Suomi ja GCM-sopimus - miksi kansalle ei kerrota mitään

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Suomi ja GCM-sopimus - miksi kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

GCM-sopimus on monella tapaa mielenkiintoinen. Sen ideana on lisätä ja helpottaa siirtolaisuutta ja massamaahanmuuttoa. Samalla ideana on rajoittaa sananvapautta eli puuttua epämääräiseen vihapuheeseen.

Aiheesta ei löydy valtamedioista uutisia, mutta vastamedia Kansalainen.fi on pyrkinyt selventämään sitä suomalaisille:
Mihin Suomi velvoittaa itsensä GCM-sopimuksella?

GCM-sopimuksen (Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta maahanmuutosta) allekirjoituksella Suomi velvoittaa itsensä edistämään maailmanlaajuista maahanmuuttoliikettä. Tämänkin sopimuksen takaa löytyy suurteollisuuden ja kansainvälisien jättikonsernien lobbaamisen tulos, jolla pyritään laskemaan tuotantokuluja.
...
https://www.kansalainen.fi/mihin-suomi- ... imuksella/
YK:n GCM-siirtolaisuussopimus – onko se sopimus ja kuinka se sitoo jäsenmaita?
https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-siir ... asenmaita/
Suomalainen valtamedia on ollut GCM-sopimuksesta täysin hiljaa. Yksikään valtamedia ei halua käsitellä itse sopimusta millään tavalla ja tasolla, vaikka useampi maa on jo eronnut siitä. Jos hakee hakukoneella aiheesta, niin ei löydy muita uutisia kuin Iltalehden yksi juttu. Aihe on pyritty kokonaan pimittämään suomalaisilta.

Samaan aikaan on puhuttu paljon siitä, että Suomi tarvitsee valtavasti maahanmuuttajia. EU:n virallisen asiakirjan mukaan määräksi on laskettu 62 miljoonaa, mutta Suomessa puhutaan milloin kymmenistä tuhansista tai miljoonasta turvapaikanhakijasta ja pakolaisesta lisää. Keskustelu on kiihtynyt viime aikoina, kun on puhuttu vähäisestä syntyvyydestä.

Jostakin syystä millään muilla tilastoilla kuin pakonomaisella ihmismäärän lisäämisellä ei ole väliä. Työttömyys ja osaamistilastot eivät merkitse yhtään mitään. Esimerkiksi 2015 turvapaikanhakijakriisin seurauksena opittiin, ettei turvapaikanhakijoilta löytynyt oikein minkäänlaisia taitoja liittyen länsimaalaiseen yhteiskuntaan. Tämä ei ole kuitenkaan vaikuttanut mitenkään puheisiin, vaan kaikin keinoin yritetään saada lisää maahanmuuttoa kehitysmaista Suomeen ja Eurooppaan.

Sopimus tehty, otsikkoa päivitetty
-NILS-

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1484
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Tämä kuuluu yleiseen maahanmuuttoketjuun, mutta olkoon ajankohtaista nyt osiossa jonkin aikaa.
Ne tietää, jotka tietää...

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Lukijalta: Miksi GCM-sopimuksesta vaietaan?

YK:n ajama globaali siirtolaisuussopimus Global Compact for Migrition (GCM) allekirjoitetaan Marrakechissa Marokossa 10.12.2018. YK:n kansainvälinen sopimus helpottaisi maahanmuuttoa sekä rajoittaisi itsenäisten valtioiden päätäntävaltaa maahanmuuttopolitiikassa. Arvosteleminen massamaahanmuuttoa kohtaan tulkittaisiin vihapuheeksi.

Itävalta, Puola, Unkari, Tsekki, Usa sekä Australia kieltäytyvät allekirjoittamasta sopimusta. Tanska ja Sveitsi harkitsevat, allekirjoittavatko myöskään sopimusta.

Ulkoasianvaliokunta käsitteli puheenjohtaja Matti Vanhasen (kesk) johdolla 12.6.2018 GCM-sopimusta. Valiokunta päätti, että asian johdosta ei ryhdytä toimenpiteisiin. Asian käsittely valiokunnassa on päättynyt.

Että näin meillä Suomessa.

Sipilän hallitus aikoo ohittaa eduskunnan ja allekirjoittaa sopimuksen Marakossa. Onko tämä demokratiaa?

Onneksi perussuomalaiset ovat toista mieltä. He haluavat, että sopimuksesta pitää voida keskustella ja sitä käsitellään eduskunnassa. Kansanedustaja Ville Tavio on tehnyt toimenpidealoitteen, että sopimus käsiteltäisiin eduskunnassa.

YK:n yleiskokous 73:n kokouksessa presidentti Sauli Niinistö sanoi puheessaan tukevansa lämpimästi globaalia siirtolaisuuskompaktia ja odottavansa mielenkiinnolla konferenssia, jossa se hyväksytään Marrakechissa Marakossa.

Minä taas toivon, että Suomi ei tällaista sopimusta allekirjoita.

Suurin uhka maapallolla on räjähtävä väestönkasvu. On arvioitu, että 40 vuoden kuluttua Afrikan väkiluku lisääntyy kolmella miljardilla. Massat lähtevät liikkeelle Eurooppaan.

Mikä on lapsiemme ja lastenlapsiemme tulevaisuus täällä perä-Pohjolassa sitten, säälittää heidän tulevaisuutensa.

Mielestäni GCM:n sopimuksen sisältö pitää tuoda ihmisten tietoisuuteen. Se ei ole yhdentekevä sopimus.

Raili Meltovaara
https://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilt ... a+vaietaan

https://www.youtube.com/watch?v=-PDDrA3zzW8

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari tiukkasi eduskunnassa viime torstain kyselytunnilta puolueen perustajalta, nykyisin sinisissä vaikuttavalta ulkoministeri Timo Soinilta, miksei GCM-asiakirjaa tuoda eduskunnan käsittelyyn. Huhtasaari myös hämmästeli, aiotaanko sopimus allekirjoittaa. Soini huomautti, ettei GCM:ää allekirjoiteta.

”Väitätte, että sitä ollaan allekirjoittamassa jossakin. Ei sitä olla allekirjoittamassa. Se menee normaalin YK-menettelytavan mukaan YK:n yleiskokoukseen päätöslauselmamenettelyllä äänestykseen. Pitäisi tietää tosiasiat, kun näitä asioita tuo esille ja kysyy. Ja kysymys on ohjenuorasta, neuvotellusta asiakirjasta YK:n piirissä”, Soini vastaa.

LUE MYÖS:

Timo Soinilla ja Laura Huhtasaarella kova yhteenotto GCM-paperista – ”Pitäisi tietää tosiasiat, kun näitä asioita tuo esille”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/264562 ... ahanmuuton

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2786
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Onhan tässä se pointti, että jos tuota ei allekirjoiteta van itse käsittely käydään YK:ssa, niin käytännössä monet YK sopimukset on usein yhtä sitovia kuin rulla serlan vessapaperia. Niitä kun noudatetaan jos sille tuntuu. Tässä on tulossa todennäköisesti yksi sellainen. Useat maat ei allekirjoita sitä sopimuksen mitä lienee aiesopimusta tai vastaavaa ja kun YK sitten saa ehkä tälläisen runnottua voimaan, sillä pyyhkii hanuria jäsenmaista saman tien ensin venäläiset sekä jenkit, heti perään israel, kaukoidän maat, aussit ja iso osa euroopan maita, jonka jälkeen se olkin sitten siinä. On tällä tietty työllistävä vaikutus, jotkut saa tästäkin vessapaperista hetken metukkaa leivälle.
Eli hajaantukaa, tästä YK:n kakantaputtelusta ei tule yhtikäs mitään.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

holmesin haamu kirjoitti: Samaan aikaan on puhuttu paljon siitä, että Suomi tarvitsee valtavasti maahanmuuttajia. EU:n virallisen asiakirjan mukaan määräksi on laskettu 62 miljoonaa, mutta Suomessa puhutaan milloin kymmenistä tuhansista tai miljoonasta turvapaikanhakijasta ja pakolaisesta lisää. Keskustelu on kiihtynyt viime aikoina, kun on puhuttu vähäisestä syntyvyydestä.
Luulisi hävettävän laukoa tällaista paskaa netissä. Annat tässä ymmärtää että Suomi tarvitsisi 62 miljoonaa maahanmuuttajaa lisää, mutta näin ei tietenkään ole kukaan kertonut. Ei edes mainitsemaasi miljoonaa. Miljoona on raportissa määritelty vakavaksi kriisitilanteeksi. Joko ilmaisusi on huono tai puhut paskaa tarkoituksella. Veikkaan jälkimmäistä koska sinulla on tapana valehdella.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja dazu »

Jees, eli mitään varsinaista sopimusta ei ole tulossa, vaan kyse on jostain YK:n eettisestä linjauksesta.
Sen sijaan ihan totta on, että monia asioita ollaan tällä vuosikymmenellä ajettu läpi kulisseissa ilman, että kansalle ollaan kerrottu asioista yhtään mitään. Itsekin menetin tuhansia euroja rahaa erään salaa juonitellun lakimuutoksen takia.

Tuosta maahanmuutosta kaikille lienee selvää se, että Suomeen ei ole mahdollista hirveän suuria määriä näitä pakolaisia roudata. Tosiaan ehkä se miljoona henkeä pystytään maksimissaan ottamaan vastaan. Ilman mitään hätätilannetta järkevä luku lienee kuitenkin se kymmeniä tuhansia.
Infraa ei ole, mihin näitä asuttaa ja kylmään metsäänhän ne jäätyvät kuoliaaksi. Suomen luonnonkantokyvyksi on arvioitu kolme miljoonaa henkeä, joten ilman nykyaikaisia järjestelmiä täällä väkimäärä putoaisi tuonne kolmeen miljoonaan.
Tracker kirjoitti:Suurin uhka maapallolla on räjähtävä väestönkasvu. On arvioitu, että 40 vuoden kuluttua Afrikan väkiluku lisääntyy kolmella miljardilla. Massat lähtevät liikkeelle Eurooppaan.
Kuka on arvioinut? Ei todellakaan tule Afrikan väkiluku lisääntymään kolmella miljardilla. Afrikassa ei ole itseasiassa ollut merkittävää väestönkasvua, kuin tietyillä alueilla. Nämä alueet on siis Egypti, Etiopia ja Guineanlahden ympäristö.
Merkittävää väestönkasvua on tapahtunut myös Lähi-idässä, etenkin Turkissa, Etelä-Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Meksikossa.
Vaikka tällä "väestöräjähdyksellä" kovasti pelotellaankin, niin kyse on kuitenkin vain rajatuista alueista. Esimerkiksi kaikilla alueilla Afrikassa ei mitään merkittävää väestönkasvua ole ollut.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Väkiluku räjähtää Afrikan maissa

Vuoteen 2100 mennessä YK arvioi, että maailmassa on entistä enemmän väkiluvultaan suuria maita. Yli 200 miljoonan asukkaan rajapyykin olisivat siihen mennessä arvion mukaan ohittaneet Indonesia, Tansania, Pakistan, Kongon demokraattinen tasavalta, Etiopia, Uganda ja Niger.

Näistä esimerkiksi Kongon väkiluku on tällä hetkellä noin 74 miljoonaa, Tansanian noin 45 miljoonaa, Ugandan 33 miljoonaa ja Etiopian noin 92 miljoonaa, joten vajaassa sadassa vuodessa väkiluvun arvioidaan näissä maissa suorastaan räjähtävän.

Koko Afrikan väkiluvun odotetaan yli kaksinkertaistuvan nykyisestä 1,1 miljardista 2,4 miljardiin vuoteen 2050 mennessä. Ennusteen mukaan Afrikassa asuu jopa 4,2 miljardia ihmistä vuonna 2100.

Koko maailman asukasluvun odotetaan puolestaan yltävän 9,6 miljardiin vuoteen 2050 mennessä. Tällä hetkellä maailmassa on noin 7,2 miljardia ihmistä.

Suurin osa väestönkasvusta saadaan kehittyvistä maista. Kehittyneiden maiden väestömäärän odotetaan pysyvän lähes ennallaan. Euroopan väkiluvun odotetaan supistuvan 14 prosenttia vuoteen 2100 mennessä.

https://www.kepa.fi/uutiset-media/uutis ... -afrikassa

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Tuon artikkelin kirjoittanut Sanna Jäppinen lienee joku peloteltu 10-vuotias lapsi. Minä voin ihan omilla yleistiedoillani sanoa, että Ugandaan ei mahdu kahtasataa miljoonaa ihmistä, koska kyseessä on noin Romanian kokoinen maa. Todennäköisempää on, että Ugandan väkiluku ylittää sadan miljoonan rajapyykin, kuin kahdensadan miljoonan.

Niger ei kuulu tälle listalle. Joku aika sitten Nigerin asukasluku oli neljä miljoonaa. Sen sijaan Nigeria kuuluu. Nigeriassa on noin 120 miljoonaa ihmistä ja väkiluku tulee kyllä tuosta vielä merkittävästi kasvamaan.
Nigeria, Pakistan ja Indonesia ovat juuri sitä aluetta, joita tuossa edellisessä viestissäni mainitsin. Pakistanissa on lähemmäs 200 miljoonaa ihmistä ja 200 tulee menemään pian rikki. Indonesiassa 200 miljoonaa on jo mennyt rikki ja 300 tulee menemään.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

dazu kirjoitti:Jees, eli mitään varsinaista sopimusta ei ole tulossa, vaan kyse on jostain YK:n eettisestä linjauksesta.
Sen sijaan ihan totta on, että monia asioita ollaan tällä vuosikymmenellä ajettu läpi kulisseissa ilman, että kansalle ollaan kerrottu asioista yhtään mitään. Itsekin menetin tuhansia euroja rahaa erään salaa juonitellun lakimuutoksen takia.
.....
Boldattuna tuon pelottavan tosiasian toinen puoli.
Riittävissä määrin suomalaista politiikkaa, päätöksentekoa ja laintulkintaa tuntevana, voin sanoa, että vaikka kyseessä olisikin ”vain” eettinen linjaus - niin kansallisella tasolla tätä eettistä linjausta tullaan käyttämään ”ylikansallisen tuomioistuimen päätökseen verrattavana ennakkoratkaisuna”
Jokainen Euroopassakin edes hieman enemmän aikaansa viettänyt voi pähkiä omassa päässään kuinka esimerkiksi erilaisia EU direktiivejä noudatetaan ja valvotaan Suomessa vs. muu eurooppa - ero on muuten aivan häkellyttävän naurettava! (esimerkkejä en tässä rupea luettelemaan välimuistin datakapasiteetin rajallisuuden vuoksi :x)

Suomi-Politiikan populisti opportunistien kannalta, tällainen ”eettinen linjaus” olisi aivan loistava lisä rakkaan sinisilmäisen suomijuntin vedättämiselle, mutta suomijuntin kannalta tämä olisi samanlainen katastrofi kuin suurin osa EU-direktiiveistä! Direktiiveistä, joita ei käytännössä noudata mikään muu EU maa, kuin Suomi. Suomi valvoo direktiivejä kuin piru raamattua - 100%:n vakavissaan, kun puolestaan muissa maissa on ymmärretty, että direktiivit ovat vain suuntaa antavia ja näin ollen niiden vaikutus kansallisiin lakeihin ja käytänteisiin onkin em. WC paperin luokkaa!

( PS. myönnettäköön, että kyllä toki jotkin muut maat noudattivat näitä direktiivejä, mutta vain teoriassa ja hetkellisesti silloin, kun pyrkivät EU jäseniksi... siis nää itäblokin ja etelä Euroopan semi-kehitysmaat)
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Radiopuhelin kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti: Samaan aikaan on puhuttu paljon siitä, että Suomi tarvitsee valtavasti maahanmuuttajia. EU:n virallisen asiakirjan mukaan määräksi on laskettu 62 miljoonaa, mutta Suomessa puhutaan milloin kymmenistä tuhansista tai miljoonasta turvapaikanhakijasta ja pakolaisesta lisää. Keskustelu on kiihtynyt viime aikoina, kun on puhuttu vähäisestä syntyvyydestä.
Luulisi hävettävän laukoa tällaista paskaa netissä. Annat tässä ymmärtää että Suomi tarvitsisi 62 miljoonaa maahanmuuttajaa lisää, mutta näin ei tietenkään ole kukaan kertonut. Ei edes mainitsemaasi miljoonaa. Miljoona on raportissa määritelty vakavaksi kriisitilanteeksi. Joko ilmaisusi on huono tai puhut paskaa tarkoituksella. Veikkaan jälkimmäistä koska sinulla on tapana valehdella.
Tuo 62 miljoonaa on peräisin eri raportista kuin se Suomen sisäinen arvio, jossa maksimimäärä turviksia oli miljoona. Se 62 miljoonan pääluku on käsittämätön aivopieru eräästä EU:n raportista, jossa oli arvioitu paljonko populaa kuhunkin EU-maahan mahtuisi.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Tracker kirjoitti:Lukijalta: "Miksi GCM-sopimuksesta vaietaan?

YK:n ajama globaali siirtolaisuussopimus Global Compact for Migrition (GCM) allekirjoitetaan Marrakechissa Marokossa 10.12.2018. YK:n kansainvälinen sopimus helpottaisi maahanmuuttoa sekä rajoittaisi itsenäisten valtioiden päätäntävaltaa maahanmuuttopolitiikassa. Arvosteleminen massamaahanmuuttoa kohtaan tulkittaisiin vihapuheeksi.

Itävalta, Puola, Unkari, Tsekki, Usa sekä Australia kieltäytyvät allekirjoittamasta sopimusta. Tanska ja Sveitsi harkitsevat, allekirjoittavatko myöskään sopimusta.

Ulkoasianvaliokunta käsitteli puheenjohtaja Matti Vanhasen (kesk) johdolla 12.6.2018 GCM-sopimusta. Valiokunta päätti, että asian johdosta ei ryhdytä toimenpiteisiin. Asian käsittely valiokunnassa on päättynyt.

Että näin meillä Suomessa.

Sipilän hallitus aikoo ohittaa eduskunnan ja allekirjoittaa sopimuksen Marakossa. Onko tämä demokratiaa?

Onneksi perussuomalaiset ovat toista mieltä. He haluavat, että sopimuksesta pitää voida keskustella ja sitä käsitellään eduskunnassa. Kansanedustaja Ville Tavio on tehnyt toimenpidealoitteen, että sopimus käsiteltäisiin eduskunnassa.

YK:n yleiskokous 73:n kokouksessa presidentti Sauli Niinistö sanoi puheessaan tukevansa lämpimästi globaalia siirtolaisuuskompaktia ja odottavansa mielenkiinnolla konferenssia, jossa se hyväksytään Marrakechissa Marakossa.

Minä taas toivon, että Suomi ei tällaista sopimusta allekirjoita.

Suurin uhka maapallolla on räjähtävä väestönkasvu. On arvioitu, että 40 vuoden kuluttua Afrikan väkiluku lisääntyy kolmella miljardilla. Massat lähtevät liikkeelle Eurooppaan.

Mikä on lapsiemme ja lastenlapsiemme tulevaisuus täällä perä-Pohjolassa sitten, säälittää heidän tulevaisuutensa.

Mielestäni GCM:n sopimuksen sisältö pitää tuoda ihmisten tietoisuuteen. Se ei ole yhdentekevä sopimus.

Raili Meltovaara"
https://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilt ... a+vaietaan
...
Tuon sopparin sisältö löytyy netistä myös suomeksi käännettynä ja jos kyseessä olisi sitova sopimus, niin kyllähän siinä länsimaat ottaisivat aika lailla kuivana kakkoseen väestöään ja kulttuuriaan väestönkasvun avulla levittämään pyrkiviltä valtioilta (eli kehitysmailta ja muslimivaltioilta). Siksi varmaan sitä ei tuodakaan sopimuksena, vaan "kompaktina" josta juuri kukaan ei tiedä, mitä se tarkoittaa ja mihin se velvoittaa jatkossa. Hyväksymisestä kieltäytyvät maat ovat fiksuja koska tajuavat epäillä asiaa. Suomessa ollaan rähmällään kuten aina.

Ylipäänsä eurooppalaisille ja muille länkkäreille tuhoisaa maahanmuuttopolitiikkaa on Suomessa(kin) ajettu sellaisella innolla, että se pistä miettimään, mikä ja kuka on tällaisen tuhovimman takana, kun ihmiset ovat sitä varten valmiita tuhoamaan omat kansansa ja valtionsa. Suomessakin poliitikot ottavat velkaa voidakseen elättää salskeita nuoria miehiä Irakista, Afganistanista ja Somaliasta, jossa näitä miehiä tarvittaisiin kipeästi jälleenrakennukseen sotien jäljiltä - sotien, jotka ovat siis jo päättyneet, vaikka paikallisia levottomuuksia onkin. Millaisella strategialla saadaan aikaiseksi näin menestyksekäs ideologia, että sen vuoksi alistetaan kaikki muut asiat kuten oman maan talouden hoito ja kansalaisten hyvinvointi?
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Moderaattorit kirjoitti:Tämä kuuluu yleiseen maahanmuuttoketjuun, mutta olkoon ajankohtaista nyt osiossa jonkin aikaa.
Minä tästä jo kerkesin yleiseen maahanmuuttoketjuun laittaa, mutta ihan sama...
Juttelin aiheesta kanadalaisten "virkaveljien" kanssa, ja sama juttu siellä kuin muuallakin (myös Suomessa):

Kovasti on yritetty hyssytellä hiljaiseksi tätä velvoittavaa julistusta, joka ei ole sitova sopimus...


Tracker kirjoitti:Lukijalta: Miksi GCM-sopimuksesta vaietaan?

YK:n ajama globaali siirtolaisuussopimus Global Compact for Migrition (GCM) allekirjoitetaan Marrakechissa Marokossa 10.12.2018. YK:n kansainvälinen sopimus helpottaisi maahanmuuttoa sekä rajoittaisi itsenäisten valtioiden päätäntävaltaa maahanmuuttopolitiikassa. Arvosteleminen massamaahanmuuttoa kohtaan tulkittaisiin vihapuheeksi.

Itävalta, Puola, Unkari, Tsekki, Usa sekä Australia kieltäytyvät allekirjoittamasta sopimusta. Tanska ja Sveitsi harkitsevat, allekirjoittavatko myöskään sopimusta.
Niin, allekirjoitetaan vai ei?
Ministeri, Timo "Petturi" Soini, miten se nyt on?
Ministeri Soini sanoi myös, ettei GCM-asiakirjassa ole kysymys sopimuksesta, eikä sitä allekirjoiteta.
Odotan uutispimentoa Suomessa siltä osin kun Mykkänen käy Suomen lopulisesti maailmankartalta pyyhkäisevään sopimukseen nimen sipaisemassa.

YK:ssa itse todetaan GCM-sopimusta käsittelevällä verkkosivulla heti alussa: ‘The global compact for migration is the first, intergovernmentally negotiated agreement.’

Homman pääpointit on tässä:

Tämä sopimus laittaa lopullisen niitin sille mitä tässä on jo harjoitettu pitkään: Eli hämärrytetään käsitteitä tahallaan, ja sotketaan turvapaikanhakijat oikeaan maahanmuuttoon.
Kun joku helvetin Petturi Urpo sanoo videolla "Kyllä Suomeen täytyy jatkossakin päästä töihin, opiskelemaan tai rakkauden takia", niin eihän hän niitä tietenkään tarkoita koska noilla perusteilla on aina päässyt Suomeen ja pääsee tietenkin jatkossakin.
Hän tarkoittaa että Suomeen on päästävä jos tänne tulee.
Tämä kompakti nimittäin tekee "maahanmuutosta" ihmisoikeuden.
Tekstissä ei mainita kertaakaan laitonta maahanmuuttoa. Päin vastoin, tästä lähin kaikki maahansaapuminen on vain "migration" ja henkilöt jotka tulevat ovat vain "migrants".
Syistä tai statuksesta riippumatta.

Vuoden 2015 tapahtumiin peilaten, kaikki tajuavat mitä tämä tarkoittaa Suomelle. Venäjä avaa rajan, ja meidän muutama surkea rajavartiopataljoona ei voi muuta kuin yrittää laskea "lampaita".

Ainakin ensimmäinen suora vaikutus on se, että jokainen irakilainen jolla on X kielteistä turvapaikkapäätöstä takanaan, tulee vetoamaan tähän "kompaktiin" ja YK:n velvoittamaan ihmisoikeuteen muuttaa Suomeen.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2786
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

PiikkiSika kirjoitti: Suomi-Politiikan populisti opportunistien kannalta, tällainen ”eettinen linjaus” olisi aivan loistava lisä rakkaan sinisilmäisen suomijuntin vedättämiselle, mutta suomijuntin kannalta tämä olisi samanlainen katastrofi kuin suurin osa EU-direktiiveistä! Direktiiveistä, joita ei käytännössä noudata mikään muu EU maa, kuin Suomi. Suomi valvoo direktiivejä kuin piru raamattua - 100%:n vakavissaan, kun puolestaan muissa maissa on ymmärretty, että direktiivit ovat vain suuntaa antavia ja näin ollen niiden vaikutus kansallisiin lakeihin ja käytänteisiin onkin em. WC paperin luokkaa!

( PS. myönnettäköön, että kyllä toki jotkin muut maat noudattivat näitä direktiivejä, mutta vain teoriassa ja hetkellisesti silloin, kun pyrkivät EU jäseniksi... siis nää itäblokin ja etelä Euroopan semi-kehitysmaat)
Oon täällä sveduissa asustellut nyt kait sen neljättä vuotta, ja kyllä näillä mennään. Ruotsalaiset noudattaa EU direktiivejä jos se sattuu huvittamaan, mutta monessakin asiassa nämä ei Brysselin saneluille korviaan lotkauta vaan kansalliset lait ja pykälät kävelee ihan tylysti näiden EU houreiden ylitse. Esimerkiksi ajoneuvo ja tieliikennesäännöksissä tämä tulee esiin tämän tästä eri muodoissa. Näissä ajoneuvoasioissa svenssonit viittaa aika useasti kintaalla koko direktiiveille, jos ne on sopimattomia kansallisella tasolla. Lisävalot on tästä aika hyvä ja tunnetuin esimerkki. Sama on tuon EU sisärajan rajatarkastusten kanssa. EU oli sitä mieltä, ettei se oikein käy, että Ruotsin ja Tanskan välillä tarkastellaan kovin aktiivisesti kulkijoita, ruotsalaiset taas päätti että nyt sen kansanvaellus alkaa jo piisaamaan. Niin sitä vaan on tarkasteltu ja lisää on tulossa, vaikka EU mouruaa, että sitä ei saisi kohta enää jatkaa....Svenssonien EU kuuliasuus tuntien, se rajatarkastustoimita jatkuu, vaikka miten menisi Brysselin herroilla kaffeet ja pullat väärään kurkkuun.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Marokon Kauhu kirjoitti:Kovasti on yritetty hyssytellä hiljaiseksi tätä velvoittavaa julistusta, joka ei ole sitova sopimus...
Nykyisin tunnutaan menevän entistä enemmän tähän suuntaan eli kansa pyritään pitämään mahdollisimman pimennossa kaikista isoista sopimuksista ja päätöksistä, ettei se vaikuttaisi millään tavalla ihmisten mieliin.

Tässäkin yhteydessä on puhuttu lähinnä siitä, että moni maa jättäytyy pois siitä, mutta sen tarkemmin ei ole haluteltu eritellä syitä miksi näin tapahtuu tai miksi sopimus pitäisi allekirjoittaa, vaikka se ei ole sopimus ja mitään sopimusta ei allekirjoiteta ulkoministeri Timo Soinin sanoja mukaillen. Sopimuksen sisältöä ei ole tietysti haluttukaan avata kansalaisille...

Iltalehden aihetta käsittelevässä jutussa huomion saa ulkoministeriön edustaja, kun samaan aikaan ulkoministeri Timo Soini on menossa allekirjoittamaan sopimusta. Usein tämä on tyylinäkin ottaa lausunto joltain sopivalta asiantuntijalta, joka saa kertoa oman näkemyksensä aiheeseen liittyen. Missään nimessä haastattelua ei pyydetä sellaisilta tahoilta, jotka ovat kritisoineet sopimusta ja nähneet siinä ongelmia.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: GCM-sopimus tulee ja kansalle ei kerrota mitään

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Marokon Kauhu kirjoitti:Tämä sopimus laittaa lopullisen niitin sille mitä tässä on jo harjoitettu pitkään: Eli hämärrytetään käsitteitä tahallaan, ja sotketaan turvapaikanhakijat oikeaan maahanmuuttoon.
Kun joku helvetin Petturi Urpo sanoo videolla "Kyllä Suomeen täytyy jatkossakin päästä töihin, opiskelemaan tai rakkauden takia", niin eihän hän niitä tietenkään tarkoita koska noilla perusteilla on aina päässyt Suomeen ja pääsee tietenkin jatkossakin.
Hän tarkoittaa että Suomeen on päästävä jos tänne tulee..
Laittoman maahanmuuton käsite on ollut vaikea pala monille, koska hyvin iso osa Eurooppaan tulleista turvapaikanhakijoista on enemmänkin elintasopakolaisia kuin oikeita turvapaikanhakijoita. Samasta syystä esim. Suomesta on yli puolet tulijoista jouduttu palauttamaan/palautettu omatoimisesti lähtömaihinsa, joka on siis ollut lähinnä hätätoimi kritiikin vähentämiseksi. Tämä ei ollut tietenkään alkuperäiseen suunnitelmaan kuuluva osa.

Yksi ongelma tuntuu olevan siinäkin, että muutamat maat haluavat rikkautta maahansa ja kaikki maat eivät halua. Tämä on ollut varsinkin monien globalistipäättäjien ongelma. Samasta syystä näitä haluttomia maita on pyritty rankaisemaan, jos ne eivät noudata samojen globalistipäättäjien tahtoa.

Vastaa Viestiin