Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehestä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Karmea tilanne pakumiehelle. Kuulee ehkä pitkäänkin vinoilua "Homopedari Puustisesta".
Lapset saattavat kuulla koulussa olevansa "Puustisen poikia tai tyttöjä?

Nämä pedohavainto ym. ilmoitukset ovat vaarallisia syyttömille ihmisille, eivät ne välttämättä lopullisesti korjaannu koskaan.

Virheilmoituksien tekijöille olisikin annettava kunnon rapsuja, linnaa tai isoja sakkoja.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7424
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Doctor Lecter kirjoitti:Inhimillisestä erehdyksestä alkunsa saaneesta Jyväskylän pedofiilijahdista kehittyi opettavainen uutisten sarja

Vastuullinen media selätti somekohun, kirjoittaa varapäätoimittaja Inkeri Pasanen.


ksml.fi
30.09.2018 03:00

Loput artikkelista maksumuurin takana.

Inhimillinen erehdys = hysteerisen ämmän kiihkomielinen raivokohtaus mitään kyseenalaistamatta, mitään ajattelematta, mitään kyselemättä. Nais-olettama ensin jopa kielsi tämän inhimillisen erehdyksensä!

selättäminen = selittäminen ilmiantajan parhaaksi?

Ymmärrän, että jopa varapäätoimittaja Inkeri Pasasella on pakko selittää tilanne vastuullisen median parhaaksi. Artikkelin lukemalla voi tietty tehdä ne oikeat johtopäätökset asiasta, joten odotellaan siihen saakka.
Luulen että saivat palautetta omituisista puolustelevista uutisista.

On täysin omituista miksi valtamedia edes lähti puolustamaan näin laajasti naista joka oli keksinyt päästään ja valehdellut asioista. Mutta suurin selittävä tekijä lienee siinä, että uhriksi valikoitui kuuluisa vhm.

Jos kyseinen nainen olisi huudellut aiheettomasti pedofiilimamuista niin yhtäkään haastattelua eri olisi kysytty ja naista odottaisi rikossyyte valtionsyyttäjän toimesta. Valtamedioissa vaadittaisiin sekavien puolustuspuheiden sijaan isoa tuomiota naiselle väärän tiedon levittämisestä ja valehtelusta.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Jyväskylän pedofiilihuhuilija käräjillä

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.ksml.fi/kotimaa/Jyv%C3%A4sk ... os/1374212
Jyväskylän pedofiilihuhuja käsiteltiin oikeudessa – Onko väärien some-huhujen levittäminen rikos?
Viime syksynä paljon julkisuudessa olleita Jyväskylän pedofiilihuhuja käsiteltiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa torstaina.
Juttu taas kerran keskarissa maksumuurin takana, jos jollakulla olisi laittaa niin olisi hienoa.
Facebookin muistaakseni Jyväskylä- Puskaradio tehtiin päivitys miehestä, joka kiertelee hissukseen asuinalueella pakettiautolla ja epäilys, että oli lapsia houkuttelemassa. Soppa olikin sitten valmis. Selvisi, että mies oli liikkeillä työasioilla ja joutui huhujen kohteeksi aiheetta.
Naiselle vaaditaan kaiketi sakkoja ja mies vaatinee 10 000 euron korvausta kärsimyksestä, jos oikein ymmärsin , äitini selostuksesta lehtijutusta.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Jyväskylän pedofiilihuhuilija käräjillä

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.ksml.fi/paikalliset/2421599

"Ajeli edestakaisin ja kyttäsi lapsia" – työmaakohdetta etsinyt jyväskyläläinen rakennusmies kertoo, kuinka hänestä tehtiin perättömästi pedofiili

hiacemies.jpg
hiacemies.jpg (53.88 KiB) Katsottu 560 kertaa
Jyväskyläläinen Timo Heikkilä ajoi viime viikon tiistaina Palokan Nuutissa etsimässä seuraavan päivän rakennustyömaakohteena ollutta päiväkotia. Siitä käynnistyi nettipalstoilla levinnyt perätön kirjoittelu, jossa mies leimattiin lasten ahdistelijaksi. Kuva: Marko Kauko

Jyväskyläläinen rakennusmies Timo Heikkilä, 53, meni viikko sitten tiistaina katsastamaan seuraavan päivän työkohdetta Jyväskylän Palokan Nuutissa. Työmääräyksenä oli asentaa lumiesteitä katolle päiväkoti Laivakoiraan Nuutinkorventie 7:ään. Paikka nostokoneelle piti katsoa valmiiksi.

Alue oli Heikkilälle vieras, näkyvyys sateen vuoksi huono ja rakennusten numerointi epälooginen. Mies ajoi punaisella Toyota Hiacellaan liki mateluvauhtia ja kävi kääntymässäkin tien päässä ennen kuin päiväkoti löytyi.

Seuraavana iltana neljän lapsen isä sai pojaltaan vitsailevan viestin: ”Seurataankohan iskää?” Heikkilä itse ei ole Facebookissa, mutta lapset olivat törmänneet hurjaa vauhtia levinneeseen päivitykseen, joka liittyi samanlaiseen autoon kuin isällä.

”Punanen Toyota Hiace (kyljessä luki isolla hiace jotain) ajeli Nuutissa harmaassa sadekelissä ikkuna auki ihan vaan edestakaisin ja kyttäsi varmaan lapsia. Tällä kertaa myös minun lasta ja minun läsnäollessa onneksi. Hidasti oikein kunnolla kohdalla, mutta jatkoi matkaa. Siinä näin naaman, jota en ole unohtanut sitten ensinäkemän. Hyi /”*#*$– ku oksettavaa. Kertokaa kaikille ja jakakaa”

PÄIVITYS LEVISI nopeasti useisiin eri Facebookin ryhmiin, joissa tarina muutti myös muotoaan. Kuljettaja nimettiin takavuosina lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista tuomituksi henkilöksi ja päivityksissä miehen väitettiin yrittäneen houkutella lasta kyytiinsä. Pian havaintoja alkoi sadella eri puolilta kaupunkia. Keski-Palokan koulun rehtori lähetti oppilaiden vanhemmille varoitusviestin Wilma-järjestelmän kautta.

Vitsailu Heikkilän perheessä loppui lyhyeen, kun ilmeni, että kyse todella oli isän kuljettamasta autosta.

– Ihmettelen suunnattomasti tällaisia johtopäätöksiä, sillä etsin annettua työmaan osoitetta, enkä edes puhunut paikalla kenellekään mitään, Heikkilä miettii.

Netissä levitettiin jo auton rekisteritunnusta ja osassa viesteissä uhattiin väkivallalla, mikäli auto tulee vastaan. Teippauksin varustettu auto on tiettävästi seudulla ainoa laatuaan.

– Kävin ostamassa keskiviikkona työkaluja ja parkkeerasin auton kauppakeskuksen pysäköintialueelle Palokassa. Takanani ollut mies kuului tunnistavan auton netissä mainituista tuntomerkeistä ja totesi lapselleen, että onkohan tuo se pedofiili, Heikkilä kertoi.

KUN KOHU jatkoi paisumistaan ja nettikeskustelu sai uhkaavia piirteitä, ilmoitti Heikkilä asiasta työnantajalleen.

– Työkohteisiimme kuuluu paljon päiväkoteja ja kouluja. Niissä työskenteleville tehdään vuosittain turvallisuusselvitykset.

– Nyt olen mennyt työmaille työnantajan autolla. Kaveri ehdotti jo, että vaihtaisin autoa. Kiitän ystäviäni ja työkavereitani, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet asiassa, Heikkilä sanoi.

Auton vaihdon sijaan Heikkilä selvitti Facebook-päivityksen tehneen naisen yhteystiedot ja otti häneen yhteyttä väärien tietojen oikaisemiseksi. Nainen kiisti ensin tehneensä koko päivitystä, mutta sittemmin julkaisi omalla Facebook-sivullaan tiedon siitä, ettei kuvailemaansa autoon liitykään mitään epämääräistä. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt tapahtua, kun laajalle levinnyt päivitys eli muissa ryhmissä omaa elämäänsä.

Lopulta Heikkilä päätyi kysymään tilanteeseen neuvoa poliisilta ja teki rikosilmoituksen.

– Lasten kanssa olemme perheessä asiasta puhuneet, mutta silti eniten harmittaa heidän puolestaan. 15-vuotias tytär tuli halaamaan ja mietti mitenkähän iskän käy.

Linkki päivitetty. Kuva oli pudonnut. Palautettu.
-NILS-
JammuSetä

Re: Jyväskylän pedofiilihuhuilija käräjillä

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Pnko tämä nyt sitä maalittamista?

Melko hätäseen ihmiset tekee päätelmiä ja vieläpä julkaisee niitä netissä. Tämmöisillä huhuilla voi olla traagisiakin lopputulemia.
sivusta_seuraaja
Martin Beck
Viestit: 777
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 11:20 pm

Re: Jyväskylän pedofiilihuhuilija käräjillä

Viesti Kirjoittaja sivusta_seuraaja »

JammuSetä kirjoitti:Pnko tämä nyt sitä maalittamista?

Melko hätäseen ihmiset tekee päätelmiä ja vieläpä julkaisee niitä netissä. Tämmöisillä huhuilla voi olla traagisiakin lopputulemia.
Tää on sitä ja kun tuota seurasi, niin se sai siivet.
Auto oli nähty kolmessa eri kaupunginosassa samana päivänä.

Paska akk.
susikoira roi
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: To Joulu 13, 2012 8:06 pm

Re: Jyväskylän pedofiilihuhuilija käräjillä

Viesti Kirjoittaja susikoira roi »

10k ja kulut korkoineen aivan kohtuullinen korvaus.
Eikös huora antanut jotai haastatteluja, missä olivat yhdessä naureskelleet poliisin kanssa kyttä opistoon hausta?
Semmosia lisää.
Muumituttaa
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1492
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketju oli Vapaassa keskustelussa ja siihen yhdistettiin eilen aloitettu ketju tapauksen etenemisestä oikeuskäsittelyyn. Koska tapaus on noussut uudelleen esille, ketju on siirretty Ajankohtaisiin. Tuomion myötä alueelle Muut rikokset.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.ksml.fi/paikalliset/2388333
Työmiehen pedofiiliksi Facebookissa leimannut nainen tuomittiin sakkoihin ja korvauksiin kunnianloukkauksesta Jyväskylässä

35-vuotias jyväskyläläisnainen tuomittiin perjantaina sakkoihin ja korvauksiin jyväskyläläisen 53-vuotiaan rakennusmiehen kunnianloukkauksesta, johon Keski-Suomen käräjäoikeus katsoi hänen syyllistyneen Facebook-kirjoituksellaan viime syyskuussa. Nainen sai 30 päiväsakosta maksettavakseen 180 euroa. Loukkaamalleen miehelle hänet velvoitettiin korvaamaan henkisestä kärsimyksestä 6 000 euroa sekä maksamaan hänen runsaat 3 000 euron oikeudenkäyntikulunsa.
Loppu jutusta maksumuurin takana.

Linkki päivitetty
-NILS-
susikoira roi
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: To Joulu 13, 2012 8:06 pm

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja susikoira roi »

Korkoineen ja kuluineen tuli kymppi.
Olen tyytyväinen.

Toivottavasti huora valittaa hoviin
ja tulee lisää kuluja.
Paikalla
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5185
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

FB on helppo kanava lietsoa hysteriaa ja vainoharhaiselle vaarallisen tehokas media levittää paskaa. Ihan tyhmyyttään jaetaan postauksia, joissa ei välttämättä ole totuuden hiventäkään.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Ihan oikea tuomio tosiaan.Jos itse näkisin jonkun ajavan hiljaa taajamassa ja pälyilevän ympärilleen todennäköisesti luulisin hänen etsivän jotain paikkaa tai rakennusta,enkä todellakaan että hän on pedofiili joka on "lapsimetsällä".

Jokaisen kyky loogiseen ajatteluun ei valitettavasti ole lähimainkaan normaaliksi kutsuttavalla tasolla.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Facebook on kyllä ollut jo pitkään hysteerikkojen "ilmianto" palsta.
FB voisi itse reagoida tähän niin että lopettavat tuonlaiset postaukset.
Facessa on todella sairaita ilmoituksia esim. vanhuksista kuinka he muka kyttäävät naapureitaan. Joku oli mukamaste ollut niinkin "oikeudenmukainen" että oli eräälle vanhukselle mennyt itse räksyttää kuin rakkikoira kuinka ei saa kytätä. Mitä tuollainen aiheuttaa vanhuksissa? Heistä tulee entistä arempia.

Mikä kaikkein naurettavinta :shock: Ihmiset USKOO kaikki mitä joku Facessa kirjoitta! Hei haloo nyt valoja päälle.
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Calamity Jane kirjoitti:Facebook on kyllä ollut jo pitkään hysteerikkojen "ilmianto" palsta.
FB voisi itse reagoida tähän niin että lopettavat tuonlaiset postaukset.
Facessa on todella sairaita ilmoituksia esim. vanhuksista kuinka he muka kyttäävät naapureitaan. Joku oli mukamaste ollut niinkin "oikeudenmukainen" että oli eräälle vanhukselle mennyt itse räksyttää kuin rakkikoira kuinka ei saa kytätä. Mitä tuollainen aiheuttaa vanhuksissa? Heistä tulee entistä arempia.

Mikä kaikkein naurettavinta :shock: Ihmiset USKOO kaikki mitä joku Facessa kirjoitta! Hei haloo nyt valoja päälle.
Ja mitenköhän ihan käytännössä Facebook voisi ”lopettaa” tuollaiset julkaisut?

Vainoaminen ei ole laillista, kyllähän siitä joku saattaa vainoajalle mainitakin, jos vaikka ymmärtäisi lopettaa.
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Hysteerikko levitti perättömiä namusetähuhuja työmiehest

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Kyllä Facebookissa voi ilmiantaa tuollaiset hysteeriset kirjoittelut.

Jos joku kokee itseään loukkaavaa postausta netissä , aina pitää kääntyä poliisin puoleen.
Mutta sitä ihmettelen kuinka hirvittävän naiveja ihmiset on!!!
Miten voi uskoa suoralta kädeltä jotakin facessa olevaa juttua, esim. kuinka joku naapuri kyttää sua verhojen takaa ?? Tässä kans valoja päälle.
Jos kyttääkin niin mennään itse puhumaan sille ihmiselle eikä nyt nettiin laiteta . Vali vali .
Aikuiset miehetkin vali vali kirjoittelevat nettiin iäkkäästä naapuristaan. Hametta päälle tuollaislle "miehille".
Vastaa Viestiin