Neljä afgaania tuomittiin raiskauksesta Seinäjoella

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
annaanna

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja annaanna »

napalanko kirjoitti: ...
...
Täysin näitten ali-ihmisten alkukantainen luonteenpiirre, vai mitä annanpanna?
Luonteenpiirteestä tuskin kyse on kun halutaan kaverit mukaan.

Pikemminkin meiltä suomalaisilta sanotaan puuttuvan yhteisöllisyyttä, joka monissa kulttuureissa on voimakkaasti mukana arkipäivässä.

(Tämä pt-mediatyypin uutisointi on kuin eri jutusta. Nimet ja tapahtumankulku poikkeaa sanomalehtien ja MTVeen nettiuutisoinnista. Tuntuu myös kirjoittaja hieman yksinkertaiselta, kun ihmettelee valtamedianedustajien puuttumista paikan päältä. Ylen ulkomaalainenväki :D siellä ainakin on eilen, keskiviikkona, ollut ja tänään torstaina on tiedetty tulevan julkisen selosteen, jonka pohjalta nuo jutut on medioihin kirjoitettu.)
Asian istuntokäsittely pidettiin eilen keskiviikkona, ja oikeus antoi istunnon päätteeksi tuomion. Se toimitti tuomiosta tänään torstaina niin sanotun julkisen selosteen.

scarface
Remington Steele
Viestit: 219
Liittynyt: La Syys 13, 2008 7:50 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja scarface »

Annananna on hyvä täti moonika se tekee kaikista lajiaatetovereistaan täysidiootteja muutamalla lauseella täällä .Hyvä hyvä jatka vaan :)
Näitä juttuja pitää levittää ympäriinsä jo annanannan kaltaisten epäolioiden takia ja pitää helvetisti ääntä.
Kovempia tuomioita törkeistä jutuista mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää . Häkkänen saa alkaa valmistelemaan uusia vankiloita ulkomaalaisrkollisille josta ne karkotetaan tarvittaessa huuthittoon .
Sori iso avatar ei löydy pienempää

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Raiskaus Seinäjoella - kolme miestä epäiltynä

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Väkivallantarkastaja kirjoitti:
PiikkiSika kirjoitti:Yleisen elämänkokemuksen perusteella voisi sanoa, että kun raiskaustapaukseen liittyy enemmän kuin yksi epäilty tekijä, niin todennäköisyys ulkomaalaisiin tekijöihin on luokkaa 98,5%.
Onko tämä siis osoitus suomalaismiehen rodullisesta ylivertaisuudesta, kun pystyy raiskaamaan ihan ilman apuvoimia? :roll:
Ei, pimemminkin se kertoo suomalaisten yksinäisyydestä - jos suomalaisetkin olisivat enemmän yhteisökeskeisiä, niin ehkäpä sitä raiskailtaisiin myös ryhmässä. Lisäksi se kertoo siitä, että edes raiskaamiseen ei yleensä tarvitse apumiehiä - yksilön tehokkuus lienee perintöä luterilaisesta valtauskonnosta. Monissa kehitysmaissa yksilöllä ei taas ole tehokkuutta lainkaan, vaan edes tyydyttävään suoritukseen yltämiseksi tarvitaan suuri joukko ihmisiä - ei tehokasta.
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Eniten ihmetyttää oikeusoppineiden tulkinta, jossa joukkorikastuksen mahdollistanut koraanikoululainen tuomitaan rankimmin. Teot kuvastavat koraanikoululaisten yhteisöllisyyttä, joten kaikki olisi pitänyt tuomita törkeästä joukkoraiskauksesta ja tuomioiden olla kovemmat, mutta samanpituiset.

Nyt se joka ei pannut ollenkaan sai kovimman tuomion joukkoraiskauksesta. Se on helvetin ihmeellistä. Yhdessä tuuminhan nuo kaikki ovat toimineet.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 966
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

"parikymppisiä" :)

Tuo yksi kranssitukka näyttää ainakin enempi nelikymppiseltä.
Käräjäoikeus kirjoittaa, että kaikkien miesten olisi pitänyt ymmärtää uhrinsa tila ja se, että kyse ei ollut suostumuksellisesta seksistä.
Käräjäoikeus olettaa, että muslimisikoja kiinnostaa naisen suostumus seksiin? Anna mun kaikki kestää :)

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Näistä joukkoraiskauksista on alkanut tulemaan päivittäistapauksia. Melkein kaikissa on tekijöinä mamut tai turvapaikanhakijat.

Poliisilla on kuitenkin uusi strategia. Ensinnäkin pitää vähätellä tekoja, että "Nykyisin raiskauksista vain ilmoitetaan helpommin". Poliisin eri tahot toistelevat tuota väitettä kuin ulkoaopittua mantraa, vaikka mistään muusta ei ole näyttöä kuin raiskausten ja joukkoraiskausten määrän järkyttävästä kasvusta.

Raiskaukset lisääntyneet 40% Helsingissä , 14.11.2018
https://www.youtube.com/watch?v=YLwEgwh-VXo

Lisäksi poliisi on alkanut käyttämään yhdessä valtamedian kanssa ns. uusiokieltä, ettei pitäisi enää puhua joukkoraiskauksesta, vaan kaikki joukkoraiskauksetkin pitäisi laskea "yksittäisraiskauksina".
Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Järvelin kertoo, että epäillyn raiskauksen uhri on täysi-ikäinen nainen. Järvelin sanoo, että vaikka epäiltyjä on monta, hän ei välttämättä käyttäisi teosta sanaa joukkoraiskaus.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807302201104935
Valtamedia joutuu sitten pähkäilemään miten asioista pitäisi uutisoida, koska joukkoraiskaus sana on kiellettyjen listalla.

Esimerkiksi YLE uutisoi näin:
Miesjoukko raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella – neljälle ehdotonta vankeutta

Tapahtumia kuvannut 21-vuotias mies tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja salakatselusta.

https://yle.fi/uutiset/3-10509866
Luultavasti joukkoraiskaus kuullostaa niin pahalta sanalta, että poliisijohtoa on pyritty välttämään sen käyttöä. Joukkoraiskaukset ovat hyvin harvinainen ilmiö, mutta nykyisin niistä alkaa tulemaan epidemia Suomeenkin Ruotsin malliin. Eikä tarvitse ihmetellä mistä ilmiö johtuu.

Tapauksen kohdalla on myös herättänyt huomiota, kun vihapuheesta tulee kovemmat tuomiot kuin joukkoraiskauksen kuvaamisesta ja siinä osallisena olemisesta.

Yksikään suvaitsevainen taho tai #metoo:sta puhuvat tahot eivät ota mitään kantaa oikeisiin joukkoraiskauksiin, mutta samaan aikaan jokainen väärä suomalaismiehen katsekin on kuin suuri rikos.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Hirveä tapaus, ei sanat riitä.
Nopeasti tehty tappaminenkin on omasta mielestäni lievempää tähän verrattuna - laillisesti tietenkään ei. Olisin samaa mieltä, jos kyse olisi esimerkiksi toisen halvaannuttamisesta, mutta ei kannoistani nyt enempää ja niihin ei kannata tarttua, jottei mene sivuraiteille tää päätapahtuma.

Kovempia tuomioita peräänkuulutetaan, se olisi oikein ja kohtuullista rikoksen moninkertaiseen törkeyteen nähden. Lisäksi olisi asiaa, että tällaisiin rikoksiin syyllistyneet voitaisiin määrätä palautettavaksi takaisin sinne, mistä ovat tulleet.

(Heillä on ollut pahuus mielessä, sylkykuppina ja kaikkien huorana nähneet suomalaisen suvaitsevaistytön, asenne naisiin on ryhmällisesti jaettua ja varmaan ihmeissään olleet että tapahtumasta käytiin oikeutta.)

Mitä tulee nettitreffeihin ja kotitreffeihin, niin olen samaa mieltä aiempien kanssa. Nettitreffit ovat länsimaissa normaalia käytäntöä. Kotitreffeistä olen sillä kantaa, että ne ovat ok vaikka tietenkin varmempaa on ensiksi sopia treffit julkiselle paikalle. Tosin eihän se mitään takaisi silloin, jos tyypillä on pahuus mielessä - suunitelmaa vaan pykätään seuraavaan näkemiseen jne. * Siis, tuurista kiinni millaisen kanssa on tekemisissä.
Kotitreffeistä vielä, että selvää pitäisi olla ihmisille, että ne eivät tarkoita seksiä - ne voivat olla sitäkin, mutta voivat olla ihan muutakin -tietenkin! :)
Olen itsekin joskus aiemmin sopinut teffit kotiin ja ihan vaan juttelua, pitsaa eikä seksiä speksein. Kallistun kuitenkin kannattamaan muiden paikkojen treffejä, liian hetinäistä päästää joku yksityiseen sfääriin, tai no, ei 100-prosenttisen ehdottomasti mutta niin.

* Riskikkäämpää on, jos kyse epätasa-arvoisista ja vanhoillisista kulttuureista tulevista miehistä, suoraan sanottuna ei kannata lähteä treffailemaan, se on kuin lähtisi murtomaahiihdon sijaan basehyppäämään ilman aiempaa kokemusta - se ei mene putkeen. Tai kuin juutalaisperäinen lähtisi tapaamaan neonatsia - asetelma on sellainen, että neonatsi ei tule suhtautumaan hyvin.

Valitettavasti maailmassa kaikki ihmiset eivät ole kivoja, vaikka itse olisit.

Selviytymisvoimia seinäjokelaiselle naiselle.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

annaanna

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja annaanna »

holmesin haamu kirjoitti:Näistä joukkoraiskauksista on alkanut tulemaan päivittäistapauksia. Melkein kaikissa on tekijöinä mamut tai turvapaikanhakijat.
- olet säälittävimpiä palstalaisia mielestäni näiden totuudenvastaisten viestiesi kanssa. Rikostapaukset ei sinuakaan yhtään kiinnosta, vaan tämän agendasi ajaminen niitten varjolla.
Joukkoraiskauksista EI ole tullut mitään päivittäisiä, harvoin näitä tapahtuu. Miksi väittää moista?
Miksei voi pysyä totuudessa?
Jokainen on tietysti liikaa ja tekijöinä ovat maahanmuuttajat/turvapaikanhakijat pääsääntöisesti..
Raiskaavat suomalaismiehet sooloraiskaavat.



Poliisilla on kuitenkin uusi strategia. Ensinnäkin pitää vähätellä tekoja, että "Nykyisin raiskauksista vain ilmoitetaan helpommin". Poliisin eri tahot toistelevat tuota väitettä kuin ulkoaopittua mantraa, vaikka mistään muusta ei ole näyttöä kuin raiskausten ja joukkoraiskausten määrän järkyttävästä kasvusta.
Raiskaukset lisääntyneet 40% Helsingissä , 14.11.2018
https://www.youtube.com/watch?v=YLwEgwh-VXo
- poliisilla EI OLE määräystä valehdella, eikä niin tehdä tuossa videossakaan. Sinun omaa höpinääsi moinen. Kovasti on tuotettu ja julkaistu tilastoja ja lukuja, pimittämättä todellisuutta. Jos ilmoitusherkkyys on noussut, niin ilmoitusherkkyys on noussut. Jokainen ilmoitus on tietysti tragedia, osa ilmoista kuitenkin turhia.
Rikosten määrät ovat nousussa ja ilmoitusten määrät myös. Ilmoituksissa oli videon poliisin mukaan kymmenittäin alaikäisinä esiintyneiden aikuisten tekemiä ja poliisin resursseja sitoneita keksittyjä juttuja. Etsitään ja jäljitetään siis suomalaismiehiä alaikäisinä tyttöinä. :shock: .
Tomppelit haluavat nähtävästi näin nostattaa raiskausilmoitusten määrää keinotekoisesti.



Lisäksi poliisi on alkanut käyttämään yhdessä valtamedian kanssa ns. uusiokieltä, ettei pitäisi enää puhua joukkoraiskauksesta, vaan kaikki joukkoraiskauksetkin pitäisi laskea "yksittäisraiskauksina".
...
...
Valtamedia joutuu sitten pähkäilemään miten asioista pitäisi uutisoida, koska joukkoraiskaus sana on kiellettyjen listalla.
- koska oikeusaste, käräjäoikeus tässä vaiheessa, ei ollut tuomiossa maininnut joukkoraiskausta, jostakin syystä, niin ei media voi tätä rikosta sellaiseksi määritellä. Joukkoraiskauksesta tasan varmasti otsikoissa on, jos sellainen tapahtuu. Vai uusiokieltä. Tämä kielletty sana -väite on taas näitä omia väitteitäsi ja höpinöitäsi. Olettaisi tuomiosta valitettavan hoviin.


Luultavasti joukkoraiskaus kuullostaa niin pahalta sanalta, että poliisijohtoa on pyritty välttämään sen käyttöä. Joukkoraiskaukset ovat hyvin harvinainen ilmiö, mutta nykyisin niistä alkaa tulemaan epidemia Suomeenkin Ruotsin malliin. Eikä tarvitse ihmetellä mistä ilmiö johtuu.
-ihme päpisemistä. Poliisijohto Suomessa pyrkisi välttämään, koska sana kuullostaa pahalta :D.
Jaaha.
Luultavasti ja todistetusti holmesin haamu, tämä ei oikeuden mielestä ollut joukkoraiskaus tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tai törkeä pahoinpitely, joten ei se poliisin tai mediankaan mukaan voi sellainen olla. Nämä oudot "mediat" voivat mielipiteinään moisia itsekeksittyjä totuuksia laukoa.
Sinun lisäksesi.



Tapauksen kohdalla on myös herättänyt huomiota, kun vihapuheesta tulee kovemmat tuomiot kuin joukkoraiskauksen kuvaamisesta ja siinä osallisena olemisesta.
Yksikään suvaitsevainen taho tai #metoo:sta puhuvat tahot eivät ota mitään kantaa oikeisiin joukkoraiskauksiin, mutta samaan aikaan jokainen väärä suomalaismiehen katsekin on kuin suuri rikos.
-tässäkin liioitellaan. Tosiasiat on tosiasioita, ei niitä kirjoittelemalla minfoon pysty muuttamaan. Mikset esitä vaikka omaa kantaasi tuomioon, miksi väität pähkähulluja. Vihapuheesta tai rasistisesta motiivista saa lähinnä sakkoja. Myös silloin kun pitää vain esillä tai tukee jollakin tavalla sortavaa ja uhkailevaa viestintää yms. Henkistä väkivaltaa. Jos kampanjansa toteuttaa pitkäkestoisesti, kärsimyksen maksimoiden vaikka joukkovoiman avulla voi saada vankeutta. Onko väärin?
Etkö todellakaan vastusta henkisten kärsimysten aiheuttamista. Niitähän raiskauksessa aiheutetaan mitä suuremmissa määrin, fyysisten kärsimysten lisäksi.


.
Viimeksi muokannut annaanna, Pe Marras 16, 2018 4:16 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Cielo
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Heinä 19, 2014 6:11 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Cielo »

Hyvin illustroitu juttu (kuvat, video) allamainitussa julkaisussa, joka ei itselleni ole entuudestaan tuttu. Kieliasuun ja journalistisiin muotoseikkoihin en puutu, sisältö on liian tärkeä.

Erinomaista on se, että pt-media oli paikalla ja hoiti velvollisuutensa.
Seinäjoen oikeustalolla tuli esille mielenkiintoinen sivujuonne. Pt-median edustaja oli paikalla kuvaamassa ja Ylen ulkomaalaistaustainen toimittaja kävi selittämään toimittajallemme, että hän ei saa kuvata. Ylen edustajan mukaan hän tietää mikä laki on ja syytettyjä ei saa kuvata.
Mikä asiassa on merkittävää? Olen seurannut vuosien ajan erilaisia rikosjuttuja Ruotsissa. Ruotsissa tästä teosta olisi annettu 4-5 vuoden tuomioita. Lisäksi on merkittävää, että paikalla ei ollut valtamedioiden edustajia, vaikka tapahtuma on iso.
https://pt-media.org/2018/11/15/seinajo ... /#comments

Yle on häpeäksi tietämättömyydessään, mutta muiden medioiden poissaolo ei hyvää kerro sekään.

Naisvaltainen oikeussali tarjoaa omalta osaltaan lisänäytöksen näille, joiden omissa maissa oikeus on säälimätön, ankara ja ehdottoman miesvaltainen paikka. On suorastaan pilaa, jutun aihe huomioiden, että ympärillä häärivät pintaanuoleviin asuihin pukeutuneet muodokkaat naiset oikeuden palvelijoina ja seurailtavina.

Joku salissa oli tietysti myös uhrin asianajaja. Onneksi sentään näin.

Naissukupuolen puolesta hävettää erityisesti se, ettei raiskauksia edes tuomittu törkeinä. Joukkoraiskaushan tämä sitten lopulta oli ja erityisen törkeä tekotavaltaan. Miksi se ei näy tuomioissa?

Mutta siinä onkin jutun juju: ainoastaan törkeäksi tuomituista teoista pääsee palautukseen tai edes sen harkintaan. Nyt se vältetään. Nämä jäivät nyt suomalaisyhteiskunnan huolehdittaviksi. Heille oikeudenistunto oli hupia, jossa ei ollut mitään pelättävää tai sen suuremmin kunnioitettavaa. Tuomion täytäntöönpanon odotteluaika ja mahdolliset lisäkäönteet tullaan huomioimaan ja vähentämään sieltä toisesta päästä suoritusta.

Kaikki on Suomelta pois.

En ole aiemmin nähnyt mitään vastaavaa. Olen järkyttynyt siitä, miten näillä tapauksilla pelataan. Kaikkien salissa istuvien virkamiesten palkat, kaikki määrätyt korvaukset, kaiken tekijöiden ylöspidon erityispalveluineen maksaa suomalainen yhteiskunta. Näin on ei vain tässä turvapaikanhakijoiden tekemässä raiskauksessa, vaan aivan kaikissa niistä, kerta toisensa jälkeen.

Tässä on siis syy, miksi meillä on korkea verotus ja se houkutteleva ”hyvinvointi”.

Kukaan oikeuden palvelijoistakaan ei olisi edes saanut tutkintojaan ilman yhteiskunnan ylläpitämää valtionyliopistoa. Vai oliko siellä ketään ulkomaisesta yksityisyliopistosta valmistunutta?

Silmät avaava kokemus, nyt kun tätä pääsi seuraamaan näin läheltä. Mikä sirkus.

Avatar
Tatti-Petteri
Remington Steele
Viestit: 203
Liittynyt: Su Marras 16, 2014 4:41 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Tatti-Petteri »

Joukkoraiskaus kielitoimiston mukaan: Raiskaus on toisen henkilön pakottamista sukupuoliyhteyteen. Jos tekijöitä on useita, käytetään termiä joukkoraiskaus. Suomen rikoslaissa (20 luku) seksuaalirikoksista raiskaus on määritelty sukupuoliyhdynnäksi, ”sukupuolielimellä tapahtuva tai sukupuolielimeen kohdistuva tunkeutuminen toisen kehoon.” Suomen laki tuntee kaksi raiskauksen muotoa; raiskaus ja törkeä raiskaus (Suomen rikoslaki).

Hmm, kyllä tuo afgaanipoikien teko olisi Suomen lain mukaan pitänyt tuomita törkeänä, sillä:
Mikäli raiskauksessa aiheutetaan tahallisesti toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila; taikka, rikoksen tekevät useat tai siinä aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä; taikka, rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla; taikka, teon yhteydessä käytetään ampuma- tai teräasetta tai muuta hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla, ja raiskaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, katsotaan teko törkeäksi raiskaukseksi.
Viimeksi muokannut Tatti-Petteri, Pe Marras 16, 2018 11:23 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Neiti Lemon
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Su Kesä 09, 2013 9:38 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Neiti Lemon »

Olisko niin, että joukkoraiskauksesta olisi ollut vaikeampi tuomita ts. teon törkeysaste olisi jäänyt lievemmäksi, kun ei ole joukolla raiskattu yhtäaikaa vaan kyse on useasta raiskauksesta suht pitkällä aikajanalla? En tiedä, tuli vain mieleen, että olisiko taktikoitu tällä ja saatu ainakin jokaiselle tuomio, jossa on otettu kokonaisuus huomioon. Joukkoraiskauksessa olisi ehkä sitten tullut enemmän sitä, että kuka teki ja mitä ja millä lailla suhteessa toisen tekoihin, nyt jokaisen osuus on käsitelty erillään, mutta kuitenkin osana tapahtumaketjua.

Avatar
Tatti-Petteri
Remington Steele
Viestit: 203
Liittynyt: Su Marras 16, 2014 4:41 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Tatti-Petteri »

Neiti Lemon kirjoitti:Olisko niin, että joukkoraiskauksesta olisi ollut vaikeampi tuomita ts. teon törkeysaste olisi jäänyt lievemmäksi, kun ei ole joukolla raiskattu yhtäaikaa vaan kyse on useasta raiskauksesta suht pitkällä aikajanalla? En tiedä, tuli vain mieleen, että olisiko taktikoitu tällä ja saatu ainakin jokaiselle tuomio, jossa on otettu kokonaisuus huomioon. Joukkoraiskauksessa olisi ehkä sitten tullut enemmän sitä, että kuka teki ja mitä ja millä lailla suhteessa toisen tekoihin, nyt jokaisen osuus on käsitelty erillään, mutta kuitenkin osana tapahtumaketjua.
Ei kun nimenomaan laki sanoo toisinpäin; raiskaus on törkeä, jos sen tekee tai siihen osallistuu useampi, joko samanaikaisesti tai peräkkäin.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Tatti-Petteri kirjoitti:
Neiti Lemon kirjoitti:Olisko niin, että joukkoraiskauksesta olisi ollut vaikeampi tuomita ts. teon törkeysaste olisi jäänyt lievemmäksi, kun ei ole joukolla raiskattu yhtäaikaa vaan kyse on useasta raiskauksesta suht pitkällä aikajanalla? En tiedä, tuli vain mieleen, että olisiko taktikoitu tällä ja saatu ainakin jokaiselle tuomio, jossa on otettu kokonaisuus huomioon. Joukkoraiskauksessa olisi ehkä sitten tullut enemmän sitä, että kuka teki ja mitä ja millä lailla suhteessa toisen tekoihin, nyt jokaisen osuus on käsitelty erillään, mutta kuitenkin osana tapahtumaketjua.
Ei kun nimenomaan laki sanoo toisinpäin; raiskaus on törkeä, jos sen tekee tai siihen osallistuu useampi, joko samanaikaisesti tai peräkkäin.
Se riippu maasta. Arabimaissa raiskausta ei ole tapahtunut, jos tapahtumalle ei löydy neljää todistajaa.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

annaanna

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja annaanna »

MohammedMohammed kirjoitti: ...
...

Se riippu maasta. Arabimaissa raiskausta ei ole tapahtunut, jos tapahtumalle ei löydy neljää todistajaa.
Häh? :shock:
Olisiko jotain Saubi-Arabia sääntöjä. Ja koraaninlukua.
Arabimaitahan on yli kaksikymmentä. Tahallaan väärinymmärtämistä.

Onhan se usein Suomessakin noin.

Kuvittelisin tässäkin tapauksessa olleen useampi todistaja.
Vaaditaan gynegelogin, terveydenhoitajan, partiopoliisien, todistajien, ystävien tai vanhempien todistamisia ennenkuin oikeutta saa.

Avatar
Cielo
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Heinä 19, 2014 6:11 pm

Re: Unelmatreffeistä tulikin joukkoraiskaus

Viesti Kirjoittaja Cielo »

Sharia on omalaatuinen näiltä osin, sillä se tuomitsee sekä raiskatun, että raiskaajan. Lisäksi tuomioon vaikuttaa se, kuka kukin on.
Viimeksi muokannut Cielo, Pe Marras 16, 2018 3:30 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Vastaa Viestiin