uusliberaalien äänestämisen pelkän aatteellisen perinteen vuoksi. Oma tieni johti pois kyseisen puolueen peruskannattajakunnasta jo 1990-luvun alussa. Ehkä silloinkin liian myöhään...
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisi soitti mielipidekirjoituksen vuoksi

”Eikö tässä maassa saa keskustella asioista, jotka kuohuttavat Ruotsin poliittista kenttää”, kysyy Airi Pulkkinen.

Kuopiolainen Airi Pulkkinen ei voinut uskoa todeksi, kun 4.8. hänelle soitti poliisi. Soiton syynä oli Pulkkisen maahanmuuttoa kritisoivat mielipidekirjoitukset, joita on julkaistu Kuopion Kaupunkilehdessä, Viikkosavossa ja Turkulaisessa. Tekstiensä tiedot Pulkkinen on kerännyt virallisista lähteistä.

Poliisi oli kaivanut puhelinnumeron hänen työnantajaltaan Joensuun pääkonttorista, mikä hämmensi myös työnantajaa. Poliisi sanoi selvittävänsä, miksi Pulkkinen on luovuttanut kopiot toiselle ihmiselle Viikkosavossa 22.8. julkaistusta ”Leväperäinen rahanjako ei ole kenenkään etu” -otsikoidusta mielipidekirjoituksesta sekä Markku Myllykankaan maahanmuuttoa käsittelevästä kolumnista.

Pulkkinen sanoo, että on kyllä jakanut maahanmuuttoa kritisoivia lehtileikkeitä eri tahoille. Hän ihmettelee, aiheuttaako se rikosepäilyn, jos antaa lehdessä julkaistujen juttujen kopioita tai viranomaisten tilastotietoa toiselle ihmiselle.
Joku oli toimittanut Pulkkisen jakamia lehtijuttuja poliisille ja rikosylikonstaapeli oli ryhtynyt selvittämään asiaa ilmoituksen perusteella. Poliisi ei ottanut yhteyttä lehden sisällöstä vastaavaan päätoimittajaan.
– Vaadin perusteita soittoon ja sanoin, että voiko poliisi kirjallisesti ilmoittaa, mistä en saa kirjoittaa, mitä jakaa ja mistä puhua. Poliisi kertoi jonkun ihmisen pahoittaneen mielensä näistä teksteistä, kertoo Pulkkinen.

Poliisi toimitti Pulkkiselle kirjallisen vastauksen, jossa todetaan, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta eikä esitutkintaa toimiteta.
– Näinkö poliisi toimii, jos joku pahoittaa mielensä tosiasioihin pohjautuvasta yhteiskunnallisesta keskustelusta? Eikö tässä maassa saa keskustella asioista, mitkä kuohuttavat Ruotsin poliittista kenttää, Pulkkinen ihmettelee.

Pulkkinen kysyy päättäjiltä, kuinka kauan meillä on varaa tällaiseen maahanmuuttoon tai jos turvallisuusriskit kasvavat, aletaanko käyttää verorahaa massiivisiin poliisivoimiin kuten Euroopassa.
– Eikä tässä ole kysymys ihmisistä, vaan systeemin korjaamisesta järkevämmäksi. Maassa on sellainen sensuuri, että pääasiassa vain yhden näkökannan kirjoittajat voivat esittää ajatuksiaan valtamediassa.

Pulkkisen mielestä kansakunnan eheys on järkkynyt ja haavemaailmassa eläville tosiasioista kertominen on kuin märkä rätti vasten kasvoja.
– OECD:n raportissa uutisoitiin, että päämaahanmuuttajaryhmien työllisyys liikkuu 10–15 prosentin tuntumassa ja kielikoulutuksen tulokset ovat heikkoja. Naisten heikkoa työllistymistä ei selitä pelkästään kotihoidontuki.

Mielipidekirjoittaja tutkii muun muassa kysymyksiä, miksi laittomasti maassa oleskeleville paperittomille annetaan vuoden 2018 veikkausvoittorahoista 418 480 euroa avustusta ja mikä teho on somaliyhdistyksien 757 679 euron avustuksella, kun heitä on kotoutettu Suomessa jo 30 vuotta.
– Maahanmuuttoa tuetaan niin monista kanavista, ettei kukaan tiedä kokonaissummia.

Ylikomisario Harri-Pekka Pohjolaisen mukaan näitä maahanmuuttoa koskevia juttuja ja aiheeseen liittyviä tilastoja oli jaettu eräässä kuopiolaisessa oppilaitoksessa.
– Oppilaitoksesta tehtiin ilmoitus poliisille. Esitutkintalain mukaan poliisin piti tehdä alustava selvitys, miksi materiaalia jaetaan ja oliko kyseessä rikos.

Jaettiin oppilaitoksessa

Ylikomisario Harri-Pekka Pohjolainen korostaa, että poliisilla ei alkutilanteessa ollut tietoa, mistä materiaalin levittämisessä oli kyse. Asiaa lähti selvittelemään viharikoksiin erikoistunut poliisi.
– En moiti oppilaitosta millään tavalla. Asia kuului tuollaisessa ympäristössä selvittää. Sisällöstä vastaavat lehdet eivät olleet tässä jutussa millään lailla osallisia, sanoo Pohjolainen.

Selvityksen jälkeen poliisi totesi, että esitutkintaan ei ole syytä edetä ja jutun tutkinta päättyy.
– Suomessa sananvapaus on laaja. Kopioita antanut henkilö on varmasti vilpittömästi halunnut jakaa tietoa tärkeänä pitämästään asiasta.

Lue myös päätoimittajan kirjoitus aiheesta täältä.


Kaupunkilehti
14.9.2018

"...miksi laittomasti maassa oleskeleville paperittomille annetaan vuoden 2018 veikkausvoittorahoista 418 480 euroa avustusta ja mikä teho on somaliyhdistyksien 757 679 euron avustuksella, kun heitä on kotoutettu Suomessa jo 30 vuotta".

Hyviä kysymyksiä ja ehkäpä nimimerkki PaxCow voisi antaa tähän vastauksen. Mikä on siis humanismin hinta ja missä vaiheessa humanitäärisestä maahanmuutosta on tullut "jumala" - siis aihe, jota ei saisi arvostella eikä moittia ja jota ei saisi lopettaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Doctor Lecter kirjoitti:Poliisi soitti mielipidekirjoituksen vuoksi

”Eikö tässä maassa saa keskustella asioista, jotka kuohuttavat Ruotsin poliittista kenttää”, kysyy Airi Pulkkinen.
Mielenkiintoista on miksi poliisi soittaa mielipidekirjoitusten takia. Mutta aiemminkin on Junes Lokka - Tiina Wiikin tapauksessa tullut esiin, että "tietoja on julkaistu muualla valtamedioissa, joten ei voida syyttää rikoksesta". Muuten olisi voinut napsahtaa syyte, mutta tiedot oli poimittu HS:stä ja muista valtamedioista, niin rikossyytettä ei tullutkaan. Samasta seikasta lienee osittain kyse tässäkin tapauksessa eli jos Airi Pulkkinen olisi julkaissut tietojaan jollakin omalla Facebook-seinällä ja levitellyt niitä eteenpäin, niin saattaisi hyvinkin olla valtionsyyttäjän pihdeissä, kuten lukuisat muutkin henkilöt.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Niin ketkä ovat nämä lukuisat valtionsyyttäjän pihdeissä?
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

ReissuLasse kirjoitti:Niin ketkä ovat nämä lukuisat valtionsyyttäjän pihdeissä?
Kaikki jotka joutuvat tuomiolle epämääräisestä "kiihottaminen kansanryhmää vastaan"-pykälästä.

Viime aikoina vihapuhepoliisi on jostakin syystä keskittynyt yli 50v eläkeläisnaisiin, jotka tuntuvat eniten kiihottavan. Muutenkin eläkeläiset tuntuvat olevan yllättävän hyvin edustettuina vihapuhetuomioissa. Voidaan tietysti ihmetellä kenelle tälläiset parit kirjoitukset luovat niin karmean uhan, että vihapuhepoliisi tutkii rikoksena ja valtionsyyttäjä vie käräjille. Samaan aikaan somalinainen uhkailee aseellisella väkivallalla kurdeja ilman mitään rikostutkintaa.

Alempana on taas yksi viimeisimmistä tapauksista. Käytännössä näitä tapauksia tulee liukuhihnalta. Oikeus lyö kumileimaisimen tapaan tuomion 40-80 päiväsakkoa + 80€ rikosuhrimaksu. Kyseessä on parin sanan somepostauksesta varsin järkyttävä tuomio, kun samaan aikaan oikeat rikolliset saavat tehdä pahoinpitelyitä ja muita kepposteluita saaden korkeintaan vastaavia tuomioita.

Loppu polpolle! Osa 1. Anne vs. polpo
https://www.youtube.com/watch?v=KWxcJNWX9LA
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Näissä tuomioissa on myös semmoinen idea, että aina jos on vähänkin syytä epäillä jutun riittävän tuomioon, niin ne viedään läpi nopealla aikataululla käräjillä. Käytännössä ne tosiaan vain tuomitaan sen kummemmin tutkimatta, minkä takia mikäkin asia olevinaan kiihottaa ja ketäkin. Faktojen sanominenkin on kielletty.

Tämä on tietenkin hyvin sairas menettely, kun monet tuomituista ovat hyvin pienituloisia eläkeläisiä, jotka saavat käytännössä kovemman tuomion suhteellisuutta ajatellen kuin pahoista pahoinpitelyistä ja oikeista rikoksista tuomion saavat. Vain sekopäiden mukaan parin lauseen kirjoittaminen nettiin on suurempi rikos kuin ihmisen tappaminen tai vammauttaminen.
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

holmesin haamu kirjoitti:Näissä tuomioissa
Missä tuomioissa?
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1785
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

PaxCow kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:Näissä tuomioissa
Missä tuomioissa?
Juurihan se tuossa edellä kerrottiin. Oletko retardi, vai mikä mättää?
Pienituloisia tuomitaan 'vihapuheista', ja viedään viimeisetkin eurot valtion kassaan. Siitä kassasta elätetään mm. laittomat maahantunkeutujat. Herää sinäkin jo tähän päivään.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

holmesin haamu kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti:Niin ketkä ovat nämä lukuisat valtionsyyttäjän pihdeissä?
Kaikki jotka joutuvat tuomiolle epämääräisestä "kiihottaminen kansanryhmää vastaan"-pykälästä.

Viime aikoina vihapuhepoliisi on jostakin syystä keskittynyt yli 50v eläkeläisnaisiin, jotka tuntuvat eniten kiihottavan. Muutenkin eläkeläiset tuntuvat olevan yllättävän hyvin edustettuina vihapuhetuomioissa. Voidaan tietysti ihmetellä kenelle tälläiset parit kirjoitukset luovat niin karmean uhan, että vihapuhepoliisi tutkii rikoksena ja valtionsyyttäjä vie käräjille. Samaan aikaan somalinainen uhkailee aseellisella väkivallalla kurdeja ilman mitään rikostutkintaa.

Alempana on taas yksi viimeisimmistä tapauksista. Käytännössä näitä tapauksia tulee liukuhihnalta. Oikeus lyö kumileimaisimen tapaan tuomion 40-80 päiväsakkoa + 80€ rikosuhrimaksu. Kyseessä on parin sanan somepostauksesta varsin järkyttävä tuomio, kun samaan aikaan oikeat rikolliset saavat tehdä pahoinpitelyitä ja muita kepposteluita saaden korkeintaan vastaavia tuomioita.

Loppu polpolle! Osa 1. Anne vs. polpo
https://www.youtube.com/watch?v=KWxcJNWX9LA
Siis valtionsyyttäjä nämä keissit hoitaa?

No miten kaun sitä päätä kannattaa seinään hakata? Ei noilla somehöpinöillä saada mitään aikaan. Mutta sehän se oli tärkeämpää, ei suinkaan isänmaan asia ja se että tehtäisiin jotain millä oikeasti olisi jotain vaikutusta.
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

WalkingDisaster kirjoitti:
PaxCow kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:Näissä tuomioissa
Missä tuomioissa?
Juurihan se tuossa edellä kerrottiin. Oletko retardi, vai mikä mättää?
Pienituloisia tuomitaan 'vihapuheista', ja viedään viimeisetkin eurot valtion kassaan. Siitä kassasta elätetään mm. laittomat maahantunkeutujat. Herää sinäkin jo tähän päivään.
Olisiko linkkejä uutisiin, joissa kerrotaan tuomioista? Tai jotenkin muuten varmennettuja tietoja annetuista tuomioista. Ei siis mitään harhaisen oloisia tubettajien videoita, joissa kerrotaan poliisin yhteydenotoista, vaan oikeuden päätöksiä.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

PaxCow kirjoitti:Olisiko linkkejä uutisiin, joissa kerrotaan tuomioista? Tai jotenkin muuten varmennettuja tietoja annetuista tuomioista. Ei siis mitään harhaisen oloisia tubettajien videoita, joissa kerrotaan poliisin yhteydenotoista, vaan oikeuden päätöksiä.
Onhan noita kun jaksaa edes vähän etsiä itse. Mikko Parantainen, J. Kärkkäinen ja Jussi Halla-aho tulevat mieleen. Paraikaa mietitään tuomiota Ilja Janitskinille.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

ReissuLasse kirjoitti: Siis valtionsyyttäjä nämä keissit hoitaa?
Ei valtionsyyttäjä, vaan Valtakunnansyyttäjänvirasto.

Ja PaxCow:lle tiedoksi, että harvemmin media uutisoi mattimeikäläisten sakkotuomioista. Eikä viime vuoden osalta löydy vielä tuomioista tilastoa. Jotain kuitenkin kertoo, että RL11:10 on lisääntynyt poliisin tietoon tulleessa rikollisuudessa 52->187 vuodessa...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Rescuer kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti: Siis valtionsyyttäjä nämä keissit hoitaa?
Ei valtionsyyttäjä, vaan Valtakunnansyyttäjänvirasto.

Ja PaxCow:lle tiedoksi, että harvemmin media uutisoi mattimeikäläisten sakkotuomioista. Eikä viime vuoden osalta löydy vielä tuomioista tilastoa. Jotain kuitenkin kertoo, että RL11:10 on lisääntynyt poliisin tietoon tulleessa rikollisuudessa 52->187 vuodessa...
Miksei nää oo kihlakunnan syyttäjillä?
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Siksi, että ovat päättäneet, että epäiltäessä rangaistavaa vihapuhetta joukkotiedotusvälinettä käyttäen syyteoikeus on asianomistajan lisäksi valtakunnansyyttäjällä. Eli kyllä se voi kärikseenkin mennä, jos asianomistaja nostattaa juttua. Hän kuitenkaan ei voi olla a) maanviljelijä tai b) venäläinen, sillä heitä kohtaan saa vihapuhua rauhassa.

Muslimit ovat myöskin porukka joka ei ketään vihapuhu ikinä, ei somessa, ei blogeissa, ei edes rajusti raiskatessaan. Silloinkin he henkäilevät korviin pelkin sulosävelin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Harmi, kun tuli keskeytys ja venyi muokkausaika umpeen, olisin muuttanut seuraavaa kohtaa: En ole nyt varma käsittelevätkö näitäollenkaan paikallisessa käräjäoikeudessa, jos asianomistaja nostanut jutun vai olisiko ne kaikki kuitenkin keskitetty yhteen valtakunnan tasolle, jos paikallinen yleinen syyttäjäkään ei voi näitä ajaa?! Hajonta tuomioissa nimittäin olisi varmasti suuri.

Vihapuhe-yksikköön keskittämisajatusta tukee myös se, että poliisikin on keskittänyt 50-100 poliisia käsittävän vihapuhenyrkkinsä (url=https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic ... 20&t=23452]erillinen ketju poliisin 50-100 poliisia käsittävästä vihapuheryhmästä[/url]) Helsinkiin, mitä paikallispoliisit auttavat eli käyvät hakemassa rikolliset näille koulutetuille ammattilaisille valmiiksi koppiin, jotta ekspertit voivat sitten lentää rikollista puhujaa Helsingistä kuulustelemaan. Mitään hölmöjä videoyhteyksiä eivät käytä, koska rikollinen pitää saada hikoilemaan ja hänelle epämiellyttävä olo putkassa vietetyn yön/öiden jälkeen, minkä jälkeen vihapuhe-expertti voi alkaa lypsämään tietoa ja pehmittämään tarvittaessa lisää, että lipsauttaisi jotain. Yksinkertaista ja tehokasta.
VIPU-ryhmä niitti rikollista suomeapuhuvaa ainesta hienolla menestyksellä:
VIPU-ryhmä niitti rikollista suomeapuhuvaa ainesta hienolla menestyksellä:
VIPU-ryhmä tahkosi paljon ilmoja ja on siirtänyt puheita paikkoihin missä on sananvapaus tai riittävä anonymiteetti.jpg (46.72 KiB) Katsottu 3566 kertaa
TS
Lisätään edellisen kirjoitukseni listaan ilmeisen sallituista vihapuhekohteista vielä eli c) eli työssäkäyvä tavallinen tai tavallista hitaampi suomalainen mies, sillä heitä kohtaan saa vihapuhua kaikessa rauhassa, ei välitä poliisi, mutta harvoin itse kohdekaan.

Noin muutenkin, jo sananvapauden rajoitusajankohdasta voi päätellä, että tämä vihapuhe-kyttäys ja erilaisten käytänteiden ja organisaatioiden perustaminen liittyy hyvin voimakkaasti suvaitsevaisuuskoulutukseen, mitä pusketaan pian pakolla ylen jatkuvan pehmitystyön lisäksi ja etenkin siihen epämääräiseen joukkioon, jota kuitenkin yli 95%:sti yhdistää islam. He siis tulivat tänne sodan kauhuja pakoon ja ovat nyt ihan ilman omaa syytä törmänneet siihen, että heistä kirjoitetaan rumasti ja mikä pahinta, myös rauhan uskontoa on kritisoitu ja se on kyllä jo hurhan törkeää. Suomalaiset eivät ole tämän massamaahanmuuton aikana kuitenkaan vielä kuvia mohammadista piirrelleet ja siitä saattaisi paukkua jo Suomen ensimmäinen törkeä vastaankiihotussyyte?

Sitten taas tähän maailmaan mihin olemme tottuneet: vihapuhekontrolli ja suvaitsevaisuus ei liity millään lailla homoihin, ylipainoisiin, anorektikkoihin, köyhiin, vammaisiin, kouluttamattomiin, basisteihin, persuihin, koulukiusaajiin, poliitikkoihin, rikollisiin, raiskaajiin, murhamiehiin, niuvan vapaakävelijöihin, blondeihin, ikäviin naapureihin, vihaiseen puolisoon jne., vaan heitä saa solvata ja haukkua kaikessa rauhassa. ((Lainattu nimim Gladysin listaa vipu-poliisiketjusta)
PIILORIKOLLISUUS: Syvältä löytyy erittäin raakaa ja henkilöönmenevää rikollisuutta, jota raotellaan joskus sukulaisille tai kavereille.jpg
PIILORIKOLLISUUS: Syvältä löytyy erittäin raakaa ja henkilöönmenevää rikollisuutta, jota raotellaan joskus sukulaisille tai kavereille.jpg
Joissakin parisuhteissa käytetään erittäin julmasti henkilöönmenevää, systemaattista ja pitkäkestoista vihapuhetta.jpg (12.67 KiB) Katsottu 3566 kertaa
Kun aiemmassa mainitsin, että muslimit eivät ilmeisesti ole vihapuhuneet missään suomalaisista mitään, esimerkiksi VOKeissa tai moskeijoissa, joita poliisi on varmasti jossain muussa tehtävässä tarkkaillut, mutta noilla tehtävillä ei ole vihan kanssa mitään tekemistä. Tai ylipäänsä sen kanssa, että muslimit voisivat muka tuntea vihaa länsimaista yhteiskuntaa tai sen kansalaisia kohtaan. Ei, nämä poliisit ovat nimittäin terroristijahdissa ja tuskin korviaan lopsauttavat vihapuheelle, vaan ne puheet jäävät sinne moskeijaan pois suomalaisten korvilta, usein myös heitä tutkivien viranomaisten...
Vihaa ja infoa las murhiksessa.jpg
Vihaa ja infoa las murhiksessa.jpg (12.93 KiB) Katsottu 3566 kertaa
Voidaan miettiä myös sitä, että onko joku asia loukkaavaa, jos sitä ei ymmärrä tai se ei johda mihinkään kiihottumiseen? Tämä tilannehan nyt on suurimmalla osalla 2015-16 tulleista meidän puheen/kirjoituksen kanssa ja meillä on melkein* sama tilanne heidän koukeroiden tai puheen kanssa.

* = suomalaisilla ei ole käytössään touhukasta ja paneutunutta naisarmeijaa meidän puolesta närkästymään asioista, pahastumaan, valkopesemään ja tekemään tarvittaessa myös rikosilmoitukset heidän puolesta, kun verkosto kertoo nyt pahasti sanotun. Tuo syiden etsintä kuuluu tällaisen henkilön toimenkuvaan hyvin oleellisesti verkostoitumisen lisäksi. Toisaalta harvaa suomalaista hirveästi kiinnostaa, vaikka jossain arabiaksi tms meille naurettaisiin ja kiihoteltaisiinkin, kunhan ei rekkakepposia tehdä tai pommi-pekuksi aleta = juttuja ei nosteta yksityisesti, eikä valtakunnansyyttäjä omatoimisesti näiden puheita varmaankaan tutki.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin